Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim

:: sport

Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim Empty Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim

Message  Perparimi Dim 23 Sep - 12:16

Ilir Dardani[ Thursday, 02.02.2012, 10:22 PM ]
...
Heu bre! Cfare behet ketu?!
Si fillim dua te them se z. Musa Prushi eshte Gjak i Paster Shqiptari, mbeshtetes i Shqiperise Natyrale dhe Europiane, gjithashtu mbeshtetes i Zemra Shqiptare dhe kontribues me qindra komente me shume vlera.

Z. Badallaj,
eshte e pafalshme te flasesh ne menyre kaq harbute per njerezit qe nuk i njeh, apo per nenat e tyre!
Artikulli qe ke derguar plot fyerje per z. Prushi nuk do te publikohet, sepse ne radhe te pare ato jane vetem Shpifje dhe mllef dhe se dyti reagimi yt gjendet ne internet. Kete reagim duhej ta kishe derguar VETEM ketu, meqe ketu te paskan dale keto probleme!

Nderkohe,
mos komentoni me ne kete artikull sepse nuk do te publikohen!

Pak PAQE kurre nuk eshte shume!
Musa Prushi[ Thursday, 02.02.2012, 10:02 PM ]
NUK JEMË TË GJITH KAHË SHAJMË JO
Nga komenti i më hershëm, harrova të cekë se në momentin e vrasjes së Selim Broshes, në veturën e tijë Golf 2. ka qenë edhe Fehmi Pushkolli.
Dhe çka është ma interesant, duke hulumtuar në internet, hasa edhe në nji deklaratë të dikujt se Selim Broshen në kurrth e ka qitë vetë shoku i tijë Prof. Fehmi Pushkolli.
Për këto sene ma mirë duhet të deklarohet z. Badallaj, i cili si duket ka qenë në vorbullat e këtyre ngjarjeve, ose së paku paska informata të mjaftueshme dhe ma të sakta se të mijat.
E sa i përket "LEPUROSHAVE" të cekur nga z. Badallaj, është e vërtetë por ata janë në VARR-AMSHIM, e të tjerët në PUSHTET, e ti për këta të fundit nuk guxon kurr, as edhe nji fjalë ta shkruash.
Demagog i vërtetë, thirresh e nxirresh vetëm në emër të vdekurëve.
Për fund dua ti them z. Bekim A. Gashit se nuk jemë të gjithë ka shajmë jo.
Bekim A.Gashi[ Thursday, 02.02.2012, 09:41 PM ]
Komente ma te poshtra nuk kam lexue kurnjiher
Krejt kto komente jane per nji kosh berllogu. Nuk e kam ndermen me polemizue as mu sha me kerkon. Veq pytje po baj z.Badallaj, pse po debaton me ata qi nuk i njeh. Ata qi nuk i njeh kurr nuk munesh me dit a jan shpiuna, antikomtar a patriota. Katravella si po doket po njofka Reshatin, pse nuk e di po ky paska nji inati kush e di qka.
Veq nja po jau tham kshtu as shkiet as magjupt nuk shahen.
Me falni nese gabova nejsen.
RESHAT BADALLAJ[ Thursday, 02.02.2012, 09:24 PM ]
SELIM BROSHA KA QENE SPIUN DHE BIR KURVE SI HYSEN PRUSHI
Eshte shume e vertete se Selim Brosha, ka qene nje langua serbiane dhe bir rrospije si biri i kurves HYSEN PRUSHI. Tradhtaret e dojne vetem PLUMBIN NE LULE TE BALLIT. Tradhtaret duhet varrosur si qene, keta kane qene mbeturina te kombit. Pra Selim Brosha dhe HYSEN PRUSHI KANE QENE BIR KURVE DHE TRADHTARE. A pajtohesh me kete konstatim? Se shpejti, do te botohen edhe emra te tjere te langojve serbiane, se si kane tradhtuar atdhetaret ne Diaspore, nga spiuni "Kobra", permes Hysen Prushit, Sejfullah Sahatciu e Muharrem Danes, sepse jemi ne bashkpunim me "DOSIER". Me ata "Lepuroshat" qe ofendoni ju. "Lepurosh" ka qene Adem Jashari,Jusuf Gervalla, Kadri Zeka, Remzi Ademaj, Fehmi Ladrovci, Mehe Uka,,, Ku jane tani keta "lepurosha", mor gjakshkine. Nderkaq, dr.Fehmi Pushkolli, eshte nip i Mehe Ukes dhe sternim i UKSHIN KOVAQICES. Ne ket faqe e keni te shkruar nga Hilmi Saraci. Lexone. Sido qe te jete, tradhari do fetem plumbin ne lule te ballit...
Kete nuk e konsideroj aspak polemike. Polemika akoma nuk ka vazhduar. Po mbese me shprese, se kryeredaktori, i "ZSH", do leshoje nje shkrim qe iá dergova me faksimil dhe kohe pas kohe do te pasurohet me faksimile tjera se cka shkruan shtypi i Beogradit per mua dhe si Borisav Joviqi, kryetari i Jugosllavise te asaj kohe,kuj i´a dha medaljen per trimeri per arrestimin trim dhe se cka tha kasapi i Ballkanit,SllobodaN mILOSHEVIQI ATEHERE NE KUVENDIN E kOSOVES; DESHMITAR ESHTE DR. HAZIR SUSURI.
Duhet argumentuar vetem me fakte.
Perndryshe, do t´iu tregoj se ku mund te lexoni se kush jemi ne, e kush ju. Se ketu vetem ne bejm fjale.
Ne shume pytje keni bere BISHTE!
Pra, nuk lejohet qente e Serbise te neperkembin nje familje qe nga konaku i vete, nga sofra dha njembjedhjete luftare njera femer jo vetem ne Kosove, po edhe ne Maqedoni,nga bijte e nrespijeve qe deri dje dhe sot thithin qumsht nga gjiri i shkinavave pjelle e Pavlit e te Sveti Saves....
RESHAT BADALLAJ[ Thursday, 02.02.2012, 08:02 PM ]
"BALI KATRAVELLA", BIRI KURVES SHKINE AKOMA NUK DEL PUBLIKISHT
Ky bir kurve, akoma nuk ka guximin te dal publikisht, sepse eshte tradhtare.Biri i rrospijes shkine,po te mos ishte spiun, ai do te dilte si burrat. Por, jo. Perse? Sepse ky bir rrospije nuk ka gjak shqiptari. Akoma rri ne bunkeret e Serbise. Akoma nuk kam share shqiptare qe kane gjak shqiptari.Larg qofte. Se sa eshte e vertete, mua me njohin miqe e shoke,intelektual,gazetar, te pakten kam pas nderin te ulem ne provime para akademikeve. Por, ne pa meshire sillemi sipas amanetit te Avni RRustemit,Gjergj Fishtes, Mitrush Kutelit, Faik Konices... Por, ti nuk ke faj se nuk e din se cka kane thane dhe per ke kane thane, mu per kete qellim duhet perbuzur e share spiunet e tradhtaret e kombit nuk eshte turp. Se t´i ke thith tamel te nanes shkine. Trupin tend nuk do ta pranon as toka e Kosoves. Do te nxjerr jashte se kundermon kufoma e jote tradhtaresh. Varri yt do te ujitet me shurren e zagareve qe do ta pshurrin me lezet. Sepse aroma jote i grish langojte serbiane. Te betohem ne Zot e ne Flamur te Gjergjit, qe fare nuk me brengosin shpifjet e tua dhe rrenat femijrore qe kane dalur ne ledine, se i Madhi yne Sami Frasheri ka thene: "MOS E SHIKO ÇKA PO THOTE, POR SHIKOJE KUSH PO E THOTE". T´i mund te betohesh ne Sveti Saven e ne flamur te Drazhes...
Biri i shkines,emri i patriotit eshte Jusuf e jo Isuf. Mos harro.
Perse genjen, qe je te be polemike, kjo nuk eshte polemike ore kokederr!
Me ke u beje polemike? Nejse une e di se cili bir kurve je , por dil publikisht. Diku tjeter nuk lejohet te dalish pas gardhit.
Nderkaq, une kam emer e mbiemer...
Biri shkines, nuk tregove kush je,genjeve qe ke qene ne UCK. Ndoshta ke qene dhe me spiunimin tend clirimtaret po dergjen ne Den HAGE, Kushedi! POR, do te dalesh,do te dalesh. Se s´ben! Ku humbi klyshi tjeter biri i shkines, apo je tia ai, qen bir qeni.
FAKTE,FAKTE dhe vetem FAKTE...
Musa Prushi[ Thursday, 02.02.2012, 07:55 PM ]
FJALA FJALËN E NXJERR
Edhe pse definitivisht kam vendosë që tutje mos lexoi shkarravinat dhe komentet e z. Badallaj të smuar, kësaj radhe më duhet pa tjetër të reagoi, se populli ka pasë të drejtë kur ka konstatua se fjala fjalen e nxjerr, dhe mua z. Katravella ma nxorri këtë koment:
-Prof. dr. Fehmi Pushkolli ka qenë shokë i ngusht dhe i pa ndarë i të ndjerit SELIM BROSHA, shef i UDB-ës së Kosovës, bash në atë kohë kur z. Badallaj paska qenë në burgë. Dhe po i bje se Prof. Pushkolli paska qenë në atë kohë edhe shokë i z. Badallaj, dhe sigurisht nji lidhje e fortë me UDB-en.
-Përndryshe i ndjeri Brosha ka qenë nji "HARD DISC" i gjallë, dhe u flitke se ka ditur përmenq rreth 3000. nr. telefoni dhe 2000. nr. targave të automjeteve në Kosovë, dhe të ishte ai gjallë fare nuk ka pasë nevojë Beogradi të hapë DOSJET e Kosovës, sepse Brosha i ka ditë të gjithë BASHKPUNTORËT dhe INFORMATORËT e Shërbimit për menç. Mirpo, si thotë populli të ndjerit "JA HJEKEN FLAMËN" me kohë pas çlirimit dhe ja mbyllën gojën si shumë tjerëve, psh. Komandantëve të UQK-ës që ishin të ndershëm në luftë dhe pasë lufte iu kanë ditë të PALARAT e para dhe gjatë dhe pasë lufte, shokëve të tyre që erdhen në pushtet.
Këtë z. Badallaj, jam i sigurt që e di, po e ceke për hirë të lexuesve dhe z. Katravella.
Bali Katravella[ Thursday, 02.02.2012, 04:57 PM ]
Reshat Badallaj na del here titist here enverist, pra ky eshte shpijuni i UDB-se dhe SHIK-ut
Kush je ti more Reshat budallaj te kerkosh nga un te tregoje ty per veprimtarine time? Pse permend figura qe eshte marre nje pis shpijun si ti tua permend emrat sic jane Isuf Gervalla Adem Jashari etj. Une asnjehere nuk kam permend kend as nga luftetaret, as nga deshmoret e heronjet e as nga te burgosurit.

