Leter derguar Nadir Mura
:: politika
Page 1 sur 1
Leter derguar Nadir Mura
[size=12]
=AZUowOAECKqFjBO_Z-Ak4yKa6IT4Ej8UOCQNFmQdFXGCbc9jrMP8bC116UF5TtolnK8-dE77xRGG4zT8zkoc3dJCq774syqw1vys9dDSWtqgjw&__tn__=-UC%2CP-R]Haxhi Kuçi
=AZUowOAECKqFjBO_Z-Ak4yKa6IT4Ej8UOCQNFmQdFXGCbc9jrMP8bC116UF5TtolnK8-dE77xRGG4zT8zkoc3dJCq774syqw1vys9dDSWtqgjw&__tn__=-UC%2CP-R]Nadir Mura
=AZUowOAECKqFjBO_Z-Ak4yKa6IT4Ej8UOCQNFmQdFXGCbc9jrMP8bC116UF5TtolnK8-dE77xRGG4zT8zkoc3dJCq774syqw1vys9dDSWtqgjw&__tn__=%2CO%2CP-R]Àtg al’ihnsSacptctomSSnsoonnuotoahroednt ·
[/size]
Nadir Nura te betohem se gjithe kete qe po ta shkruaj jan germe per germe te vertata pa as dhe nje genjeshter.
Ju vete keni shkrue se sipas hipotezes se Henri Kisingjer,ka qen nje pergaditje si me zhduk kombin shqiptar,me ndihmen e serbise;
Nese po genjej ta postoj edhe temen tende pa problem,pos ju lutem mos i hani fjalet dhe shkrimet e juaja.
Une i nderuar pata deshire qe ta postoj ne faqen e juaj nje pjese te jetes time qe kam kontribue per ta qite ne drite popullin shqiptar.Veprat e mija mundem ti mbasi me secilin atdhetar se cili kemi kontribue ma teper per kete popull.
Nuk jam ka kerkij lemosh nga askushi,por historia te shkruhet drejte jo te mi vjedhin veprat e mija tradhetaret.
Nadir Mura;neqoftese ka deshire ndonji atdhetar me shkatrrue jeten e tij dhe te femive te vete ; le te mirret me atdhetarizem shqiptar.Une sherrin ja kam pare atdheut te shqiptareve,une sherrin ja kam pare flamurit kuq e zi.Jo prej serbeve grekut, por nga vete shqiptaret qe na udhehoqen ne kohen e Titizmit,ne kohen e luftes se uçk es dhe tani.Une mbro flamurin nga serbet,ne vend qe te me fluken serbet,keta qeveritar me sulmojshin dhe me shpallen tradhetar te jugosllavise.Une kerko bashkim shqiptar ma bajshin nanen ta shkerdh..t bashkimi.Une kur kerkoja Republiken e Kosoves ,keta qeveritar ma bajshin nanen ta shkerdh...t republika e Kosoves ,çka po na vyne republika e kosoves ,kur e kemi republiken e serbise.Une ua hoqa serbine nga kosova,keta meriten time ma pervodhen,une i nisa demostratat e 11 marsit ne menzen e studentave emri ime ne bishte te peles.Kuke pare bre burri dheut qe ushtria çlirimtare me te rrethue dhe me ta bere nanen te shkerdh m po bane ti e mbrojte popullin nga serbet(nga masakra).Pasi ti po organizon me mbrojte popullin nga serbet ti çenke me serb!!!!!!!!!!! !!!!!! !.Sa pseodopatriota shqipzi kan shkrue romane kinse i kan organizue demostratat e 11 marsit te vitit 1981?Fati im qe mbas tri dekadash e kam gjete deshmitarin qe ma ka pare qimen ne gjellen time.Tjeter me randesi,keta idiota qe kan shkrue romane kinse i kan organzue demostratat,ma se pari nuk e dijne ne cilen ane jan nis mu thye pjatat,karrikat e gjesendet qe gjindeshin ne menzen e studentave ne prishtine.Tjeter nuk e dinin se sa studenta kishte ne ato qaste kur nisa ti theja pjatat e gjesendet.Theter ma me randesi nuk e dijne se ne ora sa u nisen mu thye pjatat.Vertet mbremja çdo dite ka fillue te jipet ne ora 7( 19h),por kete date kishte fillue mbremja te shperndahet nderjet ores 4 e 5(16 e 17)dmth ka ora 16 e 45 minuta .Pse shqiptaret me qen hajduta te vepres sime?Po mbas meje numri i protestave sa vinte e shtohej dhe secili ka thye çka ka gjete ne menze,por pse ne histori nuk shkruhet autori,apo promotori i demostruesit kryesor.E dijne te gjithe ata udheheqesa te KSAK prej Fadil Hoxhes e gjere tek Azem Vllasi,Kaqusha jashari por me qellim nuk deshirojne ta permendin emrin tim.Pse,Sepse po kete vit kur ma burgosen vellaun tim,kam shkue ne komitetin e suharekes ,dhe policin rezerevist nga Leshani Suharekes Agim Gashin ishalla eshte ne jete qe barte bageti para luftes trup shkurter me mustaqe faqet ftyre gjaku,djamosh se jo mahi pranoj ta grushtoj dhe ra pertoke ku