familja Kurti
:: sport
Page 1 sur 1
familja Kurti
POLITIKA
24.10.2019. 07:28h
TAJNA: NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA LIDERA POKRETA SAMOOPREDELJENJE
SENZACIONALNO! KURTI BIO U VEZI SA SRPKINJOM: Ludo je voleo ćerku srpskog ministra policijeBudući kosovski premijer želi da sakrije da mu je velika ljubav bila Lidija Sokolović, ćerka nekadašnjeg ministra Zorana Sokolovića, kaže bivši šef beogradske policije Marko Nicović
Lider Samoopredeljenja i najizvesniji kandidat za premijera samoproglašene države Kosovo Aljbin Kurti bio je u jednogodišnjoj emotivnoj vezi s ćerkom nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Zorana Sokolovića Lidijom Sokolović tokom devedesetih godina. Ta ljubav kasnije mu je sačuvala glavu i dala sigurnost u zatvorskom životu!
Ovo potvrđuje bivši šef beogradske policije Marko Nicović, koji ističe da se u uskim krugovima pričalo o toj vezi, ali da ona nije dospela do medija jer ih je Milošević držao pod kontrolom i nije želeo da taj, za njega skandal izađe u javnost.
Tajno pismo
LIDIJA PISALA KURTIJU
Vođu pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija optužio je poslanik kosovskog parlamenta Bekim Hadžiju za vezu sa Srbima i vladajućim strukturama u Beogradu, rekavši da je dokaze o tome predao predsedniku nadzornog odbora Kosovske obaveštajne agencije Florinu Krasnićiju i dao im zadatak da ih javno objave.
- Dobio sam pismo i tražio sastanak sa osobom koja me je obavestila tokom putovanja autobusom Beograd-Priština 28. 9. 2011. da je videla kovertu koju je Aljbinu Kurtiju poslala ženska osoba koju svedok dobro poznaje, a to je Lidija Sokolović, ćerka Zorana Sokolovića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova pod Miloševićem. Prema svedoku, kovertu poslatu iz Beograda dobili su Dardan Moljikaj i još dve osobe koje su stajale u automobilu ispred ulaza u autobusku stanicu u Prištini. Svedok je spreman da svedoči na sudu - naveo je Hadžiju.
[size=17] Milan Antonijević ponosi se predlogom Jukoma iz 2001. i odlukom predsednika SRJ Vojislava Koštunice da lidera Samoopredeljenja i zagovornika „velike Albanije“ Aljbina Kurtija oslobodi zatvorske kazne od 15 godina, a samim tim i optužbi za terorizam i rad na otcepljenju Kosova i Metohije![/size]