Une vetem me ty jam tuj debatuar more shpijun i dyfisht. Une nuk flliqi si ti qka te vij ne goje shane... Ti je nje pis gabel kjo tregon kulturen tende prej nje rrugaqi e qeni endacak.

LEXUES TE NDERUAR JA PSE ESHTE RESHAT BADALLAJ SHIPJUN I DYFISHT:

Ne komentin e tij te date dhe ores: 03-09-2011, 08:13am
Lexoni kush ka qene recenzues e tjera.

Dy historian te historise jugosllave plotesisht antikombetare, titista cilet e kane demtuar shume historine tone kombetare, e keta jane; dr Fehmi Pushkolli dhe dr.Hakif Bajrami.

Lexoni poshte citat i Reshat Badallajt.

"Recenzuese: historiani,prof.Dr.Fehmi Pushkolli dhe Sherif Konjufca,

Te gjitha librat jane postuar nga Evropa,qe sot nuk gjindet asnje per ilaq.Kane qene ne te gjitha gazetat, ne RTK e TVSH, Bile historiani,Dr. Hakif Bajrami, thote:Duhet te futet ne enciklopedi shqiptare."

Cka do te thiote kjo kur ky majmun Reshat Badallaj, disa titista i shane me te drejt, disa pa te drejt. Ndersa me ata qe jane shume me te kqinje se Ali Shukriu e Sinana Hasani, si historianet Hakif Bajrami e Fehmi Pushkolli cilete kane bastardizuar historine shqiptare, ky shpijun Reshat Badallaj bashkepunone, bile edhe librat ja shkruajn sipa deshires se tyre...

Kam thene se nuk do te debatoje me me kete gabel, idot fare i pa kuturuar dhe plotesisht i smuar.

Kete koment e bera sa per ta vertetuar lexuesi se ky gabel i shane titistet, ndersa ne anen tjeter bashkepunon me ta!
E si mun te jesh edhe enverist edhe titist?!?
RESHAT BADALLAJ[ Wednesday, 01.02.2012, 10:33 AM ]
NUK LEJOJ QE DJEMT E GJAKUT TE SHKAUT TE FYEJNE ADEM JASHARIN, JUSUF GERVALLEN...
Biri i shkines "BALI KATRAVELLA" dhe klyshi tjeter Musa Prushi, nuk lejoj qe keta gjak prishur te shajne e te fyeejn Herojt e kombit...
Mos e fut bishtin nder vege ore klyshi i shkaut: Ne cilin brigade ke qene, trego? Tani shiko se per cka kam qene i denuar qe genjeve qe cdo kush po e din se cfare fytyre tradhtaresh ka "BALI KATRAVELLA".Nuk ke karakter. Po cka do te thote per burri te genjesh publikisht.
Sic shani dhe fyeni Demonstrata,atdhetaret,,, qe dhane me te shtrejten jeten dhe nuk i nderoni, po si lejohet spiunat e shkines te fyejne kombin tim.
Lerini pallavrat, me tha Musa, me tha Katravella se cdo njeri ju ka marre vesh se cili jini. Gjurmet e lajmit na qojne se athua valle jeni te lidhur me spiunin "KOBRA" Qe shefi i tyre ka qene spiuni operativ Sejfullah Sahatciu e Muharrem Dana dhe langoi biri i shkines Hysen Prushi..
Mos dilni prej temes dhe mos kerceni dege ne dege. NE CILEN BRIGADE KE QENE? Po ku mund te jete tradhtari ne UCK. Qe as Shesheli nuk shane patriotet si ju.
Rifat Jasharin,Badallajt e kane futur ne Shqiperi pa asnje therre ne kembe. Foto egeziston ne "ZSH", kur e kam patur Lulin, djalin e Adem Jasharit, mysafir te une dhe nje gjak kurve me flet mua per patriotizem dhe qe nuk del ne mejdan...
Edhe pse nuk e hjek masken, nejse trego se ne cilen brigade ke qene...
ÇARRATA, Çarrata...
Bali Katravella[ Tuesday, 31.01.2012, 10:02 PM ]
LAJM I DHIMBSHEM RESHAT MUSTAQEMININ E KISHIN LIDHUR PER KREVATI NE NJE KLINIK PSIKIATRIKE
Gjonin e falenderoj cili me shume te drejte apelon qe mos te shahen nenat shqiptare, sepse nuk eshte burr as njeriu ai qe fyen si Reshat shpijuni, te gjall e te vdekur

Musa Prushi te paqa ndegjuar, dhe faleminderit per keshillimin qe mos te debatoje me me psikopatin manjak Badallaj.

Per lexuesin e sinqert, une Bali Katravella nga Gjakova jam bir i nje familje nacionaliste. Titistet dhe enveristet i kane pergjakur duart me vrasjet e shqiptareve te ndershem e kombetar.
Bashkpuntori UDB-se she SHIK-ut krimineli Reshat Badallaj, eshte nje klysh i UDB-se dhe SHIK-ut.

Me Reshat Budallajn nuk eshte dashur te debatoj, sepse e shohim te gjithe sa i vrazhd eshte ne fjalorin e tij kjo rase majmuni.

Ne familjen time kurr nuk ka pasur shpijuna por vetem atdhetar.

Te debatoje me emer e mbiemer me nje psikopat siq eshte Reshati sdo mend se eshte nenqmim per mua.

Lusim Redaksine Zemrashqiptare qe mos ti boje me shkarravinat plotesisht antikobetare te ketij manjaku Reshat Badallaj, cili gjithnje e me shume eshte kah punon per perqarjen e shqiptareve....
RESHAT BADALLAJ[ Tuesday, 31.01.2012, 08:34 PM ]
FAKSIMILI I ZBULON RRENAT E ZAGAREVE
SHQIPTARE DHE JU LEXUES TENDERUAR JU KAME THENE DHE GARANTUAR SE "BALI KATRAVELLA", Eshte tradhtare i kombit dhe genjeshtar. A JU KA GARANTUAR RESHAT BADALLAJ. JU KUJTOHET KU THA BIRI I KURVES SE RESHATI KA BERTIT RRNOFTE ENVER HOXHA! JU THASH SE QENI GENJEN. QELLIMISHT E LASH TE FUTET THELLE NE GENJESHTRA: TASHME ESHTE BOTUAR FAKSIMILI SE PER CKA ESHTE DENUAR RESHAT BADALLAJ. POASHTU, JU KUJTOHET KU ZAGARI TJETER MUSA PRUSHI THOSHTE SE SHTETI I MUSAIT SERBIA NUK KA PASUR DENIM ME VDEKJE. Pra, kerkoni se tashme e keni faksimilin. Po c´mendoni a ka fytyre tani zagari "BALI KATRAVELLA" TE DALE ME. DALIN TE PAFTYRET.
Mbese me shprese se edhe "ZEMRA SHQIPTARE",larg qofte se dua te perzihem ne redaksine e nderuar, por, "ZSH" i´a dergova se pari se e qon rendi dhe burreia se ketu e bene shamata se une nuk e konsideroj polemike dhe kurre nuk fyeje shqiptare, po keta te huaj shajne kombin tim.
Je gjurmeve te lajmit se nofka"BALI KATRAVELLA" MUND TE JETE I LIDHUR ME SPIUNIN "KOBRA" QE KA QEN SPIUN I SEJFULLAH SAHATCIUT DHE MUHARREM DANES; QE KANE NDJEKUR PATRIOTET NE DIASPORE DHE NE PONOSHEC....
Ngadal edhe SPIUNI "BALI KATRAVELLA" ME ATA QENTE TJERE DO TE TURPROHEN KU THONIN PER MARKZIZEM-LENINIZEM: FAKSIMILI DO I´A VERBOJE SYTE....
Musa Prushi[ Tuesday, 31.01.2012, 09:44 AM ]
DHASHT ZOTI E BOFSH MA MIRË Z. BADALLAJ
Musa Prushi në komentin e fundit është deklarua se nuk do të komentoi më me nji të SMUAR PSIQIKISHT i cili ka kohë të mjaftueshme të shkruaj nga ndonji KLINIKË PSIKIATRIKE, diku në Gjermani.
Këtë po e dëshmojnë të gjitha komentet e këtijë të smuari, dhe po më vje keq që e provokuam të dëshmohet publikisht.
Këtë qëndrim mbajë edhe matutje dhe lusë edhe z. Bali Katravella që ta ndërpret polemiken me RESHAT BUDALLAJN e smuar PSIQIKISHT të paaftë për të polemizuar në mënyrë njerzore dhe të shëndosh.
Unë publikisht të kërkoi falje z. Badallaj, duke shpresuar se shpejtë do të sherohesh dhe do të komentojm si njerz të shëndosh.
RESHAT BADALLAJ[ Tuesday, 31.01.2012, 08:12 AM ]
RISI KU MUND TE GJENI TRADHTARIN E KOMBIT HYSEN PRUSHI ?
Emrin e bashkepunetorit serbian, tani mund ta gjeni edhe ne: www.diskutime shqiptare,yasni,dardania,diplomacia.dk,peja1.com,forumi shqiptar,kosova.de,ecmekohen.net,zeriyt...
Keto jane fakte e jo sajime dhe genjeshtra,more biri shkines "BALI KATRAVELLA", do te dalish e do te dalish se s´bene. Merreni me mend i pari ja nisi langoi Musa Prushi dhe fshifet si qeni me bishtin ndervege. Burri del ne pazar si burrat dhe me fakte.
Akoma nuk ka filluar polemika,ajo fillon nga java e ardhshme...
Kjo do te vazhdoj deri kur te thote:AMAN SE U BE MJAFTE!
RESHAT BADALLAJ[ Tuesday, 31.01.2012, 07:13 AM ]
SI GENJEN BIRI I KURVES SHKINE "BALI KATRAVELLA"
Biri i kuves, pa emer, por me nofken "BALI KATRAVELLA" nje bashkepunetore i devotshen serbiane,mundohet te genjen ne pike te dites. Po te mos ishte ky bir kurve dhe njekohesishte te mos ishte bashkepunetore serbiane ky do te dilte ne pazar sic dalin burrat. Ku guxon me dal ky bir kurve,sepse ne i´a nxorrem ne drite bashkepunimin me serbet,Hysen Prushi. Lexo google,"Bashkimi Kombetar", "Tradhtaret kane emer e mbiemer" dhe Udbashet... dhe do te shihni fytyren e vertete te ketij zagari. Une nuk jem budalla te fyeje shqiptare. Ky nuk eshte shqiptar. Ky eshte zog kurve, i klonuar nga fara e karagjorgjeviqeve...
Si genjen ky zagar:
SI quhesh ti ?
Ne cilen brigade te UCK-es keni qene?
E di se nuk keni qene po nejse thuje, bile te zbulojme te dhenat qe i´a ke dhene Sherbimit Sekret Serbiane.
Ne cilin vorrim ke qene ne Lubizhde?
Ja si genjen ky serb kunder shqiptareve: Thote nje zhuriane deshi te mbetet anonuim. Perse? A eshte friksuar nga une?
Shkau i shkines, "BALI KATRAVELLA", perndryshe MUSA PRUSHI, si genjen te librat. Po kush te beson more spiuni serb?
T e gjitha librat jane te shkruar ne Diaspore:
Libri "FAKTE", redaktor eshte Xhevat Ademi,krahu i djathte i Ali Ahmetit, "MEHE RAME UKA,redaktor:Xhevat Ademi,Recenzuese: historiani,prof.Dr.Fehmi Pushkolli dhe Sherif Konjufca,
"Verrini neper luftera", Redaktor: Dr. JUSUF OSMANI,drejtor i arkivit te Republikes se Kosoves,Recensues,historini nder me te miret ne boten shqiptare, Dr. HAKIF BAJRAMI, Lektor: Dr. MEHMET HALIMI, profesor Universitar.
"LUFTA E GRISHES,Arratisja,Gjarperinjt e Gjakut dhe fitorja e ARBERIT, Redaktor: prof. Dr. Shukri Klinaku...
Pra, ky bir kurve,genjen LEXUESIT E "ZEMRA SHQIPTARE", ku thote se kam shperndare libra. Te gjitha librat jane postuar nga Evropa,qe sot nuk gjindet asnje per ilaq.Kane qene ne te gjitha gazetat, ne RTK e TVSH, Bile historiani,Dr. Hakif Bajrami, thote:Duhet te futet ne enciklopedi shqiptare.
Ky zog shkine, nuk e di se jane faksimile origjinale,me shkrim e me vule nga gjykatat,te gazetave serbe, se si soji yt te Hysen Prushit e Musa Prushit keni bashkepunuar me shkije. Une shqip ju thash, futuni ne gogle dhe klikoni te Hysen Prushi dhe do ta shihni. Qe kur ta vertetoj edhe "ZEMRA SHQIPTARE" do te hjek dore,nga ju se edhe "ZSH", nuk duron tradhtare...
Shkau, "Bali Katravella", i paguar nga karagjorgjeviqet,vazhdon me genjeshtrat Se paskam bertitur RROFTE ENVER HOXHA. Po e zeme,vetem per kete fjale,po kerkoka denimi me vdekje dhe po i merrke tete vjete bur. Jo, or bire shkine! Per kete ke mundur t´i merre vetem 2 muaj burg...
Degjo bir shkine,te mos e perserise,kame qene i denuar per kunderevulucion, qe me 28 mars 1989, mi vrane fara e jote, tre kushurinjte e mi,qe Hajrimi ishte vetem 13 vec. Une more bir shkine ia shtrova shtratin e vdekjes. Se cfare familje jemi ne kligo ne google dhe mos harro kliko edhe te gjyqet e Titos...
Pra, do te skenohen te gjitha, se perse jam i denuar dhe do te shohesh se shume turpshem genjen.
"Bali Katravella" zhurianet nuk jane brekekuq si ti, qe nder deje keni gjakun e karagjorgjeviqeve...
Ti biri i shkines thua se o takove me nje zhuriane, ti i akuzoje si goran,nuk e ke iden se sa qesharak je bere,cdo kush po e kupton se genjen turpshem.
A genjen apo nuk genjen, te shohim se a do te pergjigjesh pyetje dhe ta vertetojne lexuesit...
Pra, te ve ne dijeni, se emri yt ; SI TRADHARE I KOMBIT VEQESE KA DALUR NE KATER VENDE TJERA DHE DO TE SHOHISH SE SI POLEMIZOHET.
sepse duhet quar ne vend AMANETIN E TOSKES SE VOGEL:AVNI RRUSTEMIT: TRADHTARET LUFTONI PAMESHIRSHEM DHE MOS ZGJITHNI MJETE"
RESHAT BADALLAJ,origjinal
Bali Ktaravella[ Monday, 30.01.2012, 06:07 PM ]
Sot mesova per nje lajm te ri per Reshat shpijunin e Serbise
Nga Gjakova u nisem me dy shoke te mi te luftes per tu bere nderime dy shokev tane te vrare ne luften clirimtare te Kosoves, me 1999, e te varrosur ne varrezat e Lubizhdes se Hasit.

Aty takuam nje vendas te Reshat Badallajt, nga rrthina e Zhurit.

E pyeti nga jeni ju zotri, me tregon ai, a njeh Reshat Badallajn, po me thote Ai. Cvar burri eshte Reshati? Nje zhurmaxhi me pergjigjet ai.

Pse e kane burgosur ate? Pse ne Prishtine ne demonstrata ka thene rrofte Enver Hoxha, edhe kur eshte kthye nga Prishtina, ne Zhur e ka perseritur te njejten parull rrofte Enver Hoxha.

Krejt historia e tij fillon e mbaron me kaq thote vendasi i Reshatit cili deshiron te mbetet anonim.

Po Reshati ka shkrua disa libra i them une bashvendassi te Reshatit, po me thot ai libra ka shkruar por nuk ja lexo as kush.

Pse nuk ia lexo kush? Pse Reshati genjen shume ,shane dhe fyen gati te gjihte ata qe i njeh e nuk i njeh, pergjigjet ai.

Zhurnjani vazhdon, Reshati eshte bere si babadimri, e mbush nje thes me libra te tij dhe shkon shpi per shpi me jua fale njerezve, thjeshta shton ai mundohet m ba karier, por kot e ka se ne popull nuk ka kufar respekti ne vendin e vet.

Me kaq perfunduam sepse nuk na premtonte me shume koha.
RESHAT BADALLAJ[ Sunday, 29.01.2012, 09:06 AM ]
SHQIPTARE A U BINDET QE "BALI KATRAVELLA" ËSHTË SPIUN I PAGUAR SERBIAN
Ndoshta ndonje lexuesi shqiptar i ka vajtur mendja se a eshte vertete "BALI KATRAVELLA" spiun i paguar i gjakut te karagjorgjeviqeve. Po te mos ishte ky do te dilte ne pazar ose te Lama e druve ne Gjakove dhe do te thoshte:JA UNE JAM! Nuk e bene dote,sepse eshte tradhtare i kombit. Do te del nga kanalet e nates te mafise serbiane se s´bene. Ne ndonje shkrim te radhes, jo vetem ne kete faqe,me titull: BEOGRAD, LIDHI ZAGARET!?
Dhe do te shini se kush eshte surati i ketij biri te shkines: Vetem durim...
Bali Katravella[ Saturday, 28.01.2012, 10:10 PM ]
Reshat ti dhjevsha ato mustaqe mini o shpijun i Sebise
Ik shpurru ne Rusi apo Kine, atje e keni vendin. Shqiptarise nuk i duhen dhe nuk nuk duron qelbesira si sic je ti, more shka i flliqur.

Nuk ma lejone ftyra te flliqi si ky soj majmun budallaj.
Ketij Budallajt ju ka mbushur koka plote shkije ky nuk sheh shqiptar me sy. sepse Reshati me shkije e kalone jeten tuj shpijunuar dhe tuj sha shqiptaret e ndershem.
RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 09:51 PM ]
SPINET:"BALI KATRAVELLA" DHE MUSA PRUSHI DYSHOJ SE KANE INFORMUAR SERBINE DHE GREQINE PER VEPRIMTARINE TIME
Gjate luftes Gazeta serbe "VEQENJE NOVOSTI" e Beogradit , shkroi shume keq per veprimtarine e shoqates atdhetare "GRYKA E LUMES" dhe UÇK-ES, faksimili ne librin "VERRINI NEPER LUFTERA" dhe kjo u tha edhe gjat kasapit te Ballkanit,Milosheviqi ne Hage,qe ishte publikisht,ku nje deshmitari i thote: Ne e dijme se per cdo individ, per cdo shoqate, ne Diaspor kemi qene ne dijeni. Kush ja dha kete informacion? Ndoshta keta klysh!
Dhe e dyta, tani menjehere, futuni ne google dhe shikoni se si me sulmojne i tere shtypi dhe organizatat shoveniste greke, per tubimin informativ, qe e mbajtja PER MASAKREN CAME.
Kush e kupton greqishten, luteni te lexoni. Nga e morren kete informate.
Pra, dyshoje se klyshet e serbise, te paguar nga qarqet shoveniste dhane informata per veprimtarin time.
Mos harroni futuni ne google dhe shikoni,
Mekatet spiunet do ti ndjekin deri ne varre.
VEQESE TA DIJNE SE VARRET E ZAGAREVE VETEM QENTE DO I´A PSHURRIN ME LEZET: AMIN!
RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 09:38 PM ]
KLYSHI I SERBISE "BALI KATRAVELLA" NUK KA GUXIM TE DEL NE PAZAR SEPSE ESHTE TRADHTARE I KOMBIT SHQIPTARE
Klyshi i shkaut te ket ndergjegjen e paster dhe te mos jete tradhtar i kombit, ai hjek masken dhe del ne mejdan siq dalin burrat: Nuk i´a mbane keti klyshi sepse ka mekate. Mos te kishte,ai del si burrat. Nuk del se kete qene shkau ndoshta e njeh fqinji per tradhti.
Perndryshe, vetem qent serbiane veprojne keshtu. Mbesim me shprese,se kur te shkruajm ne disa gazeta ne Kosove,do te dalish nga kanalet serbe,blile do te tregosh se sa paguash.
RROFTE KOMBI I BASHKUAR SHQIPTAR!
POSHTE KLYSHET E GJAKUT TE SHKINES!
BIRI I SHKINES "BALI KATRAVELLA", SA PARA MORRE PER HABERET QE I´A JEP SHKAUT? BENU BURRE VETEM NJEHERE DHE TREGO,
RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 09:11 PM ]
I NDERUARI GJON, A KENI KRYERE AMANETIN...?
Ta dhash nje amenet dhe sic e dini amanetin nuk e TRETE AS DHEU. A kam shpifur apo vertete TRADHTARIN HYSEN PRUSHI A PASKA QENE BASHKEPUNETORE SERBIANE APO PASKAM SHPIFUR. DHE A ANE E KAM SHPALLUR TRADHTARE APO POPULLI.
GJON i nderuar, po presim edhe pak dhe do shkruaj edhe ne Kosove dhe t´i bejm thirrje se kush ka kaluar neper duarte e ketyre klkysheve te sojitn te Hysen Gomarit dhe langojeve qe kane ndegjuar edhe frymarrjen e atdhetareve.
Tungjatjeta nga RESHAT BADALLAJ
RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 08:59 PM ]
POPULLI I KA SHPALLUR TRADHTAR
Une vetem ka zbardhur se cka kane thene dhe cka kane bere tradhtaret e kombit. Sa i perket kritikave, kjo eshte e mireseardhur. Cdo njeri eshte i hapur per kritike. Lexo me vemendje se cka eshte kritikuar qe kam shkruar per shqiptaret. Keta klysh shkau preken vetem qe i kritikoj Serbine: Veshtroni me vemendje.
Ne INA, per MASAKREN E CAMERISE kam patur brenda tri ditesh 800 lexues. Jo 80, por teteqinde, ne tribune, me nje shkrim 400 dhe me njetjeter afro 400...
Percilli edhe sot kerko se sa lexues te kulturuar jane.
Keta nuk jane kritikues, keta jane klysh shkine qe punojne per interesa te vojvodeve.
Dhe a lejohet qe keta bij shkine te quajne Zhurin goran Keta jane te fjithe nje klane qe i ak leshuar zagaret rrugeve te Evropes soji i Hysen Prushit,lexo ne google kete qene a une e kam shpallur bashkpunetor serb,apo vertete ka qene qen shkau.
Do shohish kur te shkruaj publikisht per keta dy klysh, jo ne komente, po edhe ne Kosove dhe t0 ju beje thirrje lexuesve qe te merren me kety langoj do shohish se si perfundon.
Keta dy langoj jane, i sojit te Ibrahim Celes, qe vrau Hasan Prishtinen,keta klysh jane soji i Kadri Mehmatit,qe morri 10000 dinar per vrasjen e Bajram Currit, keta bije shkine jane soji i Baltian umbalto Stambolles, qe vrane Ligjin-Gurakuqin, keta langoj jane, siji i Nikolles qe tradhtuan Gjergjin...
Keta per mua jane vetem ca klysh te mihajli te drazhes dhe asgje me shume. Veni re! Do vazhdojm kete shamat qe jane te ndersyere nga shkau dhe me kismet do te dalim me jo ne kete faqe, por publikisht dhe cka do te del ne drite.A e keni vrejtur klyshin e kulshedres,shkine, Musa Prushin, si sillet si nje lavire, tamam si gruaja e Arkanit,une nuk fyeje dhe ky mendon se shqiptaret jane te marre te mos kuptojm...
Pra, une ja kam dhene adresen se ku mund ti lexoni tradhtaret e kombit. Perse nuk eshte prekur asnje patriot,veqese klyshet e karagjorgjit.
Ne te ardhmen, do vazhdojm dhe t´iu beje thirrje te gjithe lexuesve dhe te gjithe atyre te maltretuareve nga dora e shkaut HYSEN PRUSHI.
Keni te drejt kur thoni duhet fakte.Merreni me mend,keta bije kurve per pak dinar qe ju jep serbia dhone qe kemi qene komunist,qe babe e babgjysh kemi qene kunder.I bindur jem se keta edhe keta zogj shkine e dijne por fajet i ka grazhdi.
Te fala me shnet:RESHAT BADALLAJ,dora vet,origjinal
Bali Katravella[ Saturday, 28.01.2012, 08:59 PM ]
Mjaft me o mustaqe mini Reshat Budallaj
As laviret rrugaqe me te poshtra nuk perdorin fjalore te poshter si ky i pa ftyre, cili vehten e quan "intelekual". Ndersa te tjeret e njohin si budallaj dhe shpijun te dyfisht te Beogradit.

