Këngëtari Hajredin Kuçi dhe ndihmësi Baton Haxhiu
:: sport
Page 1 sur 1
Këngëtari Hajredin Kuçi dhe ndihmësi Baton Haxhiu
Zotri Kryeminister Edi Rama,ju lumt per kete qe e keni zbulue,sepse lojerat e fatit vetem e vjedhin popullin,dhe ata qe kan pakes para i mashtroin dhe mbesin nen meshiren e zotit.Siq thuhet ne nje poezi te Migjenit,"Me ndihmo zotri prifti" Hajt zoti te ndihmofte.....Me kete dmth,vdis ore popull,e vetem Berisha te rroje.Berisha, Rexhep Balidemen e ka pasur kunat.Djali i tij Naimi ka qen me mua ne lloton e kosoves ,qe me pate njoftue me Rexhepin dhe nuk deshiron te komunikoi as permes telefonit as me mesazhe .
Këngëtari Hajredin Kuçi dhe ndihmësi Baton Haxhiu (VIDEO)
Gazeta "Express" publikon një video nga një festë familjare në familjen Devolli. Mes shumë burrave, mund të shihet edhe Zv/Kryeministri i Kosovës dhe Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi, Ministri i Financave Besim Beqaj, nënkryetari i PDK-së dhe Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së Adem Grabovci, Shefi i ART-së Ekrem Hoxha.
Aty nuk mungojnë as përfaqësues të mediave, si Drejtori i Klan Kosovës, Baton Haxhiu, i cili qëndron qafë për qafë me zv/kryeministrin Kuçi.
Ky i fundi, shpalos talentin e tij për muzikë, duke bërë një duet me këngëtarin, Dani.
"Besojmë se kjo u mjafton lexuesve dhe shikuesve për të pasur më të gjallë përshkrimin që i kishim bërë më herët kësaj feste në shkrimin "Shteti në synetin e Devollve", shkruan gazeta. /albeu.com/
Shtuar më 30/10/2013, ora 11:12
Tage: kuci pdk-se ministri feste shefi
Këngëtari Hajredin Kuçi dhe ndihmësi Baton Haxhiu (VIDEO)
Gazeta "Express" publikon një video nga një festë familjare në familjen Devolli. Mes shumë burrave, mund të shihet edhe Zv/Kryeministri i Kosovës dhe Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi, Ministri i Financave Besim Beqaj, nënkryetari i PDK-së dhe Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së Adem Grabovci, Shefi i ART-së Ekrem Hoxha.
Aty nuk mungojnë as përfaqësues të mediave, si Drejtori i Klan Kosovës, Baton Haxhiu, i cili qëndron qafë për qafë me zv/kryeministrin Kuçi.
Ky i fundi, shpalos talentin e tij për muzikë, duke bërë një duet me këngëtarin, Dani.
"Besojmë se kjo u mjafton lexuesve dhe shikuesve për të pasur më të gjallë përshkrimin që i kishim bërë më herët kësaj feste në shkrimin "Shteti në synetin e Devollve", shkruan gazeta. /albeu.com/
Shtuar më 30/10/2013, ora 11:12
Tage: kuci pdk-se ministri feste shefi