ja kam marr automatikun dhe e kam thye deren e komitetit komunist ne suhareke kur e kam perplasur deren e dhomes ,e kan rrotullue tavolinen,dhe mbas saj jan mbeshefur Fadil Hoxha,Mehmet Lumi,Sokol Basha,burri i Fatmire Selmanajt qe puno ne barnatoren e suharekes,Ymer Gashi,ende eshte gjall,shoferi i Fadil Hoxhes,nuk ja di emrin,me mujt me gjete e me bisedue por e kam thirre Azem Vllasin disa here nuk ma qon telefonin,Ahmet Hasani nga mushtishti.JU dhash ultimatum qe te ma sjellin vellaun qe ma burgosi Qerim Kabashi nga Krushica.Sokol Basha ka piskat o Haxhi mu ..tin ta ngrensha mos na vite ,çka ke deshire kemi me ta plotsue.Ja bana vellaun me ma prue ketu ose tanve kam me ju vra.Fadil Hoxha ma bani;O djalosh,o pasha nje zot as na nuk kemi ne dore asgje,por besen e ke ,kur te hym brenda ne dhomen ku eshte vellau yt,banja disi kur ti bene pyetje a ke ba diçka,ai le te thot jo asgje,e marrim dhe vjen me neve.Se me neve kur ta hap dhomen jan te burgut njerezit qe punojne per serbi.Ne keto qaste ka hyre brenda rezervisti polici Agim Gashi,dhe ja ka ba Fadil Hoxha ku ishe ti pse nuk bene roje?Ja bani shoku kryetar ky pa nje ma ka fute grushte dhe se kam dite veten qe tani me ka dal kllapa.Me mua eshte nisur Mehmet Lumi,dhe shoferi i Hadil Hoxhes dhe kemi shkue ne dhomen e vellaut ne polici nr 19 ku i ipshin pasaportat,dhe ja kam ba me do sjellje qe te thote skam bere asgje;Ja bana a ke ba ndoj sedn ,jo thuaj ja bana afer veshit.Ma bani bac nuk i bij pishmanit kam ba e me mujt nanen ketyre ua shk...ej..O vella mos te kan shti keta pisa me i fol keto fjale?Jo as qe me interesojne keta muta.Opa mbeta pa fjale,por njeri qe na hapi porten ja bani ti je bandit.Ja kam ngjite per gjoksi dhe e kam ngrite perpjet e mbeshtet per muri dhe frymen ja zuna duke i then nanen banditi se ky eshte i mitur si ka mbush te 15.Ma ka ngjite Mehmet Lumi ma bani me preve ne bese burr.O Besen e juaj ua dhe..sha.Fadil Hoxha permes telefonit i ka pergadite keta zagar si mu sjell me vellaun e me mua.Mire ma banet bravo u qofte ua bera ,mire me mashtruat,une kam faj qe sju vrava tanve.Me keta nuk u ketheve ne Suhareke por heca gjere ne krye te qytetit te prizrenit,dhe hyp ne nje kamion dhe arrita ne shtepi.I kam lutur disa gazertar qe ti bejne intervista keta qe i permenda ,as njerit si ka hanger palla mi intervestue.E kam pyet Refki Reshitin,ma ka bere nuk guxoj.Kam dhene lek edhe tjereve me premtojshin,por me krye pune jo .Edhe Lirim Gashin nga Leshani e pata lute para disa viteve ai ma bani se Agim Gashi qe ka qen rezerviste polic ka vdek mbas luftes nga infrakti.Kjo uçk e shtini ne vorr Fadil Hoxhen.Fadil Hoxha ua beri bravo uçk,aty ku une e lash luften ju ma vazhduat.Lufta e uçk es ishte mi çlirue tokat e roberuara dhe ne fund me ja bashkue nanes shqiperi.Tri lufta i zhvilluan te uçk es as njeren se quan ne vend sipas betimit qe na kendojshin.Luginen ja lane serbise,iliriden maqedonise,kosoven e coptuan ma zi se korbat e zi.As njeren sja bashkuan nanes shqiperi dhe thojne na ju kemi çlirue e bashkue.Bambardimi serbise nga ana e NATOS eshte bere si shkas i masakres se Raqakut.E masakren e Raqakut une i kam nxitur perfaqesuesit e OSCES me lajmrue jo 45 te masakruar por dhjeta here ma teper se sa kan masakrue serbet,e sa per qe kishin intervenue per 45 te vdekur, bagla ingrensha jo buke.Maskaren e ka lajmrue Ihasan Aksay nga Turqia,jo uçk e as Rugova. Po te kisha heshtur,sot kosova do te kishte qen si Lugina e presheves e Ilirida.Kjo eshte nje pjese e historise sime.Atdheut ja pash sherrin edhe flamurit kuq e zi e ziu kurr mos ju hekt shqiptareve.Ata qe jan kundra racionales kurr driten e lirise mos e shejofshin.Fare e fise ju shofshin.Amin.Haxhi Latif Kuiç
https://www.facebook.com/nadirmura.official