Budallaj keron te mesoje per emrin tim. Pa dashur ta nenqmoj as kend, do me vije turp te debatoje me emer e mbiemer me nje psikopat-skizofren, siq eshte Reshat Budallaj. Ja pra kjo eshte arsyeja qe une nuk komentoje me emer e mbiemer.
RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 08:21 PM ]
HIQE MASKEN KYSHI SERB "BALI KATRAVELLA"
Heu, burra! Dy zogje shkine; njeri me maske hajdutesh, te nje spiuni te gjakut te karagjorgjeviqeve,per pak dinare te Serbise,merre ere ne ferkemin e patrioteve shqiptar,per ti lidhur kembe e duare per interesa te babes se Tij,krajl Nikolles. Ky langua quhet (emrin e di vetem Serbia e kasaphaneve), por me maske qe quhet "BALI KATRAVELLA". Ky shkerdhate muti, kjo eshte kultuar per spiunet e krajl Nikolles,na kercnon se te leshojme TOKEN E ARBERIT dhe te ikim ne Rusi. Ky bir kurve-shkine, mendon se ne largohem nga trungu i ARBERIT.
Biri i kurves"BALI KATRAVELLA" nuk e di se kryetari i Jugosllavise te asaj kohe,per arrestimin tim, ne maj te vitit 1989, qe e pritem hasmin me mamzerre ne Zhur, caushit Rrustem Ramosaj, ja dha medaljen per trimeri. Qoloviqi e pru bakshishin e joves dhe i dorzoi Bajram Selani.
Degjoni zogjte e shkinave; "BALI KATRAVELLA" DHE TY MUSA PRUSHI,qeni i bir qenit, Me lidhen ne tradhti, soji juaj, gjaku i langoit te sojit te Hysen Prushit, me 1981,mua ne Prishtine, e vellaun Mitatin, ne Prizren.Motren Resmijen, bashkshorten e Mehe Ukes. Ne nentor me tremije vete hyra ne Prishtine,une isha organizator e bijte e kurves. Isha ne Trepce,ne horizontin e tete e te nente,solisdarizim me minatoret. Tregonju lexueseve ku ishit ju more zogj kurve?
Me 28 mars 1989, u vram ne Zhur, Zhurianet u dolen ne prit vellezerve tuaj te karagjorgjeviqeve, duke ju thene:"KETU ESHTE GRYKE E LUMES MORE JA SHKERDHEFSHA NONEN E SHKAU" , Luftuam kunder ushtrise e policise gjakatare,kunder tradhtareve e elekoptereve, U vram! Tre kusheri te mi u shtrine per toke:XHEMSHIT, XHYLBEAR DHE HAJRIM BADALLAJ, QE UNE JA SHTRINA SHTRATIN E VDEKJES. HAJRIMI ISHTE ME CANTE NE DORE,VETEM 13 vjec. KU ISHIT JU BIJTE E SHKINES...?
Lexoni ne google a eshte e vertete.
Pas vrasjes shkrova pamfletin qe e botoi Bota ,per vrasjen e femijeve ne Zhur:qE VERSHUAN ZHURIN GAZETAT E TERE BOTES.
Me arrestuan ne tradhti,gjaku i sojit te Hysen Prushit,klonimi i fares se gjorgjeviqeve. Kerkuan denimin me vdekje. Doli klyshi i serbise dhe tha me nje shkrim timin se nona e tij serbia nuk ka pas denim me vdekje. Perse genjen, mor klysh? Ter kohen me mbajten ne vetmi, ne kthine. Dhe merreni me mend, dy zogj kurve,dy langoj te rrespijeve,flasin per shok per dosje dhe na akuzojne per vrasje pas luftes. Krejt me qellim per percarje sipas skenarit serb.
Nuk pi uje kjo,more bijte zhupaneve....
Do te vazhdojm, me Ku ishim familja BADALLAJ gjate luftes dhe ku ishin bijte e shkines...?
Musa Prushi[ Saturday, 28.01.2012, 06:37 PM ]
NUK DO TË POLEMIZOI MË ME NJERZ TË SMUAR PSIQIKISHT
PËRSËRI PO TA REFEROI KOMENTIN E MA PARSHËM Z. BADALLAJ, DUKE SHPRESUAR SE KËSAJ RADHE DO TA LEXOSH ME VËMENDJE, DHE PO TA THEKSOI SE DERI TANI EDHE NJI FJALË OFENDUESE NUK TA KAM THËNË.
NUK KAM AS GJË KUNDËR TEJE SI NJERI, PO KUNDËR SHKRIMEVE TUA, SEPSE ZOTI EDHE ASHTU TË PASKA DENUAR, DHE TË KËRKOI FALJE SE NDOSHTA EDHE JE DUKE SHKRUA NGA NDONJI KLINIKË E SPECIALIZUAR PËR TË SMUAR MENTAL.
Dhe me ty e me të gjithë ata IMELAT me të cilët po shkruan ti, nëse i zbuloi se je ti, si z. Katravella që ti zbuloi, çdo polemikë ka marrë fund, se QENKE PSIQIKISHT I SMUAR, ose së paku je largë me kulturë nga unë.
Dhe për fund, pasi NDJEHEM edhe unë shqiptar, më duhet të lëshohem në nivelin tëndë e të them se ti ndoshta nuk JE I BIRI SHKINES, PO I BIRI I SHKAUT më se e sigurt.
Vetëm SHKIET, GABELËT, RRUGAQËT ose TË SMUARIT PSIQIKISHT shërbehen me të njejtin fjalor si ti.
Nga zemra përshëndes Stafin e të Madhes Zemres Shqiptare, për durimin që ka me ne...
S. Sylejmani[ Saturday, 28.01.2012, 06:32 PM ]
Kam lexua bukur do shkrime te Reshat Badallajt
Reshati veten e quan intelektual, me shkrimet e tij nga Prizereni deri ne Mitrovice e nga Mitrovica deri Kacanik ka shpallur shume tradhetar, shume gabim, per ta quajt dikend tradhetar duhet sjellur fakte. Mos u habitnizotri Reshat se per kete keni marr edhe reagime te ashpra nga te tjeret.
Gjon[ Saturday, 28.01.2012, 06:19 PM ]
Nuk me pelqejne komente me sharje nga ksuh do qe jane.
Z.Badallaj, shume rend fyeni te tjeret, pavaresisht se ata shkruajn me emna apo nofka. Ti thuash kujt do qoft bir shkine, bir kuve etj. kjo asht nje fyerje e rand per nanat shqiptare, cilat jan plotesisht te pafajshme, sepse ato as qe e dine cka shkruajn bijt apo bijat e tyne, neper forume. Une e shoh se edhe te tjert po fyejn por ti nuk duhesh si intelektual qe qenke te bini nen nivelin e nje intelektuali.
Me kaq e perfundoj dhe te pershendeti Gjon
RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 10:04 AM ]
ÇKA ËSHTË POLEMIKA, REPLIKA, ZOTERI GJON?
I nderuari Gjon. Keni plotesisht te drejte, kur thoni mos u shani. Ne jeten time me ka ra hise te beje replike, polemike me shume njerze intelektual. Kurre nuk jam marre me zagar rrugaqesh se eshte turp per intelektualet shqiptar. Por, cdo durim ka kufi dhe kultura eshte e dyaneshme. Ne jeten time kurre nga goja nuk kam fyere nje nene apo moter shqiptare. Por,keta nuk kane thithe qumesht nene shqiptare keta jane bir shkine.po e perserise Gjon, keta jane bire kurve,bir shkine pa pishmane. O GJON, po a lejoj nje bir rrospije me me thene shko ne Rusi gje shume luftare i kemi dhene ketij vendi,shume vjete burg, jemi dergjur per kete vatan dhe a lejohet djali i kurves serbiane me nofke te shprehet keshtu. J, jo inderuari Gjon. ASSESI!
Cka eshte polemika e replika?
Diskutim i gjalle,me pergjigje e kunderpergjigje qe zhvillohet ne mes dy apo me shume njerzeve,paleve,partive...
Replika Pergjigje e shpejte qe i jep dikush nje bashkebiseduesi a nje diskutimi dhe si zakonisht permban nje kundershtim OSE VREJTJE...
Pra, bijte e kurvave te zhupaneve nuk merren me vrejtje te shkrimit,por me shpifje dhe te jesh i sigurte Gjon se eshte njoftuar Beogradi nga keto klysh.
Perse nuk del me emer biri kurves "BALI KATRAVELLA". Ky bir kurve pranon se punon per ta, kur thote;NUK ME INTERESON SHKRIMI. AHER C´MENDON GJON CKA I INTERESON KETI ZOG KURVE...? A KENI VREJTUR SE SI GABOI KUR VET TREGOI SE ESHTE I PAGUAR KINSE PO ZBULONN EMEILA. Te jesah i sigurte eshte njoftuar BEOGRADI PER KETE ARGAT.
Zagari tjeter, Musa Prushi kinse perkrah klonimin e merre ne mbrojtje kur kinse flet per te burgosurit. Le ta thote biri i nenes shkine se ne cfare burg kam qen, me ke kam qene, per cka jem denuar. Nuk thote biri i shkines se ka fakte. Ky bir shkine le te thote kush eshte Hysen PRUSHI. Biri shkines i mbrojti ligjet serbe thoshte jo Ne Jugosllavi nuk ka patur denim me vdekje. Po ky bir shkine,fyu edhe Demonstratat e v. 1981 edhe pse eshte mbajtur Tribune shkencore. Nejse, aty nuk me mbetet hateri. SEPSE I SHKRETI MERRE RROGE NGA KETA-FJALA ESHTE PER SERBET.
I nderuari Gjon, insisti nxjerre NE PAZAR BIRIN E SHKINES "PEDERIN BALI KATRAVELLA" le t´ja shohin prapanicen e keti langoi,byth shitur serbiane. Kjo kulture vlene per ta SEPSE E KEMI AMANET NGA TOSKA I VOGEL, AVNI RRUSTEMI:"TA GODASIM ASHPER TRADHTINE"
Nderkaq, nga Ju z. GJON; REDAKSIA DHE LEXUESIT JU KERKOJE NDJESE PER TOKE E PER QIELL!!!
Dhe krejt ne fund, prgjigjen te klonuarit serbiane shpejt do marrin pewrgjigjen e merituar.
Te fala me shnet : RESHAT BADALLAJ,origjinal
Amanet , i nderuari Gjon, Futu njehere ne google dhe kerko me kujdes kush jemi ne dhe kush eshte tradhtari i kombit HYSEN PRUSHI. Mos harro!
Bali Katravella[ Friday, 27.01.2012, 08:50 PM ]
Z Musa Prushi, luteni mos u merni me me Reshat Budallen
Reshat Badallaj, eshte nje Dangall-papgall, ne shqip, biban.
Eshte nje shpijun i dyfisht titist i UDBes, dhe enverist i SHIKut.
Pra duhet te ruheni nga ky agjente i flliqur dhe i paguar me para te majme nga Beogradi.

Lexues te nderuar per hire te realiteti, si njeriu me karakter te forte qe jam, jua beje me dije dhe betohem ne Zotin tim te Madh, se nuk e njoh as kurr nuk kam degjuar per kete njeriu qe permend Reshat Badallaj, me emrin Hysen Prushi.

Po ashtu nuk e njoh kush eshte Musa Prushi, per pos qe kam lexuar nganjehere ndonje koment te tij tek Zemrashqiptare.

Sa u perkete shkarravinave te Reshatit as qe ja vlen te lexohen, sepse ky demagoge bajat ka kohe qe me shkrimet e tij nxite dhe perqane njerezit e vullnetit te mire, qe kane deshire te punojne per te miren e ceshtjes tone kombetare.

Pra ne shkrimet e Reshat Budallait nuk ka as gje qe bene fjale per bashkimin e shqiptareve. Ky papagall sa mundet perqane duke etiketuar ata njerez qe i njeh e nuk i njeh, ne tradhetar e antikombetar... Keshtu bente edhe UDBa si Reshati-shati qe nuk prashit gje veq, bene gropa e me ne fund ka per te ra vet ne to, duke i ndare shqiptaret ne te mire dhe te keqinj, ne te zi dhe te bardh...

Ndersa ne anen tjeter bene apel per bashkimin e shqiptare!!! Nuk do mende me kuptuar se Reshati eshte nje psikopat shpirterisht dhe mentalisht rend i smuar.

