Avdi Ibrahimi;mut PDK mut VV
:: sport
Page 1 sur 1
Avdi Ibrahimi;mut PDK mut VV
Postuar më parë nga Hard
....a din qysh osh vetfundosja ??
sikur do Wc naper katune ....naper katune Wc i kan n'oborr edhe aty kur te kryhet nevoja ....bjen m.u.t permi m.u.t. , qashtu jan keta m.... mbi m....
A e sheh qe vete e pranove se Thaqi eshte m.ut dhe mbi m.ut jan edhe te vetvendosjes m. mbi m.
Qetani e ke thene pa vetedie nje te vertete !Sipas mendimit tend tan shqiptaret muta
Re: Avdi Ibrahimi;mut PDK mut VV
halla mine
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 06-01-2011
Postime: 82
Citim:
Postuar më parë nga beni33
se ne PDK KA DHE KISHTE UDBASHA KJO ESHT SHUM E VERTET
veq pak po ta permiresoj.. me leje..
Udbashat jane ne krye te PDK-se, ma poshte ne rang ka edhe te ndershem e edhe atdhetar si Nait Hasani, Xhevat Bislimi, e tjere..
Kta si vet kush sen, i kane larguar edhe nga parlamenti..
Reklama
03-03-2011, 01:05 #82
beni33
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 28-04-2008
Postime: 2,169
halla mine
Citim:
Postuar më parë nga halla mine
Udbashat jane ne krye te PDK-se, ma poshte ne rang ka edhe te ndershem e edhe atdhetar si Nait Hasani, Xhevat Bislimi, e tjere..
pajtojem me ty
03-03-2011, 07:12 #83
arberi_fr
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 29-10-2009
Postime: 407
Citim:
Jo shoku ka edhe tjera maska,se ky eshte titist dhe enverist e ka sheh veq e shtin koken si dhelper!
Ja sa maska i ka ;
Hardi, Loti dhe Llapi ,Pirra,Ardiana Luzha,Lirik Krasniqi,Leonora Shehu,,Pashtrik Shehu,
Pashtrik Hasi jane te nje nane... (per kureshtaret). ky eshte shiqoje Hardi eshte vete Avdi Ibrahimi qe ka punue ne mbrojtjen popullore te ish jugosllavise a i denuar kinseee si iredentist,dhe shkau ja paska besue mbrojtjen ketij matufavqit qe ka marr ne qafe shok qe sot kendohen ne qefteli.
Ky Afrim Zhitis ja ka bere kulaqin dhe mesiguri ka gisht edhe ne komplotin kryesor rrethimin e Adem Jasharit dhe e mbron kinse e kan pas shok shiqoni tradhetaret edhe te vrajn edhe kinse te qain,dhe ne emer te deshmoreve qe i nderoin me i frigue tjeret se per qe i nderoin si tja kethein shpinden naten i dhine tek varri.
03-03-2011, 07:34 #84
arberi_fr
i/e regjistruar
Kete e njef mire prof Bajram Kurti nga Prizreni por ia ka frigen qafirit
E njef mire Afrim Morina,por ia ka frigen
E njef mire shefi i mbrojtjes popullore Reshit Bytyqi
E njef mire Sanije Rexha e sandokanit
E njef mire Rexhep Pantina qe eshte punsue ne kek nga Avdiu
E njef ADEM DEMAQI qe ia ka frigen dhe s'guxon me pordhe nga ky qen !
E njef Bajram Bekteshi,komandant i uçk ne samadrazhe
E njef Riza Vata miku i Hajer Berishes nga suhareka ,qe Avdiun e ka que ne zonen e pashtrikut dhe e bene zevendes komandant te uçk .
E njohin tan shoket e Adem Demaqit ane e mbane kosoves dhe ne shqiperi qe ka diplomue ne fakulltet nga nanosi apo edhe nga berisha nisoj jan veq interesat i ndajn a shahen me mashtrue popullin.
Ky e ka te kryem shkollen e larte ekonomike ne peje
Ky ka nderrue shtepit,here ne krushe te motra e vete me pergjue Ukshin Hotin,pastaj ne Dushanove,ne Mushtisht e ka rrenjen,pastaj ne suhareke tek rruga e reqanit mese reqanit e suharekes,e tani ne prizren si shef i kekut.
Dreqi nuk mundet ti bjen ne fije,shtate fish dreq,ma i zi se dreqi,bertete kinse i frigohen spiunat,behet patriot aw aw aw,te nxite me sulmue shkaun,ky shokun e merr ne qafe dhe nuk ja ndin palla
Kete e njef Begzat Baliu dhe shoqja e Beges Myrvete Dreshaj qi s'guxoin me i lujt ama hiq,dhe shkruan kinse une kam marr neper goje kete qe skam pse i marri por ky eshte shtise dhe nxite konflikte mes shqiptareve sepse eshte me porosira pisi.Ky si e shef nji patriot i hyne ne shtepi kinse eshte adhuruesi tij per me ja q i nanen
Kete e njef Rexhep Selimi, Sabit Geci eme nje fjale e njofin tan udbashet sepse eshte kryeudbashi i tan jugosllavise qe nuk guxoin me ja lujt ama hiq!Ky vendos kan me bere kryetar e kryeminister
Kete e njef Adil Gafurri dhe kam mesazhe qe thote e shpartalloi AKSH dhe uçk
E njef edhe Genc Llakaj sekretar ,e njef Fatos Nanosi
E njef Sali Berisha ja ka q i nanen shqiptareve
Ky ka aftesi me manipulue me tan shqiptaret si maca me minje,Per kete shqiptaret jan pordhe(asgje)vertete jan pordhe se manipulon si i qohet !
Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 03-03-2011 më 07:51.
03-03-2011, 07:57 #85
arberi_fr
i/e regjistruar
Postime: 408
shumices se shqiptareve po tjua tregon te vertetat eshte njesoj sikurse me ju qite zjarr ne sqetulla!Pse o zot ?
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 06-01-2011
Postime: 82
Citim:
Postuar më parë nga beni33
se ne PDK KA DHE KISHTE UDBASHA KJO ESHT SHUM E VERTET
Reklama
03-03-2011, 01:05 #82
beni33
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 28-04-2008
Postime: 2,169
halla mine
Citim:
pajtojem me ty
03-03-2011, 07:12 #83
arberi_fr
i/e regjistruar
Citim:
Jo shoku ka edhe tjera maska,se ky eshte titist dhe enverist e ka sheh veq e shtin koken si dhelper!
Ja sa maska i ka ;
Hardi, Loti dhe Llapi ,Pirra,Ardiana Luzha,Lirik Krasniqi,Leonora Shehu,,Pashtrik Shehu,
Pashtrik Hasi jane te nje nane... (per kureshtaret). ky eshte shiqoje Hardi eshte vete Avdi Ibrahimi qe ka punue ne mbrojtjen popullore te ish jugosllavise a i denuar kinseee si iredentist,dhe shkau ja paska besue mbrojtjen ketij matufavqit qe ka marr ne qafe shok qe sot kendohen ne qefteli.
Ky Afrim Zhitis ja ka bere kulaqin dhe mesiguri ka gisht edhe ne komplotin kryesor rrethimin e Adem Jasharit dhe e mbron kinse e kan pas shok shiqoni tradhetaret edhe te vrajn edhe kinse te qain,dhe ne emer te deshmoreve qe i nderoin me i frigue tjeret se per qe i nderoin si tja kethein shpinden naten i dhine tek varri.
03-03-2011, 07:34 #84
arberi_fr
i/e regjistruar
Kete e njef mire prof Bajram Kurti nga Prizreni por ia ka frigen qafirit
E njef mire Afrim Morina,por ia ka frigen
E njef mire shefi i mbrojtjes popullore Reshit Bytyqi
E njef mire Sanije Rexha e sandokanit
E njef mire Rexhep Pantina qe eshte punsue ne kek nga Avdiu
E njef ADEM DEMAQI qe ia ka frigen dhe s'guxon me pordhe nga ky qen !
E njef Bajram Bekteshi,komandant i uçk ne samadrazhe
E njef Riza Vata miku i Hajer Berishes nga suhareka ,qe Avdiun e ka que ne zonen e pashtrikut dhe e bene zevendes komandant te uçk .
E njohin tan shoket e Adem Demaqit ane e mbane kosoves dhe ne shqiperi qe ka diplomue ne fakulltet nga nanosi apo edhe nga berisha nisoj jan veq interesat i ndajn a shahen me mashtrue popullin.
Ky e ka te kryem shkollen e larte ekonomike ne peje
Ky ka nderrue shtepit,here ne krushe te motra e vete me pergjue Ukshin Hotin,pastaj ne Dushanove,ne Mushtisht e ka rrenjen,pastaj ne suhareke tek rruga e reqanit mese reqanit e suharekes,e tani ne prizren si shef i kekut.
Dreqi nuk mundet ti bjen ne fije,shtate fish dreq,ma i zi se dreqi,bertete kinse i frigohen spiunat,behet patriot aw aw aw,te nxite me sulmue shkaun,ky shokun e merr ne qafe dhe nuk ja ndin palla
Kete e njef Begzat Baliu dhe shoqja e Beges Myrvete Dreshaj qi s'guxoin me i lujt ama hiq,dhe shkruan kinse une kam marr neper goje kete qe skam pse i marri por ky eshte shtise dhe nxite konflikte mes shqiptareve sepse eshte me porosira pisi.Ky si e shef nji patriot i hyne ne shtepi kinse eshte adhuruesi tij per me ja q i nanen
Kete e njef Rexhep Selimi, Sabit Geci eme nje fjale e njofin tan udbashet sepse eshte kryeudbashi i tan jugosllavise qe nuk guxoin me ja lujt ama hiq!Ky vendos kan me bere kryetar e kryeminister
Kete e njef Adil Gafurri dhe kam mesazhe qe thote e shpartalloi AKSH dhe uçk
E njef edhe Genc Llakaj sekretar ,e njef Fatos Nanosi
E njef Sali Berisha ja ka q i nanen shqiptareve
Ky ka aftesi me manipulue me tan shqiptaret si maca me minje,Per kete shqiptaret jan pordhe(asgje)vertete jan pordhe se manipulon si i qohet !
Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 03-03-2011 më 07:51.
03-03-2011, 07:57 #85
arberi_fr
i/e regjistruar
Postime: 408
shumices se shqiptareve po tjua tregon te vertetat eshte njesoj sikurse me ju qite zjarr ne sqetulla!Pse o zot ?