Agim Qeku s kuku Butka çka ka shkrue
:: sport
Page 1 sur 1
Agim Qeku s kuku Butka çka ka shkrue
Kësaj analize nuk mund ti shtohet as edhe një pikë.
Të lumtë!
Ereniku
View Public Profile
Dërgo një mesazh privat deri te Ereniku
Gjej gjithë postimet nga Ereniku
#4 03-24-2007, 06:07 AM
Palok Dreni Offline
Junior Member Data Anëtarësimit: Mar 2007
Postimet: 14
"Qeveria e Kosoves sote udheheqet nga nje shpiun profesionel i cili e ka per qellim kthimin e Kosoves nen sovranitetin e Serbis."
Ja ketu me poshte nje koment te Heroit ton te gjalle, Zotni Spiro Butka
Spiro BUTKA : Gjeneral Çeku është shpiun!
« Komandanti i TMK-së nuk punon për Kosovën, por punon për agjentët e huaj, » : Kështu ka akuzuar Spiro Butka gjeneral Çekun
Në lokalet e Teatrit Kombëtar në Prishtine, eprori i lartë në Shtabin e TMK-së, Spiro Butka para gazetarëve dëshmoi largimin e tij me dhunë nga funksioni që ushtronte në TMK. Ai në këtë konferencë për shtyp, në praninë e shumë gazetarëve, shprehu revoltën e tij kundër kamnadantit të TMK-së gjeneralit Agim Çeku, i cili sipas Butkos, i ka propozuar komandantit të KFOR-it Velentin dhe kryeadministratorit Steiner largimin e tij nga TMK-ja. Më pastaj, Spiro BUTKO u shpreh që gjeneral Çeku ishte fajtori kryesor për largimin e tij nga TMK-ja « sepse unë nuk jam dakord me mënyrën e udhëheqjes së TMK-së, për arsye se Çeku udhëheq TMK-në në stilin kroat, e unë nuk mendoj të bashkohem me Kroacinë, por me Shqipërinë. Komandanti i TMK-së nuk punon për Kosovën, por për agjentët e huaj, si të Kroacisë dhe llojit të saj », pohoi Butko. Në vazhdim theksoi se « gjindemi në trekëndëshin misdis Beogradit, Romës dhe Athinës dhe ky trekëndësh mbështetet nga Moska ». Ai shtoi se brënda TMK-së janë në veprim pjesëtarë të sherbimeve sekrete serbe, maqedonase dhe të atij malazez. Kërkesa për largimin e Spiro Butkës nga TMK-ja, nga ana e UNMIK-ut, i është dorëzuar atij me 28 qershor 2002 për t’i kaluar mandati më 2 korrik
2002. Lëvizjet në TMK duken të çuditshme, por nëse shikohen më thellë janë normale. Tash kur pritet që në Kosovë krimi të sundohet nga ligji e jo të mbrohet nga politika, fajtorët për vrasjet e pas luftës normal që përcillen me pastrime në TMK dhe në arrestimin e segmetit të saj që s’ka të bëjë asgjë me interesat e shqiptarëve në përgjithësi e as të Kosovës në veçanti. Shikuar realisht, personat e arrestuar në përgjithësi janë pjestarë të TMK-së, e në arrestimin e fundit në Drenas u gjindën edhe tre pjestarë të SHPK-së( Sherbimi Policir i Kosovës).
Nëse guxojmë t’i besojmë Spiro Butkos lidhur me infiltrimin e sherbimeve sekrete serbe, maqedone, malazeze në TMK, atëherë krimi i ushtruar nga segmente të caktuar në TMK kundër shqiptarëve, sidomos ndaj stafit dhe njerëzve të kryetarit Rugova, është dashur të pritet, por jo edhe të ndodhë. Sulmi më i freskët është i dates 09 korrik 2002, në Prishtinë, kundër Faton Krasniqit, pjestar i gardës së Presidentit Rugova. Për informin vlen te theksohet që Fatonin e kanë sulmuar katër persona te veshur me rroba te zeza. Pasi i kanë shkatuar plagë në shpinë me armë të ftofta dhe e kanë shtri për toke, ky edhe nga ajo pozitë, nxjerrë revolen dhe e gdet njërin nga sulmuesit. Dreisa këta të dy po kurohen në spitalin e Prishtinës, tre sulmuesit tjerë kanë marrë ikën.
Dy fjalë për Spiro Butkën. Ushtarak karriere gjatë kohës e diktaturës në Shqipëri. I pushuar nga Ushtria Shqiptare pas fitores së demokracisë. Në UÇK është angazhuar gjatë kohës së Qverisë së Përkohëshme të Thaçit dhe atë nga Ministri i Mrojtjes Azem Syla.
Largimi i Spiro Bukos nga TMK shtron shumë pyetje dhe dilema. A është Spiro Butka i pari oficer i TMK-së, i cili guxoi të akuzojë gjeneral Agim Çekun për agjent të huaj? Apo Çeku ka vendosur të ndahet nga ata që e sollën në këtë pozitë?. Si mund të spjegohet heshtja e Çekut për gjithë këto arrestime të pjestarëve të TMK-së. Ditët e ardhshme do të zbardhin misterin TMK-Çeku.
Prej qe Agim Ceku eshte emru si kryeminister i Kosoves, ai nuk e ka bere asnje te mire ne interes te popullit Shqiptare te Kosoves, sikurse populli Shqiptare i Kosoves nuk egzistonte fare.
Kosova ka nevoi per nje kryeminister qe punon ne interes te Popullit Shumice te Kosoves, e jo per nje kryeminister qe punon vetem per shkie e maxhup.
Agim Ceku, njeher e shkatroi TMKen. I vrau dhe i arrestoi te gjithe eproret Shqiptare, dhe i zevendesoi me shkie. Done ta bei te njejten pune edhe me qeverin e Kosoves.
Gjere kure me keshtu?
Posht Agim Ceku!
Zoti e Bekofte Kosoven, token ton te shenjte!
--------------------------------------------------------------------------------
Last edited by Palok Dreni : 03-24-2007 at 06:44 AM.
Dernière édition par le Mer 2 Jan - 16:25, édité 2 fois
Re: Agim Qeku s kuku Butka çka ka shkrue
www.forumishqiptar.com/showthread.php%3Ft%3D3308+Spiro+BUTKA&hl=fr&ct=clnk&cd=1&gl=fr" target="_blank" rel="nofollow">http://209.85.129.104/search?q=cache:0k44HPfPf8wJ:www.forumishqiptar.com/showthread.php%3Ft%3D3308+Spiro+BUTKA&hl=fr&ct=clnk&cd=1&gl=fr