Kete koment e bera per hir te se vertetes se Bali Katravella nuk ka asnje lidhje dhe nuk njeh keta emra qe permend Reshat Badallaj per tradheti etj.
Musa Prushi[ Friday, 27.01.2012, 06:36 PM ]
ËSHTË PËR MJERIM ME CFAR FJALORI SHËRBEHET INTELEKTUALI DARDAN
Është dëshprim njerzor, e posaqrisht intelektual kur njeriu lexon komentin e nji njeriu të cilit i jepë hapsirë e madhja Zemra Shqiptare, për shpifjet, sharjet, ofendimet dhe shpikjet e tijë për të la "ndërgjegjen" e vetë e cila e brenë si krimbi për të kaluarën e vetë, sigurisht të pa pastër.
Nji ditë kurë të hapen DOSJET SERBE, se dëshmitarët i vreanë pasë lufte, do të dal edhe emri z. Reshat Badallaj në fushë.
Është mjerim me çfar fjalori dhe sharje shërbehet nji "intelektual" dardan, dhe këtë fjalor e boton e madhja Zemra Shqiptare, e cila vepron mirë sepse njihemi ndër veti ma mirë.
As edhe nji fjalë të ndytë ose ofenduese me të cilat shërbehet z. Badallaj, unë në as nji koment për te e mbi te nuk kam përdorë dhe as që është në edukatën dhe kulturën time.
Gjon[ Friday, 27.01.2012, 05:33 PM ]
Mos u shani he burra se marre asht pasha besen.
Nuk jane krejt shqiptaret shpiuna o vellazni. Mos ju lutem se keq e keni nise kete fare pune qe nuk ja gjeni fundin.
RESHAT BADALLAJ[ Friday, 27.01.2012, 10:40 AM ]
LIDHI ZAGARET E SERBISE TRADHTARI HYSEN PRUSHI...!
Sherbimi Sekret Informativ Serbian, nuk vepron vetem ne Mitrovice e Kosove, por ajo e ka doren e gjate edhe ne Diaspore.
Hysen Prushi,baskepuntor i njohur serbian (lexo google), i ka leshuar zageret edhe rrugeve te Evropes, per gjahun e adhetareve shqiptare...
Hysen Prushi, spiun i njohur cetnik (lexo "BASHKIMI KOMBETAR), me urdher ta Beogradit, perkatesisht me urdher te Sherbimit Sekret serbo-cetnik,i turret langojeve si Bali Katravella, duke i a ngrehur veshin,duke i thene a i ke dhene magarit uje dhe se cka ke zbuluar per ne. Shih per kete, spiuni serb,merre nofken BALI KATRAVELLA,krejte kete me qellim te mos u bie ne sy shqiptareve. Ky zog shkine,argatin i´a bene Serbise,sepse paguet per kete pune.
Ky zog kurve-shkine, nuk del ne pazar sic dalin burrat,sepse eshte i ziere safi ne kazanin cetniko-serbian,bredh si korb shetites ne cdo faqe. Po te mos ishte ky,atehere burri del pa frike ne mejdan se nuk i ka borxh kombit shqiptar...
Hysen Prushi, tradhtari i kombit shqiptar (lexo TRADHTARET KANE EMER E MBIEMER), me urdher te zhupaneve,rrugeve te Evropes i ka leshuar ca qen, per te nuhatur gjurmet e patrioteve te kombit te deshmuar denbabaden.
Langoi, BALI KATRAVELLA KREJTE NE THONJEZA, pranon vet kur thote: Mua nuk me intereson shkrimi... Cka te intereson,more zog shkine?
Ky zog shkine, langua i zhupaneve, perzien me gorane Zhurin. Nuk i di kufijt e Lumes, Verrinit, Opojes e Gores (Sharri-Dragash).
Spiuni,BALI Katravella, QE I LUS TE GJITHE SHQIPTARET QE TE KENE KUJDES NGA SPIUNI I PAGUAR, Si genjen PARA JUSH? TERE BURGUN KAM QENE PA SHOKE NE VETMI. Neqoftese eshte ngrene pitja tepsia eshte ne vend thuhet nga anet tona...
Klyshi tjeter,Musa Prushi, i ndersen keta Zagar,si "shefi i tyre" per para te majme. Çdo lexues e kupton, se nuk eshte fjala per shkrimin, por une ISHA I PARI QE E ZBULOVA PER "ZEMRA SHQIPTARE" SE HYSEN PRUSHI ESHTE TRADHTARE I KOMBIT DHE SPIUN SERBIANE. NUK JAM I PARI SE ZAGARIN HYSEN PRUSHI E ZBULOVA SE KY DIHET BOTERISHT SE ESHTE DHE DO TE MBETET LANGUA ME DAMKE.
PER TE PERFUNDUAR KETE, LEXUES TE NDERUAR, ESHTE SHUME KOLLAJ: FUTUNI NE GOOGLE KERKONI EMRIN TIM DHE ME VEMENDJE PERCIELLNI. TANI PER TANI NUK DO TI KENDOJE KENKE VTES...
DHE KERKONI POASHTU NE GOOGLE HYSEN PRUSHIN DHE LANGOJTE TJERE TE PAGUAR DHE KOMENTIMI I METEJM ESHTE I PANEVOJSHEM...!
Ne shkrimet e radhes do te LEXONI: KETA JANE TRADHTARET E KOMBIT OSE: A KANE RA PISHMAN LANGOJTE SERBIANE...
Ne reagimet tjera, ju ve ne dijeni se dy djemte e mi, do te merren me keta zagare te paguar.
Sepse nuk i´a vlene te merrem une me keta argate te paguar serbiane qe nuk dalin ne shesh se i zbulon populli yne.
Pasi te lexoni ne google do zbuloni rrenat dhe shpifjet me pagese te Serbise, ne me faksimile do t´iu paraqitemi me shkrim e me vule, perse kemi qene te denuar dhe perse me ndjek sherbimi Sekret Serbiane me keta zagare rrugac. Ndaj, lidhi zagaret tradhtari i KOMBIT HYSEN PRUSHI...
RESHAT BADALLAJ,ORIGJINAL DHE DORA VET
Musa Prushi[ Friday, 27.01.2012, 09:42 AM ]
SHPIJUNAT E SHOKËVE NGA BURGU JANË MA TË FËLLIQTIT
Shumë i nderuari Bali Katravella, po më impresionon me aftësitë tua që të qitësh në fushë-publikë FËTYREN E VËRTETË të stalinistave, komunistave, enveristave.
Oh, gabova se këtu nuk ka të bëjë me shums, po me njejsë, me shpiunin nga burgu Reshat Budallajn, siq po shkruan ti.
E unë po ta dëshmoi Envero-Stalinizmin e tijë dhe të djemëve të tijë, nëse ata fare komentojnë, me vetëm nji fakt. Prej që kam bërë nji koment kritikë në nji shkrim të Reshat Badallajt, në formën ma të ultë staliniste etiketohet nji Hysen Prushi të cilin e kanë gjetë në Google, se paska punuar ndonjiher në Sigurimin Shtetror të Kosovës, dhe të cilin unë fare nuk e njohë dhe as që kamë dëgjuar ndonji herë për te. Etiketimi i dikujt vetëm pse e ka të njejtin mbiemër si unë është për mjerim. Është metodë e FËLLIQUR e STALINISTAVE, ENVERISTAVE DHE E LEPUROSHAVE të etiketojnë tërë nji FIS sepse nji njeri paska punua ndonjiher në pushtet. E këta vetë në këtë mënyrë moren pushtetin në Dardani dhe përmes SHIK-ut me metodat Enveristo-Staliniste po e mbajnë.
Duke qenë edhe vetë i tillë z. Badallaj (Sigurisht edhe paska qenë ndonjiherë BASHKPUNTOR OSE INFORMATOR I HYSEN PRUSHIT), ka mbetë në Përendim, sepse atje ata në pushtet ja dijnë TË PALARAT dhe për ate nuk guxon fare të kthehet.
Sikur të ishte ndryshe si iaftë që është në shkerime, kishte shkrua ndonjiherë, ndonji fjalë për të sotmen e Dardanisë, që po jeton në mjerim dhe Qeveritarët e saj.
Po sja man jo.
Shkruan e mirret me dezinformata për të kaluarën duke fëlliqur Heronjt e kombit siq është Fadil Hoxha, ose Këshilltarin e Kryeministrit për punë të Jashtme Azem Vllasin e të tjerë që janë larët nga niveli i tijë, dhe që e di se kurren e kurres publikisht nuk do ti përgjigjën.
Pra, si thua ti z. Katravella, ky "njeri" është i humbur si në të kaluarën po edhe në të ardhmen posaqrisht nëse i ka shpiunuar shokët e vet nga burgu, atëher vaj halli për te.
Feridi[ Friday, 27.01.2012, 08:27 AM ]
BALI KARAVELLES E BY... PO II KRUHET ME ZHURIANE
Redaksi dhe lexues ju betem ne Zot se jem Feridi i Zhurit,po me falni se jem i detyruar te shprehem keshu, ky magar vertet nuk po merrka vesh. Magari ka frike te del me emer te vertete se nuk guxon pershkak turpit se e njohin shoket. Ky gomar shikoni si sillet e KA KAPUR MERAKU E TE PASMEVE DHE NGA SIKLETI JU KRUHET ME MUA. KY BREKEKUQ, PER TE SHUAR MALLIN DERI KUR TE ZATET NE MULLARIN E MUS TAHIRIT NUK QETESOHET. Sikletin kerkohe ne serbi te bandat serbe se me ta mberthyer ZHURIANI SYTE TE DALIN KAKLLUP. Zhurianet nga merhimi i Mus Tahirit jane te njohur per kete ti ke marre ere dhe sillesh verdalle meje. Po nuk asi soj or magar. Mullarin kerkohe aty rrotull teje...
Bali Katravella[ Thursday, 26.01.2012, 09:47 PM ]
Stalinist ikni shpurruni ne Rusi, Kine apo Kore, cka kerkoni ne Amerike e Evrope?
Plotesisht jam i bindur se kjo nofke eshte vet enversiti stalinist Reshat Budalla. Mua nuk me intereson e as nuk e di kush eshte ai Hysen Rrushi, po mire e di kush eshte Reshat Badallaj, nje psikopat shpijun i Serbise, edhe ne burg kur ka qene e njohim si shpijun cili ka pas shpijunuar shoket e burgut.

Ja perseri shkruan edhe me 2 nofka te reja.

Jimani@hotmail.de Gezimi (JIMANI)
jimani@hotmail.de Feridi

Sa qesharak jane keta komunistet me damke sllavo serbo ruse, qe vetem dine te flasin shqip, me as gje tjeter nuk dallojne nga shkijet.

Po cka me intereson te flase per kete shkrimin te pa asnje vlere.

Cka i ka thane shpijuni komunist titist, shpijunit komunist stalinist, dhe anasjelltas, kur dihet se te gjithe keta bashkarisht kane ngrane me nje pijat. Si enver hoxha si sinan hasani kane qene nje m.. sebo ruso sllavo komunist.

E di une se ju disa nga Zhuri jeni te perzier me gjak turku, gorani etj. dhe dem baba dem keni qene shpijuna.
Une jam nga Gjakova dhe e njoh mire ate rajon.

Ju them mbyllne me ate qenef e heshteni se nuk ja vlen te debatoje me shpijuna te shitur te serbise.
Feridi[ Thursday, 26.01.2012, 08:56 AM ]
DEGJONI SHPIJUNAT E SERBISE
UNE JAM FERID ZHURI PYETNI NDONJE ZHURJAN A JAM I VERTETE JU jeni SHPIJUNA TE SERBISE E LEXOVA NUMER 94 DHE PO DEL SE HASEN PRUSHI PASKA QENE SPIUN SERB DHE ASNJE FJAL NUK E THATE PER SHKRIMIN MOS HARRONI TREGONI KUSH ASHT HYSEN PRUSHI PRA MOS TJU KRUHET BYTHA SE NA NUK JEMI ASI FARE E KEQE GJENI NDONI MUZAT SHKA E AI JA NREQ SAMARIN PRA JAM FERIDI PYETNI MOS HARRONI
Gezimi (JIMANI)[ Thursday, 26.01.2012, 08:49 AM ]
SPIUNAT E SHKAUT NUK DALIN ME EMER
Une jam Gezimi,te gjithe me thrrasin jimi,per cdo dite rrim ne inernet kafe dhe lexojm.Neqoftese nuk jeni spiuna dolni me emer e jo mergimtari,katravella,realisti gjakova,pederi...
Me siguri e keni marrur shkollen e rankoviqit. une ja shkrova ne fillim vertetone adresen. po ju jeni gjak shkau.e lexeva edhe ne komentet tjera se juve po ju djeg SE GAZETARI E ZBULOI SE HYSEN PRUSHI KA QENE TRADHTAR I KOMBIT BASHKPUNTOR I SERBEVE QE PASKA RRE SHUME SHQIPTAR DHE PASKA FYE FLAMURIN PRA LEXONE NE GOOGLE A ASHTE E VERTETE E PER MUSA PRUSHIN MIRE PASKA THANE RUANI NGA KY NJERI SE NDOSHTA MERRE RROGE NGA SHKIJET EDHE NJEHER I PARI JU THASH SE JAM JIMANI JU NUK JENI ME ZBULUE ADRESA BON VAKI MIRE E KENI SE JU E KENI SHKOLLEN E HYSEN PRUSHIT SE SI ME ZBULUE SHQIPTARE E LAJMET MI QUE NE BILIGRAD
Mergimtari[ Wednesday, 25.01.2012, 06:20 PM ]
Shkruesi Badalla i palexueshem
Shkrimet i ketij demagogu as qe i lexoj.
E shfletoj Zemren Shqiptare, per me u informue dhe mesue nga disa analiste,filozofe dhe autore me vlere dhe te kualifikuar.
Se sa per fantazite e ketij personi as qe vlen te diskutohet.
Shi ti njehere ky shkaravinas po meret me te kaluaren dhe periudhen e "Zjarrit dhe te Hekurit"te popullit tone.Per periudhen me kritike per mbijetese,per zhdukje apo egzistence,Kohe dhe periudhe rankoviqiane dhe milosheviqiane
Shi ti njehere, me citon se ska ka thane ,mendue dhe urdhenue dhe veprue Enver Hoxha---kush ... se se mora vesht ...enver hoxha pra.Epo tani jepjani ketij Ballait nje note .Une propozoj nje note kaluese.
Shi ti po paraqitet me nofka fallco,kinse ka simpatizues dhe "popull" qe i shkojne mbrapa dhe betohen apo japin jeten per shkaravinat e tij.
Hajde bac ...he tu rit mendja e tu bafte sikur te Ismail Kadarese.Po mire te ka psikoanalizue edhe Bali Katravella ,se per bese sdi si te me diagnostifikue.
Musa Prushi[ Wednesday, 25.01.2012, 06:00 PM ]
SHKARRAVINAT E STALINISTAVE DHE ENVERISTAVE NUK JA VLENË TË LEXOHEN
Moti jam bindë unë, me modestinë time, që nuk ja vlen të komentohen SHKARRAVINAT e marksitave-leninistave-stalinistave dhe enveristave.
Po admiroi z. Haxhi Dervishi dhe Bali Katravellen me komentet dhe argumentet e tyre.
Por ja kam frigen se do ti bëjnë kahre, këta "TJERËT" që i ceki Balija, se e mjera "letër" si thot populli duron qdo të zezë që shkruhet në te.
Gjakova[ Wednesday, 25.01.2012, 05:09 PM ]
Heret Z.Badallaj
mos u ngut zoti badallaj,

te hanen e sheh parlamentin e demonstruesve te 81-shes ,kur ta votojne ligjin e shamijave,. Mos u ngut zotiB
Bali Katravella[ Wednesday, 25.01.2012, 03:52 PM ]
Shkarravinat e Reshat nofkaxhise jane te pa vlera.
Ja se me cka krejt meret Reshat Nofkaxhiu, apo Reshat Batalli.
Numroni me sa nofka ka shkruar Badallaj mbrenda nje ore.
Me 7 nofka te gjitha me te njejten imeladrese;

jimani@hotmail.de XHIMI,
jimani@hotmail.de BESA,
jimani@hotmail.de AZEMI,
jimani@hotmail.de Sylejman B.,
jimani@hotmail.de SELMAN FURRA,
jimani@hotmail.de Dema

Cka mendoni ju lexues te nderuar se a eshte krejt ne rregull me kete njeriu?

Kush do qe deshiron ti verifikoje keto nofka le te klikon aty te katerkandeshi ku shkruhet emri, ose nofka, duken E-mail-ardesat.

Keshtu e kane komunistet, sulmojne e shajne sa munden, sepse kjo eshte parulla, mbrojtja komuniste, kur nuk ke fakte sulmo e shaj sa te mundesh. Reshat u ka ikur koha, tash kompjuteri jau zbulon te gjitha te pa larat.
Realisti[ Wednesday, 25.01.2012, 03:24 PM ]
Boll ma o Reshat se nuk ti qon kerri gjith kta gur t,zi
Pse bre Reshat po shkruan si me kon nji fmi, prrala qka i ka than pishmani shejtanit, e shejtani pishmanit, po i dim kto na krejt bre Reshat. Tregona Reshat qka asht kah bon tash kjo qeveria e biznesit te shokve tu ne kry me bacen Hashim Thaqi, qi po vjedhin sa po mujn, dhe po i nenshtrohen qdo vendimi kah do qi po vjen.
Kta nuk kokan tradhtar, se jan enverista! Veq titistat kur po gabojkan kokan tradhtar. Enveristat edhe kur po vjedhin e po bojn krime kokan komtar! Haj bre reshat, tashti ki mem than ene mu shka, titst e tradhtar, ska mem zan gjumi bre kuku per ty.
Reshat mos kallxo ma prrala tlutna se mire te paska than Haxhi Dervishi. Ti Reshat po meresh shum me t,kalumen e jo me problemet qi shum ka Kosova sot.
Antikomunisti[ Wednesday, 25.01.2012, 02:51 PM ]
Reshat komunistit enverist sa per dijeni
Per mua Sinan Hasani e Ali Shukriu kane qene me te keqij se Rankoviqi. Titoja, Azem Vllasi e Fadil Hoxha kane patur pak me shume njerezi e kultur. Enver Hoxha e Mehmet Shehu na ishin shume me te kqinj se te gjithe keta, sepse ata e shiten Kosoven,dhe e masakruan popullin e vete, sidomos klasen intelektuale. Me nje fjale te gjithe keta ishin nje m... i komunizmit sllav te titos dhe stalinit.
Dema[ Wednesday, 25.01.2012, 12:30 PM ]
HAXHI DERVISHI KUKU PER TY
HAXHI SHKO NRROTE SOMES E BUDALL
SELMAN FURRA[ Wednesday, 25.01.2012, 12:11 PM ]
HAXHI DERVISHI
HAXHI TI QENKE I LAREM I LAREM DO ME THENE I DYSHIMT
Sylejman B.[ Wednesday, 25.01.2012, 12:08 PM ]
HAXHI BABA DERVISHI
NA KEMI HEK PI SPIJUNAVE TE TITOS E PO ME DOKET FAMILJA JOTE PASKAN PI RAKI BASHK ME SHKIJE E SHPIJUNA MOS JE VELLA ALA ME TA PO NA TREGO SE NGA JE NGA KOSOVA E TE KEQYRIM SE CFARE FAMILJE JE
AZEMI[ Wednesday, 25.01.2012, 12:03 PM ]
MOS E PERLANI PO DISKUTONI
ESHTE MIRE ME DISKUTUE SE AKANE BA MIRE DHE A NUK KANE BA MIRE E JO ME U PERLA. Me te vertete u ula me lexue ZEMREN SHQIPTARE SE SOT E KAM PUSHIM DHE E LEXOVA SHKRIMIN E RESHAT BADALLAJT PO PASKA QENE SHUME KORREKT DHE ASKUJ NUK JA PASKA MBAJT ANEN. HAXHI NUK PO TE THEM BUDALL PO GABIM E KIJE E MOS U NGUT SE METE VERTET SIPAS SHKRIMIT JU PO DELNI QE JENI KON ME SHKIJE:ME FAL A PO JU VET PO DILNI KESHTU
BESA[ Wednesday, 25.01.2012, 11:35 AM ]
Haxhi ti qenke ja budalle ja spijun
Haxhi ti qenke budalle ose spijun dhe nuk po dike me lexue
Besa
XHIMI[ Wednesday, 25.01.2012, 11:01 AM ]
Z.HAXHI, TI QENKE FAMILJARISHT SERBE
Z. Haxhi, po me vjen keq,po ti paske urrejtje jo ndaj komunistave,titistave po paske urrejtje ndaj gazetarit. Une e lexova tri here shkrimin te gjitha jane fakte pike per pike te shkruara e te deshmuara.
Une, jo qe po e mbroj Reshatin,gazetarin,por cka qe nuk eshte e vertete. Por, dyshoj te ti se ndoshta RESHATI ,ju ka zbuluar dicka ne familjen tende mos keni qene spiuna te serbise.Me fal po kjo po shihet qarte se mbroni bashkpunetoret dhe tradharet. Dyshoj se dikush nga familja jote ka ngrene qorbe bashke me shkije.Mos i mbroje shkijet se bolle na kane damtuar. Te lutem largohuni nga Serbia se nuk ia shini hajrin.
Pra Haxhioviq,mos u bene popoviq se dervish e sheh mire je.
Adresa dhe emri jane te sakt.Vertetoje
Haxhi Dervishi[ Tuesday, 24.01.2012, 09:48 PM ]
Komunistet e sotem ma te poshter se ata te djeshe,m
Reshat Badallai na ban krahasimr sr cfare tha njani e cfare tjetri. Dicka dihet. Enver Hoxha me shoke asht shume ma i poshter se sa Fadil Hoxha me shoke. Te paret jane staliniste , t e dytet titiste. Komunizmi i Titos ishre revizionizem i komunizmit, ndersa stalinizmi ishte lloj fashizmi. Keshtu ishte edhe komunizmi i Enver Hoxhes me shoke.
Azem Vllasi asht titíst, asht komunist i bute. Reshat Badallai asht enverist, asht komunist i eger. Pra asht shume ma i keq se sa Azem Vllasi.Reshati flet per krime e kriminele,, por ai i mbron kriminelet, ban edhe thirrje me demonstrue ne mbrojtje te krimineleve qe kane vra shqiptare gjate luftes ne Kosove, por edhe pas luftes. Reshati i mbron ata qe i vrane 4 oficeret e Koshares dhe kuadrin tjeter te LDK-se. Reshati me shoke ia kalon shumefish Azrm Vllasit me shoke.
Reshati na boton perrallat e Enver Hoxhes kishe a ka mbrojte Kosoven.Rrena e demogogji komuniste. Azem Vllasi denoncoi dhe demaskoi komunizmin e Milloshevicit, kurse Reshati po e mbron komunizmin e Enverit, te Edvin Rames.
Reshar Budallai asht larg realitetit, asht nje komunist i rreshket.

Haxhi Dervishi

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim Empty Re: Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim

Message  Perparimi Dim 23 Sep - 13:05

RROFTE KOMBI I BASHKUAR SHQIPTAR!
POSHTE KLYSHET E GJAKUT TE SHKINES!

http://www.zemrashqiptare.net/news/id-23823/Reshat_Badallaj:_Çka_thanë_për_demonstratat_eRROFTE KOMBI I BASHKUAR SHQIPTAR!POSHTE KLYSHET E GJAKUT TE SHKINES!_1981:_Fadil_Hoxha,_Xhavit_Nimani,_Mahmut_Bakalli,_Azem_Vllasi_?.html

Perparimi
Admin

Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim Empty Re: Reshat Budallaj dhe Musa Prushi,konfrontim

Message  Perparimi Ven 28 Sep - 1:43

Shkruan: RESHAT BADALLAJ, Hanover

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 25 Sep - 8:35

Musa Prushi
[ Thursday, 02.02.2012, 10:02 PM ]
NUK JEMË TË GJITH KAHË SHAJMË JO
Nga komenti i më hershëm, harrova të cekë se në momentin e vrasjes së Selim Broshes, në veturën e tijë Golf 2. ka qenë edhe Fehmi Pushkolli.
Dhe çka është ma interesant, duke hulumtuar në internet, hasa edhe në nji deklaratë të dikujt se Selim Broshen në kurrth e ka qitë vetë shoku i tijë Prof. Fehmi Pushkolli.
Për këto sene ma mirë duhet të deklarohet z. Badallaj, i cili si duket ka qenë në vorbullat e këtyre ngjarjeve, ose së paku paska informata të mjaftueshme dhe ma të sakta se të mijat.
E sa i përket "LEPUROSHAVE" të cekur nga z. Badallaj, është e vërtetë por ata janë në VARR-AMSHIM, e të tjerët në PUSHTET, e ti për këta të fundit nuk guxon kurr, as edhe nji fjalë ta shkruash.
Prof. dr. Fehmi Pushkolli ka qenë shokë i ngusht dhe i pa ndarë i të ndjerit SELIM BROSHA, shef i UDB-ës së Kosovës, bash në atë kohë kur z. Badallaj paska qenë në burgë. Dhe po i bje se Prof. Pushkolli paska qenë në atë kohë edhe shokë i z. Badallaj, dhe sigurisht nji lidhje e fortë me UDB-en.
-Përndryshe i ndjeri Brosha ka qenë nji "HARD DISC" i gjallë, dhe u flitke se ka ditur përmenq rreth 3000. nr. telefoni dhe 2000. nr. targave të automjeteve në Kosovë, dhe të ishte ai gjallë fare nuk ka pasë nevojë Beogradi të hapë DOSJET e Kosovës, sepse Brosha i ka ditë të gjithë BASHKPUNTORËT dhe INFORMATORËT e Shërbimit për menç. Mirpo, si thotë populli të ndjerit "JA HJEKEN FLAMËN" me kohë pas çlirimit dhe ja mbyllën gojën si shumë tjerëve, psh. Komandantëve të UQK-ës që ishin të ndershëm në luftë dhe pasë lufte iu kanë ditë të PALARAT e para dhe gjatë dhe pasë lufte, shokëve të tyre që erdhen në pushtet.
Këtë z. Badallaj, jam i sigurt që e di, po e ceke për hirë të lexuesve dhe z. Katravella.
Nji ditë kurë të hapen DOSJET SERBE, se dëshmitarët i vreanë pasë lufte, do të dal edhe emri z. Reshat Badallaj në fushë.
.................................................................................
Bekim A.Gashi[ Thursday, 02.02.2012, 09:41 PM ]
Komente ma te poshtra nuk kam lexue kurnjiher
Krejt kto komente jane per nji kosh berllogu. Nuk e kam ndermen me polemizue as mu sha me kerkon. Veq pytje po baj z.Badallaj, pse po debaton me ata qi nuk i njeh. Ata qi nuk i njeh kurr nuk munesh me dit a jan shpiuna, antikomtar a patriota. Katravella si po doket po njofka

..................................................................................

Bali Katravella
Lexoni poshte citat i Reshat Badallajt.

"Recenzuese: historiani,prof.Dr.Fehmi Pushkolli dhe Sherif Konjufca,

Te gjitha librat jane postuar nga Evropa,qe sot nuk gjindet asnje per ilaq.Kane qene ne te gjitha gazetat, ne RTK e TVSH, Bile historiani,Dr. Hakif Bajrami, thote:Duhet te futet ne enciklopedi shqiptare."

Cka do te thiote kjo kur ky majmun Reshat Badallaj, disa titista i shane me te drejt, disa pa te drejt. Ndersa me ata qe jane shume me te kqinje se Ali Shukriu e Sinana Hasani, si historianet Hakif Bajrami e Fehmi Pushkolli cilete kane bastardizuar historine shqiptare, ky shpijun Reshat Badallaj bashkepunone, bile edhe librat ja shkruajn sipa deshires se tyre...
Nga Gjakova u nisem me dy shoke te mi te luftes per tu bere nderime dy shokev tane te vrare ne luften clirimtare te Kosoves, me 1999, e te varrosur ne varrezat e Lubizhdes se Hasit.

Aty takuam nje vendas te Reshat Badallajt, nga rrthina e Zhurit.

E pyeti nga jeni ju zotri, me tregon ai, a njeh Reshat Badallajn, po me thote Ai. Cvar burri eshte Reshati? Nje zhurmaxhi me pergjigjet ai.

Pse e kane burgosur ate? Pse ne Prishtine ne demonstrata ka thene rrofte Enver Hoxha, edhe kur eshte kthye nga Prishtina, ne Zhur e ka perseritur te njejten parull rrofte Enver Hoxha.
Pra ne shkrimet e Reshat Budallait nuk ka as gje qe bene fjale per bashkimin e shqiptareve. Ky papagall sa mundet perqane duke etiketuar ata njerez qe i njeh e nuk i njeh, ne tradhetar e antikombetar... Keshtu bente edhe UDBa si Reshati-shati qe nuk prashit gje veq, bene gropa e me ne fund ka per te ra vet ne to,
....................................................................................

Reshat Badallaj genjen

Degjo bir shkine,te mos e perserise,kame qene i denuar per kunderevulucion, qe me 28 mars 1989, mi vrane fara e jote, tre kushurinjte e mi,qe Hajrimi ishte vetem 13 vec. Une more bir shkine ia shtrova shtratin e vdekjes.

Nderkaq, dr.Fehmi Pushkolli, eshte nip i Mehe Ukes dhe sternim i UKSHIN KOVAQICES. Ne ket faqe e keni te shkruar nga Hilmi Saraci. Lexone. Sido qe te jete, tradhari do fetem plumbin ne lule te ballit...

Libri "FAKTE", redaktor eshte Xhevat Ademi,krahu i djathte i Ali Ahmetit, "MEHE RAME UKA,redaktor:Xhevat Ademi,Recenzuese: historiani,prof.Dr.Fehmi Pushkolli dhe Sherif Konjufca,
"Verrini neper luftera", Redaktor: Dr. JUSUF OSMANI,drejtor i arkivit te Republikes se Kosoves,Recensues,historini nder me te miret ne boten shqiptare, Dr. HAKIF BAJRAMI, Lektor: Dr. MEHMET HALIMI, profesor Universitar.
"LUFTA E GRISHES,Arratisja,Gjarperinjt e Gjakut dhe fitorja e ARBERIT, Redaktor: prof. Dr. Shukri Klinaku...
Pra, ky bir kurve,genjen LEXUESIT E "ZEMRA SHQIPTARE", ku thote se kam shperndare libra. Te gjitha librat jane postuar nga Evropa,qe sot nuk gjindet asnje per ilaq.Kane qene ne te gjitha gazetat, ne RTK e TVSH, Bile historiani,Dr. Hakif Bajrami, thote:Duhet te futet ne enciklopedi shqiptare.

RESHAT BADALLAJ[ Saturday, 28.01.2012, 09:51 PM ]

"BALI KATRAVELLA" DHE TY MUSA PRUSHI,qeni i bir qenit, Me lidhen ne tradhti, soji juaj, gjaku i langoit te sojit te Hysen Prushit, me 1981,mua ne Prishtine, e vellaun Mitatin, ne Prizren.Motren Resmijen, bashkshorten e Mehe Ukes. Ne nentor me tremije vete hyra ne Prishtine,une isha organizator e bijte e kurves. Isha ne Trepce,ne horizontin e tete e te nente,solisdarizim me minatoret. Tregonju lexueseve ku ishit ju more zogj kurve?
Me 28 mars 1989, u vram ne Zhur, Zhurianet
SPINET:"BALI KATRAVELLA" DHE MUSA PRUSHI DYSHOJ SE KANE INFORMUAR SERBINE DHE GREQINE PER VEPRIMTARINE TIME
Gjate luftes Gazeta serbe "VEQENJE NOVOSTI" e Beogradit , shkroi shume keq per veprimtarine e shoqates atdhetare "GRYKA E LUMES" dhe UÇK-ES, faksimili ne librin "VERRINI NEPER LUFTERA" dhe kjo u tha edhe gjat kasapit te Ballkanit,Milosheviqi ne Hage,qe ishte publikisht,ku nje deshmitari i thote: Ne e dijme se per cdo individ, per cdo shoqate, ne Diaspor kemi qene ne dijeni. Kush ja dha kete informacion? Ndoshta keta klysh!

Keta dy langoj jane, i sojit te Ibrahim Celes, qe vrau Hasan Prishtinen,keta klysh jane soji i Kadri Mehmatit,qe morri 10000 dinar per vrasjen e Bajram Currit, keta bije shkine jane soji i Baltian umbalto Stambolles, qe vrane Ligjin-Gurakuqin, keta langoj jane, siji i Nikolles qe tradhtuan Gjergjin...

Musa Prushin, si sillet si nje lavire, tamam si gruaja e Arkanit,

...........................................................................

Gjon
[ Saturday, 28.01.2012, 06:19 PM ]
Nuk me pelqejne komente me sharje nga ksuh do qe jane.
Z.Badallaj, shume rend fyeni te tjeret, pavaresisht se ata shkruajn me emna apo nofka. Ti thuash kujt do qoft bir shkine, bir kuve etj. kjo asht nje fyerje e rand per nanat shqiptare, cilat jan plotesisht te pafajshme, sepse ato as qe e dine cka shkruajn bijt apo bijat e tyne, neper forume. Une e shoh se edhe te tjert po fyejn por ti nuk duhesh si intelektual qe qenke te bini nen nivelin e nje intelektuali.
Me kaq e perfundoj dhe te pershendeti Gjon

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé