Pyetje motres s Ukshin Hotit
:: politika
Page 1 sur 1
Pyetje motres s Ukshin Hotit
Myrvete Hoti-Kasumi Respekt!
Halil Kuliqi Myrvete Hoti-Kasumi Idenë për prerejën e këtyre rrobave ushtarake e ka dhënë Mr.Ukshin Hoti me 1990,kur ishim bashkë me Naim Krasniqin në Krushe.
Masquer ou signaler cec
Haxhi Kuçi Myrvete Hot-Kasumi,ju lutemi,çka u ba puna e vellaut te juaj Ukshinit?Ju kam percjell shume edhe kur keni dhene intervista me Murturin,..Po e shkepusi nje pjese te intervistes se juaj;Mira Mitroviqin." Mira, na ka takuar neve me insistimin e saj dhe nuk ka pasur logjikë t'i përgjigjeshim negativisht, meqë unë si motër e çmoja dhe interesohesha për secilin hulumtim që mund të më shpiente drejt informacioneve të reja"!
shton Myrvetja dhe vazhdon:
" Jemi takuar shumë herë me të në Brezovicë, han të Elezit, Merdare, Shkup etj. Ajo vinte edhe në Graçanicë dhe Çagllavicë dhe vazhdimisht na thoshte se Ukshini është gjallë. Nuk kishim si të mos i besonim, deri sa ajo u legjitimua me pasaportë leternjoftim dhe dokumente tjera se ishte nga shërbimi sekret i UDB-ës ushtarake të Jugosllavisë. Ajo e kishte njohur edhe para vitit 1981 Ukshin Hotin, deri sa ai ushtronte funksionin e kryetarit të komitetit Krahinor për marëdhenie nderkombëtare në politikë dhe ekonomi dhe kjo ishte afër logjikës.
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi E nderuara Myrvete,a eshte i vrare vellau juaj,apo mbahet ne serbi si i kindapuar?Erleta me ka thene se dy serb i kan tregue se Ukshini eshte i varrosur ne pereferi te pejes.Ja kerkova emrat e njerit nuk ma dha duke me thene se ua ka dhene besen qe si tregon.Me qen i varrosur ne pereferi te pejes me detektor gjindet shume lehte.Por ja qe Erleta nuk don mi tradhetue serbet.Me duket asgje nuk kam kalue ndonje kufi qe nuk keni dhene interviste.Ju pershende
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Halil Kuliqi Meti Haxhosaj, Metë nuk e dij çka po thua ti. Ideja për premje të këtyre rrobave ushtarake, që po dukën ishte e Mr. Ukshin Hotit. Dhe ideja e tij është relizuar në praktikë. Ty nuk po të njoh fare.
Meti Haxhosaj Nuk mundesh me m’njoh mu sepse nuk ke qene aty.Une me Ukshinin,Deliun,Sokolin,H.Haxhosajn,Sh.Vokshin kam fol cdo dite.Sepse nuk kam pasur ku te iku nga shtepia ime.Edhe pse ato vite ishe 18-19 vjeqar.
Masquer ou signaler ceci
Meti Haxhosaj Historia e shkurter e UÇK-se!.
Ne vitin 1990-te pas shume perpjekjeve,arrihet te mbledhen armet dhe uniformat e para me shumice te Ushtrise.
Rruga:1.Maji
Numer:16
Lagjja Gece
Qytetit:Gjakove,38.600
Vendi:Albani
Ne shtepine e Deli Haxhosaj
P.s te dhenat jane sipas emertimeve te vjetera.Dhe,çdo variante tjeter perpos ketij informimi te shkurter kronologjik:eshte mashtrim dhe genjeshter.
14.Dhjetor.2018
Luzern.
M.Haxhosaj
Masquer ou signaler ceci
Halil Kuliqi Meti Haxhosaj,Në Krushe kam qenë çdo ditë. Qudi pse nuk po të njoh. Paske qenë i padukshëm. A me njeh ti mua?
Saranda Sare Lleshi Meti Haxhosaj mos bre me kso lloje rrenash se jemi ngi mo spo t vjen turp me ja mohu nje perfaqesusi i cili ka qene prezent aty ne themelimin
Ylber Krasniqi Halil Kuliqi kto rroba ika prer edhe ika kep Mifail Krasniqi në Gjakovë në shtëpin ton e ma von edhe në shtëpin e Deli Haxhosaj
Halil Kuliqi Remzi Hozha ka dhanë sipas disave që me kan njoftuar mua shum kontribut për Kosovë në Tiranë ai ishte shok me Halil Alidemen .Tē dy ishin atdhetarë por naiv lshin Kur Halilit i tha Mr Ukshin Hoti mos shko në Tiranë se serbia ka mbërri para teje nē Tiranē. Halili nuk e ndēgjoi Ukshini. Mendohet se Remzi Hoxha dhe Ukshin Hoti po mbahen Peng Dikund nē serbi. ..- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967824586742622&set=a.440724359452650&type=3&theater&comment_id=1053488004842946¬if_t=feedback_reaction_generic¬if_id=1557399494340842
Ku eshte ismet kryeziu
Halil Kuliqi Meti Haxhosaj. Ti nuk je në ngjarjen e parë. Po të mos ishte Mr. Ukshin Hoti,ata që shitën se janë të parët nuk kishin ditur se çka është ushtria dhe as çka janë rrobat Ushtarake
Burhan Hoxha 12 . ismet kryeziu a eshte qy ky qe u zhduk ne shqiperi .
1
Masquer ou signaler ceci
Halil Kuliqi Ismeti u zhdukê ismet Kryeziu U zhdukë sipas disave ēshtë diku nê Amerikē. ismeti ishte shum akiv Jetonte afêr Prizerenit ishte i Pogorushês.
Masquer ou signaler ceci
Lutfi Halilaj Kjo uniform ushtarake u vesh ne Drenice