Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Erlita Hoti nuk kupton

:: sport

Erlita Hoti nuk kupton Empty Erlita Hoti nuk kupton

Message  Perparimi Mar 27 Mai - 15:48

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152217537068198&set=a.10152217578478198&type=1&theater

Agron S. Dida Nr. 56, Kandidat i Lëvizjes VETËVENDOSJE! për zgjedhjet parlamentare, më 8 qershor. – avec Prof. Dr. Mazllum Baraliu, Agron S. Dida, Kujtesa Peja, Erleta Ukshin Hoti, Edi Shukriu et Dardan Sejdiu, à Lëvizja VETËVENDOSJE!
J’aime · · Désactiver les notifications · Partager · 21 mai, 18:40 ·
47 personnes aiment ça.

Lumnik Lumezi Erleta me e forta,shum pozitive esht.
23 mai, 03:12 · J’aime

Haxhi Kuçi çfare dallimi ka Albin Kurti nga Agim Zatriqi?Agim Zatriqi kryetar i rinise ne kohen e Titos,ndersa Albin Kurti kryetar i unionit studentor ne kohen e Milloshit ! Hashim Thaqi a ka qen edhe ky kryetar i US?Mehe Uka a ka qen kesi soji?Azem Vllasi,Remzi Kolgeci,Bajram Kosumi,Shefki Stubla,Ismet Jashanica,Bujar Dugolli.Kur ti bijm shkurte e trup te gjithe klyshet e shkaut po dalin.Po cili nga keta ne kohen e autonomis kan pasur hordhe qe te behen kryetara?E mos ti behen vegla te serbise ?"O sa mire mu kone shqiptar","oj kosove oje nana ime","Rrofte Shqiperia Natyrale","Rrofte flamuri kuq e zi".Te gjitha keto fjale , jane slloganet e djemeve martira qe dje i shfrytzonte okupatori,si qellim qe ti afrojne atdhetaret rrethe vetes dhe tja pergadisin qefinat.Sot mu keta ish lidera te serbise e perdorojne kete mjeshtri te slloganeve .Mu keta individa qe krekosen e qe britmojne rrofte e rrofte po te kane mundesi me flamur e me atdhe do e rruajn per se thati dhe te mbesin trojet shkrete,siq po ja kan nise nje avantures se tille.Dje populli ikte nga shkau e sot nga kush?Kan thene pleqet nje fjale;Prej sokolit lind hut e prej hutit sokol.
il y a 2 heures · J’aime · 1

Erleta Ukshin Hoti O Haxhi, musteqet nuk te bejne burre. Ku e gjete edhe kere profil me e ndy?!
il y a 2 heures · J’aime

Haxhi Kuçi A h Erleta une me mustaqe kam qen qysh kur kam qen nxenes ne normale ne vitet e 70 ta0Nese diçka nuk eshte e vertete lirishte demantoma,se mu keta ma kan dhire jeten.Une mundin keta ma vodhen mundin.E drejta e jote eshte te me thuash se e paskam ndyre,nuk ka problem vetem deshta ta them nje te vertete.Me disa nga shumeee keta qe ti kam permendur i kam edhe ne inqizime telefonike dhe do habitet opinjoni mbar shqiptar se çfare atdhetara me bateria kemi.Hulumto dhe kindapoje Agim Zatriqin se ky e din me Azem Vllasin se ku gjindet baba yt,e pastaj mirru me politiken shqiptare
il y a 2 heures · Modifié · J’aime · 1

Haxhi Kuçi Kam pasur shume respekte ne babain e juaj te ndjerin Ukshinin,por po me habite rasti juaj si vajzen e nje atdhetari e keqperdorojn keta te mjeret.Pra duke u nisur qe nga udbashi Agim Zatriqi qe te morri ne RTK e gjere tek Albin Kurti njeri i burgjeve te serbise ,sepse mu kjo serbi ja beri te mujshmen qe te vjen gjere ketu ku eshte tani.
il y a 2 heures · J’aime

Haxhi Kuçi Vetem nje lutje e kam per ju,per hir te madhit Ukshin,qe mos te bjene nen ndikimin e ketyre e te keqperdorojne per interesa te tyre qyqare e tradhetare.Pse,sepse keta kan shkolla profesionale qe kan krye kurse ne beograd dhe ta mbushin mendjen qe tja merr ftyren per se vdekuri te madhit Ukshin.Keta per qe te adhurojne per shkak te babait te juaj kote e genjeni veten,sepse po shihet puna e Jasharajve sa i respektojn.Keta per fotele jo juve por edhe vajzat e tyre i cullakosin neper rekllama e leje juve,vetem me marr pushtetin dhe me shtyp popullin pa kurrefare meshire.Serbia eshte largue nga Kosova,por zagaret e vete ladrojn popullin ne vend te serbiseNje qeveri qe çdo dite e genjen popullin e vete,kjo qeveri eshte duke ja pergadite zhdukjen e popullit te vete.
il y a environ une heure · J’aime

Haxhi Kuçi Albinit i kam tregue qysh para shume viteve qe mos te loz me tradhetar,per kete dhe jam largue nga ky,sepse kur shoqerohesh me tradhetar vete behesh asi pisi.Albini po te kishte nje pike gjaku arberor,do martohej me nje shqiptare ,por kjo pune e marteses i takon atij te deklarone pse jo me shqiptare,se ndoshta te gjitha vajzat shqiptare jane lavire.
il y a environ une heure · Modifié · J’aime

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas