Disa akuzojn Ramushin,disa e mbrojne
:: politika
Page 1 sur 1
Disa akuzojn Ramushin,disa e mbrojne
Agron Popaj Goni
Hier, à 08:59 ·
Në një duku.për masakrën e Reqakut.Ram Buja tregon se si u futën forcat e UÇK në Reqak.sa më i tërhek vëmendjen e Serbëve .pastaj ikën,deri sa u krye Masakra.Dhe u kthyen më pas,më shique rrezulltatin.E kërkova në yutube.por se gjeta.Se e kam pa në RTK.e sot Kadri Veseli thot që do shkojmë deri në Nish.POPLLI E PAGOJ MË SE SHUMTI ÇMIMIN E LIRI
[size=11][size=12]nes[/size][/size]
Commentaires
Shukri Bekteshi Me UFO nuk Qlirohet me popull , Kur ishte thirrja ,Bashkohuni UÇK shpetimi i vetum i qytetarve , shumica ju virrshin dritarev trenit , me vjen keq per njerzt qe kan psu , me vet faktin qe UÇK shpetoj ma me pak dame ish dasht qe i madh e i vogel ta vesh uniformen e UÇK , serbin se nal vaj e lutja , po e ndal veç plumbi e pushka
Gére
Isen Ferati Lirai Fitoet me Gjak dhe Gryk te Pushkes si Dikur Gjergji me shpat dhe Menquri nuk Fitohet Lira duke je neneshtruar e Poshtruar ndaj Armikut Gjakatar me Politik Pacifiste neneshtruse e me Fatazma Nastradin Hoxhe
Gérer
Agron Popaj Goni Isen.Po Liria fitohet më Gjak.Por nuk ësht korrekt për UÇKn,që hyri në Reqak,pastaj iki.dhe e lah popllin nën mëshirën e Armikut.Dhe i shiqonte Masakrat më durbi
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni Ase Kush nuk i din Rrethanet e asj Kohe pas Lufte eshte ber shum shpekulime se Populli ishte ndar ne Dysh dhe ARMIKU e Deshironte ndarjen e Shqiptarve si ne Bosnje
Gérer
Agron Popaj Goni Popllin e ndanë Komandantët Enverista.që i konsiduroshin këta të LDKs Udbasha.Ju bashkue K.Drini.por e bëren Sallat
Gér
Isen Ferati Goni ke qasje shum te Gabuar ndaj Luftetarve dhe kjo Politik i shkon Per shtati SERBIS Se kret Gjonecidin dhe shum Vrasje Tinzare qe ka ber serbia si Enver malokun dhe Komandat Drini ju e HAPNI Gojen pa u Zbulluar e Vertet kjo Propagand Anti UCK Mese shumti i duhet serbis per te perqar Shqiptaret dhe Per Ti Sunduar kjo e fundit ka perfunduar 1999
Gérer
Agron Popaj Goni IsenFerati.e vërteta po zbulohet.Po dalin vet ata që kan qen pjestar të Grupeve.si aj Shkumbimi dhe Bllaca
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni ATA Dy skan pas Lidhje me Luften bash hiq te dyt jan djemt e UDBASHVE Tradita e tyre Vazhdon njet si FISNIK ISMALI
Gérer
Riza Çitaku Hahahaha, ata nese ata janë kanë UDB sha , urdherë dhenesit e tyre qka ishin o Isen Ferati. Duhet faleminderiojm Dr.Rugoven e SHBA në me aleat se sa per grykë pushken tonë, as edhe nje shqiptarë nuk do ekzistonte ne Kosovë.
Gérer
Isen Ferati O Qyqar duhet te se pari ta Falemendorohet ALI Hadri prof UKSHIN HOTI JO Coftina Rugoviqi o qyqar
Gérer
Agron Popaj Goni Isen FeratiFerati.Nuk mundësh ti quajsh të gjithë ata që kan punue në sistemin Jugosllav,Udbasha.60% të Kosovarëve kan punue në atë sistem.jo nga dëshira por okupatori e ka nënshtruë gjdo popull.Poashtu Shqipëtarët kan punue edhe për Përëndorin Osmane
Gérer
Riza Çitaku Qyqar zdi kush eshtë. Terë vitin tue perkujtue masakra te shqiptareve. Eshtë dasht me dijt ne fillim si e qka.Jo tani me kukat terë jeten se qka na gjeti.
Gérer
Agron Popaj Goni Edhe Hoti në fillim ka qen pjes e aparatit Jugosllav Isen
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni Hoti Kurr su Pajtua dhe e Psoj
Gérer
Riza Çitaku Une s po dij kush eshtë UDB ash , po ata qe ishin po i njohin shoket e vet.
Gérer
Isen Ferati Riza Çitaku numer nje 1 Isa Mustafa numer 2 jussuf Buxhovi
Gérer
Agron Popaj Goni Po Isen FeratiFerati.nja 10 vite ka qen zyrtar Jugosllav.Ka qen ZevensMinistër i Titos
Gérer
Riza Çitaku Nr.3 ishalla sje ti ,o Isen Ferati
Gérer
Isen Ferati jo goni Jugosllavet e Titos u Mashtruan keq u Mundohen ta bejn per veti por nuk munden ta bejn se ishte shum i Vendosur Prof Ukshin Hoti dhe psoj pse nuk e pso Rugova dhe albin cernagori
Gérer
Agron Popaj Goni Isen.Pse Babaj i Ukshin Hotit,Nuk e kundërshtoj Jugosllavinë.Por e dërgoj djalin e tij të studionte në Zagreb.Edhe nuk ka mbajt kapuq të bardh
Gérer
Isen Ferati Riza Çitaku une per veti kam ikur nga sherbim Ushtarak me 20 03 1990 jam vendosur ne Zvicer qysh Hatre nuk kam qasje me UDBASHET E LDK E ASE KUJT Tjetr babaen dhe vllavin USHTAR Te UCK O DRENICAK O PA FTUR Marre ti me then veti Drenicak shko mbyto ne LIGEN Ne pRISHTIN
Gérer
Agron Popaj Goni Isen.kam gjdo rrespekt për Ushtarët e UÇKs.por jo për Komandantët Enverista
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni VET Fakti qe ka quar ne ZAGREP tergon qarte se Babai i tij ka qen PATRIOT O Gon o shoku im Kfello kfjell mes in me nje thes me Qyqaret
Gérer
Agron Popaj Goni Zagrebi ka qen në duart e Komunistëve Jugosllav.Edhe Tito ka qen Kroat Isen Ferati
Gérer
Isen Ferati Enveritat ishin te Reshtuar si kunder TITISTEVE Jugosllav asegje me teper LUFTEN E UCK E Ka filluar krye trimi KOMANDAT Adem Jashari me shum TRIMA
Gérer
Riza Çitaku Qyqar janë te gjithë ata te cilet e perqajnë popullin , jo ky kesi jo ky as si puna e juaj.Elemente serbe janë te gjithë perqaresit e popullit.
Gérer
Agron Popaj Goni Edhe ndaj shqiptarëve shum bile.hahahah
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni POR Kroatet edhe ne Shqiptret per AFERSISHT E Kishim te njetin ARMIK serbin qetnike
Gére
Agron Popaj Goni Jo Kroatët kan qen Repuplik.më dëshira e mbajtën atë sistem
Gérer
Isen Ferati Riza Çitaku shko mbyte ne LIGEN O Drenicak si ste vije Turp te besh Poltiken e QYQARVE QE Kan ngordhe ne Drenic e Dugaxhin
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni Krocia dhe sllovenin e Futi me nje shtet RUSIA Por nuk Pat sukses se Serbet kishi tjra INTERSA
Gérer
Agron Popaj Goni Kroatët dhe Sllovenët kan qen vëllezër që e formuan Mbretërinë SKS.pastaj Jugosllavinë e para Luftës së dyt
Gére
Agron Popaj Goni Nuk kan qën të rrobruar nga Serbët si ne Isen Ferati
Gérer
Riza Çitaku qyqar e mjeran e element serb ata te cilet e perqajn popullin ne baze rajoni si puna e juaj.
Gérer
Isen Ferati Riza Çitaku TE Gith elemeti i serbis jan te INSTALUAR Ne LDK Me zadhensin dhe ekonomistin e RRAMON MORINES ISA MUSTAFEN O QYQAR
Gérer
Agron Popaj Goni Isa u largua nga puna.kur erdhi Milloshi.
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni PAK me von dhe dul ne diaspor per mashtruar Mergatet tuj mledh LEK Per veti dhe per Djem e vet per ty per mu Leshin e MARIS
Gérer
Agron Popaj Goni Mërgata nuk ka qen Budall më ja besue parat.nese do ishte si Rramon Morina
Gérer
Riza Çitaku Po tregon Shkumbin Mehmeti e Nazim Bllaca ku jane te instaluar element serb.O Isen Ferati.
Gérer
Hajrullah Bahtiri Un tek tash e kam kuptue që ajo plaka i pat thën Bajram Rexgepit gjat nji vizite:Po valla nakeni ndihmue shum që nanën na e keni qi !Kjo është mu për qat shkak që uçk- ka veprue siq ke shkrue ti.
Gérer
Agron Popaj Goni Po pra.vet kena kontribue.se nuk ni kan marr më zor.
Gérer
Hajrullah Bahtiri Isen Ferati MOS TENTO ME DEZINFORMUE OPINIONIN OOO TARZAN PO NEJSE SPASKE FA SE SIDUKET QENKE L KEQINFORMUAR 100%.E VËRTETA ËSHTË SEPO DUEL N’DIASPOR MBLEDHI LEK DHE E ORGANIZOJ JETËN PARALELE SIQ ËSHTË ARSIMI SHËNDETSI E TJ.POR SIDOQOFT ATA LEK QË U...[size=12]Voir plus
Gérer
Isen Ferati Hajrullah Bahtiri njerzit si Mialim zekani e Bajrush UDBASHI Na ken sjell ket Setuat te pa Lakmushme tuj ber Politik Ditore
Gérer
· Répondre · 1 jRiza Çitaku Jo Isen Ferati , gazetaret nuk janë fajtor , ata ne pushtet s janë kanë kurr.Shtetin e prishin pushtetaret.
G
Hajrullah Bahtiri Isen Ferati Spo di për kend e kie fjalën kur po thue Bajrush udëbashi?
Gérer
Hilmi Sokoli
Gérer
Isen Ferati po Bajrush morina qe jav ka tredhe Trurin si Shefqet krasniqi disave ku ka mujt me Depertuar te nje shtres e Popullit neutrale me Tru PESHKU
Gére
Hajrullah Bahtiri Isen Ferati Un kam krejt mendim tjetë bile për Bajrush morinēn skam vrejtje apsolutisht
Gérer
Ramadan Balaj A bre goni po me vje keq po kur se din mir situaten e rrqakut sa mir me komentu se sun ja qellojsh , edhe del jo mir , reqaku asht tradhtu shqiptari i
Gérer
Isen Ferati Hajrullah Bahtiri UNE Bajrushin e kam Kujshi dhe njofi mir qysh po Partis Kumuniste ka filluar me Punuar si ANTI Shqiptar dhe do te punoj der sa te Vdes ky dhe Milaim zeza kan ber shum Vrasje dhe se shpeti Gjykata specjale do ta Zbuloje te Vertetet mbi te gjitha vrasjet
Gérer
Hilmi Sokoli Isen Ferati qysh mundesh me e pas kojshi Bajrush Morinen kur ti je nga prizreni e Bajrushi eshte nga fshati Gexhe komuna e Rahovecit?
Gérer
Isen Ferati Hilmi Sokoli ti vet the se Kosova eshte e vogel dhe Njefem te Gjithe mes veti te gjithe fshati im ka shum Miqesi me Gexhen se Bajrushi edhe ne shkolle ne Rahovec eshte sjell keq
Gérer[/size]
Redon Duraku 12 ushtarë të UCK-SË jane te vrarë në mbrojtje të Reçakut dhe dhjetra janë plagosur. Problemi qendron tek Rama i cili pat privatizu RTK-në dhe fletë për të gjithë dëshmorët dhe ngjarjet që u zhvilluan. Sikur ai te ishte ne te njejten kohe e te njejtat ngjarje
Gérer
Redon Duraku Ushtaret ne Betejen e Reqakut kane dhen maximumin,mundesi ishin te kufizuara perball makineris ushtarake shtetrore serbe. Shumicen e ushtarve te vrar i kam njohur ku ne mesin e tyre kam pas nje shok te shkolles fillore. Ushtaret luftuan,matrapazet disa komandanta sot flasin sikur te ishin aty. Rame Buja ne ate kohe nuk ka qene fare ne zonen e Nerodimes.
Gérer
Shukri Bekteshi UÇK-ja ka zen rob ushtar serb te uniformum edhe si ka vra , d.m.th. UÇK pa u siguru mirë ne veprat e njerzve se ka vra asken , njellosjen e UÇK sun e ban kurr ai qe ska qen UÇK , plumbi UÇK ka qen i artë është shkrep ne vendin e duhur te lumt ata qe tradhtaret kan vra , pa shti asni emer pasi qe ka spekulime te mdha se edhe ata qe jan vra per hasmeri te veta ja kan trus UÇK
Gérer
Re: Disa akuzojn Ramushin,disa e mbrojne
Isen Ferati Shum Banesa dhe Biznese jan Uzupruar nga LDK Ne Prizren per te vetmin Qellim per ta ETEKITUAR UCK si Grabitqare dhe me nje far mnyre ja kan ARRIT Qellimin se edhe Forcen Informative dhe Spekulise e kishin nga Baba i Tyre JOSIP BROZ TITO Me klyshet e vet ne KOSOVE
Gérer
Agron Popaj Goni Shukri BekteshiBekteshi.po Serbët nuk i ka vra.Por këta të LDKs po.
Gérer
Shukri Bekteshi Agron Popaj Goni , tradhtaret lere qe te tradhtojn po edhe vrasin familjart e vet per ta akuzu kundershtarin jan shum te poshter tradhtart
Gérer
Redon Duraku Ram Buja ju eshte bashkangjit Uck-se ne Mars-Prill i ardhur nga kryesia e LDK-se madje ne kohen kur ishte minister I arsimit dhe sportit ne qeverin e Rugoves. 99% te pjesemarrsve ne lufte kane qene antare te Ldk-se. Kush ka dasht me luftu dyrte kane qe...[size=12]Voir plus
Gérer[/size]
Agron Popaj Goni Por çfarë ju tradhtun këta të LDK.a u larguan të gjithë nga puna.kur erdhi Milloshi
Gérer
Redon Duraku Ldk-ja ka dhan kontribut te madhe ata ushtar shumica kane qene nga Ldk-ja por qe nuk e degjuan te rrin indifferent dhe ju bashkuan luftes.
Gérer
Isen Ferati Redon Duraku 100% ISHIN Me LDK Me Fillimin e Luftes DEVIJOJ LDK Se nuk kishte ne PLAN Si te shkohet me te tutje mbeti Populli ne LLOQ
Gérer
Isen Ferati Agron Popaj Goni Udbashet kurr nuk kan ndalur Punenen
Gére
Agron Popaj Goni Isen FeratiFerati.Pajtohem se LDK.nuk diti aq mir,që ta menagjoj situatën.Por nuk pajtohem që ti quajsh Udbasha
Gérer
Agron Popaj Goni Ma gjej njo nga LDK që ju bashkua sistemit të Milloshit.isen
Gérer
Redon Duraku Akuza Udb-asha,ndaj Ldk-se si dhe akuzat ndaj Uck-se se ka vra Ldk-sta e tje jane politike. Me keto gjera tentohet te ruhen pozicionet, nuk do te kane asnje ndikim ne historin e popullit shqiptar. Andaj duhet te jemi realist dhe te kujdeshem.Pershendetje per te gjithe!
Gérer
Redon Duraku Ldk-u konsumu,me vite politike te njejte,shqiptaret nuk u perfshin ne Dejton dhe situata sa vinte dhe u bente e padurushme. Kreret e UCK-SE kete e shfrytezuan dhe ofruan nje alternative tjeter e cila gjeti mbeshtetje edhe tek popullata. Me fillim konfl...[size=12]Voir plus
Gérer[/size]
Isen Ferati Redon Duraku te Lumte ke dhen PERSHKRIM 200% I Sakt te Pershendes edhe Une se me te Vertet je i Sakt
Gérer
Redon Duraku Isen faleminderit për vlersim!
As për Ldk-në dhe liderin e saj nuk ishte e letë. Rugova kishte bër disa logari të zgjuara,ai mendonte se shmangja e luftes do të shperblehej. Gjitha ato vizita nderkombetare,lobim,sembilizim e tje ishin ne funksion per t...[size=12]Voir plus
Gérer[/size]
Haxhi Kuçi uçk ka pas marveshje me ushtaret serb.Si ka vra per mi tregue shqiptareve ja na nuk vrajm ushtri serbe,por vrasim civil serb e shqiptar.U doli per lendine lufta e tradhetise krymave te serbise.Kur nuk ke qen ne uçk mos fole pa lidhje.Me pas luftue uç...[size=12]Voir plus
Gérer[/size]
Shukri Bekteshi Pom vjen keç met than mos je i pit e po fol me raki , ju ishi ni grup anti UÇK shumica me tregime te njeta edhe vjellni vner mbi uck kjo sdo koment plus thu mos ma nxerni bejagi di ma shum une sdi sa ma shum zi dini ju per uck e kurr sju njeva tu fol per ni serb edhe mendimin tim ti sun e ndrysho munesh me fshi komentin tim po jo mendimin
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi O burr,sta fshij çka shkruan,veq mos shaj,me fakte mbushma mendjen.Vete kusheririn tend Bajram Bekteshin,e kam pas shok,ama edhe ky me ka tradhetue,jo i paq.Fatmir Lima kurva e serbise ma bante ne fillim skemi arme,Kurse i mirrte ata qe...[size=12]Voir plus
Gérer[/size]
Shukri Bekteshi Është ni fjal popullore tek ne , Dhjefsha timen qka po ni tek tjeret , pasha zotin o Haxhi Kuçi shum her edhe gabon njeri qe lyp spjegime , masi me emra po fol nuk di qka me than ktu sidomos kur poj permend qato dhunime edhe atë me emer e mbiemer , shum her duhet than kush jam une more , as veti su met mi besu ,une te mundova pak
Gérer
Redon Duraku Akuza të rënda po bën, me të cilat as që ja vlen të merret njeriu. Shko deponoj nëpër gjykata nuk e di pse ke prit deri tani. U ben 20 vite dhe ti si "trimë dhe i sinqertë" që je nuk lëvize për ti deshmuar. Tregimi yte i stilit konspirativë "mos pas lu...[size=12]Voir plus
Gérer[/size]
Shukri Bekteshi veç ma ka mar mendja qe diçka sesht ne rregull pasi qe shum e urreni UÇK , e pse spo shkon ne gjykat mi than kto
Gérer
Redon Duraku Ti je një anti-shqiptar,anti-amerikan dhe bashkëpuntor i serbve. Flet per UCK-në pa qene pjesë e saj,flet per politikë pa qenë pjese e ndonje grupimi politikë,flet si ekspert ushtarak pa qene ushtarak,flet per Adem Jasharin pa e njohur fare,lakon disa emra qe arrite ti mesosh fale rrethit ku jetoje. Tani mbylle ate goje njeri i degjeneruar sa nuk të është mbyll per gjithemone.
Gére
Haxhi Kuçi Redon Duraku .Ti mesiguri je njeri nga ata antishqiptar jo une,Ti mos ha mut ka Adem Jashari,Mbylle ma mire ta qet.Ku te ka punue baba yt o idiot gjate kohes se titizmit?Ushtarët e Haradinajt ngarkohen edhe me kryerjen e një vepre tjetër të rëndë. Një ...[size=12]Voir plusGérer
Pretendimet e Serbisë kundër Haradinajt – krime çnjerëzore nga…
INSAJDERI.COM
[/size]
Shukri Bekteshi Gati um binde qe din dicka ti veç po trillon gjera ishalla te ngat
Gérer
Redon Duraku Po ti po i beson pretendimve serbe, kjo reference fare nuk ka rendesi. Ti cfare identiteti kombetar ke?
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t5154-ramush...Gérer
haradinaj ka mbyt shqiptar me sopat - Ramush Haradinaj…
DISKUTIME-SHQIPTARE.FR-BB.COM
Haxhi Kuçi Redon Durakuhttp://kumanovapress.net/tronditet-kosova-nga-kjo.../Gérer
Tronditet Kosova nga kjo ngjarje, Shikoni cka i publikojn serbët…
KUMANOVAPRESS.NET
Sahit Kapiti Shukri Bekteshi: Po hyn llugave pa të detyruar askush. Po Selman Binishi Belanicës së Malishevës a ishte Tradhtar për ty : Ishte një djal i ri 18 vjeqar i cili u rrah dhe u fut në gepek të veturës dhe u vra në dalje të fshatit,vetëm se ju tha Kriminelve të maskuar se : PO JU NJOH.
Gérer
Haxhi Kuçi Sahit Kapiti O te lumt po keshtu ketyre argateve te shkive duhet me ja tharb dhembet.
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi O goran,ti kqyre edhe mbiemrin e ke te shkive..Ndegjoje kete video ne minuten e 65 çka folin per Ramushajt.O derri i serbise.Ndegjone ka minuti 65,apo nje ore e pese minutave,çka filin per Haradinajt qe paskan vrare me sopate shqiptar
Gérer
Shukri Bekteshi Sahit Kapiti nuk ke nevoj ktu mi than shko thuja gjykates , shum her familja mer ne qaf edhe te rinin
Gérer
Shukri Bekteshi Hagji fillove me flliq a , ti qenke shpiun teper qe paske shpetu ik pirdhu
Gérer
Sahit Kapiti Shukri Bekteshi Nuk kam vullnet të bisedoj më tutje me këtë logjikë...
Gére
Redon Duraku nuk po pergjigjeni vetem po afishon faqe qe nuk dihet kush qendron pas tyre.Gjitha keto jane gatu ne kuzhinat e Beogradit.Ramushi eshte gjyku per keto nga nje trup nderkoombetar dhe nuk eshte provu per asnje fajsi.
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi as ti o goran ske met me na mesue çka shkruajm.Mesiguri edhe ti ke ba masakra ne popull e plaqkit me policine e serbise
Gére
Shukri Bekteshi Hiq mos bisedoni , shum mir qe jeni gjall shijone lirin
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi tani e morra vesh se edhe ti e kishe dhunue Sofije Tafen,dhe ke gisht ne vrasjen e Musajve
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi Hiq mos u ban marak se nuk do ju zgjate ma shume se gjere ne mars.Ka dot ja mbatheni,ne deti skeni ku me marr azil.E keni okupue ma zi se shkau kosoven,dhe e keni izulue popullin si apartedi ne afrike
Gérer
Shukri Bekteshi Haaa haa kur del pija jorganin te kamt e ki ti qenke lop
Gérer
Redon Duraku Ramushi eshte gjyku nga nje trup i pavarur kot flisni ju.
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi po po mire e ke vertete lope jam,se pot djege zuzica,ani e kishe kap Ramushin per krahi.Perkrahes i madhe qenke.Bravo se shpejti rezuluta 1244 po zbatohet nga amerikanet.Une shpresen e kam tek Turqia e ju mirrnu me ameriken.
Gérer
Shukri Bekteshi Ramushi është HEROI IM
Gérer
Haxhi Kuçi Redon Duraku Une nuk po e aukuzoj,po e akuzojn te demtuarit,qe disa jan ka jetojne ne zvicerr.Gjaku nuk eshte uje mbaje mend,Dushk per gogla ka me shkue.Po hiqu e mos e shtine koken ne thes.
Gérer
Redon Duraku Kot afishoni lajme nga podhtale qe nuk ju dihet as adresa.
Gérer
Redon Duraku Haxhi Kuçi ai kusherini yte eshte diciplinu nen perkujdesin e UCK-se,nuk po flet si ti.
Gérer
Haxhi Kuçi Redon Duraku ja keni mbush gjepin me miliona.Dhe e njoh qe ska luftue sa ju as nje plume se keni gjuajt ne serb,pos ne vellazni te juaj.Zoti ua marroft gjenazen kur te cofni
Gérer
Haxhi Kuçi Redon Duraku kush e ka dhunue Mirjeta Kapllanin e pasi i ka shfrye koqet me falni ne shprehje,e ka hedhe ne furre per se gjalli dhe babai i saj kur e lute qe mos ta dhunoj e nxjerr revolen dhe e vrete si qen.Ti tip titist,eneverist taman shpifes dhe mbrojtes i krimit.Qe ke e keni veriun merrnja nese keni qen luftar.
Gérer
Redon Duraku nuk do te merrem me akuza qe jane fabrikuar ne Beograd.
Gérer
Redon Duraku ku e kame adresen keto pordhtale dhe a kane gazetar?
Gérer
Shukri Bekteshi Ma mur mendja qe pordh qastit jan kto shpifje tuat mu si ky i smuri , ky do lirin tash ky akuzon edhe baben e vet per ni orë liri
Gérer
Haxhi Kuçi Shukri Bekteshi o magar ndegjoje vrasesin qe e ka shti Ramushi me piiiip....https://www.youtube.com/watch?v=lucW0qyDVmIGérer
VRASJE KINDAPIME HARAQE VRASJE MAS Per Ramush Haradinajn,perkrahes e akuzuesLUFTE ETJ RREFEN
YOUTUBE.COM
https://www.facebook.com/agronpopaj.goni/posts/1768852703189296?comment_id=1768952863179280&reply_comment_id=1770819966325903¬if_id=1516306495597456¬if_t=feed_comment_reply
Re: Disa akuzojn Ramushin,disa e mbrojne
Krijimi i shetetit të parë serb daton qysh prej shekullit të XI me emra të ndryshme, siç kanë qenë: shteti i Zetës, Rashkës, Duklës, Zahumjes, Travunjës, Pohonjës dhe Bosnjës. Kurorëzimi i mbretit të shtetit të parë serb qe bërë në Zetë (territori i Malit të Zi) në vitin 1077.Mretëria e dyte serbe ka qenë Rashka. Këtë shtetet me emrin e ri të quajtur Serbi, e patën emërtuar sunduesit e dinastisë së Nemanjiqëve. Në vitin 1216 zhupanët serbë këtij shteti ja bashkangjitën edhe tokat e tjera në jug të gllabitura më vonë me dhunë, të cilat i quajtën me një emër Kosovë e Metohi (Anton Bebler, 2008). Siç shihet shteti i parë serb asnjëherë nuk është krijuar brenda territorit të sotëm kosovar, edhe pse ajo pretendon se Kosova është “djepi” i saj. Gjatë sundimit osman, Serbia e organizuar si principatë, ka qenë gjer në vitin 1878, kur pranohet si mbretëri e pavarur. Në krijimin e këtij shteti serb, ndikim kanë pasur fuqitë e mëdha të kohës.
Pas Kongresit të Berlinit (punët i filloi më 13 Qershor 1878), gjendja e Serbisë nuk qenka e favorizuar, kështu mendojnë autorët serbë. Me këto vendime , p.sh. Austro-Hungaria paska patur mundësi ta pengojë zhvillimin ekonomik të Serbisë. Jo vetëm kaq, ajo mundej ta bënte këtë shtet edhe vazal të vet. Pas këtij kongresi, pozita gjeografike dhe ekonomike e Serbisë, thotë Cvijiqi, u ndryshua mjaft në dëm të saj. Me pozicionimin e vet në anën veriore, Austro-Hungaria e pengoj krijimin e shteteve sllave në këtë anë. Me aneksimin e Bosnjë-Hercegovinës, ajo i bëri bllokadë Serbisë në anën perëndimore. Në këtë mënyrë, thotë Cvijiqi, Serbia qe bllokuar nga dy anët prej një shteti të fuqishëm evropjan, i cili pushtoj toka të huaja të cilat asnjëherë nuk i ka patur të veta. Në këtë mënyrë Austro-Hungaria fitoi dalje të drejtpërdrejë në detin Adriatik. Cvijiqi, duke mbetur i pakënaqur me vendimet e Kongresit të Berlinit, thotë se ndryshimet territoriale që ndodhë, Serbisë e Malit të Zi nuk i suallë kurfarë fitimi.
......................
“Sa i përket anës profesionale unë e kam pa ku janë”, thotë Hasani në incizim. “I kam pa aty te Limaj”, shton ai, duke iu referuar gjyqit të zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj për krime lufte, apo rastit të njohur si "Kleçka".
“Ata injorantë, të padijshëm, që s’kanë kurrfarë vlera edhe që janë të degjenerum në aspektin e integritetit moral dhe njerëzor”, fyen Fejzullahu gjyqtarët dhe prokurorët e huaj të vendosur në Kosovë.
Ai përmend një rast, të jetë dëgjuar një gjyqtar në rastin "Kleçka" të ketë thënë: “Pat, s’pat provë, unë nesër kam me ndryshu aktgjykimin dhe kam me çu në burg Fatmir Limajn”.
Duke mohuar keta në vrasjen e Hajrës, për të cilin mendohet se ishte duke bashkëpunuar si dëshmitar në Hagë, pretendonin se në ditën kritike ishin larguar nga dasma ku kishin qenë edhe viktimat, për të vazhduar në festën e ditëlindjes së njërit prej të akuzuarve.
për vrasjen e Hamëz Hajrës dhe familjes së tij ka qenë problematik dhe nuk ka pasur prova materiale ndaj të dënuarve, që tash janë në liri pasi u amnistuan nga Presidenti, në prag të Vitit të Ri.
Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/audio-incizime-te-fshehta-te-fajzullah-hasanit-qe-deshmojne-sesi-u-denuan-vellezerit-ramadani-e-kiqina-488446/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright
për vrasjen e Hamëz Hajrës dhe familjes së tij ka qenë problematik dhe nuk ka pasur prova materiale ndaj të dënuarve, që tash janë në liri pasi u amnistuan nga Presidenti, në prag të Vitit të Ri.
Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/audio-incizime-te-fshehta-te-fajzullah-hasanit-qe-deshmojne-sesi-u-denuan-vellezerit-ramadani-e-kiqina-488446/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright