Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda

:: sport

Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda Empty Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:07

]Se kush leshin jam,ma paske ndegjue zanin !!!!!!!!!!Dhe ti çenke kopil me lesh qe gjerat e zeza tuat qe vete provokon dhe tjetrit ja mvesh fjalet e tua,mos harro ore kopuk i keq.Se tek e fundit kari nuk eshte ka ma ndin se kush je edhe pse nuk identifikohesh sepse je dhelper ndaj shqiptarit e ndai shkauut mesiguri lepur !!Qudi aaaa !çka karin po i marri luftetaret e lirise neper goj,ti me ngacmon qe tjau shkerdheje luften qe e keni ba ne bashkpunim me shkauuuuun a morre vesh ore leshi keq o tradhetar i keq.Sepse ti je vete qe i pari me ke thene se jam argat e shkaut e une i pari sta nisa me ngacmime,ti je ai qe arushen e preke ku nuk duhet......Per qe me thuash qe ma mmire ma qete ti kerqyri punet e mia,keso fjale me kan thene spiunet e shkaut atehere kur punoja per shqiptari e jo per karin e shkaut.Ti vete i pari me thuash se jam kopil shkau a vete dhe baben tend mos valle je ti ndonje kopil,mati fjalet e qe lyp mejdan ore karuc ti nuk ke byth mu takue me mua kete e dine mire por lehte eshte nga kodra e trimave te lehish si qen .E qe paskan qendrue gjate shkijet ne kosove siq e cekesh ti e po e dika mire baba yt dhe bani pyetje se babes tim as nje shka nuk ka guxue mu sjell ka oborri tij a shqiptaret me te pa qe je kundra shkive te kan sulmue ne vend te shavellave ore majmun ore qen i keq qe e bjen ujkun ne kosove!!!!Pse me pengon çlirimi o qen i kurves por luft nuk keni bere,pos disave qe ne fund ua pergaditet kurthar dhe i vrat e ne emre te tyre mbani seminare dhe fitoni vota e qeni nanen ua qifte dhe ma e keqja emrat e atyre qe jane vrare kerkund nuk figuroin ja keni fut karin e dhe ne varee ore ta e pafetyret!!E qe thuash se si nuk ka pasur lufte kur jan masakrue gjithe ata njerez ,a qen ata njerez i keni que ne gojen e ujkut vete ju,sepse po ta kishin mbrojtur popullin nuk kishte pasur mundesi shkau mi masakrue ,ku ket ju çlirimtaret e zi,ikshit nga lufta dezertojshit si jenat duke e len popullaten nen meshiren e tytave te shkaut dhe tani lavdrohesh si kari mbas pidhit kinse e keni çlirue kosoven.
Ku eshte kosova e çlirume kur ata njerez qe na kan shtypur me shkaun mu ata jane ne krye te kosoves ore mut a nuk sheh a nuk done me pranue te verteten ?
Ku eshte ushtria e kosoves ?
Ku eshte numri nderkombetar i post telefonit ? i serbise eshte duke funkcionue ore kurvan i poshter pordha mos me shit ti mua,se je mesue me te gjoret me manevrue me genjeshtrat e tua te ish shpiunave titista.Dhe tradhetin e juaj e shendrrisni ne patriotizem !!!
Ku i ka uçkeja tankset ?a u hek rezuluta 1244 kjo rezulute e jotja ma rroft karin a kupton shqip apo done serbeshqe qe e ke ne zemer a more bire vetem vazhdo te me kercnon!E qe thuash qe ty te paska mesue baba me kan i urte,baben e meqem e paske o A I a te ka rrok mire infrakti ore B H edhe sa dite te kan mbetur ne kete jete a po i numron ore faqe zi a ke qen komandant kari i uçkes ?Nje te fundit po ta them se per tu inkuadrue ne luften e uçkes kundra shkaut ma pare eshte dashure me marr nje vertetim nga shkau e pastai me te pranue ne lufte kundra tyre a po te vjen rend ore majmun ??????E sa per qe kerkoi nga ti te me kercnohesh qe ta fitoi azilin ta dhefsha azilin !A kupton ore qen ore tradhetar ,jeten time qiftat e tu ma keni shkerdhyer,me debuat nga Kosova qe as femit e mi nuk i kam dashur sa KOSOVEN dhe ti me spiunllaqe te jeton ne kosove e une neper rruget e botes si qen, por ani kerko ti ku ke deshire me lane takim e me ba duel, por ma se pari emrin kush jeni sepse ai qen qe nuk tregon se kush karin eshte eshte tinzak dhelper e poshter dhe tradhetare jo tradhetar heee !Dhe e shehpastai a do te takohemi ?

Haxhi Latif Kuçi a e sheh qe po te identifikohem cullak e jo si ti dhelper,shkaun se ke a po ta ka shtie dridhmen shkau e tani as shqipes nuk i shpalohesh aaa
Sufreke,ish taxist a paske ba pyetje se kush jam a te kam bajtur me taxi a te kam vozitur ndonje here faalas,po mesiguri ja nese te kam nxene me shkie ti kam thyere turit mire.0.
Hajt Hitler
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
RE: genjeshtar servil shkau
De : une jam (une-jam-une-edhe-pike@hotmail.com)
Ajouter aux contacts Ajouter aux contacts
Envoyé :
sam. 20/09/08 22:59
À :
Haxhi Kuçi (perparimi@hotmail.fr)
o zotni von e lexova kete pacavur tende,dhe nuk e di kuash leshin je. mos i mer luftetaret e lirise neper goj por shiko punet tua se me mire do ta kesh.nese do te dish kush jam me te vertet une.ateher mund ta leme ndonje takim,por do te pendohesh pastaj.pas ketyre fjaleve qe me ke shkruar nuk mund te jesh tjeter perpos ndonje kopil i shkijeve,sepse ata gjate kane qene ketu dhe mjaft kane shkerdhyer kurva,e ndoshta njeri prej bijeve te atyre kurvave je ti i cili ka dale nga sperpa e serbomdhenjeve.ti thash keto fjale sepse po ti kishe dale nga sperma e shqiptareve nuk do silleshe keshtu,or bire kurve.soji yt esht merzit shum prej te arriturave te kosoves,ty te pengon edhe çlitimi i Kosoves sepse po i urren shume luftetaret.si nuk ka pasur lufte more bir çetniku,a te duken patate ty gjith ata njerez te masakruar e te djegur per se gjalli...ik zhduku e mos shkruaj me.

From: perparimi@hotmail.fr
To: une-jam-une-edhe-pike@hotmail.com
Subject: genjeshtar servil shkau
Date: Mon, 30 Jun 2008 01:33:27 +0200

PO per ty ore ogurezi;une jam une edhe pik(kryeredaktorit te gazetes start

Une Haxhi Kuçi
Nuk flasi genjeshtra me limona por fjale rrenqethese qe ta qoi tullugun,sepse ju dhe klikat e juaja jeni mesue me tradhetira te rroni siq jetuan e ju mbijetuan juve baballaret servila serbofilaqa!Ademi si mundet te jete komandant e te vritet pa ushtar a jeni ne mend apo ajer pordhes ?Edhe une si ky kam pasur mundesi te vritem me qindra here dhe kerkush nuk me shpalli as komandant as kar.Pse a pse nuk u vrava e mem qit neper qiftelia e jav dhefsha qiftelijat e shqipqenave spiuna qe veteshpallen pastai si patriota pa luftue fare!
Ku e keni Mitrovicen e patriota qe nuk guxoni bythen e gojes me qele vetem kikirisni si qenet ne zingjira!!!!A e kerkon Fatmir Lima kodin e postes tel.?A e merr balten e qenit!!!Me pas luftue ska pas nevoi me na shtypur me qindra shtete e ma na shkerdhyre nanat e motrat siq u ngrehet!!
9999999
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 12:15, édité 6 fois

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda Empty Re: Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:09

[: une jam (une-jam-une-edhe-pike@hotmail.com)
Envoyé :
dim. 21/09/08 13:32
À :
hagi krasniqi (perparimi@hotmail.fr)

shiko ore laper.Une nuk jam kurrefar redaktori e as kryeradaktori i askujt.me ke ngaterru me dikend tjeter.sa per diten e marte qe e prisje me padurim se mos ndoshta gjykata e hages do te shkoj per qejfin tend dhe do ta revidoje pavaresine e kosoves.e sa per dijeni p kelysh millosheviçi ajo dite nuk do te arrije kurren e kurres.kosova eshte e pavarur o zagar pavaresisht se ty te pengon ky fakt.une jam njeri nder ata qe kane henger nga disa plumba te shkaut ore peder muti,pavaresisht se zoti deshi qe te mbijetoja.ty te pelqente qe ne te ishim terrorista,por ne kemi qene vetem çlirimtare,dhe asgje tjeter.Shyqyr qe Zoti ne qiellë dhe Amerika ne toke dhe mbare bota demokratike nuk merren me ty ore laper.Ata maerren me Hashim Thaçin dhe te tjeret si ai.Ata nuk merren me pedera si ti. Hajt tani rri neper kafe interneta se rrugaçet nuk kane tjeter pune. Sa per dijeni jam bir deshmori dhe invalid lufte.E ti ore peder,rri atje ne France apo ku je se nuk e di, dhe fshij rruget e qyteteve sepse tjeter profesion nuk ke.

Subject: o qeni zi si kryeredaktor i gazetes stralla serbit
Date: Sun, 21 Sep 2008 00:23:20 +0200

Prape te pergjigjet
Haxhi Kuçi ;ty o qen i zi si kryeredaktor i " gazetes start"
Une jo por as babe e babegjysh e as katragjysh nuk kemi qen servila te shkaut e shkau ta qift ate pidhin e nanes,e une ty e shkaut jav humbesha faren......
Per qe lyp vend takim dhe qe do pendohem,vete nanen tende o kopil shkau mos te ka nis me shkavell sikurse Nexhmije Pagarusha e Shpresa Gashi me Rankoviqin dhe nana e surroit e tjera e tjera kudra siq pollen majmuna si ti shqipfolesa dhe vetshpallunu trima e heronje e qeni ate nane ta shkerdhefte.
Une nuk e shajta Adem Jasharin e ta qift nanen Ademi,por thash si e lan ushtaret vetem komandantin e tu vritet sepse lufte behet ashtu qe komandanti duhet tu vritet ne fund dhe ai komandant kur u vritet kapitullon vendi o qen bir komunisti.Do e shihni po kete te Marte se a keni luftue;ti, Limen e leshuan Krasniqin po doli e dolen te gjithe te pa perlyer dhe qe nuk kan luftue per pavaresi por per bythen e tyre si ti o qen bir qeni!!Nese nuk keni qen terrorrista si ushtri çlirimtare nuk keni luftue por keni qie femrat shqiptare,sepse ushtria çlirimtare patjeter duhet te jete terrorriste dhe diversante ndaj armikut e tradhetareve.... E tradhetaret po e qeverisin kosoven e shqiperin dhe viset e tjera te banuara me shqiptar te roberuar ..Ju jeni shkije vetem qe flisni shqip dhe na rraset karin si ska ma keq qe as armiku nuk na ka ba.
E shihni ameriken se a do ju pranoi ne diten e mart pavaresin Me 23 nese nuk gaboi shtator 2008??????Jav ka qie dreqi nanen ku doni me ik ?Kufit hermetikisht do ju mbyllen o tradhetar o majmunata o masi ani ani more bir qeeni e bushtres shkin fole se po te ishim ball per ball e kishe pare Haxhin se a isha pendue une a ti dhe cili ishte dridh si leshi karit.
Une Haxhiu nuk ja nisa i pari me te shajte,ti ngacmimin ma ngrite ne shkallen ma te larte dhe fjalorin ma prishe dhe fjalet e tua qe mi shkrove po ti qesi ne forumin tim e le ti lexon edhe Gjygji I HAGES dhe OKB ja dhe shetetet dhe shqiptaret kudo qe jane e jetoin o qen biri i shkines.Per mua bene pyetje kush jam a jam kan servil i shkaut e mos etiketo o qen po argumente mate veten o kurve e poshter ti je si ato prostitutkat qe shiten rrugeve edhe ne kete gazet je servil dhe behesh kinse e mbron dike.. mutin e mbron ti ore qen
Back to top Go down
View user profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteOnline
_____________________________________________________________________________________________________________________________
RE: o qeni zi si kryeredaktor i gazetes stralla serbit
Envoyé :
dim. 21/09/08 13:32
À :

shiko ore laper.Une nuk jam kurrefar redaktori e as kryeradaktori i askujt.me ke ngaterru me dikend tjeter.sa per diten e marte qe e prisje me padurim se mos ndoshta gjykata e hages do te shkoj per qejfin tend dhe do ta revidoje pavaresine e kosoves.e sa per dijeni p kelysh millosheviçi ajo dite nuk do te arrije kurren e kurres.kosova eshte e pavarur o zagar pavaresisht se ty te pengon ky fakt.une jam njeri nder ata qe kane henger nga disa plumba te shkaut ore peder muti,pavaresisht se zoti deshi qe te mbijetoja.ty te pelqente qe ne te ishim terrorista,por ne kemi qene vetem çlirimtare,dhe asgje tjeter.Shyqyr qe Zoti ne qiellë dhe Amerika ne toke dhe mbare bota demokratike nuk merren me ty ore laper.Ata maerren me Hashim Thaçin dhe te tjeret si ai.Ata nuk merren me pedera si ti. Hajt tani rri neper kafe interneta se rrugaçet nuk kane tjeter pune. Sa per dijeni jam bir deshmori dhe invalid lufte.E ti ore peder,rri atje ne France apo ku je se nuk e di, dhe fshij rruget e qyteteve sepse tjeter profesion nuk ke.

Subject: o qeni zi si kryeredaktor i gazetes stralla serbit
Date: Sun, 21 Sep 2008 00:23:20 +0200

Prape te pergjigjet
Haxhi Kuçi ;ty o qen i zi si kryeredaktor i " gazetes start"
Une jo por as babe e babegjysh e as katragjysh nuk kemi qen servila te shkaut e shkau ta qift ate pidhin e nanes,e une ty e shkaut jav humbesha faren......
Per qe lyp vend takim dhe qe do pendohem,vete nanen tende o kopil shkau mos te ka nis me shkavell sikurse Nexhmije Pagarusha e Shpresa Gashi me Rankoviqin dhe nana e surroit e tjera e tjera kudra siq pollen majmuna si ti shqipfolesa dhe vetshpallunu trima e heronje e qeni ate nane ta shkerdhefte.
Une nuk e shajta Adem Jasharin e ta qift nanen Ademi,por thash si e lan ushtaret vetem komandantin e tu vritet sepse lufte behet ashtu qe komandanti duhet tu vritet ne fund dhe ai komandant kur u vritet kapitullon vendi o qen bir komunisti.Do e shihni po kete te Marte se a keni luftue;ti, Limen e leshuan Krasniqin po doli e dolen te gjithe te pa perlyer dhe qe nuk kan luftue per pavaresi por per bythen e tyre si ti o qen bir qeni!!Nese nuk keni qen terrorrista si ushtri çlirimtare nuk keni luftue por keni qie femrat shqiptare,sepse ushtria çlirimtare patjeter duhet te jete terrorriste dhe diversante ndaj armikut e tradhetareve.... E tradhetaret po e qeverisin kosoven e shqiperin dhe viset e tjera te banuara me shqiptar te roberuar ..Ju jeni shkije vetem qe flisni shqip dhe na rraset karin si ska ma keq qe as armiku nuk na ka ba.
E shihni ameriken se a do ju pranoi ne diten e mart pavaresin Me 23 nese nuk gaboi shtator 2008??????Jav ka qie dreqi nanen ku doni me ik ?Kufit hermetikisht do ju mbyllen o tradhetar o majmunata o masi ani ani more bir qeeni e bushtres shkin fole se po te ishim ball per ball e kishe pare Haxhin se a isha pendue une a ti dhe cili ishte dridh si leshi karit.
Une Haxhiu nuk ja nisa i pari me te shajte,ti ngacmimin ma ngrite ne shkallen ma te larte dhe fjalorin ma prishe dhe fjalet e tua qe mi shkrove po ti qesi ne forumin tim e le ti lexon edhe Gjygji I HAGES dhe OKB ja dhe shetetet dhe shqiptaret kudo qe jane e jetoin o qen biri i shkines.Per mua bene pyetje kush jam a jam kan servil i shkaut e mos etiketo o qen po argumente mate veten o kurve e poshter ti je si ato prostitutkat qe shiten rrugeve edhe ne kete gazet je servil dhe behesh kinse e mbron dike.. mutin e mbron ti ore qen
Back to top Go down
View user profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteOnline
..èèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèè
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:10, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda Empty Re: Une jam une dhe pike,a eshte Avdi Ibrahimi a Shukri ?Komanda

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:09

.RE: fole te verteten dhe nga je e tregoje emrin e vertete dhe te japi pergjegje shume te qarta e me genjeshtra nuk fitohet asgje sepse thone nje fjale Haram biti haram gjiti
Envoyé :
dim. 21/09/08 17:07
À :

asnjeher nuk kam shkru si kryeredaktor,po ti je i pari qe me ke shkru ,edhe pse kete email nuk e perdori gati kurre rastesisht e qela dje dhe e pash se çka me kushe shkru.nese ti pretendon se ke luftu per bashkim kombetar ateher nuk ofendon keshtu.emrin nuk e qes sepse nuk je ti ai qe duhet te japi llogari.UÇK-ja nuk ka vrare shqiptar more idiot.ti thu se ke luftu por kete emer asnjeher nuk e kam degju dhe as pare.ndersa po ta qes une emrin tim,jam i sigurt se do ta kesh degjuar.andaj te lutem ti lëme keto gjera se nuk shkojne ma. Sa per plumbat po te regoj: ata i kam marre ne betejen e Pashtrikut,respektivisht gjate operecionit Shigjeta,e sot jam 60% invalid. dhe babai me eshte vrare ne betejen e Rahovecit. Kaq. sa per çeshtjen kombetare, nese eshte e vertete se ke bere, do te pergezoja,por kjo nuk do te thot se do te jap te drejte te ofendodh ne menyra te ketilla.

Subject: fole te verteten dhe nga je e tregoje emrin e vertete dhe te japi pergjegje shume te qarta e me genjeshtra nuk fitohet asgje sepse thone nje fjale Haram biti haram gjiti
Date: Sun, 21 Sep 2008 13:48:47 +0200

O njeri ti me ke shkrue si kryeredaktor e tani thuash se mu kan perzi ?!Qudi na qenke ti tu paskan perzi baterijat..Dhe qe paske marr pluma nga kush i morre thuaje te verteten apo vetem po han mut mu krenue qe kinse ke luftue ?Sa here armet i hudhe neper ferra e teshat ne dhe me thonje i mbulove!?Nese tu ka vrare baba ta kan vrare te uçkes apo vete ti e ke vrare!!!Nese uçkeja nuk ka qen terrorriste atehere karin tem paska luftue uçkeja.Une po te dali me emer e mbiemer qite edhe ti o trim identitetin si burr e jo si grue e keqe e krenohesh si nje femi djepi une jam une kush karin je ti qe i lyp mejdan shqiptareve si ti shpiunat e shkavellit keshtu me thojshin kur ti je perkundur ne djep!!!O mut une kur e kam nisur qeshtjen per liri e pavaresi apo ma teper per bashkim te tokave shqiptare ti ne hordhet e babes tend ke qen dhe ke mrizue ne mitren e nanes sate..Pa u kan terrorist nuk je luftetar i lirise keto parolla i ka pas Lima e Rugove qeni me Uke Bytyqin qe e kam te inqizuar ne video dhe disa komandanta qe me thone se per shkomi kemi ba lufte e per popull kush jav qin ate nanen fukara o debil ti ende e ke qumshtin e nanes ne buzet e brishta.

Me genjeshtra nuk hyhet ne gjenet haram me haram shkon
lirin mos ja falim kerkujna por populli le ta merr vete me doren e tije.

Dil me emre e mbiemer si une e mos u meshif si kurvat e gjermanis apo te zvicrres dhe te japi pergjigje te plote
[/color]
................[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:12, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:12

...............66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666
.RE:
Envoyé :
lun. 22/09/08 02:56
À :
unë nuk e përjashtojë mundësinë e manipulimeve nga ana e shumëkujt.por nuk i përgjithësoj gjërat.nuk i përkas asaj kategorie që nuk i njohin problemet.sa për UÇK-në,ajo e ka vendin në faqet më të ndritura të historisë.tash për disa keqpërdorues qofshin edhe ish-komandantë,dihet se ku e kane vendin, pa le të jenë kush të jenë.fundja edhe djali i vëllaut të Skëndërbeut,Hamza Kastrioti ka tradhëtuar,por kjo nuk ja ulë rolin historik të Skëndërbeut.E sa për atë far Kleqkë e Piktorin apo dikë tjetër,unë po të kisha fakte do ti denoncoja pranë organeve kompetente të Kosovës,por assesi tek të huajt,sepse u bëmë prallë duke u treguar të përqarë para të huajve.gjërat do të bien në vendin e tyre me kalimin e kohës,edhe unë kam pasur mosmarrëveshje gjatë luftës me mjaft njerëz,por kjo asnjëher nuk më ka pengur të luftoj për Lirinë e Kosovës,sepse kam konsideruar se Kosova është edhe e imja,ajo nuk është pronë e askujt,e as Kleqkës dhe atij farë Piktorit.në fillim kam qenë në zonën e Drenicës por pastaj kam kaluar në zonën e Pashtrikut pikërisht sepse i shihja disa gjëra që nuk më pëlqenin,jo për fajin e të gjithë atyre por të dy tre vetëve,dhe më pas më mirë kam kaluar në zonën e Pashtrikut.me këtë desha të them se Kosova ka pasur mjaft vend ku mund të jepej kontributi.Tung.

Subject:
Date: Sun, 21 Sep 2008 21:55:16 +0200

Mbasi bab tu paska vrare ne betejen e Rahovecit shume mire po te pyesi si vella ;Kush ta vrane dhe a eshte e vertete qe komandant KLEQKA bashk me komandant PIKTORIN qe kan vrare shqiptar e mbrapa shpines dhe ushtar te uçkes,e nese done me dite per kete qe i pate thene KLeqkes ne pranin time njeri nga Rahoveci qe keni vrare shqiptar dhe bashk me Millan Shipken udheheqesin e qetnikeve i plaqkiten shqiptaret per 5000000 mi marka dhe i ndajten pergjysme dhe te nesermen ne mengjez me rrethuan policia e uçkes sikurse milivia e shkavellave dhe deshten te me likvidojn dhe mu kercnuan se kush karin jam une Haxhi Kuqi qe te organizoi ndonje kundra sulm ndaje forcave shkavelle edhe sa here jam lajmrue si vullnetar komandantet shoket disa te mi nuk me pronuan ne lufte kundra shkaut dhe ka pas raste qe mi kan que fqinjet qe nese beje e vraje shkije kan mem shpallur tradhetar a je ka merr vesh o njeri i gjalle.
Kam shume me shkrue por nuk po te lodhi se ti te vertetes nuk po i besojke.Edhe me Limen kam pasur probleme dhe nese baba im ka luftue edhe Lima ka ba lufte kundra kumarve te tije shkavella!!!!!!!!
Tung
.....................................................5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555
RE: Pergjigjemu pa pasur frige,pos drejte
Envoyé :
mar. 23/09/08 11:06
À :

Se pari,nuk them dihet ku e kane vendin komandat. Ne kontekst negativ them,dihet ku e kane vendin njerezit qe kane bere te keqia,pavaresisht se kuush kane qene.
Edhe pse nuk kam shume kohe te merrem me pergjigje, po ti them ce pergjigje: Qofte Major Agim Qelen,Fatmir Limen edhe Avdi Ibrahimin, i njoh shume mire,ndonese njeri prej tyre qe permend, Agimi,tani nuk eshte ne mesin e te gjalleve,ai eshte deshmor i kombit,dhe eshte vrare ne luften e Rahovecit. Avdi Ibrahimin e ke drejtor financiar ne distribucionin e KEK-ut ne Prizren,dhe ai nuk ka qene zv.komandant ne Pashtrik,por njeri nder oficeret per zbulim ne Pashtrik.I njoh edhe te tjeret,por ti permenda keta me te cilet kam pasur me teper pune..Ndersa Fatmir Limen nuk behet fjale se e njoh,ngase ai eshte njeri publik dhe njihet nga shumica. Sa per ate qe thua se kam ike nga lufta e Drenices,kjo nuk eshte fare e vertete,sepse nje gje te tille asnjeher se kam bere,e gjitha ka qene me marreveshje,ngase atje me dukej se mund te kontriboj me shume.Eshte e verte se kam permendur qe ka pasur parregullesi,por kete e kam thene ne kontekst te asaj per tu lihur me temen tende,per te cilen kishe shprehur ankesa per disa tipa qe te paskan penguar ne lufte. Tek une nuk mund te kete vend per fjale te keqia ndaj UÇK-se. Sa pe vrasjen e babes,te lutem mos u perpiq te sterhollosh gjerat sepse te kam treguar qe ne fillim,dhe ai eshte deshmor i kombit,ai prehet me varrezat e deshmoreve ne Landovice,dhe mos tia shqetesojme eshtrat.
Me vjen mire qe jeni poet i popullit,por diçka me mundon,se mos je vet ti Avdi Ibrahimi. Sepse menyra e te te shprehurit ngjason shume. Tung.

Subject: Pergjigjemu pa pasur frige,pos drejte
Date: Mon, 22 Sep 2008 19:01:57 +0200

Ti thuash se ish komandantet dihet ku e kan vendin ?Ti thuash se edhe Hamzai djali i vellaut e tradhetaoi skenderbeun dhe me nje tradhetar ska dert.Tane shqiptaret sot ne lufte ken Hamzaja!!!!!Ti nuk paske fakte per Naimin birin e Hamzes as per Kleqken as per Fatmir Limen per ty paska pasur vend me ik nga lufta e drenices ne zonen e pashtrikut ?Ne drenice a e ke njohur komandant Agim Mrizin,Fatmir Limen Agim Qelen qelikun e dyte,dhe nuk mu pergjigje per vrasjen e babes tend si u vra ????

Dhe se fundi pasi thua se ke qen ne zonen e Pashtrikut:A e ke njohur zevendes komandantin e zones se Pashtrikut njefare Avdi Ibrahimin ?Ti thuash qe nuk done mua te ma tregon emrin ska problem sepse nuk me njeh fare se kush jam,por shpejti do me njohush se kush jam shihet pisha ne diten e fundit edhe njr:Te lutna loncentrohu mire dhe mu pergjigje ngadale e mos u ngute per çka tte bera pyetje per secilin me rend.
Pershendetje nga poeti i popullit
Haxhi Latif Kuçi
44444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

Envoyé :
mar. 23/09/08 12:29
À :

Shiko çka me ke thene para ca ditesh:

"E shihni ameriken se a do ju pranoi ne diten e mart pavaresin Me 23 nese nuk gaboi shtator 2008??????Jav ka qie dreqi nanen ku doni me ik ?Kufit hermetikisht do ju mbyllen o tradhetar o majmunata"

I shkeputa keto fjale çka mi ke shkruar para do dite.E bera kete per ta bere me dije se sot eshte dita e marte data 23,kur mblidhet Asambleja e pergjithshme e OKB-se.Po te them se as klufinjte nuk do te mbyllen hermetikisht,dhe as Ne, nuk do mbyllemi si majmunat. Amerika na ka njohur njeher dhe ajo nuk bene lojera si ti teket dikujt. Po te siguroj se Serbia me gjithe perpjekjet nuk do te fitoj sot bash kurgje. RRofte Republika e Kosoves,RRofte Bashkimi Kombetar,I perjetshem qofte emri dhe lavdia e UÇK-se.Rrofte Amerika! LAVDI DESHMOREVE TE KOMBIT.

33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:14, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:13

].RE:
Envoyé :
mar. 23/09/08 23:38
À :

Jo nuk di asgje te keqe zoterrote,por vetem nga shprehjet keni ngjashmeri,dhe asgje te keqe nuk thash.edhe Avdiu eshte poet prandaj mendova mos je vet.

Subject:
Date: Tue, 23 Sep 2008 19:22:11 +0200

Mbasi po te dukem si Avdiu a dine diç te keqe per mua si me vlereson zotra jote ?
Souhaitez vous Ť ętre au bureau sans y ętre ť ? Oui je le veux ! .........................................................................................................................................................................................................................
RE:
Envoyé :
mar. 23/09/08 23:39
À :

Haxhi Kuqin nuk e njoh,por e njoh Bajram Bekteshin perndryshe shef i shtabit te zones se dyte mbrojtese te TMK-se.Edhe Rexhep Morinen e njoh i cili ka qene ne LKÇK dhe tani eshte ne nje organizate tjeter te ciles nuk ja di emrin.Avdi Ibrahimi ka qene i propozuar per zv,komandant te policise se zones,por asnjeher nuk e ka krye ate rol.A po do me ta thene se kush e ka pas propozu: Riza Vata nga Sallagrazha. Tefik Ulluri me duket mos eshte nga Krojmiri nuk jam i sigurt. Armen asnjeher nuk e kam hedhur,ne asnjeren nga luftat,kaq.Ti akoma vazhdon duke akuzu shqiptaret kur thua nuk ka shqiptar te paster.Por eshte çeshte e jotja,por nese je poet i popullit siç pretendon.kjo nuk i shkon poeteve.Nuk kemi dhunuar as gra shqiptare dhe asfare tjera.Une personalisht jo.Nese keta qe jane ne krye te qeverise,ateher pse nuk ndikove te Blerim Kuqi qe te mos hynin ne koalicion,sepse nga mbiemri mund ta kesh tendin,ose ndoshta edhe mund ta kem gabim ne kete rast. Nese ke qene pjese e FARK-ut,te kuptoj drejte pse ke kaq urrejtje.

Subject:
Date: Tue, 23 Sep 2008 18:00:20 +0200

A e njeh Haxhi Kuçin nga Suhareka

Nga cili vend jentoni o njeri i gjalle ?!!!!!!!!!O frigacak qe ta paskan shti frigen ne palcen e kurrizit tradhetaret qe i ke ne krye te qeverisjes se kosoves ma te keqinje se shkijet e serbise!!!!!!Si te erdhi puna e te jesish invalid ?A mos te lan shoket vetem dhe ata ja therren dhe tani ty te vjen seklet me thene te verteten aaaaa ?!!!!!!!A e ke njohur njefare Tefik Ullurin nga Maralija bashkluftarin e Adem Jasharit tani polic ne malisheve !!!!!!!Avdi Ibrahimi ka qen zevendes i policis ne zonen e Pashtrikut dhe çka thuash me tej ashtu eshte....Bajram Bekteshin nga Samadrazha a e njeh shok e kam por me ka te tregoi kur me per gjigjesh mire dhe kam me tu pergjigj me filma te videove e jo me mut derrash o njeri i gjalle!!!!Ti nuk je ka e dine se me kan je ka bane dialog,?????POr ma mire ta qete tregoje te verteten e çliroju nga friga e tradhetareve qe te paskan burgos se gjalli dhe a po te shperblejn per luften qe e ke dhene per trojet shqiptare dhe te babes tend ?Ti thuash se tradhetaret dihet se ku e kan vendin Hej a po me shet prralla ketu ;;Ti a je ne gjum te rakijes apo çka je ka thuash ?Po cili shqiptar ne kosove eshte i paster gjima vetem nje o njeri!!!Sa here i hudhet armet ,kur ju bombardojke makineria e shkive ?A nuk vrajti uçkeja njerez qe e deshten lirin e shqiptareve ?A nuk vrajtet gra e nuk i dhunuat bashk me shkaun ?UçK ja ka vrare ata shpiuna qe kan qen te luhatshem dhe mos mi qite keta udheheqesat e uçkes i likviduan spiunat e dores se trete dhe vete ne udheheqesi e Adem Jasharin ne qifteli dhe mbi varrin e te shkretit mbajn ditet perkujtimore dhe keshtu e mbajn pushtetin si ne kohen e shkavellit..Sami Lushtakun a e njeh çfare kerri ka pase qe voziste neper Malisheve nese e dine ta japi te drejten qe je ka e thuash te verteten !!!A e njeh Rexhep Morinen nga Samadrazha ,ky ka qen me sa me duket shok me Agim Ramadanin?Dhe kur te me pergjigjesh une ty pa me pyet do te pergjigjem shumeeeeeee dhe kjaret .
Te fala nga Haxhi Kuçi -SufReka,a e sheh trimit kari si hane haptas te pergjigjet me emer e mbiemer

Discutez sur Messenger où que vous soyez ! Mettez Messenger sur votre mobile !
...................................................................................................................................................................................................................
RE:
Envoyé :
mar. 23/09/08 23:48
À :

Zoteri,me vet fjalen kur me ke thene se ke kontribu per çeshtjen kombetare,une nuk te kam ofenduar me,sepse respektoj te gjithhe ate qe kontribojne.Çfar pergjigje kerkon nga une.Ti vet i inicon temat me ato datat e OKB-se etj,pastaj me thua leri.Po une po i le te gjitha,nuk do te merrem me ty me se kam shume pune me te mençura.Mos mendo se mundesh çe me pyetjet tua sugjestive te ndikosh diçka ne mua. Me quan piun te serbit,nejse eshte pune e jotja.Por nje dije,jam i nenti vella dhe askush deri me tani nuk ka mundur te flasi diçka keq per neve,sepse nuk kane pasur fakte per keq. Ti do pergjigje nga une,por pergjigjmu te pakten edhe ti njeher: Me kend je ti zoteri,dhe nese e ke mire bile te pakten te krijoj njefar simpatie. Po te me tregosh me ken je ateher edhe une do te pergjigjem çfare te duash.

Subject:
Date: Tue, 23 Sep 2008 17:26:18 +0200

Ti nuk me pergjigjesh çka kekoj nga ti !!!!
Ti leje ameriken dhe mos kikiriz si k,us ne maje te kodres,sepse qe thuash rrofte uçkeja ma rrofshe o quni baces ti a ke luftue e qe i ke hanger plumat ti genjen sa je i madhe ti ka mundesi ke hanger pluma nga serbi apo nga shokeet e tu nese ke qen ndonje piun i vogel i serbit qe je i luhatshem me i qite tjeret çka kan ba tradheti ndai atedheut shqiptar!!Kan e ke mesues te dobet sepse keto fjale si ti i mesonte nena parti komuniste na rroft kartin partija e Thaqit dhe e Rugove qeniave.Pergjigju çka te bena pyetje e leje diten e sodit se per OKB nuk eshte kurr vone me ja shti karin kujt done ,siq ka me jav shti shqiptareve tradhetara qe nga i vogli e gjere tek ti!!!!!!!Ti nuk je shqiptar vetem shesish mend qe kinse je i plagosur dhe baben ta paskan vrare ne betejen e Rahovecit genjeshtar je a ta shtinen ne bunar baben apo kush eshte baba yt a ka emer e mbiemer dhe a eshte i shpellur si heroje apo tradhetar ?

Souhaitez vous « être au bureau sans y être » ? Oui je le veux ! ......................................................................................................................................................................................................................
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:25, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:14

]RE:
Envoyé :
mer. 24/09/08 00:04
À :

Nuk kam dashur asnjeher te perfitoj ne emer te luftes,bile i urrej profiteret e luftes.Punoj ne shtepi,me ndihmojne vellezerit qe i kam jashte Kosove,etj,sa per idare.

Subject:
Date: Tue, 23 Sep 2008 23:42:31 +0200

O burr i dheut a punin ndojkund qe luftove per kosoven tone apo jeton nga ndihmat sociale qe ti jep qeverija shkerdhaqe !!Nuk po me pergjigjesh ne detaje por ska dert.
Téléphonez gratuitement à tous vos proches avec Windows Live Messenger ! Téléchargez-le maintenant !
Discover the new Windows Vista Learn more!
..............................................................................................................................................................................................................................

RE:
Envoyé :
mer. 24/09/08 00:35
À :

Po te siguroj qe nuk jam frigacak!Te betohem se kurre emrin nuk ta kam degjuar.As poet nuk jam,pavaresisht se jam njeri publik neper media per gati ne çdo tre kater dite.Ata emra qe i ke permendur ne njefar menyre me te gjithe kam pasur pune. Une do ti marre disa ne kontakt dhe do ta verifikoj, nese ti vertet ekziston me kete emer.Sepse njeher me vjen nje email Haxhi Kuqi,e here Haxhi Krasniqi e here Perparimi.. Pasi ta verifikoj se me te verete ekziston keshtu siç thua,ateher do te prezantohem. Por mendoj se pas atyre ofendimeve qe kemi shkembyer, me mire te mbetet keshtu ,sepse nuk ka lezet,te pakten keshtu mendoj une.Te them te drejten ,fillimisht pata krijuar pershtypjen se jeni nga Opoja,por ju thoni se jeni nga Suhareka,por ska gje. Sa per video,qit çfare te duash sepse jam i sigurt se neper pune te keqia nuk do te me gjesh mua kurren e kurres edhe pse kam patur mundesi ti bej,por nuk me lejon as etika e as nderi i familjes.
Ke ndoshta te drejte kur thuha se po fshihem si bukla. Jeta e gjate ilegale qe nga viti 1991 kur kam filluar te merrem me stervitjet ushtarake ne Shqiperi,perkatesisht, Fushe-Labinot,Zalleherre,Dajt etj,kane bere qe te trajnohem ne moszbulimin e identitetit,sidomos kur jam i provokuar nga ndokush. Ketu nuk e kam fjalen per ju personalisht,por vetem desha te ceku se keshtu jam i kalitur. Ne moshe fare te njome kam kaluar shume peripeci,asnjehere nuk ka deshtuar. Nuk e di a ja vlene te merremi metutje me keso fjalesh se nuk po shoh gje te dobishme.

Subject:
Date: Tue, 23 Sep 2008 23:59:10 +0200

O burr frigacaku kush je ?Pse meshifesh si bukla ?Ti je ka me njeh mire se kush jam tuk qe je ka i njohish keta emra ma mire se une !Dhe mesiguri njeri nga keta jeni ju ,jeni poet mesiguri apo dhe jo ska derte!Kush jeni a ta paskan shti frigen ne palcen kurrizore eh invalid i luftes te rash ne fije?A te kujtohet kur u takuam kur me the une kam hanger mut e gabova qe iu bashkangjita uçkes e ti ma mire mos u kyq edhe pse nuk po te marrin per sherr te XXXXXX po te presi ty te me pergjigjesh "Trimi i Gja Jahes"
Te kam kerkue shume here ne telefonata por kurr nuk ma ke que ate ndegjuese mos harro shok se me paske pergjue mire !!!Por nese nuk do paraqitesh si i vertete do e sheh se si do i qesi inqizimet e disa ish komandantave te uçkes se çka kan bere gjate luftes dhe mire de !

Qui vous permet d'enregistrer la TV sur votre PC et lire vos emails sur votre mobile ? la réponse en vidéo la réponse en vidéo
............................................................................................................
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:30, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 8:14

.......................................................................................................
RE:
Envoyé :
dim. 19/10/08 16:49
À :

ore,zotri.une te kam thene se nuk ka kuptim te njihemi me teper pas gjith atyre ofendimeve qe i kemi shkembyer pa u njohur,dhe kam mendu se e kemi kry, ngase nuk mendoj se ja vlen.por ti prape ke vazhduar te me ofendosh. nuk e di pse. Po te them edhe njeher.Se pyetjeve te stilit perdhnues nuk i pergjigjem,dhe te jam pergjigjur mjaft,Çfar do tani nga une. Ti ne qofte se ke pasur probleme me njerez të UÇK-së, une ste kam asnje faj.Fajet kerkoj te vetja jote dhe ti e di shume mire shkakun. .Edhe te lutem mjaft me, dhe lerem rahat.Jam tejet i informuar per ty dhe mos ta zgjasim se nuk vlene. E sa per rrogen qe ma permend, ateher po te pergjigjnem .Une nuk marre rroge nga askush sepse nuk me duhet. Dhe ne qofte se ti mendon se une perkrah dikend politikisht e ke gabim. Nese do pergjigje per disa shoke te mi qe te kane ngelur merak,Po te them se ata jane njerez shume te mire. Bajram Bekteshi,Riza Vata,Bajram Kurti,Rexhep Morina etj,keta jane njerz shume te mire,une nuk di te keqe per asnjerin.

Edhe nje sqarim
ti me shkruan me daten 19 tetor dhe me thua lexoje çka ke shkru per diten e sodit. Çfar kam shkru ore zotni qe po me qudit ,ty asgje nuk te kam shkruar,nese vuan nga paranojat skam çte bej.kqyre mire se une nuk te kam shkruar asgje ne kete date.

Subject:
Date: Sun, 19 Oct 2008 12:46:50 +0200

Lexoje çka ke shkrue per diten e sodit ?
Ty a nuk ta rrok truri mbare por prapesht!!!
Erdhi dhe dita qe luften e UçK es ta vlerson gjygji i Hages
Ti thuash sikurse keta vraesesa komunistat shqiptar ku naten i vritshin atedhetaret vellaznit e tyre shqiptar e diten i kajshin e u thojshin si ti Lavdi Deshmoreve te UçKes.

Une tu pergjigja ne pyetjet e tua e ti sikurse ato grat qe shiten prostitutka dhe fitimin ua jep padronave!E ti thua qe je invalid dhe e mshef realitetin e luftes se vertete...
Rroft amerika,rrofte hordha,e deshmoret e luftes djemt e tyre pa jetes e ti mesiguri merr rroge te mesheft qe e larteson aq nalte luften e pordhave...
Te pata pyetur shume diçka per disa shok tu,por ti ikish sikurse nje bukel e poshter!!!!!!
me te mira ore trimi i Uçkes(vuqkes)

Nga poeti
Haxhiu

Qui vous permet d'enregistrer la TV sur votre PC et lire vos emails sur votre mobile ? la réponse en vidéo la réponse en vidéo
................................................................................................................................................................................................................

RE: Ti je ti dhe pike hordhi
Envoyé :
mar. 21/10/08 17:11
À :

Vertet po e tepron. Une po mundohem qe te mos ofendoj,e ti po vazhdon. Po fundja kush je ti qe duhet te japi pergjigje,ama bash akushi,askushi dhe pike. Po te doje te luftoje akushi nuk do te pengonte. Une nuk te kam akuzuar per asgje,e ti, ne anen tjeter me ofendon pa u ndalur,me thua fjale qe nuk te kane hije. Po ti nuk kishe edukate se pari,kur nuk pushon se akuzuari e deri tek familjen ma ofendon, duke me quajtur bir komunisti. Po ku e di ti se jam bir komunsisti more qyqar. E sa per prezentimin tim,po ta them, mos u ngut se burri i urte e trim nuk ngutet. E ti duhet ti mbash ne mend te gjitha fjalet qe me ke thene, sepse nuk te kam pasur borxh. Dije se tek une vepron kanuni i Leke Dukagjinit,dhe i te pareve te mij. Babagjyshi me keshillonte te duroje e te duroje deri ne maksimum.Por jo deri ne pafundesi. E ti, ish-taksist merru me punet e tua dhe po te them edhe njeher te me lesh rehat.Se i vjen dita edhe asaj qe ti kerkon te me zbulosh. Kot e ke nese perpiqesh qe une te te kercenoj ne interent dhe ti te marresh ndonje azil politik atje ku je. Po ske faj ti jo. E di une kush ka faj. Kane faj ata qe te kane toleruar te llomotasish posht e larte,qe sot i shane gjithe diten.Leri keto kopalla se i kam shkerdhye kahere keto kopalla. Ti po te ishe ne Kosove jam i sigurte se nuk do te merreshe me keto gjera,por do te merreshe me pune me te mira. Por kot e keni soji juaj se edhe shtetet ku po perpiqeni te merrni azil nuk ju besojne me.

Subject: Ti je ti dhe pike hordhi
Date: Mon, 20 Oct 2008 21:59:18 +0200

Ore hordh i keqi

Qe me thuash se per qe nuk me kan marr te uçkes ne lufte kundra shkaut se kinse ti na qenke i informum per mua???????çte keqe ke ndegjue per mua pse nuk shkruan ore qyqar.Faje kam qe nuk kam bashkpunue si ti e si shoket qe mi permendish e shume tjere dhe nuk jau kan qie nanen shqiptareve se po tjau kisha qie nanen si ju sot isha ne pozita.Por vertete jam fajtor sepse kam punue pa dredhira ndaj atedheut e ndai shqiptareve ketu eshte fai im dhe pike.E qe nuk do te prrezentohesh te rrokt infrakti ore qyqe e nates,dhe me beso nga infrakti ke me vdek,dhe a nuk po e sheh qe qeshtjen e kosoves e ka marr gjygji i HAGES ?Ja nin krismen kesai pavaresie te brishte me therra qe e keni a popullit edhe roberin ja bani parajse sepse jeni bijt e qetnikeve(komunistave ish shqiptar dhe pike.

Dil o dahi si une haptas e jo mbas perdeve si ato grat e ekqia !!!!!!!!
Haxhi L Kuçi

[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:34, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 26 Oct - 15:10

: une jam (une-jam-une-edhe-pike@hotmail.com)

FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Ajouter aux contacts"Ajouter aux contacts

.ExternalClass .EC_hmmessage P {padding:0px;} .ExternalClass body.EC_hmmessage {font-size:10pt;font-family:Tahoma;}
o zotni von e lexova kete pacavur tende,dhe nuk e di kuash leshin je. mos i mer luftetaret e lirise neper goj por shiko punet tua se me mire do ta kesh.nese do te dish kush jam me te vertet une.ateher mund ta leme ndonje takim,por do te pendohesh pastaj.pas ketyre fjaleve qe me ke shkruar nuk mund te jesh tjeter perpos ndonje kopil i shkijeve,sepse ata gjate kane qene ketu dhe mjaft kane shkerdhyer kurva,e ndoshta njeri prej bijeve te atyre kurvave je ti i cili ka dale nga sperpa e serbomdhenjeve.ti thash keto fjale sepse po ti kishe dale nga sperma e shqiptareve nuk do silleshe keshtu,or bire kurve.soji yt esht merzit shum prej te arriturave te kosoves,ty te pengon edhe çlitimi i Kosoves sepse po i urren shume luftetaret.si nuk ka pasur lufte more bir çetniku,a te duken patate ty gjith ata njerez te masakruar e te djegur per se gjalli...ik zhduku e mos shkruaj me.
Subject: genjeshtar servil shkau
Date: Mon, 30 Jun 2008 01:33:27 +0200
PO per ty ore ogurezi;une jam une edhe pik(kryeredaktorit te gazetes start

..........................
Haxhiu te pergjigjet

A e sheh ore kopuk se ti vete paraqitesh si kryeredaktor i gazetes start dhe e mohon fjalen tende ore qen i keq
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:46, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Lun 27 Oct - 16:18

]Ta qift Milloshi ate nanen ore shkavell,a more vesh ?!!!!Qite emrin he rospijen e nanes ta qifshin qent e serbit.......
Kush ma ka hanger kimen e karit ?po kush cili shqiptar ka pasur koqe me que dru ne mua ai qe ka tentue ja kam qie ate pidhin e nanes edhe ne vorr ore qen i biri bushtres.Une o qen i bushtres kurr nuk kam qen argat e shkavellave e ti qe e ke mizuqken mbas veshit te djeg kari jem qe nje dite kam me te zbulue po ta japi besen e zotit..

Jan mundue te ma hajn karin policia e uçkes ne Marali,por nuk jav nxuni birja e bythes ore gugj kacagelishi.....O qen une kam argumente edhe me shumeee komandanta te uçkes se si e kan tradhetue popullin e vete dhe si i kan plaqkitur shtepit e vellezerve te vete shqiptar e ti kete e dine mire por deshiron me i qite keto ,por karin ma lepifsh ore qen,se ti je ai qen i bushtres qe e kundershton pavaresin e shqiptareve..
Per qe thuash se e paskna mashtru kete shtet me ma dhene azilin politik jav dhefsha azilin qe edhe ne gjygj ore qen i biri kurves jave kam shajte nanen ne gjygj dhe kam kerkue te me debojne sepse une jam i plagosur nga qiftat si ti,ma keni shkerdhyer nanen e nanen mu ne lule te pidhit jave qifshin e une e di se çka do ju beje ne fund,por edhe te merituarit do ta vllaqitin per sherrin e tend.......Po e vertete eshte qe jam n,jeri i humbur,por jam i humbur nga spiunet si ti e nanen jav qift qeni milloshit,e huni magarit ne ball u rafte...Sgerbimeve te juajave jav qifsha lulet e mamicave ku ju dheg ma se shumti e mi hankshitshkulat,jo sherbimet e shpiunave por edhe UDBEN e serbise jav qifsha me ka krejt ore qen i kurves...O qen kerko ,ne internet Haxhi L Kuçi ti qet te dhenat e mija se kush karin jamnanen jav qifsha atyre qe punoin per ty ore bir kurve!!!!Amoral kurr nuk kam qen kerkujna sja kam qie as gruen as qikat pos jav kam shpetue duke rrezikue jeten time per shqiptar ore qen.Une si qiftat e tu kam deshire te madhe mu takue e me ju que ne amshim sepse nga ju populli shqiptar vajton e jeton ne sjamje te humneresUne jam i deshtuar ,por vetvraje bene vetem tradhetari apo ne kemi me ju qie nanat ne litare me rend ore qena me tere kete qeveri spiunash.Ti qe thuash se ke kush punon per ty,qite emrin kush je e sheh se kush punon per ty e kush per mua ore biri kurves hajri, o mushtishan ore qen se ti je ai qe me ke ardh ne shtepi qe te ka que udba e shkavt.
UçKeja as qe ma ka hanger karin sepse aty i kam pasur disa jarana te mi dhe Fatmir Lima deshti me provue por ke tue hanger kallashin dhe une si lash ore qen i kurves.Edhe Uka e provoi por u mshifke si kurvat e dijn more sholet e mi edhe Ylfeti e din mire dhe kam inqizime e shume e sjume komandanta tjere qe nje dite nese i qesi e shuhbi veten ne kar dhe do i mirrni ne qafe tan popullin shqiptar.çfare kercnimi kerkoi nga ti kush karin me je ore qen,qite emrin oj kurva shkaut ti ske zuze mu shpalue se qefini te pret besen po ta japi brenda ores jo ma shume qite emrin he trim A. I.spiun qe e ke pasur telefonin ekstra ne pune nga sherbimet serbe.Une sjam as rugovas as thaqjan drogirash i zvicrres,puna ime ka qen ta shoh shqiptarin te lire ore qen i kurves ma hanket karin Thaqi e Lima me rugoven a morre vesh ore qen i kurves qe jeni te lidhur me bosat e Mishkit ,a po e di ore bir i kurves ?Ti i qin qikat ma te mira po e di te shqiptareve fukarenjeve a shkaut ja lepin karin siq ja lepini dhe ju komandon nga serbija me beterue zi e terr ne popullin tend poooooo.Qumshti i zogut ka me ta shkerdhyer ate nane mos e harroni ore tradhetar se si ashimi lima e rugova jeni spiuna e qen te shkaut sepse kur Lima me deboi nga shtabi tije ato fjale qe ja kisha thene ne syt e tijna kur me zunen policet serb ne rrojtoren e sherifit nga samadrazha Shipka me thonte a i ke thene keto fjele ?A deshiron deshmitarin me ta qite meniheri,kush i tregoi shkaut kur vetem me Limen kam qen ne bisede.Ti ore bir i kurves ku e njohe thaqin kush karin ka qen ky kur ky ka tentue me dhune ne skenderaj te behet kryetar i LDK ne skenderaj e tani thaqi po del diçka tjeter hec more morii pidhit se mut je ti me tere garnituren tende te tradhetareve qe popullit ja keni shtie frigen ne palen e kurrizit e populli ua dine se çka e keni tradhetue por eshte duar thare dhe u frigohet se tani me unmikun bashkpunoni ore qena,a ne anen tjeter shiteni si çkirimtar te shkerdhaft.Ti ja paske qie nanen kujt paske dashte por mos harro se zoti eshte i madh ore qen spiuni se edhe ty kan me tu kethyer dhe dikush ka me te ra ne trag dhe me familje ke me shkue ne pidh te sames.E di qe je vete i katerti vella ,por kam me ti qie e me ti que neper gropa te gelqeres as ne sanduqe nuk keni me pase as eshtra me ua mbledh mos harro keto fjalet e mija.Jo Haga e di se nuk ka çka ju bane sepse ju keni vrare shqiptar patriota e spiunat i keni lene sepse vete jeni spiuna te shkaut dhe kush ka qen spiun i shkaut Haga si ka denue a morre vesh ore qen i kurves.Edhe nje here po te them se kurrr ne jeten time nuk e kam perkrah Rugove qenin se i yti ka qen e partija ime ka qen amaneti i babes tim qe me morri ne qafe me luftue per çlirimin e kosoves.Ne qe kemi mbetur duke bredhur rrugeve te botes nga ju ikem,a ju me thaqin qe kishit ik e rrejshit popullin se keni punue por shqiptari a ne esence shkau ju ka obligue me dale neper diaspodhe e mi ndjekur ata qe jan per shqiptar e mi spiunue ne serbi dhe ne fund shkau ju financoi me arme qe ta dermo,i qeshtjen e shqiptarev siq jav keni qie nanen a qen i kurves a po ua di tradhetirat e juaja a po te funkcionon hala telefoni i Tripkit..Ti e partija jote jeni pjella e shkaut kete mos e harro,dhe ti dhe ju qena mundoheni qe tradhetirat e juaja tja hudhni patriotave por karin na hankshit e sheh se cila parti e poullit shqipta do te dali ne drite dhe ku karin do e bani vejen ore zagar te shkaut!!Zagar po te them sepse ju hulumtoni patriotet shqiptar qe ju derigjon fjala e shkaut nga beogradi a a po e di mire ore qen i kurves qite emrin dhe mbiemrin oj kurve e poshter qe meshifesh pas pidhit dhe i hin nere dimija si bukla!!!!
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 11:48, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mar 28 Oct - 15:50

[e]oj kurve nuk jam i katerti vella oj kurve. edhe njehr po te them mbaji krejt fjalet ne mend. kur te kthehesh si qeni ne kosove do te prezentohem ,edhe azilin e frances qe po e shan se shpejti do te ballafaqohesh atje me organet fanceze,ti vetem po e ngarkon vehten.ndersa mos i shaj njerezit qe punojne per mua ore laper se ata jane njerez hallegji dhe punojne ne firme per ti mbajtur familjet e nuk jetojne si ti nga ndihmat sociale ore parazit genjeshtar qe thua se ke luftu per clirim e as nje plumb nuk ke pas bythe me shkrep

te fala nga
Nexhmi Krasniqi

..............................................................................................................................................................[/color]...........................................

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 12:00, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mar 28 Oct - 16:20

] tradhetia nuk vritet nga tradhetaret, por ky lloj krimi eshte metod
qe te frigohet masa te eliminohen kundershtaret dhe te fitohet pushtetiTradhetari tradhetarin e vrete kur njani nga tjetri eshte i dyshimt se mos e qet ne popull.Pra shpiuni madhe e hane spiunin e vogel siq eshte puna e peshqeve.
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 12:01, édité 2 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 31 Oct - 15:29

e]Qe te kam thene ta shk. kosoven,te thash sepse me the a guxoi me ardhe ne kosove!!A une nga ish komunistat shqiptar mu nga keta qe i ke shumicen ne qeveri me kan distancue nga jeta ime dhe si te kethehem ne kosove kur keta prape me distancoin sepse kan prirje me manipulue me masen !!
E qe te kam shajte ti me ke thene i pari spiun i shkive dhe kete nuk kam mundur te permbahem,sepse spiunat jo qe po te lavdrohem por kam rrahur me qindra dhe tjera gjera u kam bere !!!!Por e tere eshte gabimi yt vella dhe pasi me the qe baben e Ramadan Mujen baba yt e ka daje me ke prekur ne zemer dhe tu kisha lutur qe kete ndytesira mos ja trego nese je njeri i kuptushem !
Qe thuash se te kam shajte edhe 4 vellezrit,kam mendue qe je ti vete Avdiu.Pse po ta them se sa zhvillohej lufta e kam que ne krushe tek motra ku ky me ka marr me qellim me me qite ne prite tani po i kuptoi gjerat ,dhe u patem prish per ate qe Fatmir Lima me nje mesue nga deberdelani me thane se ty nuk te pranoim ne uçk sepse ti je shoqerue me Avdiun e ky ka qen spiun i serbit sa kishte punue ne MPP ne suharek a je ka kupton se çfare pune sekrete ka pase Avdiu dhe me thane se ky e ka pase ne pune nje telefon ekstra dhe kerkush nuk ka guxue me ja preke,dhe kinse Avdiu e din se ku e ka pase mshefe arme Besim Ndreca sa ishte gjalle sepse edhe Besimi kishte pas punue ne vojnisek.Dhe u patem prish me Avdin sepse me tha se ma te mire jan magjupet se shqiptaret dhe ja bana Avdi nga sot ti me mua nuk ke se çka te bejna shoqeri pasi per ty magjupet te çenkan ma te mire se shqiptaret.Dhe nje dite e kishte que Aziz Morinen tek une qe punoja si TAXI dhe mu lute qe po te thirrin ne kaiq te do berish dhe pasi u pajtova nga lutjet shkova dhe u perqafuam duke u pajtue ,por çka ndodhi aty ishte edhe Osman Gega qe dervish Shaqa ja kendon kinse ky e ka ngrite flamurin ne suhareke dhe me drejtohet mua me njefare Veli KUçin qe ka pas punue ne policin e kosoves dhe me thote;Haxhi mue po me kendohet kenga qe e kam ngritur flamurin e ti çka ke ba ?Pse kenge nuk te kendoin !!!!Edhe Veliu ja nisi me keto fjale,pastai edhe Avdiu duke me thene hajte hajte Haxhi na trego çka ke ba ti per kosove ?Une ua prita mut kam hanger per kete nuk me kendoin ne kengePastai Azizi ma pret;Haxhi a guxon ti me ba diçka ?çka ia prita ?Me ta dhene ty nje bombe atomike a guxon me ja leshue beogradit ?U mbira sepse afer nesh nje meter ishin duke pire disa polic serb duke na pergjue dhe me meri ja prita po bre karin ma hankshi te gjithe a per qeta me pasket thire bre spiuna e shkijet jav qifshin nanen,dhe ja prita o gerklan me te ngjite per fyti te pshurri ne gerklan po ku mutin ti mundesh me ardh gjer tek bomba atomike,kush je ti me posedue kete?Por sidoqofte ma jep se pa ja qie nanen serbise e vetes nuk e la se ma keni lodh shpirtin ju me gjithe shkijet dhe ato qe i kishin porosite as qe i shejova por dola perjashta.Tjeter Avdiu ne prezencen e nje shokt te tij qe e ka pase nje firme aferfotografit Besi berisha qe i kan masakrue me tere familje ma ate thene kete fjale avdiu ;Haxhi shoku edhe me te tradhtue nje here ti nuk duhet me upreke !Ja pata ba jo shokut por edhe vellaut tim ja baje e ja shkerdhej. e ti mos e provo se te shkyj si qenin.Riza Vata qe thuash se ky e ka ba zevendes te komandantit te zones se pashtrikut,Riza edhe mua sa zhvillohej lufta me pate thene se demaqi me ka thene qe te them ty ta krijon partin Republikane te kosoves dhe i kam pas thene rizes ne shtepin e tij qe ne avdin jam shume i dyshimt edhe ai po me ka thene ddhe si e beri kete gabim Riza ?Po se mik e ka pas nje spiun te dores se pare.a guxon me ardhe ne kosove vetem Avdiu dine keto fjale ti kordinon dhe ketu kam qen i dyshimt se ai me paraqitet nr e telefonit ma ka dhene permes Begzadit por edhe Begzad baliu me ka dale molle me bishte nese e njeh burr i Mevete dreshes.As Bajram Bekteshi nuk eshte i vendosur,sepse e kam nxen vete dukehyre ne stacionin e policise duke u perqite me shkije!E edhe Rexhep Morinen bashkfshatarin e Bajramit e njoh mire dhe ska asgje nga kyKy ka shkrue poezi per dashuri qe nga fillimi.

Pe Ramadan Mujen kur e kam prue nga Gjakova ne vitin 1997 kur na ndaluan ne piken e kontrollit i kerkuan lejenjoftimet dhe Ramadan muja nuk e kishte me vete dhe ne vend te tina ja prezentova timen dhe me thane pse edhe nje te mungon u thash se taman i keni edhe nje te mungon dhe menjeheri me shajten dhe grushta e kundaka me thane e dine mire Ramadan profi kete dhe i kam durue te gjitha qe vetem mos te rrahin Profesorin Ramadan dhe u thesh me alni se as vete nuk jam ka e di por u thash se profesor eshte me thane qe te shkoi tja kerkoja e dija qe se ka dhe shkova te kerri dhe çka mi kerkue i thash se po ta kerkoin leternjoftimin ,me tha se te kam thene qe se kam e dija qe si tju them kan me marr e me malltretue,por kur u ketheva u thash e kish harrue ne shtepi dhe e nxorra kuleten dhe ua dhash te gjitha te hollat sa i kisha dhe u thash se gabimi im eshte dhe bini me keto pare.Dhe keshtu ka qen puna vete te tregon a eshte e vertete dhe ka edhe gjera te tjera por nuk po ti tregoi.
Shprsise je kae kupton i nderuar qe drejtpersedejti nuk jane ofendimet e mija te drejtuara ty persnalisht.
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 12:05, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 1 Nov - 14:19

:
Envoyé :
sam. 01/11/08 13:04
À :
perparimi@hotmail.fr

Ma ka marre mendja se me ke ngaterru me nje njeri te poshter,si per shembull Avdi Ibrahimin. Nese ju kujtohet,edhe une pata dyshu mos je ti vet Avdiu,sepse ai njeri nuk len gje pa bere. Per ate njeri çka te thuash eshte pak. Ai njeri ka qene shume heret i lidhur me sherbime te fshehta. Po ta them sinqerish,se sherrin qe ja kam pare atij njeriu nuk mundem as me pershkru. Por e keqja eshte se atij ,fillimisht i kane besuar shume njerez ,prandaj ai ka mundur te manipuloje me shumicen nga ata. Ka manipulue sepse keshtu ka pase detyra nga KOS-si. Tash edhe ata te cilet i ka manipuluar nuk i besojne me,por e keqja qendron ne faktin se Avdi Ibrahimi akoma eshte gjalle dhe vazhdon te merret me gjera te felliqta. Besom se kete mendim e kam pasur gjithmone per ate njeri. Ai ma ka hanger buken e ma ka permbys kupen si i thone nje fjale. Taman metoda sllaviste. Te gjitha mund ti kete ai njeri,por asnjehere shqiptarizem nuk mund te kete. Po ta them per te disaten here,eshte shume vertete se te kam ofendu i pari. Por qe ne momentet qe jam bindur se nuk jeni ai njeri qe kam mendu,i kam nderprere te gjitha sharjet. Nese ju kujtohet te kam pyetur mos jeni vet Avdi Ibrahimi! Dhe momenti kur ma kerni pershkru se ke vepru për çështjen kombëtare une i kam nderprere te gjitha ofendimet ndaj teje. Si te duash mund ti shikosh nese i ke ruajtur. Por te jeni i sigurte,se tek une,tek familja ime por edhe ne farefis,asnjehere nuk kemi pas raporte te mira me serbet. Ndersa,Ramadan Mujes nuk e kam ndermend me i thene asgje qe kemi biseduar,ngase edhe ashtu per nga natyra nuk jam njeri qe i zmadhoi gjerat. Profi mendoj se eshte njeri i mire dhe ka familje te mire. I biri i tij Genci punon ne ambulancen e qytetit, si dhe ka hapur nje barnatore private per te mbijetuar. Ne fushaten elektorale e kam ndihmuar profin aq sa kam mundur,edhe pse me partite politike qe jane aktualisht ne skene nuk kam mundur te pajtohem. Megjithate profin e kemi ndihmu sepse kemi konsideru se eshte me i mire se Eqrem Kryeziu,dhe akoma mendoj se eshte me i mire.
P.s.
Pas gjithe kesaj qe ka ndodhur ne mes nesh,konsideroj se ka qene keqkuptim nga ana e dy paleve. Jemi ngaterruar rreth nje emri te poshter,i quajtur Avdi Ibrahimi. Ai njeri edhe ne gjume kur flene,njerezia ja shohin sherrin.

https://www.dailymotion.com/El-Kosovar/video/x63ixj_haxhi-kuci-ne-bised-me_news
.................................................................................................................................................................................................
https://www.dailymotion.com/El-Kosovar/video/x63ixj_haxhi-kuci-ne-bised-me_news
.........................................................................................................................................................................................................
Se pari pershendetje nga une dhe ju deshiroi çdo te mire ty dhe familjes tende.
Se çka me thuash qe jemi ngaterrue per nje njeri qe edhe kur flen ky qafir njerezit ja shohin sherrin me se e vertete eshte.
por une menjeheri e kam pas zbulue dhe Bajram kurtit ia kam pas thene se ky njeri eshte i qelbur,dhe une ja kam pare sherrin sepse ne uçk per shkak te tijna nuk me pranuan,ama o vella si eshte e mundur kete ta marrin si zevendes te komadantit te zones se Pashtrikut ?Mu me thoni se sherri ketij nuk te marrim e ne anen tjeter kete jo si ushtar por komandant te policis se uçkes!!!!!Nuk jam ka e kuptoi esencen e luftes se uçkes !!!!Dje e morr nje lajm se Avdiu po i fshijke nga kjo bote sepse kish marr infrakt dhe vetem gjalle qe eshte ,a eshte e vertete keshtu me tha nje shok qe eshte minister.
Ja nje bisede qe kam zhvillue me profin nalte e ke ke mundesi me ndegjue edhe kush uçkes dhe popullit i pruri ndihma humanitare,?Kam edhe inqizime me disa komandanta te uçkes,por njeherit nuk do i qesi per hire te Kosoves edhe ppse e di mire qe nuk ka asgje,pos nje parolle e poshtersirave komunistash shqiptaresh.Kur ta ndegjon kete storje me trego çka mendon per profin e per mua pa anime pos drejte çka mundesh me nxjerr nga bisedat qe i zhvilloim ?
Te fala shoqerore dhe ju lutem nga jeni ?
[/color]

Dernière édition par Perparimi le Dim 29 Nov - 12:06, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 1 Nov - 14:35

]Shukri

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé