Histori e hidhur
:: sport
Page 1 sur 1
Histori e hidhur
Haxhi Kuçi Eh burra shqiptar;Isha duke punue me nje shok ne nje fshat te gjakoves,dhe nje plak qeni me mustaqe ,na tha;A e shihni kete gisht ?Po i tham!Ky gishte ja ka qi nanen Shaban Poluzhes!!;U nanen ta qifsha ja kam ngjite,per gjyksi por njefare Fehmia mjeshter nga Seniku i Malisheves, ky nuk me la.Edhe njefare Shabani nga Bllaca e suharekes e din kete qen.I pata lajrmrue Ramadan Mujen dhe Mehdi Elezin qe ta intervestoin,por as qe u hangri palla.Edhe Adem Jasharin betohem ne zot qe shkijet nuk e kan vra,pos dora e qenave serb shqiptaret e zi.Fadil Hoxha lansonte paralla kush flet kundra unç jan tradhetar.Pa dallim edhe udheheqesat e uçk lansuan te njejten paroll kush flete keq per uçk eshte njeri i serbise.Po ku mundeni tju besoni njerezve qe kan qen ne armaten jugosllave me dhjeta vite tju liroin nga roberia.Roberi ka prape populli,por kush me fole se .Patriotet i vrajten e disa jan perjashta dhe lozin me popull sikurse me majmuna.Pse po ik rinia dhe familjaret nga kosova?Nga kush tani kur serbin se keni brenda hahaaaa?A u betuan ne lufte mi bashkue trojet ?Lugines se Presheves ja rrasen dhe kush guxon me fole qe i lan prape nen shkini dhe iliriden prape nen sllave,a genjeshtra ndoshta jan keto prrallat e mija.Fishta ka thene ;Pyka e shqiptarit po i copton trojet tona!Pse tha Fishta;Le ta din tere bota mbar se ma Fishat nuk eshte shqiptar?Lehte eshte me thene per ate ne ate kohe.Ata qe me zemer luftuan kundra serbise i vrajten neper kurtha e mbas shpindes.Deshmitaret po likvidohen dhe bota eshte ka bane seri se çfare mileti jemi.Pse luftetaret e vertete nuk jan ne punsime?Pse djali i Adem Jasharit nuk behet,nuk e bene populli kryeminister por vijn laviret e laviraqkat e ja nxejne vendin njeriut qe e meriton vendin.Ata qe thone rrofte deshmori filan fisteku e kan sa mi rujt postet e punes ,dhe me shtyp popullin se jo per qe e dojne deshmorin apo patriotin.As qe u hane bagla per keta te shkretet.Populli i din te gjitha por ska çka me ba i shkreti .se me keta zagar me luftue kundra ketyre eshte njesoj sikurse me luftue kundra shkaut.Po ku ka ne bote more njerez qe mju kercnue deshmitareve qe mos ta flasin te verteten.Duke u thene se rrezikohet pavaresia e kosoves.Jo jo qe rrezikohet pavaresia e kosoves,por frigohen mos po u shkerdhavet nana tradhetareve e mos me marr vesh masa qe mos mi vra keta zagara te serbise.Por keta zagar meniher te kundervihen duke te thene se je fare e serbise.A vete qenat jan fara e serbise me mesimet e Milloshit.Jan mbush e stermbushur rruget e shteteve me shqiptar nga kosova dhe ,kjo ka mi kushtue shtrejte popullit .Keta qeveritar tradhetar kan pare neper bankat e shteteve ne perendim dhe su han palla a na rras bota.Keta zagar kan spiunet e tyre perjashta ,jo kush eshte kundra serbise,qe mi u kercnue atyre qe flasin keq per keta zagar.Dhe u kercnohen se na kemi luftue per juve ,e ma serbin nuk ua kemi lan ne kosove,çka po doni ma mire????He edhe me ta rras kungjin edhe me te thene mos bertit!!!.Nderkombetaret e kan hek serbin se sa per luften qe thone shkaku jon nderhyri NATO ,po genjejn o popull se per tjeter send eshte ba intervenimi.Por keta zagar po dijn me shfrytezue rastin e tjeter kujt.Per hater timin eshte ba intervenimi qe ta bombardoin serbin ,a shkaku i masakres se Raqakut.Kjo eshte 1000 per % e vertete.Por haram u kofte mundi im dhe kurr hajrin mos ja pafshin keta zagar te serbise.Keta zgar i mbrone serbia dhe amerika.Per qa ja ka rras NATOS me bombardue serbin eshte TURQIA.Ata shqiptar qe e shajn Turqin zoti ua humbet faren e flliqet.Intervenimi eshte bere nga shtepia ime me daten 15 janar 1999 ne oren 23h, gjere ne oren 1h te mengjezitDy ore te tera kan bisedue per masakren e Raqakut.Ma kan kerkue nje telefon nga fqiu im Jashar Shala ,kam trokit ne dyre te tij dhe i tregova qe me kan que te OSCES me ua dhane telefonin me lajmrue KB se serbet po bejne masakra ne civil shqiptar .Por ky fqi me thote kush po ja q... nanen nderkombetareve,çka pom han k... a po e bombardoin serbin a jo .Dhe me tha se nuk ua japi telefonin.Por pastaj keta kan fole me radio lidhje e tyre qe i kishin ne shtepin time.Ky njeri emrin e ka Ihsan Aksay.Dhe a nuk e meritoj qe shtepia ime te behet muze?Por ta shihni se çka i kan bere shtepis time as shkau nuk ma kishte ba.Dyer e dritare te thyera,teshat rrethe shtepise sikurse te kisha qen tradhetar.Por thone nje fjale,kujt i bane mire e ja shpeton jeten,ruaju se ka met shpall tradhetar ose ka me te vra.Kesi populli jemi.Skeni faj ju o popull kam une faj dhe vertete lypi q.. nanen qe ju dola ne ndihme.Ndihmat e kryqit te kuq ua prura me konvoje ne suhareke dhe ne Malisheve.Ne suhareke deshmitar eshte <Malush Berisha ,Ruzhdi Kuçi,Vesel Kryeziu,dhe Uke Bytyqi .Ne Malisheve deshmitar eshte pompa e paqarizve qe nga kjo pompe kam thirre me telefone.Dhe deshmitar eshte Tahir.Olluri.Shyqeriu dhe Dalip Olluri e baba i ketij....Plani Henri Kisingjer ka qen qe tradhetaret te mbesin ne kosove,e populli destinacionin per ne qad.Por ua prisha kete plan bashk me ndihmen e ketyre dy TURQEVE dhe turqise madhore.Rrofte Turqia dhe populli Turk.Ndoshta jan armiqet ma te medhenje,por kete gjest humanitar keta e kan ba.Mos i meshoni te mires me shqelma,se ka mundesi qe prape egzodi te niset,pastaj mos shkoni rugeve me dy plisa!!!!Nje te shkive kur jua keni frigen ,kur parakaloni pran tyre tuf tufe.Dhe tjetrin plisin e bardhe mu krenue para mases me u thane jam kapuq bardhe si gjysme veza e pules.Sa per perfundim e vertetova popullin shqiptar se te verteten nuk e dojne fare .Dhe meritat e atdhetarit nuk ja pranoin,pos i vjedhin dhe i pervetesojne per vete ,kinse keta zagar i kan ba e jo atdhetari .Une jam ai qe i kam nis demostratat e 11 marsit 1981 ne menzen e studenteve .Edhe me deshmitar as nje gazetar nuk ka guximin me ndryshue historin e zagareve qe i keni ne pushtet.Me dale e verteta ka dal,por neper gazeta e histori nuk e lajne,sepse duhet tan mu denue sepse secili ka dhene deklarata jo une jo ajo kuqka i ka nis demostratat e vitit 1981.Haxhi Kuçi Keta me çdo kusht do mundohen qe mos te del e verteta qe une jam ai qe i kam nise demonstrata.Si qellim te vetmin e kan qe mos me u dal genjeshtrat e hajduteve.Dhe qysh ky vete pa kerkan me dal sa krejte populli.Mire e kan keta masi nuk mujta me gjete nje besimtar se rroten e sames ua kish ndreq,e dijn keta se çka i kishte gjete dhe e dijn se çka po i pret.
il y a quelques secondes · J’aime
il y a quelques secondes · J’aime