Tradhetaret qe vran atdhetar e u veteshpallen patriota mazam
:: politika
Page 1 sur 1
Tradhetaret qe vran atdhetar e u veteshpallen patriota mazam
[ltr]Natmir Ismaili,vertete eshte per tu habitur,nuk eshte edhe per tu mbur me keta ,sepse tek e fundit asgje te mire nuk na kan prue.Tani po lexoj kinse sa ka sundue Skenderbeu ne toket shqiptare e paska pas shtrirjen e shtetit sa tri here sot serbia.A nuk eshte mu habit edhe mijt neper biruca.Per Azem Bejten nje plak qe bisedojke me Demaqin ja bani Azemi ka mbyt shqiptar,ka plaqkit,Shoten serbet ja kan mbyte burrin e ja kan sjell Azemit.Per Idriz Seferin para luftes Bajram Kurti pat shkrue per heroizmin e tij,une isha ne prishtine te nesermen te Begzad Baliu,ishte edhe Bajram Kurti i ndjeri ,se kush i kishte tregue qe eshte te Begu nuk e di as vete.Doli gruaja e Begzadit ,,hyni brenda ja bani Profesorit pot kerkon dikush perjashta,dhe dolem te gjithe.Ja bani o profesor Bajram Kurti ti dje kishe shkrue ne gazete per heroizmin e Idriz Seferit.Ke afat gjere neser mu distancue nga shkrimi,nese nuk distancohesh ta din pa te vra nuk kam me lan.Ja bani a e njeh ti Idriz Seferin?Jo.A e din se Idriz Seferi ka luftue per kralin e serbise?Jo.A e dini se Idriz Seferi ka dhunue grat e shqiptareve?Jo.A e dini se Idriz Seferi ja ka thye ahrat e bagetise dhe naten ja ka vjedhe shqiptareve?Jo.A e dini se Idriz Seferi ka marr penzion nga krali i serbise?Jo.E une jam kusheriri i Idriz Seferit ,besen po ta japi sot ti duhet mu distancue qe neser gazeta me shkrue qe po distancohesh.Per bese ja bana o profesor po pse bre po shkruan per secilin qe e kan vra serbet eshte familje patriotike,ku e dim se per çfare arsye e kan vra.Pasha nje perendi shkoj ne gazetari dhe u distancue.Per qe ka marr penzion Idriz Seferi nga krali i serbise ma ka dokumentue edhe nje akademik e kam te inqizuar.Pastaj Ismail Qemaili nuk e ka ngrite flamurin ne Vlore por e ka ngrite Isuf Bardhosh Haklaj nga Isniqi,ku me 1913 e qiten ne prite te qafa e Padeshit nga Malazezet.Tash edhe Azem Bejta nuk del kush qe thot jom kusheri si edhe Hasan pPishtina nuk kan te aferm se kah kan ardh kta kopila s'din kush me tregu[/ltr]
[ltr]Edhe kuvenin juniku aty asht tradhtia e junikut kur e ka vra djalin e sulejmon vokshit Azem Bejta me urdhen te Hasan Prishtines[/ltr]
[ltr]Po ashtu ashte luijt ne Junik edhe kur erdh hollbrok ne junik me prit Lum Hagjiu se Kto krejt i organizon serbia,me Lek Palin deputetin e Ramush Haradinajt.Pa qen shpiuni serbise e tradhetar,ne historin shqiptare kote e ke.Po nisna prej vetes time,tana veprat e mija atdhetare mi vodhe,dhe mu po ma bajn po genjen se ti si ke nis,nuk na ke mbrojt,por ke qen shpiun.Pos qe me etiketojne shpiun,me etiketojne kinse kam dhunue femra shqiptare e kinse kam vra shqiptar.Po ua beje po nese kam dhunue femra shqiptare a kan emra ato femra ,nga jan,kur i kam dhunue?Nuk po dijne pos lehin si zagart e serbise thojne popo ke dhunue.Edhe me vra thojn ke vra,Por kur i pyesi a kan emra ata qe i paskna vra?Nuk dijne ku mu kap pos per kimet e mija.Po nismi nga keto tri lufta çlirimtare,cili nga komandantet nuk ka vra atdhetar e qe nuk kan dhunue femra shqiptare?Zoti ka me denue kete popull.[/ltr]
[ltr]Edhe kuvenin juniku aty asht tradhtia e junikut kur e ka vra djalin e sulejmon vokshit Azem Bejta me urdhen te Hasan Prishtines[/ltr]
[ltr]Po ashtu ashte luijt ne Junik edhe kur erdh hollbrok ne junik me prit Lum Hagjiu se Kto krejt i organizon serbia,me Lek Palin deputetin e Ramush Haradinajt.Pa qen shpiuni serbise e tradhetar,ne historin shqiptare kote e ke.Po nisna prej vetes time,tana veprat e mija atdhetare mi vodhe,dhe mu po ma bajn po genjen se ti si ke nis,nuk na ke mbrojt,por ke qen shpiun.Pos qe me etiketojne shpiun,me etiketojne kinse kam dhunue femra shqiptare e kinse kam vra shqiptar.Po ua beje po nese kam dhunue femra shqiptare a kan emra ato femra ,nga jan,kur i kam dhunue?Nuk po dijne pos lehin si zagart e serbise thojne popo ke dhunue.Edhe me vra thojn ke vra,Por kur i pyesi a kan emra ata qe i paskna vra?Nuk dijne ku mu kap pos per kimet e mija.Po nismi nga keto tri lufta çlirimtare,cili nga komandantet nuk ka vra atdhetar e qe nuk kan dhunue femra shqiptare?Zoti ka me denue kete popull.[/ltr]