Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Bisede me Rexhep Selimin

:: politika

Bisede me Rexhep Selimin Empty Re: Bisede me Rexhep Selimin

Message  Perparimi Lun 23 Juil - 23:09

ltr]Bisede me Rexhep Selimin 28958664_141031113388116_5469016773097483863_n
3 amis communs, dont Nazmije Alushani Kamerolli et Agron E. Morina
Member of Presidency, à Lëvizja VETËVENDOSJE! et Member of parliament, à Kuvendi i Kosoves

7 MARS 23:16

LUN 18:26/23korrik2018
Haxhi Kuçi
Pershendetje i nderuari Rexhep Selimi,deshta nje pyetje me ua ba.Me ka tregue nje ushtar,qe Fatmir Lima e ka dhunue nje vajze 15 vjeqare ne fshatin e juaj Mirjeta Kapllanin a eshte e vertete,apo po shpifet.Po flasim shoqerisht.Paj nese po mos e mbroj,nese jo ,jo.
te fala

Bisede me Rexhep Selimin 28958664_141031113388116_5469016773097483863_n
Eshte e pa vertete.
Me pas qene e vertete e kisha denancu vete. Ato gjana as juk falen e as nuk fshehen.
Bisede me Rexhep Selimin -PAXP-deijE
Bisede me Rexhep Selimin 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n
Bienvenue à vous deux sur Messenger.
[size=12]Haxhi Kuçi
Une po flasi sipas atij ushtarit qe me betohet e ka pa duke e dhunue,dhe gjate dhunes baba saj ne Aqareve kjo ka ndodhe,por kur baba saj ka dale me shique e vrete baban e saj me revole dhe Mirjeta Kapllanin per se gjalli e shtin ne furren e gelqeres

çka me ka tregue po ju tregoj o vella juve

Thirrje telefonike por nuk ma qon telefonin
Rexhep a manqué votre appel.
Lundi 18:54
23korrik2018
Rappeler
23.korrik2018
Rappeler
23krooki2018
Rappeler
Lundi 18:55e mart
23.karrik2018
Rappeler
Bisede me Rexhep Selimin 28958664_141031113388116_5469016773097483863_n...

Lundi 18:55[/size]
23.korrik2018/

[size]
Rappeler
Ja çka me thote
Rexhep Selimi
Mos u merrni me keso marrezirash.

Haxhi Kuçi
Sipas teje me zbulue marreziren çneka marreziKuku

pata deshire me fole ma kjart me juve,pse nuk e qon ndegjuesen i nderum?Jemi shqiptar,na duhet biseda

Rexhep Selimi

Jam ne pune tjeter.
Haxhi Kuçi
e di a e dini se mua nuk me ka pas marr ne lufte Fatmiri kur ishte ne shtabin ne Deberdelan.Pse kerkush se permend qe Lima ne fillim ka pas shtabin ne Deberdelan?Po flasim pa kungja o burr

[ltr]A e din se une si kam lan ne deberdelan me vra Fatmir Limen,kur mua ma pate ba syt pom dhamin met pa dhe te paska que ja Rugova ja serbet me shpiunue pastaj edhe nje djalit te vellaut te Sami Jetullah Kuqit njejt ja bani si mua dhe ja banen kujt po ja ban shpiun e kam qite Limen mbrapa shpines,dhe ua kam ba pa me vra mua kete nuk mundeni me vra.Vete Limen.a po genjej ore vella

Une se kam njohur fare Limen e ai mua ska pas si te me njeh fare.Tek e fundit baba im me baban e vete kan ardh nga Bajram Curri

[ltr]A e njeh Sherif Cikaqin,e Avdi Ibrahimin?Avdi Ibrahimi a ju ka mbajt mbledhje ne sharren qe e ka okupue pas luftes ne Lubizhden e Prizrenit.Avdiu nje jave para se me leshue kosoven ka qen dite e nate ne shtepine time dhe une te ai,sot pom akuzon qe e paskna shetit Arkanin.Une nga kosova kam dal me 16 janar 1999,te nesermen kur perfaqesuesit e OSCES nga shtepia ime e lajmrojn masakren e Raqakut.Intervenim i bombardimeve serbe u ba hatri im shkaku i masakres se Raqakut.Avdi ut kur e kam lut hajde shkojm i dalim ne ndihme Adem Jasharit,ma bante shko vete,kur e vrajten ne oden e vete fotografin e Ademit sa muri te madhe e kish qit,dhe ma bani let mendojn shqiptaret qe e kam pas shok.

Rexhep,edhe ti me njeh,ke hyp ne mercedesin tim.Por ti nuk e njeh as Avdiun,as Sanijen e sandokanit,sepse Sanija e ka shok te ngusht avdiun

[ltr]Rexhep edhe serbet edhe amerikanet me kan lute me ma krijue nje njesi te uçk es,por nuk kam pranue,nuk kam dashte me marr pare 500 dollar per nje kufom.Kam deshmitar se çfare grushta ja kam dhan amerikanit Frizel

Ku e dit Millan Shipka se çka kam bisedue me Fatmir Limen ne deberdelan?Une i kam tregue,shkaut?Nuk ta shtoj as sa qimja e kres as ty as Limes.Lima ma ka nxjerr revolen,pse Agimi kur ka pi raki ju kishte thene lagjes sonte kam me sulmue stacionin e policise e polica ka me ju masakrue,tan naten qute jan gjalle deshmitaret qe ma kan ba baca Haxhi a ske ndegjue,pse si ke largue femit se keshtu dot bahet sonte.Te nesermen kam shkue te Lima ja bana a qeshtu po dojket me na masakrue.Ti ma bani po dizinformon kundra uçk es,dhe ma nxorri revolen e drejtue mua.Atehere njani ja bani po komandant e vertete eshte se Agim hajvani kish pas pi raki dhe i kish frigue suharekasit.A pastaj qe kusheriri yt ua paska ba.Po veq qe ma drejtove revolen a pe sheh qe ti je gabim dhe zbrita ne suhareke.Me dhjeta here ju kam lajmrue qe te me merr,Ma bante nje here skemi arme.A kush vinte me mua i mirrke

Pastaj,ty ste marrim ti je poet e shkruuaj per luften tone,po tani po ja qesi,por kush nuk bane pse .

Pastaj,mos u lajmro ma se pom dukesh i verdhe dhe i dyshimt.I ke tan ushtaret deshmitar qe ka qen keshtu.

Pastaj jo ti ka ba shoqeri me shpiunin e serbise Avdi Ibrahiminj,dhe sherri tij nuk te marri me luftue kundra sebeve

Pse pasi une u largova nga Kosova,kush e bani Avdi qenin Zavendes komandant te policise se uçk es ne zonen e pashtrikut?Une apo Fatmir Lima?

Si eshte e mundur qe ish policin Skender Krasniqin ,e ka ba drejtor policie te autorruges ne prishtine,kur dihet ai qen,kur ne kioskun time votonte populli per pavaresine e kosoves ma theu kioskun per te mi zan fletvotimet,dhe me shante ne nane dhe me lidhi e me quan me Basriun ne stacionin policor.Qysh me tregoni ju kete qen te serbise me ba drejtor policies?

çfare komandanti eshte ky Lima.????
Mos mu pergjigj zoti inshalla na qet ne rrugen e drejte.Rexhep Selimi,une jam ai qe ne menzen e studentave me 11 mars 1981 i kam nis demostratat,tan mi vodhen veprat e mija atdhetare dhe me shpallen tradhetar,si shoket tu ashtu dhe qeveria e Fadil Qen Hoxhes.Edhe Adem Demaqi ma ka rras ne kete lufte zoti ja ketheft i kam then haptas dhe me bllokoj.Mbaje mend mos mendo qe bota nuk na njeh,me dredhina as nje popull nuk e adhiurojne.

Ju ndaqit te me jepni ndonje pergjgie me jep,nese sje i paq nuk keni nevon te me pergjigjeni.Zotit ja kam lan.Mendojn se ka me shkue kungulli mbi uje por jo krejt ne kete bot kan mu kethye si te mirat ashtu dhe mekatet[/ltr][/ltr][/ltr][/size]
[ltr][ltr]

ata deshire me fole ma kjart me juve,pse nuk e qon ndegjuesen i nderum?Jemi shqiptar,na duhet biseda
Bisede me Rexhep Selimin 28958664_141031113388116_5469016773097483863_nRexhep Selimi
Jam ne pune tjeter.
[/ltr][/ltr]

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Message  Perparimi Mar 24 Juil - 0:23

06:42
Haxhi Kuçi

[ltr]O, shoq,a u betuat se jeni armatos mi çlirue trojet dhe ne fund mi bashkue?Po a hajgare po ban ti me mua dhe me tan popullin?A tan budall çenkemi e ju patriota?Cilin teritor e çliruat apo e bashkuat me shqipnine?Me derdhi njerezia nuk ka me na perkrah siq nuk jan ka na perkrahinj.Per ty tan jeta ime qenka llafe ,kurse puna juaja çenka çlirimtare.Ja keni prue gjendjen me vjer veten tan populli.Po ikin nga kosova ma zi se prej Milloshit apo Rankoviqit.Mire po ju vjen.Mire e ke ti,Thaqi,Ramushi,Kelmendet e Braqa Kariqat ![/ltr]

Rexhep dosti,im a ta postoj ne you tybe inqizimin e ushtarit si deshmitar,qe tregon ndodhin e Limes,dhe katunrares tende Mirjeta Kapllanin?Thuaj po qite ose jo se eshte marre per uçk en.,sepse nuk ka te beje me re(te),.A ka Mirjeta Kapllani ne Aqareve?Apo mbiemer Kapllani?Une nuk po e marri si te vertete deklaraten e ketij ushtarit,ka mundesi te jete edhe shpifje.

Zotri Rexhepi po e presi pergjigjen e juaj a me postue deshmitarin,qe e ka dhunue Fatmir qeni Mirjeta Kapllanin?

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mar 24 Juil - 13:07

10:41 /24 korrik2018
Bisede me Rexhep Selimin 28958664_141031113388116_5469016773097483863_nRexhep Selimi

[ltr]O njeri, nuk ka mbiemer Kapllani ne fshatin tim. Merr vesh.[/ltr]

[ltr]Haxhi Kuçi[/ltr]

[ltr]Ne rregulle o vella e nga mundet me qen kjo Mirjeta Kapllani ?
Ne Aqareve a ka furra te gelqeres?Nese ska atehere ai ushtar eshte ka shpife.[/ltr]

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 25 Juil - 9:20

Maliq Doçit,Luan Haradinajn ja dergon Xhavit Haliti ne Kukes,me njofken "Ardiani".
Kan kryer se bashku shume operacione ne kuader te uçk es.Per vrasjjen e Luan Haradinajt;Maliq Doçin e lajmron Xhavit Haliti,qe u vra Luan Haradinaj me 5maj 1997,dhe per plagosjen e rende te  Rafet Rama.
Maliq Doçi ka te kryer shlollen e mesme ushtarake,pastaj te larten dhe dy akademi ushtarake .Karieren e pare e fillon ne Kukes.
Maiqi ka bashkpunue me dy krahet e luftes se Kosoves.Met LPK; Fatmir Limen,Xheladin Gashin,Mus Jasharin,Pastaj me te LDK es,Agim Ramadanin,,Agim Qekun,Sali Qekun,Rrustem Berishen,Kemajl Shaqirin,Ahmet Alushanin,Tahir Zemen,dhe me Ahmet Krasniqin.
Por Maliqi nuk ka deshire ti tregon pisllakhanet e uçk es,duke mendue se e rendojne qeshtjen kombetare.

nuk kam qene ne keto rrjedhe dhe prandaj nuk i di e as qe dua ti di ngjarjet qe rendojne karakterin kombetar.

Me keto fjale Maliq Doci,joqe i dhimbet per qe e rendojn karakterin kambetar ,por mundohet mi mbrojt qent e serbise.
Mesiguri edhe ky ka gishte ne tradheti.Let na spjegon me tutje Xhavit Haliti nga kush ky e mori lajmin qe u vra Luan Haradinaj?

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé