O Fadi Shyti e njeh kete plake me plise qe ja ban me gishte
:: sport
Page 1 sur 1
Re: O Fadi Shyti e njeh kete plake me plise qe ja ban me gishte
[color=white]Hunden ja kisha prere dhe e kisha shti me kullote bari[, e kete plisin e bardhe me ja rrase ne goje e me ja nxen frymen:Armiqet ma te medhenje te shqiptareve jane plisabardhet servila te perbetum te shkaut/color]
Dernière édition par Perparimi le Dim 21 Déc - 15:15, édité 2 fois
O Albin o vella kush po ta bane me gishte e me ja kap ate e me ja rrase ne bythen e q..
DEKLARATA E BERNARD KUSHNERIT NË PRISHTINË E TREGON QARTË FYTYRËN E TIJ PREJ ”MIKU” TEJSKAJSHMËRISHT I RAFINUAR DHE DINAK!
...Kur më 26 Nëntor 2008 Kosovës i erdhi si rrufeja, ”sulltan-fermani” për ricopëtimin e saj, sipas 6 Pikëshit të Ban Ki Munit, nga mbretëria e botës e quajtur OKB; si kurrë më parë u zgjua diplomacia franceze, e cila e tregoi fytyrën e saj të vërtetë si mike e përbetuar e Serbisë okupatore; e cila ende po pretendon hapur të shtrijë më tej okupimin e saj mbi trojet shqiptare, pavarësisht faktit që për ta bërë këtë i ka ndërruar format dhe mjetet por, kurrsesi edhe qëllimin!
Shkruan: Fadil SHYTI
...Kur më 26 Nëntor 2008 Kosovës i erdhi si rrufeja, ”sulltan-fermani” për ricopëtimin e saj, sipas 6 Pikëshit të Ban Ki Munit, nga mbretëria e botës e quajtur OKB; si kurrë më parë u zgjua diplomacia franceze, e cila e tregoi fytyrën e saj të vërtetë si mike e përbetuar e Serbisë okupatore; e cila ende po pretendon hapur të shtrijë më tej okupimin e saj mbi trojet shqiptare, pavarësisht faktit që për ta bërë këtë i ka ndërruar format dhe mjetet por, kurrsesi edhe qëllimin!
Shkruan: Fadil SHYTI