Syle Muja shok Mehe Uken heroin serb Marovacin
:: politika
Page 1 sur 1
Syle Muja shok Mehe Uken heroin serb Marovacin
Enver Shaipi Syle Muja po ti si ke lind si musliman shqiptar,apo si laik e dot vdesish si i ?Ti e ke pas jaran Mehe Uken .A ka qen keshtu se dikund kam lexue qe kishe dergue arme te ky ne anen e Mitrovices?
Syle Mujaj Po edhe jaran edhe idol edhe jam degjuar ne te ne kohen e luftes, ku edhe një pjesë e armatimit nga Vuthajt nëpër Rugovë - Istog - Vrellë kanë mberritur ne duart e komandes se tij si i shëjtë i LKÇK-së, dhe ndiej kujtime më te dashura çlirimtare we i thurim Lavdi i nderuar Enver Shaipi
Qe ju nuk Po ju njoh ?!
Dhe edhe sot i thëm:
LAVDI
Meh Uka
Dëshmori i dashtun shqiptar i kombit tonë!
Enver Shaipi Syle Mujaj A keni dijeni si u vra,nga kush u vra i nderuar?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1759021554228226&id=100003611961268&comment_id=1759663994163982&reply_comment_id=1767711836692531¬if_id=1578705992311146¬if_t=feed_comment_reply
Re: Syle Muja shok Mehe Uken heroin serb Marovacin
Syle Mujaj Nuk di as gjë
as për nofkën as për vrasjen e dëshmorit Meh Uka.
atë i dinte baza e LKÇK- se unë për vetëm simpatisë dhe një bisede për mes telefonit nga Zvicra diku ne vitin 1997-98, dhe nuk jam takuar as një herë.
edhe pse nga te gjithë shokët e burgut e te luftës se UCK- se, dëgjoja e me mbeten se ishte një i dëshmuar e i destinuar me krejt jetën për çlirim e liri te Kosovës.
Kush ka mundësi ne zbardhjen rastit te vrasjes do te ishte vepër kombëtare.
E me vonë pos nga emisionet apo dokumentarët e shfaqur,
Lavdi jetës dhe veprimtarisë se Dëshmorit Meh Uka!
Masquer ou signaler ceci
1
as për nofkën as për vrasjen e dëshmorit Meh Uka.
atë i dinte baza e LKÇK- se unë për vetëm simpatisë dhe një bisede për mes telefonit nga Zvicra diku ne vitin 1997-98, dhe nuk jam takuar as një herë.
edhe pse nga te gjithë shokët e burgut e te luftës se UCK- se, dëgjoja e me mbeten se ishte një i dëshmuar e i destinuar me krejt jetën për çlirim e liri te Kosovës.
Kush ka mundësi ne zbardhjen rastit te vrasjes do te ishte vepër kombëtare.
E me vonë pos nga emisionet apo dokumentarët e shfaqur,
Lavdi jetës dhe veprimtarisë se Dëshmorit Meh Uka!
Masquer ou signaler ceci
1
Re: Syle Muja shok Mehe Uken heroin serb Marovacin
Syle Muja pse e genjen popullin qe ti me shok keni organizue demostrata e 11 marsit ne menzen e studentave.?Marre duhet me te ardhe.https://www.facebook.com/haxhi.kuci.7/videos/2598452683719303/?t=211