Biografia e Altin Dishes dhe Marsela Koçit
:: sport
Page 1 sur 1
Biografia e Altin Dishes dhe Marsela Koçit
[url=https://www.facebook.com/dritan.skuraj?__cft__[0]=AZXnnrupn9N3xIV-
Ali Sylaj ·
Leter e hapur per z. Edvin Rama!
Te nderuar bashkeatedhetare te nderuar Gazetare percilljani kete leter personalisht Edvin Kristaq Rames !!
zoti Edvin Rama, kurre ne jete neve te dy nuk jemi takuar dhe as nuk kemi folur privatisht!
une personalisht nuk ju njoh fare se kush jeni dhe nuk do jeni kurre politikani qe perfaqeson kombin shqiptare!
kam mesuar neper mjet medijave qe ju jeni kryeministri i shqiptareve!
jo kryeministri shqiptareve por mbreti botes te behesh per mua do jeni i njejt nje gjallese qe jeton per te pire gjakun e popullit te vet per tia shitur trojet e tije dhe ti si gjallese te shohesh popullin tend se si vuan per te mbajtur ty si princin e botes!
Jam po ai Dritan Doda i Skurajve!
qe nuk i jam pergjigjur thirjes tuaj ne qadren e lirise!
jam po ai qe kurre skam pranuar asnje nga ishe te deleguarit tuaj te me komunikojme as me ta dhe as me ty!
sot ne 2020 kam lajme jo shumë do t'iu gezoje besoj dhe jam i bindur tani ju shumë shpejt ua them me pergjegjesi te madhe! Se edvin kristaq rama do kete fituar azilin politik!
Juve z. Edvini Rama! U munduat nepermjet emigracionit duke pare se shqiptaret jane te etur per patriotizem, dhe duke menduar si dinak se si do akoma shqiptaret dhe kombin tone duke manipuluar, me poste politike dhe duke arritur deri ne palcen e te persekutuar te tyt eti !!
Kjo eshtë hera e pare dhe e fundit qe merrem personalisht me ju!
por si i biri i kristaq rames popullit shqiptare duhet ti kerkonit ndjese per pasojat jete e humbura qe nuk duronin rregjimin e tyt eti, ashtu siq e urreje edhe ti vete ate rregjim diktatorial!
ty te dashkan nje pjese e Shqiptareve sepse jane te majte dhe besojne se dikur edhe e majta do te beje per kombin!
por a keni menduar se 50% e popullit ishte ne burgje interrnime na vrane varen ka shumë familje qe nuk kan as eshterat e failjarit te tyre nga rregjimit te tyt eti!
per neve nuk te ka rende ndermend?
dhe ti gjete po kete menyre te pabesit por si edhe yt ate se do te beje vegel tendin duke ofruar poste politike si ministri e diaspores, dhe duke bere kualicion me kete force politike laksh, dhe duke qeverisur per here te 3 pushtetin dhe duke pire gjekun e shqiptareve dhe duke i perdhunuar e varferuar deri ne mjerim!
LEVIZJA. ATEDHETARE KRAHET E SHQIPES!
U formua nga
1) zoti Altin Disha!
Ky person nga lushnja ka qene mbeshtetes i edvin rames ne 2013! dhe fitoj pushtetin pasi e shkelmoj kete si i semure mendore!
atehere Altin Disha ja kalon LAKSH zonjes
2) Marsela Koçi!
gazetare nga berati me babe e gjysh kryetare keshilli dhe fronti mbeshtetese personale e edvin rames!
3)Gent jakupi komunist i betuar se do rrisjelle dhe ringjalle enverin nepermjet Gentit vete ai ka thene vete personalisht se do behet akoma me diktator nga enveri, kete e ka percjelle edvin rama me shkelma nga nje
Mbledhje e psse, po te njejtin shkelm ka marre edhe nga koço Kokëdhima!
4) Aldo deliu! Ky jo ky nuk ka asnje lidhje me ramen por eshte mbeshtetes dhe vegel i Ben Blushit !
dhe i pesti ne foto konference jam une qe mendova se keta jane atedhetare dhe ofrova te gjitha mundesite e mija duke ditur se jemi te gjithe per nje qellim interesin kombetare!
e jo interesin personal te nje gjallese qe jeton duke pire gjakun e popullit te tije!
prandaj zonja Marsela Koçi, ju bej thirrje mos u mundoni te fundosni me shumë kombin tone se eshte mekat i madh!
jam i sigurt se secili nga ju do te informoheni neper mjet spiunave qe kam ne fb!
(Aty ku cenohet interesi kombetare une do ta mbroj ate me fanatizem )
"Duajeni Kombin ai na perket te gjitheve"
me rrespekte emigranti Dritan Doda i Skurajve!
https://www.facebook.com/dritan.skuraj/posts/1583680918480547