Reshat Sahitaj
:: politika
Page 1 sur 1
Reshat Sahitaj
[url=https://www.facebook.com/search/top/?q=reshat sahitaj&epa=SEARCH_BOX#][/url]
Reshat Sahitaj
2 avril, 19:14 ·
Hashim Thaçi sot deklaroi se pas përfundimit të mandatit si president nuk do angazhohet në politik dhe do të pushojë .
Sot Hashimi e ka folë të vertetën. Hashim Thaçi, Kadri Veseli e disa të tjerë do të pushojnë në BURGUN E HAGËS. Dhomat i kanë të rezervuara por nuk e di për për sa vite.
E dinë: Hashimi, Kadriu, Ramushi e tjerët se si mundet të shpëtojnë pa shkue në Hagë edhe per disa vite e ndoshta deri të plakën, por asnjêri nuk .... tregojnê vullnet ...
[size=12][url=https://www.facebook.com/search/top/?q=reshat sahitaj&epa=SEARCH_BOX#][/url]
[size=14]Reshat Sahitaj
5 avril, 16:21 ·
YouTube
·
A E KENI VËREJTË SE CDO DEPUTET I VV-se nuk guxon te deklaroj diçka pa shtuar ne fund... psh: Qeverisë së drejtuar nga VV dhe Albin Kurti, ose psh Ministri P.B. ne vend se te perdor logon e qeverisë e perdor logon e VV/ DIKUR PARTIA DHE ENVER HOXHA SOT VV DHE ALBINI
Dikur Enver Hoxha tungat jeta sot paguhen kengetaret qê t'i kendojnë "HEROIZMIT" TË ALBIN KURTIT.
A NUK PO E PERJTOJMË FILLIMIN E NJË DIKTATURE DHE DIKTATORI???
[size=12]
[size=14]Reshat Sahitaj
YouTube
·
A E KENI VËREJTË SE CDO DEPUTET I VV-se nuk guxon te deklaroj diçka pa shtuar ne fund... psh: Qeverisë së drejtuar nga VV dhe Albin Kurti, ose psh Ministri P.B. ne vend se te perdor logon e qeverisë e perdor logon e VV/ DIKUR PARTIA DHE ENVER HOXHA SOT VV DHE ALBINI
Dikur Enver Hoxha tungat jeta sot paguhen kengetaret qê t'i kendojnë "HEROIZMIT" TË ALBIN KURTIT.
Reshat Sahitaj
S’abonner · 4 avril ·
HAJNIA "LUFTOHET" MË HAJNA TË RI TË VV-së !
ALBINI MA I ZI SE HASHIMI - BORDET DHE POSTET PO I MBUSH MË MILITANTË TË VV-së! TASH KA FILLUE KAPJA E SHTETIT QYSH I KA HIJE SE JO MAHI ! NEPOTIZMI MË NEPOTIZËM TË VV-së. POPULLI KA MË HANGËR PASUL PËR TJERAT FLENI RAHAT SE E KEMI ALBININ ME HAJNA TE RI
[size=14]Reshat Sahitaj
30 mars, 20:32 ·
30 mars 2020 " PARROTLLA "
RREZIKU QË I KANOSET KOSOVËS NGA ALBIN KURTI
Qe Kosova të digjët flakë, Albinit do t’i ndimojnë disa spiuna greko-serbë nga Shqipëria, do t’i ndihmojë lideri nga Turqia Osman Atalay i organizatës Bin Ladenit, do t’i ndihmojnë sherbimi sekret nga Rusia më të cilët Albini është takaur në Izrael në korrik. Albin Kurti është rreziku i ardhshëm që i kanosët Kosovës e jonxitës i luftës së Tretë Botërore siç ka deklaruar vetëAlbini. Kush është Albin Kurti që të jetë shkaktar i nxitjës së luftës së Tretë Botërore? Albini ka fuqi tëfillojë vetëm gjakderdhjen e vëllavrasjeve në Kosovë e asgjë më shumë.
[size=14]Reshat Sahitaj
5 avril, 12:00 ·
YouTube
·
PA U FARUE DJEM E QIKA / JO NUK NDAHET MITROVICA
NE INTERPRETIMIN E SHKURTE FEJZËS
Reshat Sahitaj
31 mars, 10:14 ·
ALBIN KURTI TË DISTANCOHET NGA MESAZHET KËRCËNUESE QË NA VINË NGA MILITANET E TIJ NËSE JO AI ËSHTË NXITËS DHE PËRGJEGJËS
Reshat Sahitaj
6 avril, 15:09 ·
[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Reshat Sahitaj
2 avril, 19:14 ·
Hashim Thaçi sot deklaroi se pas përfundimit të mandatit si president nuk do angazhohet në politik dhe do të pushojë .
Sot Hashimi e ka folë të vertetën. Hashim Thaçi, Kadri Veseli e disa të tjerë do të pushojnë në BURGUN E HAGËS. Dhomat i kanë të rezervuara por nuk e di për për sa vite.
E dinë: Hashimi, Kadriu, Ramushi e tjerët se si mundet të shpëtojnë pa shkue në Hagë edhe per disa vite e ndoshta deri të plakën, por asnjêri nuk .... tregojnê vullnet ...
[size=12][url=https://www.facebook.com/search/top/?q=reshat sahitaj&epa=SEARCH_BOX#][/url]
[size=14]Reshat Sahitaj
YouTube
·
[size=12]
[size=14]Reshat Sahitaj
YouTube
·
Reshat Sahitaj
S’abonner · 4 avril ·
HAJNIA "LUFTOHET" MË HAJNA TË RI TË VV-së !
ALBINI MA I ZI SE HASHIMI - BORDET DHE POSTET PO I MBUSH MË MILITANTË TË VV-së! TASH KA FILLUE KAPJA E SHTETIT QYSH I KA HIJE SE JO MAHI ! NEPOTIZMI MË NEPOTIZËM TË VV-së. POPULLI KA MË HANGËR PASUL PËR TJERAT FLENI RAHAT SE E KEMI ALBININ ME HAJNA TE RI
[size=14]Reshat Sahitaj
30 mars, 20:32 ·
30 mars 2020 " PARROTLLA "
RREZIKU QË I KANOSET KOSOVËS NGA ALBIN KURTI
Qe Kosova të digjët flakë, Albinit do t’i ndimojnë disa spiuna greko-serbë nga Shqipëria, do t’i ndihmojë lideri nga Turqia Osman Atalay i organizatës Bin Ladenit, do t’i ndihmojnë sherbimi sekret nga Rusia më të cilët Albini është takaur në Izrael në korrik. Albin Kurti është rreziku i ardhshëm që i kanosët Kosovës e jonxitës i luftës së Tretë Botërore siç ka deklaruar vetëAlbini. Kush është Albin Kurti që të jetë shkaktar i nxitjës së luftës së Tretë Botërore? Albini ka fuqi tëfillojë vetëm gjakderdhjen e vëllavrasjeve në Kosovë e asgjë më shumë.
[size=14]Reshat Sahitaj
5 avril, 12:00 ·
YouTube
·
PA U FARUE DJEM E QIKA / JO NUK NDAHET MITROVICA
NE INTERPRETIMIN E SHKURTE FEJZËS
Reshat Sahitaj
31 mars, 10:14 ·
ALBIN KURTI TË DISTANCOHET NGA MESAZHET KËRCËNUESE QË NA VINË NGA MILITANET E TIJ NËSE JO AI ËSHTË NXITËS DHE PËRGJEGJËS
Reshat Sahitaj
6 avril, 15:09 ·
[/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=30]DISA GRA TË KOMANDATAVE QË KURRË SKANË BËRË ASGJË E PO FOLIN KUNDËR ALBIN KURTIT PO MË BËJNË MË E SIMPATIZUE ALBINI PER INATI...[/size]
Re: Reshat Sahitaj
Reshat Sahitaj
[size=12]3 mars · · Reshat Sahitaj, bëri një kërkesë në adresë të kryeministrit Albin Kurti. Ai me të njejtën kërkesë ka shkuar tek të gjithë kryeministrat e Kosovës që nga shpallja e pavarësisë. Sahitaj po i ofron shërbimet e tij si këshilltar politik pa pagesë për ekzekutivin kosovar. Kronikë nga…[/size]
Reshat Sahitaj
27 mars, 14:13 ·
HAKI ABAZI MË 2018 E AKUZONTE ALBIN KURTIN PËR VRASJËN E ASTRIT DEHARIT Ja një fragment i shkrimit të HAKI ABAZIT: Keta njerez qe derdhnin lote krokodilli per te vraret, per femijet e mbytur ne gropë...Tani me hiqet te mendoj qe ne fakt keta jane vet vrasesit e Astrit Deharit sepse ndoshta ai do te ishte pengues i planit te tyre.
A thue pse ALBIN KURTI E FUTI NE QEVERI KËTË NJERI
Reshat Sahitaj
27 mars, 09:03 ·
VV aktivizon militantët për ofendime,sharje,kërcënime ...e t'i mbushin faqet e Fb më siglën e VV-së.Mesazhi i VV është që të mos ndalën por te vazhdojnë kërcënimet duke filluar nga ambasadori amerikan Kosnet, deputet që votuan pro micionit dhe të çdo qytetar që e perkrahë ramjên e qeverisë.
Personalisht jam për një shtet demokratik e jo diktatorial
[size=11][/size]
Reshat Sahitaj a partagé un souvenir.
28 mars, 10:47 ·
SOT SHESIN MENDË DISA QË DIKUR E KUSHTËZUAN ADEM DEMACIN TË BËNTE FOTOGRAFI PËR ZGJEDHJE ELEKTORALE- E ADEM DEMACI DERI NË FRYMËN E FUNDIT VINTE NË SHTËPINË TIME DY HERË NË JAVË DHE NË CDO AKTIVITET KULTUROR.