Bisede me Max Maximus
:: politika
Page 1 sur 1
Bisede me Max Maximus
Max Maximus a partagé la vidéo de Feja E Shqiptarit Është Europa.
6 h
Keshtu eshte kur njeriu akoma vazhdon te jetoje me ideologjit e viteve 600. Kanunin e muhamedit (kuranin)
https://m.facebook.com/story.php…
[ltr]
Lire
-1:28
Remettre le son
Paramètres visuels supplémentaires
Cast to Chrome Cast
Afficher en plein écran
[/ltr]
5 313 vues
Feja E Shqiptarit Është Europa
7 h
Mesuesi nga Librazhdi akuzon traditen islamike në martesen e vajzave te mitura, një fenomen ky mjaft shqetësues edhe në Shqipëri.
J’aimeAfficher plus de réactions
Commenter
55
Commentaires
Afficher 6 autres commentaires
Sulejman Iseni Gabim je o zoteri i nderuar ,
J’aime · Répondre · 6 h
Max Maximus Per qfar jam gabim
J’aime · Répondre · 1 · 6 h
Ilir Stafa ska me turp te martosh femijet akoma minoren shteti duhet te reagoj dhe ti denoj keto familje dhe te mos lejoj me raste te tilla
Sulejman Iseni Zotri ti mund te akuzojsh ket personin apo nje individ qe e ka ber kete veprim e jo fen e tyre . Se me tvertet nuk ke as argumente ku bazohesh qe kjo mund te jet e vertet e lere me ta bindish e te vertetosh . Pa keqkuptime
J’aime · Répondre · 6 h
Max Maximus Kush te tha ty se nuk ka argumenta o Sulejman Iseni.
A ke lexu ndonjeher diqka rreth islamit apo jo??
J’aime · Répondre · 6 h
Sulejman Iseni https://youtu.be/6FuBpaOaUs0 urdheroni o islamofobista
Martesa e Hershme Hoxhë Enis Rama
YOUTUBE.COM
J’aime · Répondre · 5 h
Sulejman Iseni https://youtu.be/9AnsiwyS4Ig urdheroni dhe binduni o njerez te pandergjegjshem ,
Dr Shefqet Krasniqi Martesa heret apo vone
YOUTUBE.COM
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus Sulejman Iseni.
Une flas me fakte nga burimet islamike dhe jo nga pordhet e hoxhallareve.
Sahih Libri muslim 008, Numër 3310: Aisha (Allahu qoftë i kënaqur me të) dëshmoi: Apostulli i Allahut (paqa qoftë me të) u martua me mua kur isha 6 vjeç, dhe u pranova në shtëpinë e tij kur isha 9 vjeç.
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 64 …që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 88 Profeti shkroi (kontratën e martesës) me Aishen kur ajo ishte gjashtë vjeç dhe konsumoi martesën me të kur ajo ishte nëntë vjeç dhe ajo qëndroi me të nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Disa burime përpiqen të thonë se ishte vetë babai i Aishes, Abu Bakr, ndjekësi më i afërt i Muhamedit që propozoi Muhamedit vajzën e tij për martesë. Faktet thonë se ishte Muhamedi ai që kërkoi të martohej me të.
Sahih Bukhari 7.18 Profeti i kërkoi Abu Bakr-it dorën e Aishes në martesë. Abu Bakr-i tha “Po unë jam vëllai yt.” Profeti tha, “Ti je vëllai im në fenë e Allah-ut dhe në Librin e Tij, por ajo (Aisha) është e ligjshme për t’u martuar me mua.”
Kjo ndodhi pasi Muhamedi dhe Abu Bakr-i kishin dhënë fjalën njëri-tjetrit se ishin vëllezër, prandaj ai u çudit kur Muhamedi i kërkoi një gjë të tillë. Megjithatë Muhamedi e siguroi atë se kjo vëllazëri ishte në fe dhe jo në mish, prandaj s’kishte problem me këtë martesë.
Hadith të tjerë që tregojnë specifikisht moshën e Aishës janë si më poshtë:
Sahih Bukhari 5.236. Kadija vdiq tre vjet para largimit të profetit nga Medina. Ai qëndroi atje për rreth dy vjet dhe u martua me Aishen kur ajo ishte një vajzë 6 vjeçare, dhe ai konsumoi martesën kur ajo ishte nëntë vjeç.
Sahih Bukhari 5.234 Profeti m’u afrua kur isha një vajzë gjashtë vjeçare. Ne shkuam në Medina dhe qëndruam tek shtëpia e Bani-al-Harith bin Khazraj. Pastaj u sëmura dhe më ranë flokët. Më vonë flokët m’u rritën përsëri dhe mamaja ime Um Ruman, erdhi tek unë, kur una isha duke luajtur në kolovajse me disa nga shoqet e mia. Ajo më thiri dhe unë shkova tek ajo, pa e ditur se ç’donte nga unë. Ajo më kapi prej dore dhe më bëri të qëndroja tek dera e shtëpisë. Mua më ishte marrë fryma, dhe kur frymëmarrja u normalizua, ajo mori pak ujë dhe përkoi fytyrën dhe kokën me të. Pastaj më futi në shtëpi. Në shtëpi pashë disa gra Ansari që thanë, “Urime, bekimet e Allah-ut dhe mbarësi.” Pastaj ajo më besoi mua me to dhe ato më përgatitën (për martesë). Pa pritur Apostulli Allahut ardhi tek unë në mesditë dhe mamaja ime më dorëzoi tek ai, në atë kohë unë isha nëntë vjeçe.
Duket qartë nga vargjet më lart se Aisha ishte fëmijë dhe nuk po merrte vesh çfarë po ndodhte, kur Muhamedi iu afrua.
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 90 Kur Profeti u martua me mua, mamaja ime ardhi tek unë dhe më bëri të hyja në shtëpi (të Profetit) dhe asgjë s’më çuditi, veç ardhjes së Apostullit të Allah-ut në mesditë.
Padyshim që ka qënë çuditur. Ajo ishte fëmijë. Në pasazhin më poshtë thuhet se Aisha ishte akoma fëmijë, dhe luante me kukulla.
Sahih Bukhari Volumi 8, Libri 73, Numër 151 Unë luaja me kukulla në praninë e Profetit, dhe shoqet e mia luanin gjithashtu me mua. Kur Apostulli i Allahut futej (në dhomën time) ato fshiheshin, por Profeti i thëriste të vinin të luanin me mua.
J’aime · Répondre · 1 · 5 h
Sulejman Iseni Sipas argumeteve qe posedoni nje gje di tua them , me tvertet do mbeteni injorant ter jeten po te vazhdonit keshtu , mereni me seriozisht kete pun dhe as me pak te ofendoni dike , atehere do te bindeni se keni qen gabim dikur ,
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus Nuk po ofendoj asnje o Sulejman Iseni.
Thjesht faktet nga vete burimet islamike tregojne se muhamedi ishte pedofil.
Dhe pikerisht praktikantat e muhamedit ndjekin rrugen e tije.
Sulejman Iseni Nuk ju akuzova se po ofendoni po , (as me pak te ofendoni) , sepse ju nuk ofenddoni po akuzoni pa baz dhe argum kjo besoj qe esht e mjaftushme per te nxit ni konflik por un. Respectoj fen tuaj qe ekeni apo sedini qfar ekeni dhe nga e keni , me rendesi ni kshill shum miqesore te cilen ju dhash argumente te lloj llojshme per ta pa qe jeni gabim, por spat reagim pozitiv , naten
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus O shoku.
Te thashe une flas me fakte nga vete burimet islamike dhe jo nga hoxharet....Voir plus
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus Shikoje qfar justifikimesh qe nxjerr hoxha.
Nje her thot se dikush ja kishte sugjeruar aishen per martese muhamedit pastaj thote se aishen ja ka shpall allahu.
Dhe shikoje qfar absurditeti.
Thote se femrat ne vendet arabe piqen me shpejt sepse aty nxen djelli me shum.
Dhe thote se aisha ne moshen 9 vjeqare paska qene per martese.
Kjo eshte katastrof.
https://m.facebook.com/story.php...
J’aime · Répondre · 1 · 4 h · Modifié
Max Maximus https://m.facebook.com/story.php...
04:43
18 vues
Max Maximus
5 h ·
Shikoje qfar justifikimesh qe nxjerr hoxha.
Nje her thot se dikush ja kishte sugjeruar aishen per martese muhamedit pastaj thote se aishen ja ka shpall allahu.
...
Afficher la suite
J’aime · Répondre · 1 · 4 h
Altin Kafeja Kjo fe duhet te dali jashte ligjit dhe ndalohet me ligj praktikimi i tij dhe gjithe ato qe i shkojne mbrapa te gjobiten
Masquer 54 réponses
54/131
Voir les réponses précédentes
Max Maximus Mua per debate fetare nuk me vjen fare keq.
Por keq me vjen per ty se qenke mbetje osmane.
J’aime · Répondre · 1 h
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po sipas teje skenderbeu qenka profet ne bibel?!
J’aime · Répondre · 1 h
Max Maximus Hup mor byth qim anadolli se paskem hargju koh pa lidhje me ty.
Sperm turku
J’aime · Répondre · 1 h · Modifié
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus sa keshtjella ishte skenderbeu ne shqiperi,e sa keshtjella i kishte skenderbeu ne itali?Nese e dini kete ta pranoj se je njeri i lexushem?
J’aime · Répondre · 1 h
Max Maximus O byth qim muti mos e ze me goj me gjergj kastriotin.
Tw thas se ti je peder anadollit gjdo gje e meson nga pordha e hoxhes.
Hup te qifsha ftyren e mongolit aziatik
Kuçi Kuçi Haxhi Ti flasish çka ke ndegjue prej prifterve pedofila neper kisha,jo qe ke lexue bibel e kuran,pos kopjon do pjese dhe mendoni se i mashtroni tjeret per budallenje.Bythe qir çenke vete,se po te dini histori do japish pergjigje.Byth sllavi [/size]
6 h
Keshtu eshte kur njeriu akoma vazhdon te jetoje me ideologjit e viteve 600. Kanunin e muhamedit (kuranin)
https://m.facebook.com/story.php…
[ltr]
Lire
-1:28
Remettre le son
Paramètres visuels supplémentaires
Cast to Chrome Cast
Afficher en plein écran
[/ltr]
5 313 vues
Feja E Shqiptarit Është Europa
J’aime la Page
[size]7 h
Mesuesi nga Librazhdi akuzon traditen islamike në martesen e vajzave te mitura, një fenomen ky mjaft shqetësues edhe në Shqipëri.
J’aimeAfficher plus de réactions
Commenter
55
Commentaires
Afficher 6 autres commentaires
Sulejman Iseni Gabim je o zoteri i nderuar ,
J’aime · Répondre · 6 h
Max Maximus Per qfar jam gabim
Ilir Stafa ska me turp te martosh femijet akoma minoren shteti duhet te reagoj dhe ti denoj keto familje dhe te mos lejoj me raste te tilla
Sulejman Iseni Zotri ti mund te akuzojsh ket personin apo nje individ qe e ka ber kete veprim e jo fen e tyre . Se me tvertet nuk ke as argumente ku bazohesh qe kjo mund te jet e vertet e lere me ta bindish e te vertetosh . Pa keqkuptime
J’aime · Répondre · 6 h
Max Maximus Kush te tha ty se nuk ka argumenta o Sulejman Iseni.
A ke lexu ndonjeher diqka rreth islamit apo jo??
J’aime · Répondre · 6 h
Sulejman Iseni https://youtu.be/6FuBpaOaUs0 urdheroni o islamofobista
Martesa e Hershme Hoxhë Enis Rama
YOUTUBE.COM
J’aime · Répondre · 5 h
Sulejman Iseni https://youtu.be/9AnsiwyS4Ig urdheroni dhe binduni o njerez te pandergjegjshem ,
Dr Shefqet Krasniqi Martesa heret apo vone
YOUTUBE.COM
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus Sulejman Iseni.
Une flas me fakte nga burimet islamike dhe jo nga pordhet e hoxhallareve.
Sahih Libri muslim 008, Numër 3310: Aisha (Allahu qoftë i kënaqur me të) dëshmoi: Apostulli i Allahut (paqa qoftë me të) u martua me mua kur isha 6 vjeç, dhe u pranova në shtëpinë e tij kur isha 9 vjeç.
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 64 …që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 88 Profeti shkroi (kontratën e martesës) me Aishen kur ajo ishte gjashtë vjeç dhe konsumoi martesën me të kur ajo ishte nëntë vjeç dhe ajo qëndroi me të nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
Disa burime përpiqen të thonë se ishte vetë babai i Aishes, Abu Bakr, ndjekësi më i afërt i Muhamedit që propozoi Muhamedit vajzën e tij për martesë. Faktet thonë se ishte Muhamedi ai që kërkoi të martohej me të.
Sahih Bukhari 7.18 Profeti i kërkoi Abu Bakr-it dorën e Aishes në martesë. Abu Bakr-i tha “Po unë jam vëllai yt.” Profeti tha, “Ti je vëllai im në fenë e Allah-ut dhe në Librin e Tij, por ajo (Aisha) është e ligjshme për t’u martuar me mua.”
Kjo ndodhi pasi Muhamedi dhe Abu Bakr-i kishin dhënë fjalën njëri-tjetrit se ishin vëllezër, prandaj ai u çudit kur Muhamedi i kërkoi një gjë të tillë. Megjithatë Muhamedi e siguroi atë se kjo vëllazëri ishte në fe dhe jo në mish, prandaj s’kishte problem me këtë martesë.
Hadith të tjerë që tregojnë specifikisht moshën e Aishës janë si më poshtë:
Sahih Bukhari 5.236. Kadija vdiq tre vjet para largimit të profetit nga Medina. Ai qëndroi atje për rreth dy vjet dhe u martua me Aishen kur ajo ishte një vajzë 6 vjeçare, dhe ai konsumoi martesën kur ajo ishte nëntë vjeç.
Sahih Bukhari 5.234 Profeti m’u afrua kur isha një vajzë gjashtë vjeçare. Ne shkuam në Medina dhe qëndruam tek shtëpia e Bani-al-Harith bin Khazraj. Pastaj u sëmura dhe më ranë flokët. Më vonë flokët m’u rritën përsëri dhe mamaja ime Um Ruman, erdhi tek unë, kur una isha duke luajtur në kolovajse me disa nga shoqet e mia. Ajo më thiri dhe unë shkova tek ajo, pa e ditur se ç’donte nga unë. Ajo më kapi prej dore dhe më bëri të qëndroja tek dera e shtëpisë. Mua më ishte marrë fryma, dhe kur frymëmarrja u normalizua, ajo mori pak ujë dhe përkoi fytyrën dhe kokën me të. Pastaj më futi në shtëpi. Në shtëpi pashë disa gra Ansari që thanë, “Urime, bekimet e Allah-ut dhe mbarësi.” Pastaj ajo më besoi mua me to dhe ato më përgatitën (për martesë). Pa pritur Apostulli Allahut ardhi tek unë në mesditë dhe mamaja ime më dorëzoi tek ai, në atë kohë unë isha nëntë vjeçe.
Duket qartë nga vargjet më lart se Aisha ishte fëmijë dhe nuk po merrte vesh çfarë po ndodhte, kur Muhamedi iu afrua.
Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 90 Kur Profeti u martua me mua, mamaja ime ardhi tek unë dhe më bëri të hyja në shtëpi (të Profetit) dhe asgjë s’më çuditi, veç ardhjes së Apostullit të Allah-ut në mesditë.
Padyshim që ka qënë çuditur. Ajo ishte fëmijë. Në pasazhin më poshtë thuhet se Aisha ishte akoma fëmijë, dhe luante me kukulla.
Sahih Bukhari Volumi 8, Libri 73, Numër 151 Unë luaja me kukulla në praninë e Profetit, dhe shoqet e mia luanin gjithashtu me mua. Kur Apostulli i Allahut futej (në dhomën time) ato fshiheshin, por Profeti i thëriste të vinin të luanin me mua.
Sulejman Iseni Sipas argumeteve qe posedoni nje gje di tua them , me tvertet do mbeteni injorant ter jeten po te vazhdonit keshtu , mereni me seriozisht kete pun dhe as me pak te ofendoni dike , atehere do te bindeni se keni qen gabim dikur ,
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus Nuk po ofendoj asnje o Sulejman Iseni.
Thjesht faktet nga vete burimet islamike tregojne se muhamedi ishte pedofil.
Dhe pikerisht praktikantat e muhamedit ndjekin rrugen e tije.
Sulejman Iseni Nuk ju akuzova se po ofendoni po , (as me pak te ofendoni) , sepse ju nuk ofenddoni po akuzoni pa baz dhe argum kjo besoj qe esht e mjaftushme per te nxit ni konflik por un. Respectoj fen tuaj qe ekeni apo sedini qfar ekeni dhe nga e keni , me rendesi ni kshill shum miqesore te cilen ju dhash argumente te lloj llojshme per ta pa qe jeni gabim, por spat reagim pozitiv , naten
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus O shoku.
Te thashe une flas me fakte nga vete burimet islamike dhe jo nga hoxharet....Voir plus
J’aime · Répondre · 5 h
Max Maximus Shikoje qfar justifikimesh qe nxjerr hoxha.
Dhe shikoje qfar absurditeti.
Thote se femrat ne vendet arabe piqen me shpejt sepse aty nxen djelli me shum.
Dhe thote se aisha ne moshen 9 vjeqare paska qene per martese.
Kjo eshte katastrof.
J’aime · Répondre · 1 · 4 h · Modifié
Max Maximus https://m.facebook.com/story.php...
04:43
18 vues
Max Maximus
5 h ·
Shikoje qfar justifikimesh qe nxjerr hoxha.
...
Afficher la suite
Altin Kafeja Kjo fe duhet te dali jashte ligjit dhe ndalohet me ligj praktikimi i tij dhe gjithe ato qe i shkojne mbrapa te gjobiten
Masquer 54 réponses
54/131
Voir les réponses précédentes
Max Maximus Mua per debate fetare nuk me vjen fare keq.
Por keq me vjen per ty se qenke mbetje osmane.
J’aime · Répondre · 1 h
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po sipas teje skenderbeu qenka profet ne bibel?!
J’aime · Répondre · 1 h
Max Maximus Hup mor byth qim anadolli se paskem hargju koh pa lidhje me ty.
Sperm turku
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus sa keshtjella ishte skenderbeu ne shqiperi,e sa keshtjella i kishte skenderbeu ne itali?Nese e dini kete ta pranoj se je njeri i lexushem?
J’aime · Répondre · 1 h
Max Maximus O byth qim muti mos e ze me goj me gjergj kastriotin.
Tw thas se ti je peder anadollit gjdo gje e meson nga pordha e hoxhes.
Hup te qifsha ftyren e mongolit aziatik
Kuçi Kuçi Haxhi Ti flasish çka ke ndegjue prej prifterve pedofila neper kisha,jo qe ke lexue bibel e kuran,pos kopjon do pjese dhe mendoni se i mashtroni tjeret per budallenje.Bythe qir çenke vete,se po te dini histori do japish pergjigje.Byth sllavi [/size]
Re: Bisede me Max Maximus
J’aime · Répondre · 1 h
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus o byth sllavi,ku eshte i varrosur biri i skenderbeut?Pergjigju e mos leh si qen sllavi?Ku eshte e varrosur gruaja e skenderbeut?As kete o sllav nuk e din,vetem qe shitesh albanez.
J’aime · Répondre · 1 h
Max Maximus Hup mor peder anadolli .
Qa din tinper gjergj kasteiotin o moter qim .
Vetem nje mbetje osmane sinpuna jote flet keq per gjergj kastriotin.
Sepae per 25 vjet rresht jua qiut robt baballareve te jauj.
Te qifsha nerin e famijes dhe qa ke ne prag te shpis o mbetje aziatike
J’aime · Répondre · 1 h
Max Maximus Nje cop spiun inturkut dhe serbit qenke o mongol aziatik.
Tw qifsha ftyren dhe mustakt e qelbur qe ke.
Ptu rrac mongoli paske qan
J’aime · Répondre · 1 h
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Me vajzen e kujt eshte martuar i biri i skenderbeut ?Skenderbeu me tezen e vte ,gruan e sulltanit e shtini me mbyte birin e vete dhe iken nga porta se bashk,kaq shtises ishte skenderbeu,bukepermbyses.Po ti o byth qim,nuk dinme dhane pergjigje se je fare e serbit.Vetem qe din me fole shqiptarqe,se me te pre prej teje dalin shtetqind sllave te rusise.
J’aime · Répondre · 59 min
Max Maximus Gjergji nuk e harroj kurr memedheun onsperm turku.
Dhe jo si ti nje cop mbetje osmane qe spt i ban gojore erdomutit....Voir plus
J’aime · Répondre · 57 min · Modifié
Kuçi Kuçi Haxhi Skenderbeu na ka pre dy milion shqiptar musliman,hakun kemi me nxjerr dhjete fishe.Kaurr mbaje mend kishat kemi mi ba kopliraj.
J’aime · Répondre · 57 min
Max Maximus O rob qim skenderbeu ka vra te gjith mbetjet osmane sinpuna jote.
Te gjitj tradhtaret i ka coptu.
Per 25 vjet ju qiu robt ju turqve te dhjere me mut.
Sot ju spermat e turkut i bani gojore erdomutit dhe mesoni histori nga pordhet e hoxhallareve.
Deri ne tani te myt me fakte per kuran.
Sepse gjdo gje ti dhe mbetjet osmane si ti e mesoni nga hoxhallaret qe flasin per interesa te erdomutit.
Dihet historikisbt se hoxhallaret kane qene spiuna te serbit.
Motren ne goj ta shkerdhefsh i biri sulltan muratit
J’aime · Répondre · 53 min
Max Maximus Shikoje o moter qim se si ju spermat e turkut doni ta coptoni shqiperine duke trilluar histori per interesa te serbit dhe turkut....Voir plus
Hoxha nga Prizreni mbron historinë serbe: Në Kosovë s'ka pasur…
ZERI.INFO|DE ZERI
J’aime · Répondre · 51 min
Max Maximus Me fakte o motet qim.
Dhe jo trillime sipas goje tende te qelbur me mut
J’aime · Répondre · 51 min
Max Maximus Fakte o rob qim .
Lexo.
J’aime · Répondre · 49 min
Max Maximus Fakte o sperm turku lexo.
Shikoje qa ju bani baballareve te tuj gjergji i madh
J’aime · Répondre · 48 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Ja ke mu ba synet e mu shendrrue si tane njerezia ne musliman,ose ke me sherbye neper pune minjerash,dhe neper ara ne vend te kalit ti bashk me farefis.Nuk ka fej tejeter pos fjese se Perendise qe quhet feja muslimane.Ja ka hanger mutin tur...Voir plus
J’aime · Répondre · 48 min
Kuçi Kuçi Haxhi Skenderbeu nje dhelper si i mashtroi shqiptaret me slloganet e vete qe ja kishte pergadite vatikani,O popull lirine nuk ua solla une por e gjeta ne mesin e juaj????!!Me pas pas lirin populli çka hamamin erdhe ne shqiperi?Me masakrue shqiptar e mi roberua pra.Skenderbeu cilin teritor e kishte te liruar nga osmanlit?haha hajgare po bani me histori?
J’aime · Répondre · 44 min
Max Maximus Shikoje o moter qim se si hoxha jot thote se baba i myslimanve eshte sulltan erdogani.
J’aime · Répondre · 43 min
Max Maximus Shikoj faktet o moter qim se qa ju ka ba baballareve tr tu gjergji i madh.
Me fakte o mongol aziatik dhe jo trillime tuja sipas interesit te serbit dhe turkut
J’aime · Répondre · 41 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Ka me qen baba i muslimaneve,sepse rrofte rusia qe do na behet aleat,juve ma nuk ju beson rusia si Erdoganit.
J’aime · Répondre · 41 min
Kuçi Kuçi Haxhi http://gazetadielli.com/.../Dushan-Mugosha_Enver-Hoxha...
GAZETADIELLI.COM
J’aime · Répondre · Supprimer l’aperçu · 40 min
Max Maximus Shikoje hoxhe se si mbeshtet hipotezen e sebve o mongol aziatik.
http://zeri.info/.../hoxha-nga-prizreni-mbron-historine.../
Hoxha nga Prizreni mbron historinë serbe: Në Kosovë s'ka pasur…
ZERI.INFO|DE ZERI
J’aime · Répondre · 40 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus futja ketij hoxhes se eshte sherbetor i serbise
J’aime · Répondre · 39 min
Kuçi Kuçi Haxhi Kqyre skenderbeun duke kerkue ndihme nga daja Brankoviqi;https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nV3DDIgTgcA
Gjergj Kastrioti kërkon ndihëm nga daja Đurađ…
YOUTUBE.COM
Re: Bisede me Max Maximus
J’aime · Répondre · Supprimer l’aperçu · 39 min
Max Maximus Shum spermat e turkut i paska lan ne ktl troje ai gjergji.
Asht dasht me.ju qi robt te gjithve
J’aime · Répondre · 38 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus pash besen çka te kcejti kandari ,kalove nga feja ne tradhetar.Po mire kem duke bisedue per fejen.Mesiguri se u dorezove se nuk dijshe ka mu kape,dhe vertete kur njeriu nuk ka pergjigje kalon ne tema tjera siq e kane adet komunistat e mutit.
J’aime · Répondre · 37 min
Max Maximus Hup more moter qim muti.
Si tek feja si tek historia te lash ne gisht ne goj.
Nje cop sperm turku i pa shkoll qe meson nga pordhet e hoxhallareve je
J’aime · Répondre · 1 · 35 min
Max Maximus Per gjdo gje te solla fakte o biri anadollit
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus a qesi mut shqiptari je ti a?????Mos na mashtroni ma mos te vritemi mes vedi se feja e shqiptareve eshte shqiptaria,Ti je antikombetar ,ne emer kinse te nacionalizmit mendoni se do ja arrini me vra shqiptar musliman.Na keni rras me shekuj,ma e keni stop edhe nga papa i vatikanit,se keni dal edhe nga feja e zotit.Juve duhet me ju barazue me shtaze dhe lepuj.
J’aime · Répondre · 33 min
Max Maximus Hup mor sperm turku.
Te qifsha robt e shpis ku ti kesh o biri anadollit.
Se mua nuk me han kari as per vatikan dhe as per islam.
Por ju mbetjeve osmane kam per te ju degjeneru.
Juve kam me ju pshurr gojen o moter qim o sperm turku.
J’aime · Répondre · 30 min · Modifié
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus bari i anadollit e qoban i vatikanit ishte sherdhaqi juaj skenderbeu qe e ngriti muti enver qeni.qe erdhi ne pushtet fale serbeve.
J’aime · Répondre · 29 min
Max Maximus O te qifsha robt ku ti kesh o sperm turku.
Ty duhet me te vra midis sheshit si spiun te turkut dhe serbit.
Edhe profilin e paske te mbushur me komente spiunimi.
Ti 100% spiun i serbit dhe i turkut je.
Ty vajzen ne goj duhet me ta shkerdhy
J’aime · Répondre · 27 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Me musliman shqiptar eshte kethye Donald Trump,Erdogani ,Putini,ju me itali,qinu.ikni sa ma pare per ne itali atje e keni vojen e skenderbeut.
Max Maximus O rrot kari ai trumpi dhe krejt europa ka me ju qi robt ju turqve .
Ti je nje cop mbejte osmane qe edhe ty ka me tu qinfamilja si erdomutit
J’aime · Répondre · 25 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Ty ka me ti q Ergogani kysmet ne qershor.Katalik shqiptar ne trojet e arberit nuk ka me egzistue.Rrofte e qofte nana Turqi ne krye me sulltanin Taip Rexhep Erdogan.Mire se na vje o Sulltanat ne trojet e veta.
Max Maximus Vajzen ne goj ta qifsha dhe grun ne bir te pidhit ti qifsha o spiun osmanmutave
J’aime · Répondre · 24 min
Max Maximus Pa merak o rob qim se me ty kam me ba hostori se krejt biseden e kam rujt.
Ne krejt rrejtet sociale kam me e shpernda se qfar mbetje osmane je
J’aime · Répondre · 23 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po vjen edhe nje here qershori i bekuar me ndihmen e Perendise.Ne me ju qi jo por sapuna nga ju do bejme se nuk flliqmi ne byth pa laret
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Shperndaji,veq mos shto as mos shkoq,se edhe une jam ka shkruaj per ti botue dhe e sheh cili cilin e shan e etiketone,skenderbeun qe ka masakrue sa ka mujt shqiptar musliman,qe as serbia nuk ka masakrue ma teper se skenderbeu.Nuk e dini se sa musliman shqiptar jane ka na i lexojne keto shkrime,ti ke me pjell majmuna.
J’aime · Répondre · 20 min
Max Maximus Ktu la nevoj se mbetjet osmane si ky rob qimi duhem vra midis sheshit.
Sepse.ky eshte nje sperm turku dhe spiun i serbit.
Sepse ky e zbaton me.perpikmeri hipotezen e serbit.
E pranoj se eshte mbetje osmane
Max Maximus O biri anadollit.
Myslimant e tu kur lexojne se si ti ja dha herojn kombetar ato vin e ta djegin shpin o spiun i serbit.
Edhe profilin plot me komente spiunimesh e paske
J’aime · Répondre · 19 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Nese jam turkofil,ska mundes te jam edhe serbofil.Ja une ja ti jemi serbofilush ,une me musliman e ti qeni i serbeise.Keshtu i bjen o klyshi i shkaut.
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po ju kur skeni argumente dini me fabrikue shpifje,na hankshit balten ne mengjez..
J’aime · Répondre · 17 min
Max Maximus O rob qim.
Une jam100% shqiptar sepse kam fene traditat dhe kulturen e gjergj kastriotit.
Ndersa ti je sperm turku sepse ke fene traditat dhe kulturen e sulltan muratit.
Ketu eshte ndryshimi.
Dhe si perfundim ti je nje spiun i serbit dhe i turkut sepse gjdo gke e ben ne favor te tyre
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po ku mutin ja njeh historin e skenderbeut more qeni serbise?Nuk e dini ,djali i skenderbeut me kan eshte martue?Ku e ka vorrin gruaja e skenderbeut dhe i biri tij,e po mundohesh nga mitologjia e pshurt me nxjerr vjam prej morrit.Ti nuk i perkrah herojt e sodit e po shkon ne rrot te smes 1500 vjet ma tutje.Pirdhu more kryaqali.Mut feje paske,feja te paska mesue me shajte?Ti ske as fej,e as komb,ty te intereson euroja se sa per komb ne rrote te sames e qon.Ti ke fjale me bollak e pune te serbise.
J’aime · Répondre · 12 min
Max Maximus Unee.fakte dhe argenta te mbyta o biri anadollit.
Ti vazhdo me hipotezat e serbve sepse spiun i tyre je o mongol aziatik
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus o ahmak,une e dua turqin te me kethehet edhe nje here siq i patem te gjitha trojet e bashkuara ne kohen e osmanlive,.Ty te intereson serbia,hajrin ja pafsh.Ne rrote te sames ti bashk me serbine.
J’aime · Répondre · 10 min
Vetem nje moter qim dhe nje mbetje osmane trillon lloj lloj gjerash per herojne e te gjith shqiptaris....Voir plus
J’aime · Répondre · 9 min
Max Maximus Tw qifsha ty dhe osmanmutat o biri anadollit.
Ti shko tek baba jot erdomut.
Se ne nipat e gjergj kastriotit ju qim robt erdomutit dhe serbit....Voir plus
J’aime · Répondre · 6 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus ku i ke ato fakte pash zotin?Pse more po genjeni?A ske ftyre fare?Hyjm ne bibel,Trego fakte e shofish ku je.Hyri zanafiles.Kush te nxiti me ndryshue temen me dal tek skenderbeu.çka ka lidhje feja me skenderbeun?Ti o kopuk ja me thuaj jam serbofil,ose turkofil,e njeres ja pafshit hajrin.Nipat e skenderbeut i ke ne itali,tek arbershet e sicilise.Leshoni trojet shqiptare.Merrne me vete komplet serbine.Sa nuk i ka zan taksirati edhe serbet.
J’aime · Répondre · 5 min
Max Maximus O rob qim muti.
Ne jemi autokton ne kto toje o biri anadollit.
Ne nuk ja leshojme asnje centimeter as serbot dhe as turkut....Voir plus
J’aime · Répondre · 1 mi
Max Maximus Shum spermat e turkut i paska lan ne ktl troje ai gjergji.
Asht dasht me.ju qi robt te gjithve
J’aime · Répondre · 38 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus pash besen çka te kcejti kandari ,kalove nga feja ne tradhetar.Po mire kem duke bisedue per fejen.Mesiguri se u dorezove se nuk dijshe ka mu kape,dhe vertete kur njeriu nuk ka pergjigje kalon ne tema tjera siq e kane adet komunistat e mutit.
J’aime · Répondre · 37 min
Max Maximus Hup more moter qim muti.
Si tek feja si tek historia te lash ne gisht ne goj.
Nje cop sperm turku i pa shkoll qe meson nga pordhet e hoxhallareve je
Max Maximus Per gjdo gje te solla fakte o biri anadollit
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus a qesi mut shqiptari je ti a?????Mos na mashtroni ma mos te vritemi mes vedi se feja e shqiptareve eshte shqiptaria,Ti je antikombetar ,ne emer kinse te nacionalizmit mendoni se do ja arrini me vra shqiptar musliman.Na keni rras me shekuj,ma e keni stop edhe nga papa i vatikanit,se keni dal edhe nga feja e zotit.Juve duhet me ju barazue me shtaze dhe lepuj.
J’aime · Répondre · 33 min
Max Maximus Hup mor sperm turku.
Te qifsha robt e shpis ku ti kesh o biri anadollit.
Se mua nuk me han kari as per vatikan dhe as per islam.
Por ju mbetjeve osmane kam per te ju degjeneru.
Juve kam me ju pshurr gojen o moter qim o sperm turku.
J’aime · Répondre · 30 min · Modifié
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus bari i anadollit e qoban i vatikanit ishte sherdhaqi juaj skenderbeu qe e ngriti muti enver qeni.qe erdhi ne pushtet fale serbeve.
J’aime · Répondre · 29 min
Max Maximus O te qifsha robt ku ti kesh o sperm turku.
Ty duhet me te vra midis sheshit si spiun te turkut dhe serbit.
Edhe profilin e paske te mbushur me komente spiunimi.
Ti 100% spiun i serbit dhe i turkut je.
Ty vajzen ne goj duhet me ta shkerdhy
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Me musliman shqiptar eshte kethye Donald Trump,Erdogani ,Putini,ju me itali,qinu.ikni sa ma pare per ne itali atje e keni vojen e skenderbeut.
Max Maximus O rrot kari ai trumpi dhe krejt europa ka me ju qi robt ju turqve .
Ti je nje cop mbejte osmane qe edhe ty ka me tu qinfamilja si erdomutit
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Ty ka me ti q Ergogani kysmet ne qershor.Katalik shqiptar ne trojet e arberit nuk ka me egzistue.Rrofte e qofte nana Turqi ne krye me sulltanin Taip Rexhep Erdogan.Mire se na vje o Sulltanat ne trojet e veta.
Max Maximus Vajzen ne goj ta qifsha dhe grun ne bir te pidhit ti qifsha o spiun osmanmutave
J’aime · Répondre · 24 min
Max Maximus Pa merak o rob qim se me ty kam me ba hostori se krejt biseden e kam rujt.
Ne krejt rrejtet sociale kam me e shpernda se qfar mbetje osmane je
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po vjen edhe nje here qershori i bekuar me ndihmen e Perendise.Ne me ju qi jo por sapuna nga ju do bejme se nuk flliqmi ne byth pa laret
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Shperndaji,veq mos shto as mos shkoq,se edhe une jam ka shkruaj per ti botue dhe e sheh cili cilin e shan e etiketone,skenderbeun qe ka masakrue sa ka mujt shqiptar musliman,qe as serbia nuk ka masakrue ma teper se skenderbeu.Nuk e dini se sa musliman shqiptar jane ka na i lexojne keto shkrime,ti ke me pjell majmuna.
Max Maximus Ktu la nevoj se mbetjet osmane si ky rob qimi duhem vra midis sheshit.
Sepse.ky eshte nje sperm turku dhe spiun i serbit.
Sepse ky e zbaton me.perpikmeri hipotezen e serbit.
E pranoj se eshte mbetje osmane
Myslimant e tu kur lexojne se si ti ja dha herojn kombetar ato vin e ta djegin shpin o spiun i serbit.
Edhe profilin plot me komente spiunimesh e paske
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus Nese jam turkofil,ska mundes te jam edhe serbofil.Ja une ja ti jemi serbofilush ,une me musliman e ti qeni i serbeise.Keshtu i bjen o klyshi i shkaut.
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po ju kur skeni argumente dini me fabrikue shpifje,na hankshit balten ne mengjez..
J’aime · Répondre · 17 min
Max Maximus O rob qim.
Une jam100% shqiptar sepse kam fene traditat dhe kulturen e gjergj kastriotit.
Ndersa ti je sperm turku sepse ke fene traditat dhe kulturen e sulltan muratit.
Ketu eshte ndryshimi.
Dhe si perfundim ti je nje spiun i serbit dhe i turkut sepse gjdo gke e ben ne favor te tyre
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus po ku mutin ja njeh historin e skenderbeut more qeni serbise?Nuk e dini ,djali i skenderbeut me kan eshte martue?Ku e ka vorrin gruaja e skenderbeut dhe i biri tij,e po mundohesh nga mitologjia e pshurt me nxjerr vjam prej morrit.Ti nuk i perkrah herojt e sodit e po shkon ne rrot te smes 1500 vjet ma tutje.Pirdhu more kryaqali.Mut feje paske,feja te paska mesue me shajte?Ti ske as fej,e as komb,ty te intereson euroja se sa per komb ne rrote te sames e qon.Ti ke fjale me bollak e pune te serbise.
Max Maximus Unee.fakte dhe argenta te mbyta o biri anadollit.
Ti vazhdo me hipotezat e serbve sepse spiun i tyre je o mongol aziatik
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus o ahmak,une e dua turqin te me kethehet edhe nje here siq i patem te gjitha trojet e bashkuara ne kohen e osmanlive,.Ty te intereson serbia,hajrin ja pafsh.Ne rrote te sames ti bashk me serbine.
J’aime · Répondre · 10 min
Vetem nje moter qim dhe nje mbetje osmane trillon lloj lloj gjerash per herojne e te gjith shqiptaris....Voir plus
J’aime · Répondre · 9 min
Max Maximus Tw qifsha ty dhe osmanmutat o biri anadollit.
Ti shko tek baba jot erdomut.
Se ne nipat e gjergj kastriotit ju qim robt erdomutit dhe serbit....Voir plus
J’aime · Répondre · 6 min
Kuçi Kuçi Haxhi Max Maximus ku i ke ato fakte pash zotin?Pse more po genjeni?A ske ftyre fare?Hyjm ne bibel,Trego fakte e shofish ku je.Hyri zanafiles.Kush te nxiti me ndryshue temen me dal tek skenderbeu.çka ka lidhje feja me skenderbeun?Ti o kopuk ja me thuaj jam serbofil,ose turkofil,e njeres ja pafshit hajrin.Nipat e skenderbeut i ke ne itali,tek arbershet e sicilise.Leshoni trojet shqiptare.Merrne me vete komplet serbine.Sa nuk i ka zan taksirati edhe serbet.
J’aime · Répondre · 5 min
Max Maximus O rob qim muti.
Ne jemi autokton ne kto toje o biri anadollit.
Ne nuk ja leshojme asnje centimeter as serbot dhe as turkut....Voir plus
J’aime · Répondre · 1 mi
:: politika
Page 1 sur 1