Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Pergjigjem spiunit Avdi Ibrahimit

:: sport

Pergjigjem spiunit Avdi Ibrahimit Empty Pergjigjem spiunit Avdi Ibrahimit

Message  Perparimi Ven 30 Mar - 16:02

Avi Udbashi ti ke punue ne Mbrojtjen popullore prej vitit 1984 e gjere 7988 e din ti kete dhe shoket e tu drugaret.
Une profesionet e mija kurr nuk kam mundur ti ushtronja qe kur diplomova ne Normale me sikses te shkelqyshem ne vitet 1974.Studjova Juridikun por provimet duhesha me komisione ti jepja gjer kur prof i se drejtes trashegimore me mori ne zyren e vete dhe me tha se ja dosjet e tua o shok dhe ti me kry edhe magjistrature nuk ke shanc mu punsue.
Kam kryer edhe shkollen e larte ne gjakove drejtimi histori gjeografi por prape i papershtatshem moralo politike.
Ne vitin 1980 pata konkurue ne OBi sekretar ishte Uke Bytyqi dhe ne vendim ne leter qe e mora nga posteri me shkruante Uka se Haxhi K. nuk i plotson kushtet moralo politike per vendin e punes.
Me 1979 pata konkurue ne Peqan si mesimdhenes i gjuhes dhe letersise .Pasi me pranoi ushtuesi i drejtorit Gashi dhe vazhdova oren e pare ,ne oren e dyte erdhi dhe mu lute qe ta leshoi oren se e kishte dergue komiteti se si ka guzue me pranue nje iredentist te rrezikshem.Per kete kam inqizime me kete njeri.
Edhe per kursin e policise kam vijue dhe pasi e dhash provimin pranues ma derguan nje leter dhe ma kishin refuzue si person te papershtatshem moralo politike.Edhe per kete e din mire shefi i atehershem i policice se sufrekes.E dine edhe Ylfet Fondaj me te kam qen ne kurs.
Ne loto kam hyrer me mbiemer Sylaj nga fshati Sllapuzhan,kete ty sta kam thene kurr.
Taxi Kam punue,dhe taxistat nuk munen me kundershtue kush u vjen me vozit o dallavergji.
Ty o Avdi Dallavergjiu te kam shetit pa pare e din tan taksistat dhe populli e sidomos motra jote ne Krushe e ne Sallagrazhde.E dine Riza Vata sa here te kam que tek ai .
E din Bajram Bekteshi sa here tek ai te kam vozitur.E din ata sa here me kan thene pse shetitesh me Avdi spiunin.
E din ti sa here te kam que tek Bajram Kurti qe ti i ke shfrytzue si bishat.E din edhe femit e te ndjerit kush jam une e kush je ti o njeri i serbise qe mundohesh te zezat e tua te mi mveshish mua,por kote e ke o katil serbofili.
E sa per racist qe me quan ndoshta jam sepse armiqet e jashtem dhe te mbrendshmit nuk i kam durue dhe ende e kam ate ves qe popullin tim ta shoh ne jete si kombet e tjera e jo si ti o pis qe len si zagar dhe genjen se kinse e don kombin ma shume se une .

A je ti qe ne prani te taksistave thojshe se ma i vlefshem eshte nje magjup se tan shqiptaret.Ti kete dite ke qen i pire si bytha dhe e tregove veten sa patriot je dhe a eshte e vertete qe me muaj nuk te fola ,gjere sa e kishe pergadit me shoket e tu e sidomos me Aziz Morinen qe te pajtohemi!!!.
A e qove Aziz Morinen tek taksistat te me lutet qe te pajtohemi ne qebaptoren e berisheve dhe aty ishte ne tavolinen e juaj edhe Ish polici i larte o kosoves Veli Kuçi e Osman Gega nga studenqani.Dhe menihere po sa u ula Azizi ja nisi t'um provokue me keto fjale;Haxhi me ta dhene nje bombe atomike a kishe guxue me ja leshue serbise ?A afer nesh nje meter ishin tre polic serb ne tavoline duke ju pergjue o katil.Dhe a ja bera o mute ma jep se pa ja qi nanen serbise se la, A ja bera ku ke bythe me posedue kete bombe..

Kur dolem perjashta ne stacionin e autobusave a ja niset menjeherit pa hezitim te me provokoni ?A me thonte Osdman Gega ;Haxhi mua Dervish Shaqa ma kendon kengen qe neper suhareke e kam mbajte ne dore flamurin kuq e zi e ti a ke bere diçka per shqiptare hajde na trego çka ke bere ne jeten tende ?

Here Veliu here Osmani me benin pyetje dhe a u thash se mut kam bere e ju hane.Ndersa mu ata polic ishin mbeshtet per telat e inas dhe na pergjojshin.

Avdi pisi ata akademik serb nuk me kan thene si po shton ti o qetnik serbi,por une iu bera pyetje ne shqiptaret e kosoves a e meritojna si ju serbet me pas republike ?Dhe ata me thane se po e meritoni por nuk dini me kerkue dhe beheni se jeni te budallem a budallenje nuk jeni.E ne serbet me than se paraqitemi te menqur a kerkund nuk jemi keto fjale çdo kund ti kam thene e mos genje o pisi pisave.Dhe nese mendoni se ne serbet ju kemi ne dore dhe ua dhurojna republiken,harrone kete sepse OKB eja na denon neve serbin e ne serbet nuk durojna si ju roberin me shekuj.

A jan keto fjale renduese per shqiptar ?çka deshte ma mire me te thene serbet ?Ti te drejten e shendrron ne tradheti me formen tende sofiste !E sidomos me pervojen tende komuniste Enveriste e Rugoviqjane.

A u betuam te dyte qe mos te votojm per Rugoven me 22 mars te vitit 1998 ?

Une nuk dola ne votime ,e ti ?Ti o pis i kishe marr grat e femit bashk me fqinjet e tu dhe kishe votue RUGOVEN.
Dhe kur erdha tek ti kur te kritikova ,me theve se shkaku fqinjeve qe mos te ndahesh nga ata paske dal ne vitime,tradhetari ndryshe nuk ka brira.E ne anen e pasme kinse je kundra Rugovaseve,i poshter je dhe ke mbetur.

Avdi pisi sa per ty e luften tende qe je kyq mbasi une e kam leshue kosoven me 15 janar 1999 e jo siq genjen pis ti ma heret,sepse shkaku im sje kyq qe une mos ti bashkohem ndonje guerilejes .Ke qen i paguar qe mua te me pergjon .

Ku deshta te them se une,nga shtepia ime te OSCES mbas masakres se RAQAKUT u intervenue nga perfaqesuesi IHSAN AKSAI qe NATO ta bombardoi serbin e sa per ty o peder e U9K ende serbija ishte ne kosove.Por ,sidoqoft prape jeni ka punoni me derektivat e serbise.Pse e them sepse ne Rambuje e shiten kosoven,pavaresia e Thaqit eshte sa per tju qit pluhur shqiptareve .Pse ta theme o pis kete ?Sepse masen e ke ne Luginen e Presheves ku luften e niset dhe e riroberuat popullin e zoti u vrafte.Te njejten tradheti me pisllakhane e niset edhe ne maqedoni dhe pa dallim i riroberuat shqiptaret dhe krenoheni per lirin e shqiptareve e zoti ato nana ua shkerdhefte tradhetareve.

Edhe Arkani nese ka qen ai me pate thene se ju shqiptaret na keni lodhe duke dhene njeri per tjetrin informata ,duke spiunue dhe a mendoni se ne duhet me ua dhurue pavaresin?Jo me pate thene qohune bythen e luftoni kundra neve dhe fitone e shkoni ne rrot te sames.E si deshirove me te thene nje armik o Avdi dallaverja.

Fatmir Lima;Kur ju kam lajmrue me ka thene se sherri yt nuk te merr ne lufte kundra serbit,sepse ti e kishe dite se ku i ka pas mshef do arme Besim Ndereca ne Biraq,dhe se ti dhe ai , ke pas punue ne mbrojtjen popullore te suharekes ne regjimin e jugosllavise.Dhe si iredentist si serbija ta besoi ty kete post ?
Avdi Ti behesh ,shitesh patriot a e din kur me ftojshe neper demostrata dhe kur kalojshim pran policeve me krah me shtyjshe ka ata me qellime ogurezeza.Pis zoti te dheft dtyren o qen.

A Azizin e kam te inqizuar ne kaset dhe se shpejti do ja qesi se çka kemi shkembyer dhe si paraqitet bukla jote patriot e ne brendi serbin si ti pa dallim.
nese kam gabime ne shkrim kerkoj ndjes e me duket se me Avdi spiunin jam ka hargjoi kote fjale e din ai se me çka duhet me shperblye.

Nje me habite shume se si Fatmir Lima me thonte me ate mesuesin e deberlelanit Balaj se Avdiu spiun serb e me pranue si zevendes te policise se uçkes,kete nuk e kuptoi dhe ;

Avdi une jam ai qe i nisa demostratat e 11 marsit ne menzen e studenteve .Ti kete e Osman Gegen e keni prite tua them e policet serb qe rrinin ne gjendjeje gadishmerie te me burgosin e ti pastaj te me thurrish poezi e ti dhefsha shkrimet e tua.

Une ne vitin 1974 e mbrojta flamurin kuq e zi nga serbet e sidomos nga Nikalla Lubiqiqi ish eprori yt o qen.Deshitar jan Avdyl Kryeziu me vellan Rexhepin,Smail Berisha,Sakip Syla,Reshit Bytyqi eprori apo shefi yt o Avdi Ibrahimi ne mbrojtjen popullore.,Kadri Kuçi,Hajrulla Berisha dhenderr i Lubizhdes.Zvonku i Vllades,Mlladeni i mahalles se sarajes. ,Muharem shaban Kuçi dhendrri i eprorit tend o pis mileti.
Ne vitin 1989 isha me nje komision te sufrekes qe ti vizitojna minatoret dhe iu luta qe te dalin perjashta e une po behem kurbani i shqiptareve ,por nuk me besuan.Deshmitar jan;Sali Kapuqi,Mertez Kuqi, Dem Ndrecaj, e te tjere qe sot nuk jan me ne kete boten e spiunave te tu qe e shtypni shqiptarin me keq se serbija.
Ti ne uçk po genjen o i marruar qe thua se je kuq qysh ne vitet e 80 o genjeshtar ti e din kur tu luta te shkojna tek Fatmir Lima ,ti me AZiz Morinen me thate se me pisa nuk takohemi ,pastaj shkojna e u ketheshit nga rruga e fluk ne shpi e din Azizi genjeshtari dhe harrusi i ngjarjeve marksist leninista e enverista te serbise,e te burgosur neper hotelet e serbise sllavija e gjetiu duke u shit patriota.hadkc

Azize nese nuk e fole te verteten ,pa ti qit ne ju tube skam me lan çka kemi shkembyer,atehere e ndegjon zerin tend dhe ,mos te djeg zuza pastaj qe belbon e kerkon nga fyti.

Veq Aziz kete qe me etiketon rrencin nuk ta beje hallall se te kam dhen me ngren e pire e me hile nuk ta kam dhene buken as ty as Avdiut.
Edhe ty Aziz te kam shetit me taxi pa pare mos e shkel te miren nese ke diç qe i kam bere dikujt trego me fakte e mos e ngo pisin se edhe ty te ka shfrytzue si peshk ne fertere.
A sa per qe me etiketoni racist,nuk merzitem se e kam dashu dhe e dua kombin tim shqiptar,por jo si Avdiu qe shitet patrio e ne brendi Tripkin e din kur me sy e pershendetke afer komunse dhe ka une me koke.

Per Avdiun kam argumente me shkrue disa rromane,qe nuk eshte njeri ne kuptimin e fjales pos tradhetar qe shitet patriote e mozamakeq.

Aziz mramta a tu paska kercnue Avdiu me shkrue haha a po e di a qeni serbise kush ashte.
Aziz a te kujtohet kur e qytava Avdi qenin me viski dhe çka kishte ne zemer e tregoi se eshte kundershtar i fliqet i jemi dhe a ja nise me kesh dhe me the se rrakatel jam per bese.Avdiu besen e ka te dhelpres e jo te qenit se qeni kurr nuk tradheton shokun si Avdiu ate qe e kishte anje firme a te kujtohet.

Avdiu a te kujtohet kur i patoi ata te Gilances me Grejkovc shpiunit me ja fale dhe ne pajtim a ishte bashk me Limanin qe uçk ja hoqi qafen.E kush na qenka Avdi Ibrahimi pra ?Ne ket pajtim deshti edhe mua te me perlloqi Avdiu,po nuk e ngrera balten siq ja leshoi Riza Vates dhe Bajram Kurtit.Avdi Haxhiu si hane dardhat e papjekura e ti ia bene shokeve hani te verdhat se jan te pjekura.
Ah medet kur ska pasur ndere shqiptar Avni rrustema te vertete se ja sot ja kurr o perendi ma ne nxor ska qen kombi yn..

Aziz ti me porosit qe une ti harroi dhe le ti merr rrjedha e lumit dhe le ti han krokodili .
Jo se krokodilat jan tradhetaret e sh
oki i dikurshem.

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Pergjigjem spiunit Avdi Ibrahimit Empty Re: Pergjigjem spiunit Avdi Ibrahimit

Message  Perparimi Sam 31 Mar - 1:03

Avdi Ibrahimi , ka qene zv.komandant ne Pashtrik,por njeri nder oficeret per zbulim ne Pashtrik.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 31 Mar - 1:13

Avdi Ibrahimi ka qene i propozuar per zv,komandant te policise se zones,por asnjeher nuk e ka krye ate rol

Haxhi Kuqin nuk e njoh,por e njoh Bajram Bekteshin perndryshe shef i shtabit te zones se dyte mbrojtese te TMK-se.Edhe

Rexhep Morinen e njoh i cili ka qene ne LKÇK dhe tani eshte ne nje organizate tjeter te ciles
nuk ja di emrin

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 31 Mar - 1:16

qe nga viti 1991 kur kam filluar te merrem me stervitjet ushtarake ne Shqiperi,perkatesisht, Fushe-Labinot,Zalleherre,Dajt etj,kane bere qe te trajnohem ne moszbulimin e identitetit,sidomos kur jam i provokuar nga ndokush.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 31 Mar - 1:21

Ti ne qofte se ke pasur probleme me njerez të UÇK-së, 'Po prob.ka qen qe kam qen agresiv ne serb dhe spiuna)
une ste kam asnje faj.(Ti sme ke faje,por shkaku yt Lima me refuzonte)
Fajet kerkoj te vetja jote dhe ti e di shume mire shkakun.(Vetja ime ka qen qe nuk kam qen mashe e serbise kurrren e kurres e ju qe ishit prape jeni edhe sot me serbin)
.Edhe te lutem mjaft me, dhe lerem rahat(po te leja rahat se zagareve u djeg edhe h
ija e tyre)....

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé