Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Nezir Fejza kerkoje ne yootube Bahtir hamza e gjen veten ten

:: politika

Nezir Fejza kerkoje ne yootube Bahtir hamza e gjen veten ten Empty Nezir Fejza kerkoje ne yootube Bahtir hamza e gjen veten ten

Message  Perparimi Jeu 11 Sep - 5:45

Nezir Fejza kerkoje ne yootube Bahtir hamza e gjen veten tende kujtimKurti

12 janvier 2013, 21:13 · J’aime

Arianisa Nisa Kujtim , une kame lexuar mjaft dhe lexoj akoma , po ne kesi shkrimi ende nuk kam hasur , nga e keni marr kete shkrim apo mos eshte shkrimi i Bahtir Hamzes evgut , qe nuk la njeri pa share , nuk la hero pa share edhe kjo duhet te jete ashtu .
12 janvier 2013, 22:13 · J’aime · 4

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Nezir Fejza kerkoje ne yootube Bahtir hamza e gjen veten ten Empty Re: Nezir Fejza kerkoje ne yootube Bahtir hamza e gjen veten ten

Message  Perparimi Jeu 11 Sep - 6:32

Kujtim Kurti Ruzhdi,siq u pa ty nuk te pelqen e verteta,sado qe e hidhur qe eshte.Une nuk munt te quaj ty UDB-she,se kete e din ti me mire se qka je.Suksese Ruzhdi?

Kujtim Kurti Flori,deri me tani nuk mora pergjejejen nga ti,pra kaluan mbi 20 ore.Pra edhe ti si te gjithe te tjeret qe nuk reaguat ne te vereteten qe e postova per te gjithe,tregon se ju e pranuat ralitetin qe e kam paraqitur per vellezrit Gervalla.

Kujtim Kurti "arinisa nisa"keto fakte dihen,nuk jane te zbuluara apo te kopjuara.Faktet qe kane ndodhur,por si ti dhe shume shqiptare te tjere nuk ju intereson historia e tyre e verete,pra jane injorante.Nje popull pa histori,eshte nje popull i asimiluar.

Flori Besarti Jo kujtim kjo eshte nje hipotez e jotja ,asgje tjeter!!!Ti edhe Demaçin 28 vite i burgosur e quan spiun...Me thuaj cilin Poletikan e do ti???Nuk

u pergjigje se e ishe bashkeveprimtar i tyre etj etj etj....

Liri A Vdekje Edhe hasan prishtina ishte agjent i udbese, bajra Curri
Gjergj kastrijoti Së gati e harrova dhe ket, i fundit jame une!!!! Pallavra.

..............................................................

Arnisen e perkrahin;esmir Bessii Shatri

Eda Toska

Afrim Zeqiraj

Flori Besarti

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas