Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Shkembim letrash me disa antar te forumeve

:: shoqeria

Page 2 sur 4 Précédent  1, 2, 3, 4  Suivant

Shkembim letrash me disa antar te forumeve - Page 2 Empty Re: Shkembim letrash me disa antar te forumeve

Message  Perparimi Sam 28 Juin - 16:40

Guri1

Albania

28/06/2008
Guri a bene me dite nga jeni,une jam nga theranda(suhareka)dhe emrin ma thojn Haxhi Latif Kuçi(krasniqi)poet,jurist,historian por kurr nuk kam mundur ti ushtroi keto profesione,sepse per kete qeveri u isha bandit jugosllave.Futja baco neperlloq me shkoi jeta qenqe e jau kam kajte jeten edhe femive te mi per sherrin e shqiptareve!Dhe se kam dite bre vella qe shume shqiptar kishin pire gjak me shkije bre zoti e humbet kete milet te keq.

Tahir Zema a eshte e vertete qe e ka vrare Tahir Mehen nga helikopteri ?a i ka pasur dy gra shkina ?O Guri mos me beso as mue sepse puna eshte thelle e ma thelle sepse ne fillim tane shqiptaria ka qen ne anen e Rugoves'LKJ),dhe ky i shperndau se ish kon pidh nanes me shkaperderdhe popullin shqoptar!
Isuf Gervalla e ka hanger per kapuq,se rrinte gjyks une i kam irganizue demostratat e prishtines,a une jam ai qe i kam ,nis,por futja e ndegjoje zerin tim me ish drejtorin e atehershem se çka han mut qeni!
E ke tek rubrika ""kush i nisi demostratat e 1981" ne fund e ndrydh dhe ndegjo biseden qe e kam zhvillue!!!
As Adem Jashari nuk ka luftue,me pas pas shoke siq e quain komandant ,komandanti nuk lufton dhe nuk vritet por vriten ushtaret duke e mbrojtur ate,sepse edhe une jam njefare eprori i vocerr!!!
Nese me pergjigjesh mu pergjigj ngadale duke shkue rend dhe duke shkrue ngadale se ne disa raste nuk po me pergjigjesh!
Te fala shoqerore nga Haxhiu
O Haxhi une po te pergjigjna po kur po te them shihe ujkun mos e lyp ferkemin,
xheladin beqiraj nuk po me kercnohet po nofka zeri i atdheut, une te nje shkrim haptas i kam then( lexo deshmoret e koshares) pse e lat te lir xheladin beqirajn edhe per nje gazetar te politikes se beogradit e kam pyet qe e kishte shok ramushi (qe ja fuste pas shpine ramushit) e ky zeri i atdheut eshte pioner i ali ahmetit lexoj shkrimet e ti si mburret se si ka vra shiptar, po nejse mbesa e xheladin beqirajt ka shku me nje komandant te uck-es (me fal per momentin nuk te them dot me shum)
Tahir Zemaen e kan pyet se a eshte e vertet qe po folet se ke mar pjes ne aksionin e prekazit kunder tahir mehes pergjigjja ka qen "une nuk jam aq budall sa te vija ne luft po te kisha ba nje gje te till" une nuk e mbroj Tahirin se ka qen pa moral kurvar por ka qen trim edhe per shkollen qe kishte ka qen krejt budall, se nuk besohet aq shum ne komunista,
Haxhi nuk te them dot sakt nga jam vetem se nga rrafshi i dukagjinit, jam nga nje familje me tradit taman shqiptare,
edhe Sali Qeku eshte deshmor por vrasja e ti eshte e mjegullt, ftoje fadil hadergjonajn dhe pyte se kush e thirri dhe si u vra ende pa mbrri ne front salihu
ndoshta te pergjigjet, pyete nese don edhe se cili ka qen roli i xhevahir tropojes ne luften e koshares kur dihet se ishte edhe bashkpuntor i njefar polici qe quhej vula
per Tahir Zemen mund ta pysesh kryetarin e par te deqanit te pas luftes nga LDK ja dhe mund te i thuash se kush i ka ba vizitat ne kazermen e pejes gjat kohes se luftes dhe pastaj pyete pse nuk ke pranu te pish kafe me Tahirin pas zgjedhjeve kur ke qen kryetar (besoj se e ke leht ta dish se per kend eshte fjala)
Adem Jashari: krenaria dhe besnikrija ndaj te pabesve eshte vetshkatrrim ademin e kan mar ne qaf komunistat e drenices edhe ky e ka honger prej menes madhe edhe kush osht aj lul none si del e e fol realitetin haptas kur dihet se edhe ne ka po komunikojm ketu percillemi
(lexoje nje shkrim timin te enver hoxha e sheh se si e kan masakru gjaja se kam shkru me shkronja te medha dhe i kan hek )
te pershendes dhe naten e mir nga Guri

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Shkembim letrash me disa antar te forumeve - Page 2 Empty Re: Shkembim letrash me disa antar te forumeve

Message  Perparimi Lun 30 Juin - 16:40

Guri1

Albania

30/06/2008
Guri
Ti po e nifke edhe Ramushin!
A bane bre burr me'm tregue diçka per Ramushin (Rambon shqiptar) Kur e humbi nje beteje ne Gllogjan me duket se keshtu ka qen e nese jo me trego burr i dheut dhe a ju shperndan dhe ushtaret pike e pese;Pastai a eshte e vertet qe Ramushi ka shkue tek Tahir Zema dhe iu ka perkulur qe ta pranoi si ushtar te theshte Ramushin?,Per kete mu ka betue njefar Rasim Hogjsai ushtar i ciles nuk me kujtohet tani gjindet ne gjermani!

O guri a bane bre burr me ma tregue nje veprim tendin dhe ku e ke bere une nuk di a ka send qe nuk te kam tregue,çfare bene a luftove a djege a vrave si une ?Nese frigohesh oke por ta dine se nuk e kam ndermend ti frigohem as zotit sepse si kam borgj askujt.Se kush me ka ngacmue,apo kush kujt i ka hype ne supe i kam dale ne ndihmen e zotit.
Haxhiu
o Haxhi pershendetje
vetem nje gje muj me ta tregu se kam qen ushtar i Kosoves, kurr nje gje nuk kam perfitu deri sot nga lufta, jo vetem une por shum antar te familjes dhe te aferm kemi qen direkt ne luft (asnjeri nuk ka asni perfitim ) te gjith ju kemi kthy punes dhe familjes menjeher pas luftes dhe nuk jemi angazhu ne asnje parti,
ne luft kam ber aq sa kam pas mundesi me ber, ne disa raste e kam pengu vllavrasjen nuk e di se a kam vra dikend , ne front edhe pse diku diku ka pas viktima po ka pas edhe gjujtje nga shum vet, e dij se si vjen era e barotit te armikit pasi kam qen edhe i rrethum me ni rast e i kam pas aq larg sa e ndisha eren e barotit kur gjujshin,
Ramushi eshte shum kontraverz eshte e vertet se ne nje tubim nuk ka qen vetem Tahir Zema kan qen perfaqsus te tri komunave ku ishte lufta dmth nga shtabet lokale ka then se jam ushtar i liris dhe nuk me intereson te komandoj vetem te luftojm, tekstualisht nuk mund te ti them(nuk me kujtohenfjal per fjal) por ky eshte kuptimi i fjalve te tij, dhe aty eshte zgjedh Tahiri komandant i rrafshit te dUKAGJINIT dhe Ramushi zevendes i tij pastaj ka ardh Hashim gjarpni dhe (lexo te nje shkrim i ZERIT TE ATDHEUT) e ka prish marrveshjen dhe i ka shpall luft Tahirit e me te edhe nje pjese te madhe te dukagjinit e si pasoj eshte edhe largimi i 90% te luftetarve dhe popullsis civile nga kjo zon
edhe betejen e ka humb ne gllogjan eshte e vertet, po edhe luft e madhe eshte ber ka pas te vram asi djemve qe gjyna me i mlu toka, ushtaret ju kan shpernda ni pjes si pasoj e prishjes se marveshjes me Tahirin dhe e propagandes qe behej,
O Haxhi nuk po te shkruj ma shum se bahet teper veq se ka po i kujtoj ato dit po me qan zemra se edhe sot ma mir eci naten se diten edhe ma mir shoh naten se diten e qfar djemve kemi shti n dhe e i kemi ba mejt n vi t frontit rrezik kurr mos me pa drit ky popull,
te kerkoj te falur por ma shum per vete nuk muj me te fol, e di se mbrrin te me kuptosh per ato qka po ti them kerko fakte edhe diku tjeter per te qen i sigurt por te garantoj se jan te verteta,

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Lun 30 Juin - 16:51

Network: Bloge | Forum | Humor | Chat | E-Mail | | AlbMastersNew Në linjë: Cerku , Mamuti , Muhameti , Surivitna , Irug , Klodina , Ulsteinvik , Oriku , Doraa , Agoi , Rikochet , Kolapetrit , Esinqerta , Guri1 , Lov , Psikologe , Suffocation , Anaa , Cobain03 , Babagjyshi , dhe 155 Vizitorë

Cerku :

Guri1
Albania

30/06/2008
Hahahahahaha sa propagand e bukur, besoj se as don kishoti nuk do me bente te qesh kaq shum!
nese jetoj ne Kosov jetoj se kam dhen edhe gjak edhe djers per Kosoven dhe nese shkeli mbi
gjak do te kisha shkel mbi gjakun tim, zotrote sharjet dhe ofendimet mbaj afer vetit mos ja ben tjetrit
luften dhe paqen e beri populli e une jam biri i tij, asgje nuk ka qen personale as nuk eshte, as lufta as
paqja, prandaj te gjitha qka jan kolektive nuk mund te pervetsohen",
o cerku e kam qu me dat 28 06 2008 ket replik dhe ende nuk e kan postu ne temen kush ishin deshmoret e koshares
qka ta mer mendja? a mund te flas me shum per veten?
...................................
Guri I nderuar une nuk mundohem ta ofendoi dike e aq ma ata qe luftuan pa prapavija.Ti paske derdhe gjak ,pra paske qen i plagosur mesiguri!
Por a me tregon bre burr i dheut a ke pasur raste qe shkaun ta ndiqni e ta shihni se si po ik nga uçkeja ?Dhe a keni luftue te gjithe ne sulme apo individet e posaqem qe kishin etje me luftue kundra shkaut ?E nese nuk keni apo kan luftue bashkarisht nuk duhet edhe ata qe kan mrizue me u krenue e me thene edhe na kemi luftue sepse ka dallim ai qe lufton dhe ata qe mrizojn nene hijen e trimavae.Dhe a e din qe ata qe luftuan pernjemend po bredhin si magaret rrugeve dhe disa u vrane neper prita e femit e tyre vdesin nga uria!A i thone kesai liri ?Pse luftetaret nuk e qeverisin vendin por spiunat ?
Te fala vella i madhi im

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mar 1 Juil - 9:05

Guri1

Albania

01/07/2008
Guri I nderuar une nuk mundohem ta ofendoi dike e aq ma ata qe luftuan pa prapavija.Ti paske derdhe gjak ,pra paske qen i plagosur mesiguri!
Por a me tregon bre burr i dheut a ke pasur raste qe shkaun ta ndiqni e ta shihni se si po ik nga uçkeja ?Dhe a keni luftue te gjithe ne sulme apo individet e posaqem qe kishin etje me luftue kundra shkaut ?E nese nuk keni apo kan luftue bashkarisht nuk duhet edhe ata qe kan mrizue me u krenue e me thene edhe na kemi luftue sepse ka dallim ai qe lufton dhe ata qe mrizojn nene hijen e trimavae.Dhe a e din qe ata qe luftuan pernjemend po bredhin si magaret rrugeve dhe disa u vrane neper prita e femit e tyre vdesin nga uria!A i thone kesai liri ?Pse luftetaret nuk e qeverisin vendin por spiunat ?
Te fala vella i madhi im
Cerku
njeri prej atyne magarve jam edhe une qe po bredhi rrugve,
se a i kam pa shkijet tu ik i kam pa, edhe te vram i kam pa,
edhe jam krenar per ata shok qe i kam pas afer vetes gjat asaj
kohe, gjithmon me eshte dashur edhe pse kerkonim vullnetar per
intervenim, krejt qoheshin me ardh e u dashke me i kthy me zor
disa disa edhe ata qe kan qen te ri jam mundu me i rujt sa ma shum
por edhe i falenderoj per respektin,
une te them vetem nje gje se luftetaret e denj dhe te devotshem
kurr nuk e kan qeveris e as qe do e qeverisin vendin ata nuk kan
ego per pushtet por per liri, pushtetin e marin ata qe nuk kan turp
me dal me rrena para popullit, ata qe nuk zgjedhin mjete per te
mbrri ne majat e pushtetit,
Se me qfar trimnije kan luftu ushtaret e UCK-s - eshte diqka qe nuk
harrohet kurr, dhe po te mos kishin intervenu politi-kuajt e me na
perqa kurr as betej ndoshta nuk kishim humb, kta ta them shum i
sigurt, se qfar trima kemi shum kush nuk e mer as me mend por ka
djem trima qe vdekja vetem i bente te qeshin,
Parja e shkavt gjithmon na ka vra na ka nda dhe na ka perqa e sa
budall jemi ka me na perqa prap prandaj mos me kerko direkt asni
pergjigje misioni im ka mbaru me mbarimin e luftes, edhe keto qe po
ti them edhe pse jan te verteta per mue jan vetem nje e kalume qe
nuk du me perfitu nga ajo, as poena as materjalisht, kam shok qe nuk
ja u dim varrin, njerin e vran me snajper e ja kemi fut me dor krejt trut
ne kok prap ja kemi mbeshtjell koken me ni lloj mbulese te jastekve qe
imorem me ni od besoj se e din per qka e kam fjalen e pastaj i thirrem
per ta marr, ata ma nuk jan e ne bejm politik e kerkojm pozit, dikush
me thot se po shkeli mbi gjakun e te tjerve, gjith kjo eshte niveli i vetdijes
ton kombetare, eshte ajo se sa e qmojm sakrificen e te tjerve, dhe per
kete jemi ketu ku jemi, prandaj piramidat e pushtetit jan ndertu dhe ato
nuk kemi forc te i ndryshojm, e vetmja qka do te ndodh eshte se
revolucioni do te i han nje nga nje bijt e vet, e populli vazhdimisht do
te jetoj me shpres,

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 3 Juil - 9:25

Guri1

Albania

02/07/2008

01/07/2008
Me dhembje e lexova te teren çka me shkrove!Por o zot gjere kur keshtu te na qeverisin tradhetaret e çlirimtaret te rojn ne roberi si nga armiqet ashtu dhe nga qeveria!
A e njeh Fatmir Limen ?Edhe Thaqin !A e pave ne parlament si iu kercnue Naser Osmanit,si i tha e shohim kur dalim perjashta,si femiu
Nuk ja ka ber si femija por gjith ato varre qe u hapen pas lufte dikush ja ka ngre gishtin, ata qe thirren ne doren e popullit kan detyra dhe obligime qe duhet te i kryejn
a e din se ali ahmeti ka pas penzion te psikopatit ne kohen sa ka qendru ne zvicerr?
Guri
Po mire e kush sipas teje ja paska ngre gishtin Naseri ?!
Une jam jurist dhe historjan,por shkollen e kam krye me tru e kursesi me para apo me njohesi.
Ali Ahmeti ka qen bashpuntor i titos e i Rrahman Morines,dhe ka punue ne organet shteterore maqedonase e si eshte e mundur qe bash ky qen me komandue uçken ???????Diçka don te me tregon ,por disi si ne frige Guri o vella!
O cerku para ni kohe kur kam qen ne zvicerr disa shok te alis me than se ne gazetat zvicerrane kan shkru kater her per ali ahmetin edhe se simas mjeksis zvicrrane ishte dal psikopat edhe merrte penjzion
kjo ishte qe deshta te ta them e zeri i atdheut eshte argat i tij
ok me te mira
...................
Guri
Shume me befasove per Ali qeni,por per limen e thaqin nuk me tregove gje!
Nje ta dine se kam punue shume vjet neper maqedoni dhe e njohi sikur te isha i asai anes.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 5 Juil - 0:23

Guri1

Albania

03/07/2008
Guri
Shume me befasove per Ali qeni,por per limen e thaqin nuk me tregove gje!
Nje ta dine se kam punue shume vjet neper maqedoni dhe e njohi sikur te isha i asai anes.
tung tung
Cerku une ti kam then vetem ato qe i dij dhe i kam kaluar vet
edhe pse kam ndegju edhe njoh shum njerz qe kan fakte nuk mund
te flas ne emer te te tjerve, per ato qka ti them ok jan te sakta per
te tjera nese ke ndonje dyshim diku urrdhero me pyet per aq sa di nuk
pritoj te te ndihmoj
gjith te mirat nga Guri

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 5 Juil - 15:17

Guri1
Albania
05/07/2008
Jo nuk dyshoi fare tek ti por me interesoi a ke ndejtur me Limen,se e di qe ti ke qen ka ana e Gllogjanit
jo jo me limen nuk kom nejt
po ti qe ke qen ka ana e limes a e ke njoft agim qelen ose qelikun2
nese e ke njoft ose din diqka per te

Guri per qelikun e dyte s'kam ndegjuar kurr,a per agim murrizin po,por ky ka qen ka ana e caraleves por edhe per me limen kan ndejte!Ky ,nese e ke per kete se deri diku ky ka qen polic ne suhareke,dhe ne vitn 1981 mmiku im ne kamion e i tha se edhe mua me kruhet bytha per republiken e kosoves,dhe u drejtur ka une dhe me tha se ta ndreqi ty republiken se e kemi republiken e serbise dhe ja prita ta qift nanen republika e serbise dhe kacafytem!!! por miku im iu lute qe te ndalet se kinse ja nisi per hajgare e doli nime!.Dhe ky si eshte e mundur qe te jete ne luften çlirimtare!Kete e kam daje te bagjanakut tim!Edhe nje po ta ceku se Tahir Zemen spo ia paske dite zorret per brenda!!!????je ta dinne se luften e uçkes ti nuk ja ke dite brendin se per çfare arsye eshte nise!!!Une po te isha paraqitur qe i morra ere se çka po zihet sot isha qeveritar i kosoves,por nuk ma ndryshon mendjen te behem pis tradhetar ai i gezumi!Mundohem te behem siq banen shumica e shqiptareve por nuk po mundem se as babe e babegjysh si kam pasur tradhetar e per me jetue ne mesin e shqiptareve po u duka patjeter mu ba tradhetar e me ua qi nanen shqiptareve e mem thirr BABe!Mos u prek qe po ta them te verteten!
Haxhi Latif Kuçi
nga
Suhareka ;une haptas po flasi me emer e mbiemer dhe kurr nuk jav kam fut hordhet dikujt as qe i kam tikirell njeri te gjalle ,sepse tradhetar jane me Zemaj e me Rugova e me Thaqaviqa!
Po ta tregoi nje bisede me nje komandant te uçkes,po ta ndegjon bota ;shqiptare ne bote mut ngrensha nese do te lane me jetue!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 11 Juil - 14:14

Anaa

Elsalvado

28/11/2007
shiko mendoj pasi te shkoj ne prishtine besoj se do te shkoj ne mujin janra edhe atje mund ti thrras asnji numer nuk do ta humbe ketu do ti ruej dhe te betohem se une do i thrras the tu shtroj pyetje ket plag qe ty te mundon mendoj qe duhet ta sherojm dhe faktet duhet te dalin ne drite duke shkrue dhe duke faktue ne kemi mujin e prillit mujin e kuq qe behet pervjetori dhe aty duhet ti shpalosim gjerat haxhi dhe pos kesaj edhe njiher thom ne jemi deshmintare te epokes dhe edim sa spiun ka pasun si ne shkolla si ne ndermarrje ket pune ka ber udb dhe kesaj pune shum kush nuk ka mujt mej ikur sepse kan pasun kercnime ne e dim kush ishte edhe azem vllasi por sod shum here na del ne rtk si njieri analist si njeri qe njeh konjukturat poltike dhe besoj se nese fillojm dhe bejm filtrimin e njerzve dikun me pak apo me shum jan deri ne 5 mije veta ne punet kyqe te sistemit dhe ne ti lem ti vret ndregjegjeja keta njerze une besoj ne zot dhe dora me e pa mshirshme eshte dora e zotit hayhi ti mos u merzit mbaje dhe mbroje te drejten fillo aktivizohu ne ideale dhe leje te keqen ta merr lumi ,une po te thom se duhet ta bejm pas mujit janar qe te shkoj poshte me numer nga prishtina ti thrras nuk kam frik nga askush se mua sme mban me buke njeri jetoj qe shum vite ketu dhe nuk ja shtrej doren kujt kam nji rroge qe me mjafton nuk jetoj per luks mjafton doren mos te ja shtrej kujt dhe nuk friksohem nga ballafaqimet kurr per realitetin dhe cdo njeriu ja thom ne sy ketu ne ket forum hyj per te lexuar ky eshte forum nuk eshte gazet e shikon se cdo gje shkruhet me nofka jo me emra te vertet keshtu qe ketyre forumeve jan te mire me humb kohen e lire nji relaksim kaq jan per mua dhe per ket hyj shikoj si i japin mendimet njerzit rreth temave te ndryshme ,dhe kjo eshte mendim i lire pa sensure dhe nga njihere edhe ka sepse i shplyjn temat edhe ketu une per vete timen kam deshire enderroj shteti jon te beht superfuqi ne ballkan te jemi njishi sepse iliret ishin shtet i madhe edhe une si hitleri jam jam per nacionalizem por jam femer dhe nuk kam shum mundesi te bej ,aq me shum jam ne vende te huje ku jetoj po behen 27 vjet dhe nuk po dije se cka te ju thom me shum ndihemi une ta kam then edhe msn time me duket me shkrue mua nuk me ven pengesa nese shkrujm se bashku per nji idel kombetare une ju uroj shendet ju dhe femijve te juaje te jetojn punojn si shqiptare dhe kurr mos te bijn ne vijen e ujkut por ne vijen e mikut dhe ta luftojn armikun me dije ,dija eshte gjithecka ,te uroj nji nate te mire kalo mire me familje .

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 11 Juil - 14:15

Anaa

Elsalvado

28/11/2007
per te zhvillue nji interviste me njerze me ata qe ti me thua kushton lek shum linja ne telefon dhe keshtu qe nuk mund ta bej une mendoj cdo njeri qe ka ber dic per kombin e vet duhet nji dite ta shkruje historija si per keq ashtu edhe per mire ne duhet te jemi te bashkuar me shum se kurr dhe mendoj se nuk eshte nevoja njeriu te punoj apo sherbej per tu dukue kush rendesi ka qe te aktivizohen gjerat dhe ta luftojm te keqen se ku eshte kush eshte pengese ,ne duhet te punojm deri ne fund ne sherbim te vendit tone dhe te familjeve dhe ekemi obligim moral se nuk na mban dheu ne toke na denon sa te jemi gjall nuk naj ben atdheu hallall .

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 11 Juil - 14:17

Anaa

Elsalvado

26/11/2007
une jam kethye ne zvicerr qe nji jave dhe te pata dergue numrin time te atjehit po nejse kaloj kjo mendoje se kosova diti te bej ndyrshime une kisha dje nji takim ketu me disa mergimtare dhe mendoj te jem aktive ne disa gjera por pas mujit janar pasi te formohet qeverija dhe te shikojm se cka do te beht me stytusin uroj te kaloni mire dhe te keni suksese .

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 11 Juil - 14:24

numri jem i zvcicrres eshte oo4176003082795 ky eshte deri neser por me daten 20 te ketij muji kethehem une jo 5 vite por 18 vite e kam pasun te ndaluar ta shkel topken e kosoves si iredentiste e padeshiruar per regjimin serrbe ne bashkepunim me shqiptaret por sod shkoj dhe sod me them zemra nese ky vende nuk perparon se paku per inatin e sllavit te jemi nji ter te bashkuar nen nji flamuer drejt nji te ardhme te mire dhe zhvillimi sepse mua ajo tok me tha buke edhe uje dhe ndihem krenare edhe ketu ku jam se jam shqipatre jam rritur me djepin shqiptare dhe e dua vendin time por jo me lengoj dhe me njerze megalloman siq jan jo me genjeshtra por me te verteta jo me premtime por me realizime ,jo me fallc por njerze te kultures se kulutra dhe tradita jan boshti i nji kombi ashtu siq eshte kurrizi boshti i trupit te njeriut .
ixhah une enjoh makollin jo shum po pak kam pire nji kafe per mua nuk eshte politikan dhe deri me tashti mendoje njeri i pagabuer nga nji analize qe ekam ber duhet te jet daci me ka pelqye ne disa raste kur hapur ju tha unmk ju nuk e leshoni kosoven se ka vajaz te mira dhe lokale mendoj se eshte nji personalitet i cili nuk e lejon veten te gaboj as me milimetra une nuk jam antare e asnji partije dhe per mua thaqi nuk eshte per ta besuar per kryeminister dhe besa me e mire jam une te isha ber kandidate e pamvarnen se disa qe i shikoj

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 13 Juil - 5:51

flm ,per mesazhin ,ate qe thue ti une e kam cekur me disa shoke ,dikush qe kontriboj ,nuk muer pjes ne pavaresi dhe ne nenshkrime ata qe ishin me shkaun disa ata vuen nenshkrimet ,por kjo bote qenka e poshtersive ,dhe me duket qe kur eshte ndertue kjo jet eshte ndertue per ata qe skan dinjietet dhe moral ta gezojn ndershmerija e njrzve nuk e gezon eshte e then per te vujture ,por ky ishte fati haxhi ,nuk mund te thom as gje ,une per vete po shkoj drejt pleqenis dhe me mbete ta gezoj ket pension jo me shum , >From: hagi krasniqi <perparimi@hotmail.fr>>To: "ana-oxa35@hotmail.com" <ana-oxa35@hotmail.com>>Date: Sun, 24 Feb 2008 08:11:40 +0100>>>E nderuara zonjusha Nazmije Gashi:>>Edhe une ta uroi Pavaresin e Kosoves si shtet formues me i riu ne europen e >zgjuar.Ta uroi mr trtr qenjen shpyrterore,sepse per kete kam punue dhe >shkatrruar jeten time dhe te femive te mi!Ku edhe tani femiu im po e vuan >ne vend timin dhe e mbajn kinse si te smur psikik !?>E nderuara Nazmije>Nje ta dine se a ke ndegjue qe me shpalljen e shtetesise se vendit ky vend >te jete i pavarur pa ushtri,pa kushtetute,pa simbole,?Me çka do mbrohet >nese serbija na sulmon,siq e morri Mitrovicen e veriut dhe tani valon >flamuri i serbeve ?>Zonja Nazmije shkoi yndyra ,neser dhe hirra!Dhe çka do behet me neve ?Vetem >nje pavaresi ne roberi!>Dua vetem nje te vertete ta them:Sa kontribova per kosove?Mundem me u mate >me cilin do shqiptar!!!Dhe ne fund mua me debuan keta qe e shpallen >pavaresin e kosoves!!!!Dhe as qe me permendet zeri im per punen qe kam >dhene!!!!¨se?,pse kerkush nuk thote bile nje mirenjohje per Haxhiun ,sepse >kam shkomizur gur e gamur per qeshtjen e kosoves.Kur kam guzue tju >kundershtohem sistemit te jugosllavise,shqiptaret as Demaqi nuk ka pasur >pallazusen tia thote fjalet e mija ne mbledhje!Dhe a nuk eshte interesant >nje tjeter qe dy here parlamenti franqez me ftone thirrje qe te marri pjese >dhe nuk shkoi Zonjusha Nazmije!Pse franca me nderon,kur kam bere shume >gjera kundra ketyre dhe jam kacafytur me disa deputet franqez!!E parlamenti >i shpiunave te kosoves na çenka ma i madhi se i frances !!!!!!Po Zonusha >Nazmije kurr mos e trashegofshin pavaresin personale kjo qeveri >tradhetaresh!Sepse e di mire se çfare pavaresije e kan shpallur >!!!!Pavaresi eshte vetem per keta qena qeveritar e per popull vetem nje >roberi e moderuar!!!E shofim me vone dhe ke mu shtangitur me marifetet e >kesaj qeverije shpiunash dhe gjakpirese ne vend te serbise!>_________________________________________________________________

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 13 Juil - 6:19

[color=white]Guri1
13/07/2008
miredita Guri nga jeni ju lutemi ?Mos u vijen rende !U bera pyetje e pergjigjunu.
Ixhah
prano pershendetjet e mia
jam nga dukagjini, rend nuk me vjen te te them se nga jam po vet forma e shkrimit ne forum eshte diskrete, edhe une nuk kam deshir me shum te jap
informata
besoj se me kuptoni
..........................................
Guri ju me thate se nga dugagjini jeni mos valle keshtu se dugagjini eshte i madhe,por kush jeni e nga jeni ore dosti jon ?S.Idrizi kush eshte[
Guri1

13/07/2008
Guri ju me thate se nga dugagjini jeni mos valle keshtu se dugagjini eshte i madhe,por kush jeni e nga jeni ore dosti jon ?S.Idrizi kush eshte
Ixhah
ma thuaj cili eshte qellimi yt apo interesimi yt
me thuaj haptas, se nuk po ju kuptoj

/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 13 Juil - 18:14, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 13 Juil - 18:06

Cerku

Albania

Agrit,apo prokurorit e avokatit te qeveris se kosoves se roberuar

Pyetje pergjigje
Agri
Hapen edhe Dyertë dhe Zemërat shqiptare
Une;A eshte ky Pandel qe u krekoste nje vendim ,je qendrim dhe thonte nese na vrasin nje shqiptar te bashkohemi te tana partit e ti ndihmoim vellezerve kosovar ?A na vran serbet ?A na dolen ne ndihme ?Hamamin tem !Na shiten armet dhe ne u duheshim me mijera marka mi nlere armet nga Pandeli Marka!Dhe vertet na hapen dyert kur e tere kosova iku dhe vendi mbeti shkret ,dhe kush ua beri te mundur kethimin neper shtepit e juaja haram u koft i madh e i vogel edhe per kete do u sjelli argumente!!!!!!
Haxhi Latif Kuçi
Agri
Sepse , Qeveritarët , tashmë , sikurse edhe më parë , e kanë treguar vetën se janë të ndershëm të denjë për të qeverisur, por edhe Patriot
Une;Kjo qeveri ishte e Fadil Hoxhes dhe ja la amanet Rugove Piandurit e pianduri Thaqave ,hajni pas hajnive!Tradhetiar mbas tradhetareve!
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
Se ky Patriotizëm apo solidaritet ,nuk u shprehë vetëm tek Varferia , por edhe tek ata të të kategorisë së pasur. Une ;te pasurit i mashtruan fukarenjet qe te vriteshin e keta e morren timonin ne rts.
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
Këtë e argumenton ndihma e Biznismernëve, jo vetëm të Shqipërisë por edhe më gjërë . Pra , Z. Cerko, Z. Cerko morali Shqiptar nuk është në Krizë, siç pohon ti .
Une;Bisnismenat shqiptar jan prokoror e mbrojtes ('avokata)te qeverise shqipraoviqash !
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
Përkundrazi Morali Shqiptarë është në ngrtje , mendojë , jo vetëm në Shqiptëri, por kudo ku ka Shqiptar edhe në Trojet Etnike Shqiptare,
Une;Ishalla eshte e vertete kjo genjeshter,por eshte krejte e kunderta e jote qe qenke nje sofist i mrekulluar i ngarkuar nga ish komunizstat Rugovas e Fadil Hoxhistat e Enverista
Kaxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
Se kjo është e vërtetë , pohohet kohëve të fundit, me Fatkeqësinë e Gerdecit .
Në këtë rast , u provua ndihmna solidare në vepër.
Sepse , shumë Biznese , sidomos e atyre nga Kosova dhënë ndihmë vëllezerit të tyre, u dëshmua në vepër
(.Une
)Fakti i gerdecit eshte nje skenar i qeveris se shqiperise kete e dine mire edhe foshnja ne djep,e per ndihmat e bisnesmenave shqiptar qe thuash tan keta bisnesmena kan qen dhe jane te lidhur me qeverin e shkaut ,maqedonit e grekut dhe ua peshurshem keto ndihma perplote me helem e tradheti!(me lare mut me urin)
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
sepse Shqiptari kur shkon në Luftë nuk paguhet .'
Une) O genjeshtar i poshter;Pse nuk thua cili shqiptar nuk ka punue kundra kosoves ?Tane shqiptaret qe kan pasur detyra nga shkau, ne luften e poshter kan nxene fotele te nxeheta(kam inqizime edhe per kete)
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje Pergjigje
Agri
Shqiptari si varfër nuk kërkon kompenzim. Ai e dinë , se po shkon për Atdhe,
Kurse Fëmijët e këtyre Mercenarëve, poqese vdesin , nuk i mbron Shteti i tyre, por këta vërtetë shfrytëzohen nga Qeveritarët e tyre , mu ,, sikurse Lopët dhe Dhitë ‘’, siç përmend ti, Z. Cerko
(Une)
o kokelaker i komunistave ata qe luftuan pavaresin e shqiptareve ata edhe vendosin per shqiptarin,pra tradhetaret po ti permendi disa tradhetar:Kaqusha jashari a ke komuniste ore m. ?Mark Krasniqi a nuk eshte qe e nenshkroi me 1945 ne pz qe kosova te jete nee serbi ?Rugova ,Qosja, qe me shtjeu me thye bustin e Vukut ne pr.Thaqi, qe nenshkroi vet i 17 ne Rambuje rez.1244 qe neser kosova te jete provinca e serbise,,,a kjo pavaresi eshte me na qite hi syve siq po shihet ore i verbuar Mitrovica na iku,sa hektar serbija ja dhuroi maqedonise,e ma vone e shohim ku do na mbesin vithet e tan shqiptareve ?!!!Me nje fjale cili shqiptar qevritar ska ngrere mut me shkije ?E kam fjalen per tan deputeteve.
Haxhi Latif Kuçi

Pyetje pergjigje
Agri
Andaj, të Shqiptarët është nderë dhe krenari , të vdesësh për Atdhe, sepse e konsideron si me le dhe Nderë pa marrë parasysh, statusin ekonomik apo Familjar.
Dëshmorët përkatësisht Patriotët, poqese bien për Atdhe , përkujtohen dhe Famijlet e tyre mbrohen
(Une);Pse genjen ore bir komunisti a e sheh qe ti nxorra kemet e gjarperit qe je ka pergjon ketu dhe je mesiguri i paguar tradhetar e kofsh mallkuar me fare e fisin tend!!!Per çfare nderi bene fjale ketu qe mbrohen martiret ?çfare krenarie eshte te vdesesh per atedhe ?Prralla na nderton ti aaa ?Ti genjeshtar thuash qe familjaret e deshmoreve jane te mbrojtur,pse genjen ?Femit e mi a jan te mbrojtur e te tjereve ?A mos kesh tradhetar he shejtan qe i mbron shejtanet qe na qeverisin tradhetar ken ne qeverin e jugosllavis dhe mu ata qenefa na qeverisin!Si eshte e mundur perhere tradhetaret te dalin te paret si kem nere serbi si u nis lufta per pavaresi,si nere nato si sidoçofshim keta me na qeverisur !Kush balte je ti ore komunist ?
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje;
Agri
Sepse, Mëma Shqiptare , duke kënduar Ninulle , uron, që Biri i saj , kur të rritet , është Nderë të vdesë për Atdhe (Une);Edhe serbet keshtu u kendojn fukarenjeve serb si ti me parollen e raportimeve te" radio kosoves se lire"A te kujtohet kur thojshin se ushtaret e uçkes korren fitore te papare ndaj forcave serbe duke u shkaktue deme te medhaja dhe serbet i nxiste qe te masakroin te dhunoin te plaqkisin me ushtaret e uçkes kam me i qite edhe keto se kush plaqkiti civilet shqiptar me serb!Po te ishte e kunderta e kesai slloganit shumica e ushtareve te uçkes do tu kishte ngritur morali per lufte çlirimtare e jo siq jemi as te vdekur as te gjall si nje plere ne deti!
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje Pergjigj
Agri
Dhe nëse ai vdesë për Atdhe dhe Shqipëri , varri i tij, nuk mbulohet me therra, por me Flamur dhe lule .
'Une; 'Vetem ketu ja ke qelluar sepse me lule e mbuloin varrin e martirit, e femive te tyre ua shkerdhejn nanen e motrat siq po ua bejn!
Se në varrë të Martirëve, tek Shqiptarët , nuk ka vaje , por, dhëmbje të shëndrruar në forcë ..
(Une ;a te ka djeg ty ndonjehere tambeli e pastai fole he marroqas,se keshtu me pate thene nje dost si ti Berhan Hoti gazetar dhe tugjar e ndegjoni me vone diskotimin me te ne bisede telefonike,por si ju i kam pordh ne fjalet e juaja sofiste
Haxhi Latif Kuçi
Kjo nuk shpehë Krizë morale të Qenjes Shqiptare , Z. Cerku . Por, përkundrazi ngritje.
Une;
Phiu filozof e prokuror komunist qe çenke!!!
Pyetje Pergjigje
Agri
Sepse, gjatë historisë , kuptohet , Luftën dhe mbrojtëjen e Atdheut, vertetë, nuk e kanë bërë vetëm Fukarenjtë por edhe të pasurit. Nuk ka patur dallime . Nëse ka patur z. Cerku trego nese ka
(Une;Fukarenjet kjo qeveri i shtjeu ne lufte dhe ua nguli kungjet,dhe ate shqiptar qe e ka kuptue esencen e luftes tradhetare ja e kan likvidue me serb ja e kan debue nga kosova e shqiperia!E ti keto prrala tregojau femive tu qe na qenka edukue ne frymen e komunizmit stalinist.
Haxhi Latif Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
S Z. Cerku , nuk është budalla dhe i marrë ai që vritet për Atdhe por është Patriotizëm dhe traditë Tipike e Shqiptarëve
Andaj, kjo traditë gjithëmonë edhe i ka tmerruar Armiqtë e Kombit
tradhetaret e kombit te gjithe jeni baltosa derrash a ua kam qitur argumentet e qfare hamami deshironi ...tani do ua sjelli argumentet me komandantet e luftes dhe bluani si te doni por e verteta do u perveloi)Per kan luftova ?Per femit e mi ! mu kjo qeveri mua me ka pervelue kur kam kerkue republiken e kosoves,kur ne kioskun tim kan votue fukarenjet per pavaresin e kosoves e kjo qeveri qe ti e mbron me ka pervelue he pisi pisave qe qenke se ti qenke i paguar ketu dhe si ti do ben sherr shqiptareve!!!!!!
Haxhi L.Kuçi
Pyetje pergjigje
Agri
Dhe nuk kam dëgjuar , se një Shqiptar sado i varfër të jetë, të këtë shkuar tek dyertë e Armikut, siç përmend ti Z. Cerku. Por, ne dyert e Armikut shkojne Tradhetaret.(Mua Haxhi Kuçin) ne Suhareke qe i prura ndihmat per refugjatet e fshatrave ,keto ndihma i shperndante spiuni me shoket e tij dhe une e tjeret edhe pse skisha mill une si ndava keto ndihma,dhe kur i kerkova moll me tha shko merr mill tek Milloshi) çfare hamam argumenti deshiron ti ore ....A ti nuk pranon as edhe faktet e gjalla ?!!!!Sjkruai sa te don se kan me iju be fena te magarecave keto ilustrimet e spiunave!!Ti ne fillim ishe i drejte dhe a shihni si zbulohet tradhetari ky mbron keta sepse dhe per kete eshte kyqur ketu te dizinformoi informata me qellim qe te vertetat e njerezve ti shendrroi genjeshtra te verteta....A spiuna me shume fytyra!!!!
Neper dyert e armiqeve te dergoin tradhetaret(qeveritaret shqiptar)
......................................................................Kjo eshte qind perqin e vertete

Agri po shkruajm pakes me lara por pa hidherime se kam besim ne ty dhe ti vetem ke shkrue qe une te pergjigjem drejte ne vend tendin,tu kam pergjegjur qe nuk ka si ma mire!
pershendetje rugovase

Haxhi Latif Kuçi

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Lun 14 Juil - 14:34

Gur
Nese ke frige te me tregone mos e qele gojen fare,dhe me fale o trim i luftes!
Nuk jam spiun,por tani ka cofe puna e spiunave vella,dhe nuk ke nga kush te meshifesh.Ai qe frigohet nuk ka vend tek perendia,as ne atedhe....
te fala shume ska problem.
Ixhah
te falemnderit per keshillen nuk ka problem, mundesh te me provokosh, edhe te
me nenqmosh, edhe ashtu nuk ndodhem ne atdhe, me quaj edhe frikacak pasi nuk njihemi mendo si te duash, besoj se te me njohesh do te te vinte keq po prap nuk ka problem, te them se ka qen rregull i mirsjelljes kur i kerkon dikujt qe ta njofish i thua se jam filani dhe dua te di se cili je ti jo qe fshihem po nuk du te me marresh per naiv, gjithsesi mua me interesoj edhe qellimi yt, po mund te me tregosh ose jo gjithqka mvaret nga sinqeriteti yt
gjith te mirat nga Guri e jo Gur
Se pari kerkoi ndjese qe se kam cekur Guri
E qe me thuash se po te provokoj une nuk mendoi se ja kam nisur me te provokue pamarr parasysh se çfare njeriu jeni.Nese ju mendoni se do u marri si njeri naiv keni mendim negative jo te mire,sepse nese dikush ju nenqmon per te keq ai njeri nuk ka vlere fare.Qellimi im eshte qe te njohem me ju o shqiptar se me dukesh je njeri i drejte per kete e kerkova nga ju,por merrne si doni!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Lun 14 Juil - 14:58

Milja
zotri i nderuar i njeh gjerat sa ska si ma mire,por me dhimbsesh qe nga shqiptaret shume pakes qe deshiroin ti ndegjoin keto fjale te verteta çka i thua,sepse i tere populli shqiptar pos nje perqinjes qe nuk kan bere dafranga me shkayn e çka me te thene o shqiptar ?!

Te fala shoqerore nga
Haxhiu
Milja
zoteri thaqi pse perkulesh para varrit te rugoves . . . . ?ose je ndyre si ai . . . ?
Dildema
Te falemnderit Hajdin Hysenaj !
Une nuk jam Dragisha as Sllavisha, por as Jakup Krasniqi me te cilët ti bashkëpunove dhe u shërbeve me besnikëri. Ditën me Jakupin natën në Fushë Kosovë me Sllavishen e Dragishën dhe darka të shtruara për hirë të tyre me vjeta të pjekur.
Mendon se Abria t'i ka harruar këto?!
Njerëz kërkoj falje, por kur ish spiunat serbë të fyejnë, atëherë vertetë njeri humb arsyen dhe bjen në nivelin e Hajdinit, por edhe moderatorit që luan me shkrimet e mia dhe i cungon siq i teket, kurse anon kah fyerjet e Hajdivae. Milja
Albania
Idashur dildema edhe une te deshiroje juve dhe familjes suaj te gjitha te mirat ashtu si i deshironit ju . . . . edhe pse ne kemi dallime ne mendime prape do te mbesim shqipetar . . . . jam perpjekur qe faktet dhe deshmite qe na shkaterruan dhe poshteruan me decenije ti hedhi ne drite por per nje pjese eshte e kote ashtu si i verberi qe njef vetem hithin e asnje lule . . . . nje pjese njef vetem rugoven me te cilin nuk jam pajtuar dhe nuk do te pajtohem kurre . . . . nuk po perserise asgje me i dini mendimet dhe qendrimet e mija dhe mbesim me te mira per te gjithe nga i juaji besnik ndaj shqipetarise dhe i pa meshire ndaj tradhetise e turpit i juaji besnik milja

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Lun 14 Juil - 15:18

Dildema
E nderuara Anaa,

Kjo temë është e mbyllur për mua, por për hirë të respektit ndaj disa shkrimeve tuaja konstruktive po ndjej obligim t'i them edhe dy fjalë:
Unë nuk jam person që mund as guxoj t'ia lejoj vetes të quaj dikend tradhtar të kombit,pse mendon ndryshe nga unë. Ndërgjegja dhe morali im njerëzor e kombëtar nuk do të ma lejonte një gjë të tillë e lene më të kryej krime ndaj dikujt siç u veprua në Kosovën e pasluftës dhe atë "në emër të popullit"?!
A thua cili na qenka ky popull?! Një grup që e ka në gjak stalinizmin e të ndërtuarit të demokracisë!!!???
Lexoi pak më mirë shkrimet dhe do të shohësh a e quajta unë Shpatin tradhtar apo Shpati mua.
Po ta përserisë edhe njëherë se unë nuk qëndroj pas emrave të tjerë, përveç Dildemes dhe dy "poezive" nën emrat Dildreqi e Dildjalli.
Nëse mendoni te shkrimet e shkarravinat me foton time dhe vargjet analfabetike të Dil_demes, atëherë mund t'ju them se pas këtij emri qëndron Hajdin Hysenaj- vëllau i Afrimit i cili nga Nju Xhersi më fyejti më së rëndi deri tash edhepse as Shpati-engjulli juaj, nuk ishte aspak më i përmbajtur. I lumtë !
Do të dëshiroja të ishte ashtu siq thoni ju.
Gjithë të mirat e nderuar!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Lun 14 Juil - 15:36

Gyri
prite me muj e prite me vjet fjala e gurit nuk po del,mos u pergjigj kush jeni o trim i trimave se nuk e kam ndermend me te kerkue mejdan !!!!!!!
une kokam taravol qe ti dhash emrin e mbiemrin eu rrakatel se jo mahi,a e don edhe nr. e tel,apo adresen ku banoi ?!ka cof o shqiptar ndjekja nga kush tutesh nga uçkeja ?serbi shkoi por i ka lan kopukat e din a .....
Gur mbi gur behet mur e mur mbi mur ndertohet nje kala

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mar 15 Juil - 16:26

nga uçkeja ?serbi shkoi por i ka lan kopukat e din a .....
Gur mbi gur behet mur e mur mbi mur ndertohet nje kala
O Rexhep burri (Nuk jam Regjepi,por Haxhiu)
nese je qellim mir per vendin dhe token ton, puno e mos u ndal kurr,
une kam ra shum her ne prit gjat luftes por me shum kam ra nga
shqiptaret se sa nga shkijet, edhe e kam te veshtir te krijoj besim
besoj se me kupton, nder te paret kamqen qe ja kam kthy pushken
shkaut, por nuk kam pas frik kurr, mirpo nga ata qe vrasin edhe gra e fmi
normalisht duhet kujdes,
edhe nje gje ta them se kercnime marr shpesh po edhe mesazhe lajkatare
e ketu jam futur per te dhen vetem mendimin tim,
jam per ndertimin e kalas, jam kunder ndarjeve e perqarjeve qe po na
behen, me gjith mundesit qe kam do te i perkrahi dhe ndihmoj gjith qka
behet e punohet ne te mir te shqiptaris,
por jam edhe kunder pabesive dhe te pabesve qe nuk i len te qet as femijt
qe sulmojn naten si vampiret
...................................................................
Guri;Ti i shok paske nje histori te hidhur,por te paska zene shtresi bre burr edhe mua mekercnohen por nuk ua qie nanen as shqiptareve qena qenefa e as skaut sja kam qie nanen dhe per me rrahe nuk me jete merak spiuna shkije,por me jete merak qe nuk munda kursesi te kyqem ne uçke sepse nuk me pranojshin sepse vete e dijshin se ua di se kush muta jan shumica e komandanteve tradhetara e ushtar qe serbi i kishte inkuadrue ne te m qellime qe te masakroin shqiptar dhe ti plaqkisin bashk!E ti i nderuar mbasi tu paskan kercnue shtine nje boq semundet me tu ba ndonje ithat e vdesish dhe historija jote le te vdesi bashk me mundin tend!!!Une kurr nuk dua ta ndali shkrimin tim haptas dhe i kam qite edhe kasetat o burr i dheut te kosoves,se me dasht ti kosoven dhe shqiptaret e roberuar dalish si une hapur per mejdani dhe pushka top u beft spiunave se nuk jav shkerdheje ate pajdhin e mamicave se maicat e tyre jan perqit me shkavella.
Une jam ;;;;;Kerko kush i nisi demostratat e 1981,,,kerko ''bised me qosjen''me Mark Krasniqin dhe ma ndegjon zerin tim se kush jam dhe e sheh ateheri a ma nin ky karuc per tradhetar dhe pa ua qie nanen skam me lan e ti hin ma mire ta qet ner dimija se nese ke luftue e frigohesh ska kujt me ju frigue e nane atyre jave qufsha e jav qifshe a ndegjove!
Posht qeverija e kosoves dhe e shqiperise se na shkerdhyen nanuqkat e na debuan petej atedheut qe tee jeten ja kushtova shqiptareve por edhe masa popullore lyp qie nanen,sepse e kan dite se kush jam dhe jan frigue mem perkrah e le ta duroin karin tani.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 18 Juil - 15:08

kam shprehi te shkruaj mesazhe private por besoj qe do te me kuptosh.
Me nderime.....
........................................................................
Sasha
I nderuar une jam vete historian dhe nuk me kujtohet se ne cilin shekull,kur egjiptjanet e paten pushtue ilirin ne greqi ne kete kohe,mbas do kohesh populli egjiptjas nisi te martohej me shqiptare'ilire) dhe e formuan nje gjuhe helenase qe ka pasur shume ngjajshmeri me tonen dhe shumicen e ilirve e nxiseshin qe ta folin kete gjuhe dhe ai qe e mesonte merrte shperblim.
Por sidoqofte pa e gjete diku se la dhe ta dergoi ma kjart kete.Tjeter e di ne disa dokumenta te meshefta qe kam vjedh neper arkivat e kosoves por mi ka djege lufta e fundit qe edhe kombin musliman e kan krijue franqezet shume heret ne kete shekullin e parafundit.E muslima eshte feja por forca ta imponon ore vella.
Pershendetje nga
Haxhi Kuçi

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 18 Juil - 15:56

Fati si Guri

Ju me sllogen e perditshme mundoheni te mbani nen kontrolle diçka por kote e keni ta ngrisni luften e uçkes dhe mos hezitoni ne gjera te paverteta dhe mos u krenoni ne disa individ qe luftuan dhe se diten tradhetin qe e patet ndai kombit shqiptar.Leji shoki punet e Fehmi Lladrovcit e Xheves ,spese keta e çliruan kroacin e kosoven e lane ne baltendhe kush i vrau ?Mos baba im u que nga varri e ia pergaditi vrasjen e di edhe kush qendron mrapa skenave makabe!Kam inqizime se si luftoi uçkeja dhe a ka bashkpunue me shan a ka plaqkitur popullin civil shqiptar a ka bashkpunue me shkan per me debue popullaten.Jam i nxenur a shume shpejye do i ndegjon bota komandantet dhe disa ushtar qe krekoseshin kinse kan luftue qenat,dhe sot kan poste e marrin rroga a me luftue ju vetem leni za ne mesin e shqiptareve sepse e keni shpinden e forte duke u mbrojte serbet!!!!Keto parolla tregonjau shkive e jo neve neper forume qe u paguan qeveria e kosoves apo e shkive qe e nenshkruajten komandantet rez.1244 qe nje dite serbijaqka te kethehet ne kosove!!
Mos krijoni mite nga podhat e magarit;sepse nese mendoni e mashtroni popullin jo ?!!!!!Se e din populli sa luftuat serbin,por ju e luftuat shqiptarin dhe ja ku ka mbete i gjori kombi shqiptar sepse per ju poooo pavaresi e keni pasur edhe ne kohen e shkavellave ore leninista e rugoviqa pa dallim keni nje qellim servila te shkaut.
Une nuk jam Haxhi Aga,por Haxhi Lata qe babe e babegjysh kem luftue per trojet shqiptare.he emrat e ton kerkund nuk figuroin por figuroin emrat e spiunave si heronje e si çlirimtar t pordhazve.

I mbrapshte jam sepse tradhetareve ua çprishi qerdhat e pordheta.
Dhe ti me Gurin ne mesazhe me thoni se nuk mundeni te ma tregoni emrin sepse shume ju kan kercnue me vdekje ?!Lush mutin ju kercnohet ?Une po ua japi argumentet me i,qizime ore kopuk i zanave,qe paraqiteni luftetar e tradhetar.Une e kam cekur veprimtarin time me filma qe ua kam dergue tere njerezise e çka hamamin deshiron argumente te gjalla a pordha te shkaut deshiron apo çka ????????Kurr ne jeten time sja kam fute dikujt servilave,sepse ju jeni shpirtshitur,dhe po te djege videoja ime qe e paske ndegjue te verteten dhe kur ti qesi edhe tjerat qe kam besedue edhe me OKBen e me Karlla De Ponten do e shohin shqiptaret et verteten time dhe mundin qe e dhash per kombin shqiptar e kursesi per shkije!

Poshte tradhetaret e qenefave,qe shiten si çlirimtar

Ja o pis emrin e mbiemrin time,dhe a ka spiun e patriot qe ka argumente qe kam punue kundra shqiptarise.

Haxhi Latif Kuçi
nga Sufreka(Theranda)

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 20 Juil - 10:31

Fati_008

Germany

18/07/2008
Suhareka apo theranda jane gjysme shkije e turqi tosla Uck thojne o Cerku, une jam me familje Balliste qe 100 vjete,diplomat shqiptare me babagjysh e katragjysh,nuk qaj koken per politike ditore .Carla del Ponte eshte e paguar nga Rusia e Serbia qe te beje politike kundra SHqiptare.
Babagjyshi im nuk ishte as i pari e as i fundit,dmth. ne mes por me bese SHqiptari e me Martine e revole ne breze,sot do te Paguaja edhe 15000 Euro Martinen e Babgjyshit tim por ajo gjindet ne BEOGRAD, nga babagjyshi im i ndjere jemi bere familje e madhe por nuk kemi kercenuar kurre vellezerit SHqiptare,perkundrazi kemi ndihmuar ne cdo pikpamje aq sa kemi pasur mundesi,babai im ishte ushtar SS ne njesi gjermane e ndihmonte Ballistat me plumba e Pushke,ushtaret e SHaban Palluzhes,e cigare GJermane.
Personalisht kam ndihmuar UQK dhe kam derguar 20 Ushtare me cka u nevoitet me Hargjime te mia,kam bartur te Holla me Canta veturat e mija kurrre nuk jane ndalur,ato ishin gjithmone ne dispozition per UCK.
Une kam voziturMajora e Kolonela te SHtabit te UQK neper Europe deri me 2 M. Marka me vete por nuk me ka interesu se cka bejne, kete e kam bere per Kombin e ata cfare kane bere nuk me Intereson dhe nuk kam te drejte te perzihem ne punet e tyre.Kam kryer punen time me NDERE si SHqiptare me BESE e nese ata kane bere gjera me tradheti ZOTI i vrafte.Me dhimbset se kam lexuar edhe ato komentet e GJonit apo me Nickname tjeter,une dua te gjithe SHqiptaret,jam njeri SOCIAL qe mundohet te ndihmoi cdo NJeri,me dhimbset se nuk i lejojne femijen te nxjere nga Psikiatria nese eshte i afert i yti me vjen keq dhe ndihem i shqetesuar nga keto rrethana se vete kam Femije ,Femija eshte krijese e Zotit, nuk duhet te pesoje dicka te keqe ,personalisht nuk kam asgje ndaj teje apo ndaj asnje SHqiptari pa ma rre parasysh nga eshte,te gjithe jemi vellezer dhe duhet ta duajme dhe ta mbrojme njeri tjetrin, nuk kam deshire te jeme person injorant se nga ajo nuk ka kurrfare dobie KOMBTARE.
Nese me shkrimet e mija te kam Nevrikosur kerkoj ndjese ,jam SHqiptare dhe di te FALE e te kerkoj BESE se BESA nuk harrrohet lehte,jam BALLIST babe e babgjysh nuk te prej ne BESE se nuk jam i lige.Zoti te Bekofte me Familje
P.S: Fehmi LLAdrovcin e kam ne Zemer me gjithe Femijet e mi,idol qe na bene drite.Vrasja e tij eshte per mua dhe Familjen time e pa kuptueshme
Te pershendese perzemersisht.Jeta ka batica e zbatica,cdo fillim i keqe mundet te shendrrohet ne nje perfundim te mire. Te pershendese
Fati
Edhe baba im ka qen ss,dhe me nje nga qyteza ime kur i kan nxen disa serb i kan lidh per lisa dhe jan marr me kusht nga nje cigare cili i rrok ne koke e fiton cigaren.Babghyshi im tere pasurin ne vitet e 1912 kur kombi shqiptar ishte ne zhdukje e fali pasurin qe te mbijtoi ky komb i yni por lush po shkruan per te ?Kush ja fute pordhe ,vdiq si qeni dhe u varros si nje bari i thjeshte!!!!Ne familja ime nuk kemi bese ndaje tradhetareve,dhe kurr nuk jemi kuq ne parti ballistash as komunistash por partija jon ka qen atedhedashuri me mbrojte qeshtjen madhore por e tera kjo paska qen pordhe e ftofte!!!Ne jemi te ardhur nga Fieri na Bajram Curr e pastai nga ketu per ne viset e kosoves.
Fehmi Lladrovci luftoi per kroaci e ne kosove nuk mundi as me pordhe pse se di e vran vete shqiptaret qe i ke ne qeveri tani!
Nga e keqja ska te mira edhe kjo sjell diçka por vuajtje si eshte tani gjendja e mjeruar ne kosoven e mallkume.
Edhe une 37 vite te zeza punova per shqiptari dhe emrin tim kush ma shkerdhen ?Pos mi vodhen meritat e mija dhe u beren udheheqesa e une me detyruan ta leshoi kosoven e te jetoi si qeni neper dyert e europes.
Me fole te verteten eshte shume rende por mos e mbroni tradhetin sepse ku neser do mbesin breznit tua!!! ?Se fundi uçkeja nuk ka luftue si ushtri teroriste per me çlirue kosoven,por ka luftue me masakrue shqiptar ne bashkpunim me shkije!!!Nese mendon te krenohesh me nje Fehmi apo me disa shqiptar gabim e ke sepse lufta duhet ta marri karakterin e luftes se vertete boterore e jo te revoltes se zvoglume dhe per kete pavaresia e kosoves eshte aq e varur qe populli te jetoi si ne kohen e Milloshit!!!!
Edhe per ty po them nese ti ke luftue mos thuai se tere uçkeja ka luftue apo nese disa shok tu i ke pa apo ndi nga tjeret mos i beso te dytes sepse keto jan intriga qe te nxisin ty e tjeret ta perhapni parollen mi ngrite qenat e me nxene poste me ju shtype pastai siq po shihet.
Te fala

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 20 Juil - 14:56

Fati_008

Germany

20/07/2008
Cerku,
po te kisha mundesi,do ta kisha ndare ate dhembje te Kombit te secili nga pak qe te jene me te bashkuar,e di qe ka pase vrasje enigmatike,por nuk kam fakte dhe nuk mund askend te akuzoj.
Per mua jane Martire ata qe luftuan per Kosove pa interesa,e ata qe ishin ne krye po shihet se si u pasuruan.
te pershendese
......................
Fati
Vrasje enigmatike nuk ka,por populli lajthitet lehte dhe vazhdon ne prralla,sepse kjo qeveri i nxite servilat e shkaut mi vra patriotat dhe njerezit akademik shqiptar krijoin keshillat e pajtimit qe mos tu hakmirren ketyre qyqareve,siq ishte ne krye qetniku Anton Qeta,dhe tani e zevendeson nje mik imi dhe keshilltari i Rugoves ne vitet e fillimit ,dhe e kam inqizuar se si dhe pse u krijuan shoqata e pajtimeve te gjaqeve!!!!!Ne lufte shume u fluken qe mos jan te lidhur me serb do shpetoin dhe ua pergaditen vdekjen e ata qe kan pasur ese per liri e pavaresi kurrsesi nuk kan mundur te kyqen ne arradhat e uçkes,per kete bindu shume.tradhetaret rradhiten ne grupe,ne grupin e pare jane ata qe i komandoin te gjitha grupet,ne te dyten hyne ata qe marrin informata se kush eshte kundra armiqeve,dhe ne raste luftes behen pergaditjet per likuidimin e atyre spiunave qe jan ete luhatshem!!Dhe keshtu shumica e tradhetareve luhates u likviduan kinse ken spiuna a ne te kunderten u vran nga komandoset spiuna.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 27 Juil - 10:58

Kole
Anaa lyp qie nanen ne lule te pidhit,me shpatin ne fillim e ka, que mire,edhe me mua kam shkembime te shumta dhe tere veprimtarin kurva ma ka tregue qe ska bere asgje per atedhe,pos lavdrim ne ajer rrospije e poshter bije e ndonje komunisti me pervoje te thukur dhe ja çka i kam shkrue ne pergjigjen qe kinse afer meje dikush merr fryme,!E kam prite kurven qe do te vjelli vrere te zi ne mua sepse eshte kurv dhe ka na pregjon ,spse edhe me Behxhet Pacollin kurva eshte shkerdhyer.

Ana oxa
Po me duket sikurse mu kan ti afer meje duke marr fryme,e Shpati duke na pergjue !!!! dite e nate vetem ti je psikologe imja!ti je ilaqi im

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 30 Juil - 16:45

Mirakulous

Canada

30/07/2008

Nese shkruan edhe 1 shkrim tjeter me sharje nuk do lejohesh te futesh me ne forum. Te kam thene dhe me para, qe nuk lejohen sharjet. Lexoje listen me ndalimet e forumit!!!!

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé

Page 2 sur 4 Précédent  1, 2, 3, 4  Suivant