Ramushi sguxon me prish koalicionin me pronto se keta e kan
:: sport
Page 1 sur 1
Ramushi sguxon me prish koalicionin me pronto se keta e kan
Haxhi Kuçi Po si guxon Ramushi me prish koalicionin,kur Thaqi me Kadri Veselin e kan zgjedhur per Kryeminister,dhe kur dojne e hekin Ramushin dhe e qesin(hudhin) ne shporten e berllogut.Ramushin e kan vegel te tyren.I zijn dallaveret se bashku.Qakorrin kush ua dha mala zezeve?Thaqi apo Ramush Gjoka?Keto lojna rrall kush i merr ere.U marrin ere juristat e vertete,dhe eproret e larte ushtarak.Nje pyetje e kam ndaj jush i nderuar?;Pse disa popuj roberohen e disa popuj jan okupues?Pse bahen(zhvillohen) lufterat çlirimtare ne tere boten njerezore???
Halit Beqiri Haxhi Kuçi Shumë e vërtet që Klani Pronto e ka zgjedhë Ramushin por nëse Ramushi donë me punu drejtë për popullë dhe për shtet atëhere sonte ishte dasht me rrxu qeverin dhe me dërgu vendin në zgjedhje të parakohshme e nëse e ka planin e njejtë me Klanin Pronto atëhere ja paftë hajrin debaklit politik dhe ramjes së autoritetit të Ramushit. Ne të gjithë e dim qka ka ba Ramushi por unë po them nëse me të vërtet e donë këtë popullë dhe këtë Dardanin tonë të shenjtë duhet me rrxu qeverin sa nuk e kanë rrxu ata njejtë si Isa Mustafen.
1
Agim Aliu Haxhi Kuçi ju komentin e keni me permbajtesore dhe te ngerthyer me argumente se sa vete shkrimi i postuar. Jeni *gjigant* i zberthimeve juridiko- politike. Rrespekt.
Haxhi Kuçi Halit Beqiri O vella,si han leshin per shqiptar as Ramushit,as klanit pronto se jan te zgjedhur nga iluminati(Franca,gjermania,anglia,zvicrra,austria,amerika belgjika,suedia rusia,bugaria dhe paguhen nga amerika qe me zhduk kombin shqiptar.Ky plan quhet "Marshall" i perpunuar nga hipoteza Henri Kisingjer.Cakun e Luftes se kosoves e kan dite keta,ushtaret kan qen material hargjues.Keta parti jan qe e kan nenshkrue rezuluten 1244,dhe kan marr si shperblim 1miliard e katerqind milion dollar bashk me Rugoven e gjere tek Thaqi.Dhe pasi ka perfundue lufta secili ka pas plan me krijue partin e vete.Kqyrni a jan te verteta keto qe po ua them?
Modifier ou supprime
Haxhi Kuçi Agim Aliu ,se pari ju pershendes i nderuar;Faliminderit i nderuar per perkrahjen qe ma beni.Une qysh nga vegjelia kisha deshire me pa popullin te bashkuar,ne nje shqiperi natyrale,.Por kisha punue ne hambarin e tradhetareve ku mi vodhen te gjitha veprat emija atdhetare.Dhe ma e rende pom vjen kur pom etiketojne tradhetar pa e tradhetua kerkanin.I njoh shimicen e akademikeve,disa i kam pas profesora e disa edhe i kam ushqye me buke.Gjate luftes kam prue konvoje me ushqime dhe disa komandanta i kan shperndar ushqimet e mija dhe sot bahen patriota nga veprat e mija.I njoh mire rregullat e luftes e di si krijohet shteti,bashkimi,dhe zhdukja e popujve.Por kujt mi tregue.Ata qe deshirojne te me kuptojne jan te paket e ata qe nuk kan deshire mem perkrah jan pa numer,jan shume dhe sherbetor me Lluciferin serbo europjan.Kan ba pasuri nga djersa e popullit dhe me paret e popullit e mashtrojne popullin me nje cope buke.Gjere sa populli flen e nuk qohet ne revolucion te pergjakun ndaj ketyre qelbesirave,kurr nga roberia nuk dot dalin,dhe kan me ik nga atdheu nga torturat dhe skamja.Tri here secili popull ka te drejte me ba çrregullime ne toke,te katerten vendosin nderkombetaret me zhduke nga toka.Kur nje popull i vret atdhetaret,ai popull ska ardhmeri.E tek ne ata qe deshirojne me lirue popullin jan te egzekutuar nga pseodopatriotat dhe e shpallin tradhetor.Une personalisht sherrin ja kam pa atdheut dhe shqiptareve.Une shpeto,ata kqyr mem likvidue e etiketue me ma te zezat e kesaj botes qe as dhe ne enderr si kisha.I kish pergadit serbia,qe mi etiketue atdhetaret qe populli mos tju besoj e.Ndoshta ju lodhe por kjo eshte e vertete.- https://www.facebook.com/Halitbeqiri65/posts/808152736224124?comment_id=808199609552770¬if_id=1556694037901705¬if_t=feedback_reaction_generic