Ibrahim Kelmendi une e kam shti Thaqin ne levizje
:: politika
Page 1 sur 1
Ibrahim Kelmendi une e kam shti Thaqin ne levizje
LAJME
[size=38]Ibrahim Kelmendi, "gozhdon" Ernest Lumen
MË: 15 SHKURT 2016 NË ORA: 23:
Sipas Lumes, Hashim Thaçi, ka bërë një luftë të drejtë.
"Rruga dhe aspirata e tij për President të Kosovës në këtë kombinim dhe në këto rrethana, nuk mendoj se është e qëlluar.
Propozimi apo ideja që ai të jetë President i Kosovës, është e mëherëshme. E para shumë viteve.
E din edhe Hashim Thaçi qysh e tek. E di edhe unë. Në embrion." - thekson Luma.
I menjëhershëm ka qenë dhe reagimi i ish-aktivistit të LPK-së, Ibrahim Kelmendit.
Ai i'u drejtua Lumes se është i sigurtë në ato që ka thënë, thotë dhe do të thotë në vazhdimësi për Hashimin, se ka qenë marionetë e DGSE-së françeze, e cila ishte në shërbim filo-serbomadh.
"E gjithë karriera e Thaçit është pjellë e komploteve, siç i bëjnë shërbimet e huaja." - thotë Kelmendi.
Më tutje, Kelmendi, i drejtohet Lumes se e gjithë kariera e Thaçit është pjellë e komploteve, siç i bëjnë shërbimet e huaja.
"Kush dhe si e votoi Thaçin për student-prorektor? Sigurisht, ata që e kanë përkrah, pa ditur se cili ishte ai, janë tashmë në siklet. Asnjëri nuk është duke i dalë zot Xhavit Halitit, për të garantuar: “jam unë ai që e kam angazhuar në celulë të treshes në ilegale”. Do të duhej të delte dikush që të garantonte edhe për Hashimin: “jam unë ai që e angazhova në celulë të treshes në Lëvizje”." - vazhdon Kelmendi.
Më tutje, Kelmendi, shtroi disa pyetje që ngrejnë dyshime akoma më të mëdha :
Kush e zgjodhi Hashimin për “drejtor politik” të UÇK-së? Ka diku protokoll të mbledhjes? Cilët ishin zgjedhësit dhe a ishin kompetent ata zgjedhin? Janë këto pyetje të thjeshta, që sqarojnë diç tepër komplikuar dhe të rrezikshme, që iu ka mbërthyer Kosovës si Gjarpëri...
Po PDK-në si e themeloi, si, kur, përse? Duke e komplotuar PBDK-në (e Bardhyl Mahmutit), të cilën “krahu i luftës e pat themeluar në korrik 1999!
"Ernest, me vjen keq për konsideratën që kam pas për Ty, tani e ke karton të kuq nga unë..." - përfundon Kelmendi./V.R[/size]