Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

murturi pse se pranone qe je Gafurri nga Kerqova?

:: sport

murturi pse se pranone qe je Gafurri nga Kerqova? Empty murturi pse se pranone qe je Gafurri nga Kerqova?

Message  Perparimi Mar 13 Juil - 15:00

rrimtaf

Origjina ime rrjedh nga fisi alban ,i vetmi fis qe i shpetoi fuqive te kohes nga asimilimi total ,gje qe nuk ndodhi me fiset tjera .Prejardhja jone eshte nga krahina e hasit perkatesisht nga kruma .Krahina e hasit perfshinte edhe nje pjese te kosoves por me ndarjen e kosoves nga shqiperia kjo krahine ndahet ne dysh .I pari yne kishte ikur nga kruma prej gjakut dhe ishte vendosur ne nje fshat te hasit ne kosove.Ai quhej GJon Lushi , ne kete fshat i vetem duke punuar si coban ai arrin te ndertoje nje shtepi ,dhe keshtu ai martohet me nje muslimane sepse i tere fshati ishte musliman .dhe keshtu konvertohet ne musliman,kurse fshati emertohet sipas emrit te tij edhe sot quhet gjonaj.Kurse ne pasardhesit e tij edhe sot e ruajme nje vlere te madhe relikt KRYQIN.Para ardhesit e mi e mi jane nga gjonaj eune jetoj dikund tjeter .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fionaa

Shum interesant rrimtaf!po ty te pelqen te ndrroshe fen tani te konvertohesh ne fen e te parve tu ne ate krishter.pse nuk e ben nje gje till ?Si do te ndihesh ti nese femiu yte e ben nje gje till thjesht jam kureshtare te di ?

L1ndush3
me origjin nga Shqiperia!!!

feride
Ne Kragujevc te serbise si kaloni L1ndushi3(fionaa)

murturi

Drenic e Eperme

Nëse Evropa ! thot nuk do ta zgjidhte drejt çështjen e kufijve të tokave shqiptare, Ballkani nuk do të ketë qetësi kurrë, dhe për këtë faji do të bie mbi ju e jo mbi ne, ne do të luftojmë përherë, deri sa të çlirohemi! ”.
“ Unë jam mirë kur ashtë mirë Shqipnia! ”.
- Isa Boletini
Nje Shtet !

xhevati

Murturi
budalla ska brina
me mire thuaj je Gafurri ,kerkushi,Analfabet hajn...
Mos naj flliq drenicen me coftira dhe tradhtare te tipit tende...
Thaqi ti then brinjet kanja kanja..

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas