Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!!

:: politika

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! Empty Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!!

Message  Perparimi Dim 1 Jan - 2:25

• Conversation démarrée 8 septembre 2015
  • Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 12360319_1532018690444855_4670401502035152159_n
    08/09/2015 00:47

Arjeta Hazizi

[ltr]
    prsh un jam ai qe publikova tradhetarin dhe jyve mundeni te me shkruani mua direkt jo te pyesni shoket e mi un me 2 dhafe jam shqiptar nga shqipria nji ish komondant xheneral ne zonen koshre me batalion shqiponjat e zeza ose ndryshe batalioni delta tung e di kush jeni[/ltr]

• 9 décembre
  • Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! -PAXP-deijE
    9 décembreVous avez accepté la demande de Arjeta.

• 10 décembre
  • Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 1236315_1382808851950365_656120053_n
    10/12/2016 15:38

Kuçi Kuçi Haxhi

[ltr]
    Po o burr,pse nuk dilni hapur me emer e mbiem ,por here ,kosharja e trimave,pastaj Shkoder Kumanove dreqi sun u bije ne fije a je qenje njerezore apo jashte toksor.,Tani Arjeta Hazizi.Kush e shtini Hamdi Ndrecen me fole ne ferizaj me shenazi mehmetin.?Pse Mirsadi e Begu folen ne telefon me Shenasi Mehmetin dhe qeshnin.A ishin ne pajtim me qeverin e Gruevskut me thye stacionin policor ne gushniceEdhe ju qe e keni pas dhene nje deklarate kinse Hamdi Ndrecaj ju ka shpiunue tek policia MK, ku je zen ti a ne mk apo ne ferizaj?Hamdiut jeni mundue me metodat e enver mutit me ja leshue me likvidue.Simoni dhe Mona te kane bere te fala ai simoni prej anglise.Nuk ke nevoj te me thuash me njeh,me njeh se jam ky qe jam,jo si ti me kater njofka.Por per mua nuk me pengoni,mos e shit shpirtin per lek.Jane momentet e fundit me egzistue apo jo te gjithe shqiptaret.Mos luni me nje popull se na kan marr ere tana shtetet per njerez jo te mire.Prej Simonit kam pas oferta qysh moti kam mujt para juve te pasurohem.Por ja kam thye turit.Kam bere pyetje per juve, me kan thene çka me kane thene ,por tek e fundit ne fund secili ka me pa si ka mi perfundue ne familjen e vete.Asgje nuk i jete per ne ate boten tjeter te gjitha po ketheheshin ne kete jete.Grupin e kumanoves e dijm krejte kush ka gisht,kush i ka shti ne kurth.Pse Nusretin e morret ne qaf,i cili u detyrue me be vetvrasje.Kush i dergon ndihma femive te tij[/ltr]

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! Empty Re: Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!!

Message  Perparimi Mer 25 Jan - 18:45

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 14947491_379235529134339_8666271596786760924_n

Shkoder Kumanov, en train de boire coffee, avec Bekim Beqiri et 2 autres personnes, à Nostress.
26 décembre 2016, 18:10 · Uroševac, Kosovo, Kosovo · 

Në një caffe me miq e dashamirë...por edhe LaLa me neve....Nga e pruni zoti LaLën...hahaha

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 15780990_416113978779827_4775075323014902180_nr

Commentaires
Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 12688334_10205470168969094_6661550672960597486_n

Bekim Nuhiu Ku ka.muhabet shkon edhe caffja...Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 1f642Smile
Bota është e vogel kur dojn me.u.pa shokët mes vehte...
J’aime · Répondre · 3 · 26 décembre 2016, 18:24 · Modifié

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 14713594_1542175839141334_7390215851986286429_n

Fejzulla F Selimi Ju pas bo mirë...
J’aime · Répondre · 1 · 26 décembre 2016, 18:24

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 15978076_1327451707318205_8870514922525555200_n

Afrim Afrimi Siriniqi Juv baft mir
J’aime · Répondre · 1 · 26 décembre 2016, 18:30

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 12002046_876075929150663_4620325925745709916_n

Dan Dervishi Ju baft mir o shok
J’aime · Répondre · 1 · 26 décembre 2016, 18:42

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 190481_207348695942460_641964_n

Hasan Qazimi Ju boft mir edyve nanen jav cifsha ka ana djatht
J’aime · Répondre · 3 · 26 décembre 2016, 18:50

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 12688334_10205470168969094_6661550672960597486_n
Bekim Nuhiu a répondu · 6 réponses

Bekim Nuhiu Daja Hasan Qazimi,edi qe se ki pernime....Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 1f642Smile
J’aime · Répondre · 4 · 26 décembre 2016, 20:43

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 12002046_876075929150663_4620325925745709916_n

Dan Dervishi Une veq shyqes ja hangsha nanen
J’aime · Répondre · 3 · 26 décembre 2016, 20:47

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 15940440_276783169403570_5889302784062155900_n

Fadil Emerllahu Hahahahahahaaaa Shyqen sante në darsum me dajen Hasan pitem kafe ne ferizaj e rrujtem e banem djal 15 vjeq edhe e qum në darsum.kalovshin mir
J’aime · Répondre · 1 · 26 décembre 2016, 21:

Perparimi
Admin

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! Empty Re: Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!!

Message  Perparimi Mer 25 Jan - 18:46

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 15622030_1067157296743300_8368768368933644303_n

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 25 Jan - 18:49

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 12933137_861007964024902_2031734256187070360_n

Xhem Lamallari Baruti

S’abonner · 19 décembre 2016 · 

N'Kumanovën e Ismet JasharitKosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 270c[size=0]✌ – avec Zekirja ShainiHasan QazimiSuhejb QazimiAjhan EmrullaiSevdo Bellanoca FejzuliFamilja E Asip EmrullaiShkoder KumanovAqif HaliliNiza Emrullahi et Refik Iseni à Te Daja.[/size]

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 4 Jan - 1:47

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! ZKosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! 81811295_10221241040439724_3113255281283301376_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=sJYtqJHqE-YAQmAe2qkcqAvf21IOz77A7bGnfBi5w55e0aoj1Mi4FB5bw&_nc_ht=scontent-frx5-1

Perparimi
Admin

Kosharja e Trimave(Arjeta Hazizi)=Shkoder Kumanove!!!!!!!!! Empty Rexhep Morina bisede

Message  Perparimi Mer 29 Juil - 16:04

Sinan Limaj(kosharja e trimave....

Robert Domgjoni
Jo, té gjithé, kleriket, une nuk po i pérmendi , se e din gjithé Shqiptaria, dhe Europa, se cilet Klerik, kan shérby, dhe jané masakruar pér Shqiptari.
· Répondre · 35 sem
Gjovalin Gjoka
Respekte
· Répondre · 35 sem
Albi Beqiri
Ilire Zürich
· Répondre · 35 sem
Rexhep Morina
Respek e lavdi për ata që kan punu për komb, por një pjesë e tyre skan punu mirë për komb e ka nder ta që kan punu për armiqt tanë.
· Répondre · 35 sem · Modifié
Merita Schmit

2 amis en commun : Marsela Koçi et Naser Islami

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rexhep Morina

Vous et Rexhep n’êtes pas connecté(e)s sur Facebook
Travaille chez Albanian American Society Foundation, Inc., gbg spårvägar et Torrskog, Västra Götalands Län, Sweden
A étudié à Herrgårdsgymnasiet
Habite à Pejë
mar 23:14
Pershendetje i nderuar Rexhep Morina.
Merita Schmit
Mertita Schmit,nuk po ma merr mendja qe eshte femer,se femra nuk ka aftesi me posedue fjalor aq te fort atdhetar.
Pash besen kush eshte ky intelektual?Pse e them kete?Sepse juve ne nje vend ju thote se njifeni qe shume kohe.Te fala te sinqerta
mer 14:23

Enver i nderuar, sa di unë Merita Shmit është një femer nga shqiprija e mesme diku, sepas mbiemrit ka gjasë të jetë e martuar ne mbiemrin Shmit, por nuk ka shumë rendesi, por është shumë aktive se një aktiviste e madhe dhe patriote me plot kuptimin e fjalës! Unë e njoh në fb qe shumë vjet, kaq di për të! Mirëmbetsh!
Vous pouvez maintenant vous appeler et voir les informations concernant le statut En ligne et la lecture des messages.
mer 22:32
Mirmbrema i nderuar Rexhep,e kuptova sa e njifni Mertiten.Merita emer shqip tingellon,por Schmitte,i vjen ere gjermane.Nuk eshte nga shqiperia se femrat e shqiperise nuk kan sens per atdhedashuri .Ma shume ju intereson jeta si me rregullue.Po me fal qe po ta beje edhe nje pyetje a ke komunikue me telefon ,apo vetem permes shkrimeve?Sinqerisht ju pershendesi

Jo jo vetem në shkrime të fb.
Provoje pash besen e thirre a po ta qon telefonin.Nese ke mundesi inqizoje nje minute jo ma teper provoje a eshte mashkull.Pastaj flasim.

Ha ha, e me kon unë me guxoft aq kollaj me i thirr grat e huja.
Jam më se i sigurt në atë qe e thëm se i kam percjell komente të shumta qe bukur do vjet.
Neqoftese e ke ne shoqeri,si shok fol,nuk ka problem,por;Kerkujt nuk ja qon telefonin .Ajo a po shkruan me te gjithe,si te shkruan çka ka dallim me fol ne telefon ne fecbuk.

Jo që ka ndoj problem po nuk është e udhës me fol me një frmen që se njeh fare.
Tung, klm.
Pse nuk ka fotografi ne faqen e saj
nje pyetje e thjesht i nderuar

Se di!
Ndoshta ka fotografi në fb, se di.
a e nje Marsela Koçin qe disa here e kam thirr ma ka que telefonin ,dhe e kam verifikue qe eshte femer
Kemi fol per atdheun edhe me ka njoftue me burrin e saj qe po ja mirmbajke keshtjellat e mbreterise Angleze

Lei rahat mar shoq grat e hallkut , se nuk o mirë me i thirr.
Nuk i njoh, as që perpiqem me i njoftu më gjatë se në fb janë teper shumë njerz e nuk më del as kohë. Tung.
Po si mendon mi bashkue trojet,nese gojarisht nuk folim,a nese folim me grat e burrave per qeshtje te atdheut dmth ment mi que per mardhenje jo o vella

Rexhep a supprimé un message
Enver në nuk jemi kerkah! Në jemi aq të perqar sa se dim ku e "kemi koken as bishtin"! Pra jemi të perqar dhe të shperndar e ktu në europë e kemi humb rrugen gati të gjithë. Nese do të fungcionon Lobi e forca që kan shqiptarët e amerikes do bëhet mirë pa dyshim.
I nderuar me vend e thave qe jemi te perqar Ky jeton ne Hanover o dosti im,nje dhenderr e ka ne amerike .Nje ja kan vra te uçk es ne drenice.Kerko ne gogel romani "Mergata e qyqeve".Pastaj kujtoji shkrimet e patriotes,a eshte peshkatar.Ne amerike kam miq e shok me qindra,ne dore e kan enveristat e titistat,te gjithe jan kundra trojeve shqiptare ka fole me Brozin,eshte kryetar i shoqates shqiptaro amerikane eshte dhelper .Une jam perfaqesues i AKSH per europe,i njoh te gjithe,te gjithe jan bijt e komunistave qe jan ne udheheqesi.Me vend e ke then qe kerkund se kemi as koken e as bishtin.Kan me ndermarr nderkombetaret diçka shume te keqe se na kan marr vesh qe nuk e meritojm lirin personale.Ma bejne jeni popull tradhetar dhe shpiunoni pa fakte per njeri tjetrin.Tere popujt shpiunojne kur dikush tenton me shkatrrue pavaresine e vendit e te ju shpiunoni kur atdhetaret dojne mi bashkue trojet shkoni te armiqet e tregoni,jeni pis popull.Plani Marshall amerikan eshte me na zhduk si komb.Mbaje mend dhe kete plan e ka pergadit Henri Kisingjer.Per atdhetar nuk ka vend ne trojet tona.Kur tradhtaret thojne per atdhetar jan tradhetar çka pritet ne kete popull?Ishalla bahet mire.

Pajtohem me shumë nga ato që thua.
Në amerilë kemi shumë shqiptar të fort dhe të pasur e patrit të mdhaj e mos ke frik që do të humbim pa mar para sysh punëve të kqija të disa individve.
.O vella jam ne lidhje per dite me lobin shqiptar,tan jan hutue mbas dollarit,ne emer te bashkimit po i shfrytezojn mergimtaret ne amerike i di me emra e mbiemra kush çka jan ka bejne .Per kan te tha Mirjeta Schmitt pse ja bane Laik atij flliqesire?Ti ja ban e njoh ,dhe nuk eshte flliqesire

Do te studjoj më gjërë-

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 29 Juil - 16:38

Qe e perktheva me googel translate
logo
BALLKAN
Drejtuesit e Ballkanit Perëndimor bien dakord për lëvizjen e lirë në rajon

pjesë
Shikoni komentet
Në një konferencë video të organizuar nga Këshilli Atlantik me qendër në Uashington, drejtuesit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor ranë dakord për "veprime të guximshme dhe praktike për të ndihmuar rajonin të dalë më i fortë nga ndikimi i COVID-19 me mundësi më të mëdha." zhvillimi i madh ekonomik.
Në një dokument të përbashkët, ata thanë që ata ranë dakord të "përshpejtojnë lëvizjen e lirë të mallrave, shërbimeve, kapitalit dhe njerëzve në rajon, duke eleminuar problemet që kanë penguar rritjen ekonomike; ndjekin një plan për të tërhequr investime të reja të drejtpërdrejta të huaja në rajon dhe të përshpejtojnë disbursimin e fondeve të angazhuara për rikuperim nga COVID-19, me fokus në infrastrukturë dhe energji.

Damon M. Wilson
@DamonMacWilson
Sot, udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor Gjashtë ndërmorën një hap të madh drejt punës së bashku për t'u rikuperuar nga pandemia, duke fituar mbështetje të fortë transatlantike për hapa praktikë që do të ndihmojnë njerëzit e rajonit. #BalkansFundimet Përfundime këtu: https://www.atlanticcouncil.org/commentary/western-balkans-partnership-summit-chairs-concactions/…

Samiti i Partneritetit i Ballkanit Perëndimor: Përfundimet e Kryetarit - Këshilli Atlantik
Drejtuesit nga Ballkani Perëndimor Gjashtë u takuan për të rënë dakord mbi veprime të guximshme, praktike për të ndihmuar rajonin të dalë më i fortë së bashku nga ndikimi i COVID-19 me një zhvillim më të madh ekonomik rajonal ...
atlanticcouncil.org
19
6:14 AM - 29 korrik 2020
Informacione për Twitter dhe privatësi të reklamave
Shihni Tweets të tjera të Damon M. Wilson
Damon Wilson i Këshillit Atlantik tha që udhëheqësit u zotuan "të përmirësojnë bashkëpunimin politik dhe marrëdhëniet fqinjësore, si dhe të përpiqen të zgjidhin problemet bilaterale në rajon", ndërsa vlerësuan faktin se takimi i sotëm demonstroi angazhim transatlantik rreth rajonit të Ballkanit Perëndimor.
I Dërguari Special i SHBA për rajonin, Matthew Palmer, mbështeti marrëveshjen e arritur midis krerëve të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor ndërsa përsëriti mbështetjen për proceset e tyre të integrimit, përfshirë procesin e bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë të ndërmjetësuar nga BE.
"Ne kemi të njëjtat pikëpamje për të ardhmen dhe i shohim vendet e Ballkanit Perëndimor si anëtare të BE, pasi vendet që kanë bërë reformat e nevojshme dhe Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Evropian janë duke punuar në partneritet", tha ai, duke theksuar perpjekjet të Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore të bindin, siç tha Këshilli Evropian, të hapin negociatat për anëtarësim.
"Marrëveshja e 5 qershorit në Shqipëri për reformën zgjedhore pasqyron bashkëpunimin dhe partneritetin e ngushtë midis Shteteve të Bashkuara të Amerikës", tha Z. Palmer, duke nënvizuar rolin e Bashkimit Evropian dhe të dërguarit special evropian, Miroslav Lajcak, për rifillimin e bisedimeve në Kosovë. - Serbia për normalizimin e marrëdhënieve midis tyre.
"Shtetet e Bashkuara fuqimisht, mbështesin publikisht këtë proces dhe rolin e z. Lajçak dhe i nxit të dy palët të bëjnë të paparë", tha ai, duke shtuar se ekziston një përmbajtje e fortë e qasjes transatlantike ndaj Ballkanit.
Page not found - Atlantic Council
atlanticcouncil.org
Keta jan peshkatar ne emer te patriotizmit te shtijne ne kurthe,dhe ta marrin gjakun permes vetullave.Te thash lexoje Mergaten e qyqeve .Jemi popull idiota.Ka te mire por ne gishta i numron.Kam verejtur qe ata qe kan vra ne demostrata si polic paraqiten si patriota,ke shume dhe i ke ne vende kyqe si ne shqiperi dhe ne kosove
Donald Trump eshte kundra shqiptareve

E di edhe ashtu ka, e di, për fat të keq. Por me faktin e sukseseve në kto 21 vitet që i lam mbas eshtë rezultat i shqiptarëve të mirë së pari. Ka rrezik gjethmon për deshtime nga të kqit.
Vetem nese FBI vjen dhe e qet drejtesine ne vend,ndryshe kurr drite skemi me pa.Tradhetari qe ka hanger buken e shkaut a mendon qe te çliron?Kurr nuk besoj.
Baje mend kurr ne rend dite skan me mujt me na udheheq atdhetaret shlyne nga koka

Të thash që ka e çka nuk ka! Por ka edhe asi që prindin e ka pas shpiun e vet ka dal nder më të mirët luftetar e patriot. Për ata në nuk duhet ti marrim shabllon e tani gjenerata e vjeter gati shkoj. Te në ka ndodh edhe me i etiketu njerzt si të kqi edhe pa fakte ose për inati.
Pash besen per kan te tha Mirjeta Schmitt pse ja bane laik flliqesires?çka i djegi?Qaty e hetova qe nuk eshte per qeshtje atdheu.Une as nje shokut si them pse ja bane laik flliqesires,eshte e drejt e secilit me shpreh mendimin e vete

Unë se di për kë jo!
As që merrna me ato like aq shumë.
Ja shkrimi Mirjeta Schmitit;Merita Schmit
Rexhep Morina mendohuni ju lutem se cfare shkruani dhe t'ju vije rende qe i beni like atij felliqesire me lart!!! Flm...Ma tregoni nje femi te tradhetarit qe ka dal atdhetar pash besen.Thuaj baba yt ka qen sherbetor i shkaut e sheh si te pergjigjet.

Prej kahit je?
Prishtines

Ke ne PR ish polic eqe kan rreh femra pse kan kerkue KR e sot i ke shefa tepolicise.Kush i ka punsue po te uçk es o vella.I di me emra e mbiemra qe kan mbyt nexene e student kan dhunue grat e shqiptareve kan ba zi e terr sot i ke prap ne krye te Kosoves.Ishalla zoti e ban mire

Ka e çka nuk ka por shumë gjëra ekzagjerohen dhe shpesh i tejkalojn mundësit reale!
I permende gjykatat dhe është mirë që ato të merren me to. E në të tjerët mos të bëjm mjegull pa nevoj sepse të perqar na don serbija. Kan thënë se nese ke deshirë me rrejt fol me ndegjueme! NM
Po kujt mi besue gjygjetareve qe na kan denue qe kemi kerkue republiken e kosoves?A mendon qe i denojne keta shoket e vete,po kan lidhje pos shoqerore edhe farefisnore e edhe me serbine mahen si ma se miri.

Jo jo në kosov ka të kqi por jo shumica e tyre, bile as bë kohen e jugosllavis të gjithë milicët shqiptar nuk ishin të kqi, unë kam raste konkrete. Çdo gjë nuk është e zezë në ks.
Mos u mashtroni ne boshllak o vella,Optimizmi i ka rrejet thell,dhe me veshtiresi e kuptojne njerzit Optimizmin.Leht eshte me then une jam optimist,por realitetin e optimes kerkush se kupton.

Në nese kemi deshirë me hec perpara dhe me punu mirë për shqiptarin nuk duhet me ra pre e politikës ditore dhe të partive politike mbasi të gjitha partit për interesa personale nuk po lënë gjë pa rrejt e pa shpif për të tjerët. Kto partit tona mund të jenë edhe rreziku i të ardhmes tonë.

Naten e mirë e bëfsh.
I lexoi unë ato që i shkruani por mos ano kah ndonjë parti se nuk po punon mirë asnjëra.
Kush mundet me punue pa urdherin e ketyre partive per te miren e qeshtjes shqiptare,?Hajt provoje ti e sheh çka te bajn qe ke me ik nga kosova pa roba e dadhen.Keta parti jan kanceri i atdheut,kan me na zhduk sivjet as dhjetori ska me na gjet gjall .Une kurr ne parti nuk kam qen as qe do u behem shegert se i noh te gjithe ,tan kan vra atdhetar e kan dhunue grat e shqiptareve..Ai qe tenton me luftue per qeshtjen shqiptare kan me vra dhe me shpall tradhetar edhe kete te zeze ja ngjesin .Shumica e policeve kan marr rroga kur jan suspendue nga puna,dhe kerkujt si kan tregue per kete sekret.Qellimi i debimit te ish policeve ka qen pergaditja e uçk es ,me dal ne skene.A e din qe shume ish polic qe me kan rrah mua kur kam kerkue Republiken e kosoves kan qen komandanta te uçk es.A e din betimin e uçk es?A e kan que ne vend betimin te uçk ?Po flasim pa thumba,Ta flasim realitetin,e jo genjeshtra.Per deri sa mshifet realiteti kurr drite skemi me pa.
Shqiptareve me u than Fliani ka luftue per atdhe te gjithe i besojne a qe ka qen tradhetar nuk u intereson fare.Nuk duhet me perkrah dikanin qe nuk e njeh.

O i dim në saktsisht se kush ka liftu e kush jo, unë nuk kam qenë në luft por kam qenë në Tiranë, por atje në luft e kam pas Baben plak, Nënën, 4 motra e vllaun dhe i di si janë sill shumë rrethana po mos indegjo dezinformatat se shqiptarët nuk kan dhunu po serbët kan dhunu. Kto lavdatat e politikanve e shumë të tjerve për luft nuk qendrojn, shpesh po rrejn.
Pajtona me ju qe serbet kan dhunue,ok
po a e dini betimin e uçk es,si ka qen,dhe a e kan que ne vend apo çka kan ba ne vend te betimit.?

Ata që kan luftu më së shumti nuk kan pas kohë as me dhon betim kuj e as që kan pas uniforma deri vonë, shumë jon vra tuj shku me mar armatim. Kta me betime e me uniforma janë ardh më von e ka edhe asi që fotografit me uniforma i kan bo me u reklamu.
A e dini qe sa shekuj shqiptaret bejne lufte çlirimtare dhe ne vend te çlirimit na dhurojne roberine.Po se luften çlirimtare na udheheqin njerezit tradhetar dhe hajnat qe kan vjedhe shtepit e shqiptareve e policia serbe i ka rujt mos mi vra proprieteri(pronari).Dhe plaqkat i kan ndar me policine serbe.
Nje nip i imi pat shkue me marr arme ne shqiperi dhe grupi pare qe kish tentue me dal bej bante as nja te gjall se kan lan shkijet ,e ky nipi menxi kish ik .Komandanti i uçk es i ka qite ne prite.

Mos fol pa fakte se e di që ka sende të kqija por një hoxhë kish pa thon çka nuk ta mer mendja as në qetap nuk është.
A e dini sa ka qen shperblimi per nje kufome nese ja qesish serbeve ne prite ?500 dollar e din Ramushi kete biznis,Agim Qeku e tjeret.Kam pas oferta nga amerikanet por skam pranue dhe mbeta kerkushi.
Muj Krasniqin ne prite e kan vra.Ilir Konushevcin
Komandant Kumanoven e di cili nga uçk e ka vra

E di që kan ra në prit një grup dhe kan luftu deri në fund edhe ata nuk kan qenë të organizuar mirë, por kan luftu.
ma atdhetar se kumanova nuk lind nana shqiptare a vritet atdhetari?
Kur komandanti te qet ne prite atij pse sja kan qie nanen me vra
ata komandanta qe i kan shti te uçk es mi dorezue armet pse si denojne me vdekje i di te gjithe cilet kan dezertue te gjithe kan derezertue

Nuk ka fakte se si është vra Komandant Kumanova, unë vet besoj që është vra në front me armiku.
a e dini ku e kan gjete Kumanoven?
ku e kan que ,kush e ka marr kufomen,krejt po genjen

Jo se do pr pak ka rëndësi.
genjejne
Po une e kam vozit per ne kufi pa u vra ne Plenaj me dy tjere
te tyrbja
krejt kerri mu pat shkatrrue ne ate rrugen e keqe qe as dreqi nuk kish hec

Disa grupacione nuk kan punu mirë por edhe rrenët që po nisen të vogla po shkojn duke u trash e për ata që nuk din gjë mund të bin pre e dezinformatave.
Nese ti ke deshir unë di mjaft dobsi që familja ime mi kan tregu, gjëra të dobta që persona të caktuar i kan bo. E as që ja vlen me u mar me ta.
Edhe Adem Jashrit ja kan pergadit kurthen te uçk es e di kush,po hajt e fol te shkon koka si lepurit.Ska dreq qi i mun keta tradhetar.Jan shume dhe jan te lidhur dhe e dijne se si me ti kundershtue deshmit.I njoh tan ama tan se kam hanger e pi me keta qafira.Veshtire e kemi,me kan lute tju behem beshka ne sofer por shpirti spom thot hajt banu kasapi i shqiptareve

Por ata janë vetem disa dhe me disa nuk duhet në me u marr.
O vellau im nese familja juaja i din poshtersit e atyre qe kan ba keq dhe si qesin mi dite populli,neser prite historin e njejt dhe skemi pse bertasim o prape qeta po na masakrojne vetvetes jemi ka ja bajna sherrin.Ata disa e kan rrjetin e gjan.O i njoh o vella jan shume,e patritat i kan qie nanen i kan vra ske ma patriota ke patriota me bateria te serbise.
Merita Schmitt paraqitet si atdhetare por eshte me emision mi mbledh atdhetaret e atdhetareve i shpifet kinse jan tradhetar pa qen as nje cicer te gjilperes
Kur vriten atdhetaret me popull lozin si me majmuna,dhe skan qare pa i perkrah se populli eshte tuc si lepuri

2 amis en commun : Marsela Koçi et Naser Islami
Rexhep Morina mendohuni ju lutem se cfare shkruani dhe t'ju vije rende qe i beni like atij felliqesire me lart!!! Flm.
· Répondre · 35 sem · Modifié
Rexhep Morina
Merita Schmit edhe mund të kam bër ndonjë like gabim! Por për ketë që e thash qendroj mbas saj.
· Répondre · 35 sem

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé