Hamdi Ndrecaj e Agron Dugolli qijn shqiptarka neper kafiq me
:: politika
Page 1 sur 1
Hamdi Ndrecaj e Agron Dugolli qijn shqiptarka neper kafiq me
[list="_2t4u clearfix"]
Xhelal Selmani Toplana26 novembre, 21:21 · Ramçe Gjoka po e shéndrron Kosoven né Siri!, edhe ate, jo shumé larg.CommentairesSead Etemi veq kosoven apo edhe tjerat vende kta kuaj ja kan msy hala me masakru shqiptar se pak juv dok vitet e mehershme.1GérerVotre commentaire...Xhelal Selmani Toplana26 novembre, 20:42 · Haxhi Kuçi premtimin e mbajta,pas Komandant panter pantés radhen e ka tjetri komandant,nga Drenasi!,Xhelalit dhe Komandant Rrebelit kishin deshté té ja lané kémbét e arushés!,nuk flas pa argumente, skenarin e 9 Majit né Kumanové e bénén Ramush Gjoka me Menduh Vovodén,,,,Veran do Smr,,t!!.Halit Sulis fshije kete video.xhelalGérerXhelal Selmani Toplana Arsyen Halit Sulis?,pse.GérerHalit Sulis sepse eshte agron dugolli ne video. edhe videoja eshte e imja edhe askujt tjeter. me qellim qe mos te keqinterpretohet..1GérerHaxhi Kuçi Halit Sulis O vella Agron Dugolli eshte njoftue me Hamdiun permes meje.Me kerkoj nr e telefonit Agroni,dhe si kan fol mes veti ma as njani e as tjetri me mua skan fol.Agron Dugolli o vella musliman Halit Sulis,eshte nja njeqind here ma i poshter se Hamdiu.Mbas skenarit te Kumanoves,me luti ti bashkohem me nis nje skenar tjeter ne Luginen e Presheves,veq me nis kinse nje sulme kundra xhandarmerise dhe policise se serbise dhe me ik a paret te sigurta prej serbise.Edhe armet diku ne kufi te serbise,ne nje pus te mbuluar me therra dhe kinse na pret nje plak me shubara dhe ky e kish dite edhe llozinken.,me plakun.Bane mend bej me bante kish met pa pare dhe per 30 mij euro me masakrue Luginen e Presheves.Shumicen mi masakrue e disa mi debue ,mi debue bashkpuntoret se shume ka serbia e spo i don se sherrin neser edhe serbise ja bajn shpiunat.Po me vend ketu e ka serbia,nje popull qe punon kundra vetevetes,per tjere çka len pa ba....Ja bana harrom mua,dhe bane e bane kete sherr mi masakrue pa te lajmrue nuk e la.Prej ketuit ma sme ka fole,bashk me Hamdiun.Tani me paret e tona te diaspores keta dy po shkerdhejkan neper kafiqa.A shkruaj neper fecbuka Zoti ju shperbleft juve qe po u ndihmoni te varferve.Vallahi po dikan me jetue.Bash lypsat sot jan ba milionera.Hamdi Ndrecaj,i kish than Alban Selmanit Haxhi pse po thot kam ik prej uçk es.?Po e din pse kam ik ja kam spjegue 100 here.Ky e din kush e ka vra Komandant Kumanoven,komandant petritin,shpendin,kush e ka ne dore Hamdiun,kush e ka shti me fole me Shenasi Mehmetin,si e ka thirr Jakullovsken Gordana,qe e nxjerr prej burgut Rezartin,e din kete edhe Xhelal Selmani Toplana,Xhelali e njeh ma mire se une Hamdiun ,çka ka pa let ja thote troq jo me ja mshef.Po pse me dal ka une Hamdia e me fol si Reshat Badallaj e Avdi Ibrahimi.Une jam i paq si diamanti,kujt kerkujt gjere me sot se kam vra,as me shka kurr ne jeten e time skam hanger e as qe e kam shpiunue dikanin.Let del nje qyrran shqiptar e let thote po Haxhi ti me ke shpiunue,ti ke bashkpunue me serb,ti ma ke qi gruan ne stacioe te policise,ti ke vra filan fistekun .Po une ne suhareke bre kam jetue,pse as nja i suharekes per mua gjere me sot nuk me ka than je udbash.Po ka mundesi me ngue Avdi Qenin,se ka ba miq ne suhareke,nje vajz te kumareve te mi qiken e Azem Gashit e ka martie per vellaun e madhe.A baba im kur ne kohen e luftes se dyte ja kan rrehe serbet e sopise baben e Azemit,(Veliu)baba ime me bomba i ka zhduk serbet,e dijn kjo familje.A Veliut e din edhe berishet e suharekes kush ka qen Lata edhe une biri Lates.Dhe tjerta se biri i Azemit,Shyqa ka qen bagjanak me Uke Bytyqin a Uka ma i zi se shkau ka qen,por shqiptaret nuk e dalojn mutin prej sheqerit.Tani apo pas meje Agron Dugolli ja ka nis mu marr me ndihmat e shqiptarev kinse me ju shkep.A krejt e kunderta e personalitetit te tij qendron,e ka per me knaq shpirtin e vete jo qe i han leshi per te varefer.Ky vete me ka tregue se si ja ka nxjerr revolen perfundi tavolines Adnan Merovci.Dhe me tregon se Adnan Merovci i ka thene se Adelina Ismaili u qie me Arkanin.E po atehere nese une siq me shpifet Reshat Badalla e Avdi Ibrahimi qe une gjate luftes e kam shetit Arkanin per mua po e dika Adelina,Vetne gazetar Adelinen per mua.Pra Rugova Adelinen e ka pas krah te djethet,jo une e din kete Malush Berisha,Vesel Kryeziu,Ruzhdi Kuqi,Danush Gashi si ua kam kethye kerrin kur me pate ftue ne residencen e vete Rugova.Kur me tha Uke Bytyqi ekstra per ty e ka ftue Adelinen me kendue cullak.Hajte bre vellazni se veshtire eshte me gjete shqiptar qe e ndjekin rrugen e zotit..Xhelal Selmani Toplana,o patriot qitja çka ke per Ramushin,let distancohet mileti prej flliqesirave.Hamdiu e din kush eshte Avdi Ibrahimi?Mbas luftes e din qe Avdi qeni,tan kesaj qeverise u ka mbajt mbledhje sekrete ne sharren e Lubizhdes .Hamdiu mua me ka tregue se me Shenasi Mehmetin e ka mashtrue me fole Malisheva.Nese ka qen keshtu ska çka i frikohet kujt.Qeshtu ta montojn shpiunat kur bahesh lypes.GérerHalit Sulis e sa per rambon ajo eshte e vertet. per ato njerez ka fakte dhe deshi1GérerXhelal Selmani Toplana Dugollin nuk e njoh fare Halit Sulis,Hamdiun shumé miré.1GérerHalit Sulis hamdin e njoh edhe une edhe ti edhe baci betullah . hamdi muti shkurt1GéreHaxhi Kuçi Qitja te gjitha te zezatGérerHalit Sulis Haxhi Kuçi tka rrejt agron dugolli ai me hamdin ndrecajn njhiet prej femrise.1GérerHalit Sulis Haxhi Kuçi edhe my njejt ma ka kerku nr e hamdis sikur ty ato jane forat e tyne1GérerJ’adore ·Haxhi Kuçi Halit Sulis PO pastaj me ka pas thene se me Hamdiun kemi qen ne tri lufta.Pajtona me juve,po e sakt eshte qe edhe nga feminia jan njohur1GérHaxhi Kuçi Halit Sulis e te pifsha uje per shendet,po pasha nja allah shume mire po ua dini forat e ketyrehttps://www.facebook.com/xhelal.aliu/videos/2191000224267943/?comment_id=2199272230107409¬if_id=1543744266260420¬if_t=feedback_reaction_generichttps://www.facebook.com/xhelal.aliu/videos/2191000224267943/?t=2[/list]
Xhelal Selmani Toplana26 novembre, 21:21 · Ramçe Gjoka po e shéndrron Kosoven né Siri!, edhe ate, jo shumé larg.CommentairesSead Etemi veq kosoven apo edhe tjerat vende kta kuaj ja kan msy hala me masakru shqiptar se pak juv dok vitet e mehershme.1GérerVotre commentaire...Xhelal Selmani Toplana26 novembre, 20:42 · Haxhi Kuçi premtimin e mbajta,pas Komandant panter pantés radhen e ka tjetri komandant,nga Drenasi!,Xhelalit dhe Komandant Rrebelit kishin deshté té ja lané kémbét e arushés!,nuk flas pa argumente, skenarin e 9 Majit né Kumanové e bénén Ramush Gjoka me Menduh Vovodén,,,,Veran do Smr,,t!!.Halit Sulis fshije kete video.xhelalGérerXhelal Selmani Toplana Arsyen Halit Sulis?,pse.GérerHalit Sulis sepse eshte agron dugolli ne video. edhe videoja eshte e imja edhe askujt tjeter. me qellim qe mos te keqinterpretohet..1GérerHaxhi Kuçi Halit Sulis O vella Agron Dugolli eshte njoftue me Hamdiun permes meje.Me kerkoj nr e telefonit Agroni,dhe si kan fol mes veti ma as njani e as tjetri me mua skan fol.Agron Dugolli o vella musliman Halit Sulis,eshte nja njeqind here ma i poshter se Hamdiu.Mbas skenarit te Kumanoves,me luti ti bashkohem me nis nje skenar tjeter ne Luginen e Presheves,veq me nis kinse nje sulme kundra xhandarmerise dhe policise se serbise dhe me ik a paret te sigurta prej serbise.Edhe armet diku ne kufi te serbise,ne nje pus te mbuluar me therra dhe kinse na pret nje plak me shubara dhe ky e kish dite edhe llozinken.,me plakun.Bane mend bej me bante kish met pa pare dhe per 30 mij euro me masakrue Luginen e Presheves.Shumicen mi masakrue e disa mi debue ,mi debue bashkpuntoret se shume ka serbia e spo i don se sherrin neser edhe serbise ja bajn shpiunat.Po me vend ketu e ka serbia,nje popull qe punon kundra vetevetes,per tjere çka len pa ba....Ja bana harrom mua,dhe bane e bane kete sherr mi masakrue pa te lajmrue nuk e la.Prej ketuit ma sme ka fole,bashk me Hamdiun.Tani me paret e tona te diaspores keta dy po shkerdhejkan neper kafiqa.A shkruaj neper fecbuka Zoti ju shperbleft juve qe po u ndihmoni te varferve.Vallahi po dikan me jetue.Bash lypsat sot jan ba milionera.Hamdi Ndrecaj,i kish than Alban Selmanit Haxhi pse po thot kam ik prej uçk es.?Po e din pse kam ik ja kam spjegue 100 here.Ky e din kush e ka vra Komandant Kumanoven,komandant petritin,shpendin,kush e ka ne dore Hamdiun,kush e ka shti me fole me Shenasi Mehmetin,si e ka thirr Jakullovsken Gordana,qe e nxjerr prej burgut Rezartin,e din kete edhe Xhelal Selmani Toplana,Xhelali e njeh ma mire se une Hamdiun ,çka ka pa let ja thote troq jo me ja mshef.Po pse me dal ka une Hamdia e me fol si Reshat Badallaj e Avdi Ibrahimi.Une jam i paq si diamanti,kujt kerkujt gjere me sot se kam vra,as me shka kurr ne jeten e time skam hanger e as qe e kam shpiunue dikanin.Let del nje qyrran shqiptar e let thote po Haxhi ti me ke shpiunue,ti ke bashkpunue me serb,ti ma ke qi gruan ne stacioe te policise,ti ke vra filan fistekun .Po une ne suhareke bre kam jetue,pse as nja i suharekes per mua gjere me sot nuk me ka than je udbash.Po ka mundesi me ngue Avdi Qenin,se ka ba miq ne suhareke,nje vajz te kumareve te mi qiken e Azem Gashit e ka martie per vellaun e madhe.A baba im kur ne kohen e luftes se dyte ja kan rrehe serbet e sopise baben e Azemit,(Veliu)baba ime me bomba i ka zhduk serbet,e dijn kjo familje.A Veliut e din edhe berishet e suharekes kush ka qen Lata edhe une biri Lates.Dhe tjerta se biri i Azemit,Shyqa ka qen bagjanak me Uke Bytyqin a Uka ma i zi se shkau ka qen,por shqiptaret nuk e dalojn mutin prej sheqerit.Tani apo pas meje Agron Dugolli ja ka nis mu marr me ndihmat e shqiptarev kinse me ju shkep.A krejt e kunderta e personalitetit te tij qendron,e ka per me knaq shpirtin e vete jo qe i han leshi per te varefer.Ky vete me ka tregue se si ja ka nxjerr revolen perfundi tavolines Adnan Merovci.Dhe me tregon se Adnan Merovci i ka thene se Adelina Ismaili u qie me Arkanin.E po atehere nese une siq me shpifet Reshat Badalla e Avdi Ibrahimi qe une gjate luftes e kam shetit Arkanin per mua po e dika Adelina,Vetne gazetar Adelinen per mua.Pra Rugova Adelinen e ka pas krah te djethet,jo une e din kete Malush Berisha,Vesel Kryeziu,Ruzhdi Kuqi,Danush Gashi si ua kam kethye kerrin kur me pate ftue ne residencen e vete Rugova.Kur me tha Uke Bytyqi ekstra per ty e ka ftue Adelinen me kendue cullak.Hajte bre vellazni se veshtire eshte me gjete shqiptar qe e ndjekin rrugen e zotit..Xhelal Selmani Toplana,o patriot qitja çka ke per Ramushin,let distancohet mileti prej flliqesirave.Hamdiu e din kush eshte Avdi Ibrahimi?Mbas luftes e din qe Avdi qeni,tan kesaj qeverise u ka mbajt mbledhje sekrete ne sharren e Lubizhdes .Hamdiu mua me ka tregue se me Shenasi Mehmetin e ka mashtrue me fole Malisheva.Nese ka qen keshtu ska çka i frikohet kujt.Qeshtu ta montojn shpiunat kur bahesh lypes.GérerHalit Sulis e sa per rambon ajo eshte e vertet. per ato njerez ka fakte dhe deshi1GérerXhelal Selmani Toplana Dugollin nuk e njoh fare Halit Sulis,Hamdiun shumé miré.1GérerHalit Sulis hamdin e njoh edhe une edhe ti edhe baci betullah . hamdi muti shkurt1GéreHaxhi Kuçi Qitja te gjitha te zezatGérerHalit Sulis Haxhi Kuçi tka rrejt agron dugolli ai me hamdin ndrecajn njhiet prej femrise.1GérerHalit Sulis Haxhi Kuçi edhe my njejt ma ka kerku nr e hamdis sikur ty ato jane forat e tyne1GérerJ’adore ·Haxhi Kuçi Halit Sulis PO pastaj me ka pas thene se me Hamdiun kemi qen ne tri lufta.Pajtona me juve,po e sakt eshte qe edhe nga feminia jan njohur1GérHaxhi Kuçi Halit Sulis e te pifsha uje per shendet,po pasha nja allah shume mire po ua dini forat e ketyrehttps://www.facebook.com/xhelal.aliu/videos/2191000224267943/?comment_id=2199272230107409¬if_id=1543744266260420¬if_t=feedback_reaction_generichttps://www.facebook.com/xhelal.aliu/videos/2191000224267943/?t=2[/list]
Re: Hamdi Ndrecaj e Agron Dugolli qijn shqiptarka neper kafiq me
Xhelal Selmani Toplana
26 novembre, 20:42 ·
Haxhi Kuçi premtimin e mbajta,pas Komandant panter pantés radhen e ka tjetri komandant,nga Drenasi!,Xhelalit dhe Komandant Rrebelit kishin deshté té ja lané kémbét e arushés!,nuk flas pa argumente, skenarin e 9 Majit né Kumanové e bénén Ramush Gjoka me Menduh Vovodén,,,,Veran do Smr,,t!!.
[size=13]Halit Sulis fshije kete video.xhelal
Gérer
Halit Sulis fshije kete video.xhelal
Gérer
Xhelal Selmani Toplana Arsyen Halit Sulis?,pse.
Gérer
Halit Sulis sepse eshte agron dugolli ne video. edhe videoja eshte e imja edhe askujt tjeter. me qellim qe mos te keqinterpretohet..
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis O vella Agron Dugolli eshte njoftue me Hamdiun permes meje.Me kerkoj nr e telefonit Agroni,dhe si kan fol mes veti ma as njani e as tjetri me mua skan fol.Agron Dugolli o vella musliman Halit Sulis,eshte nja njeqind here ma i poshter se Hamdiu.Mbas skenarit te Kumanoves,me luti ti bashkohem me nis nje skenar tjeter ne Luginen e Presheves,veq me nis kinse nje sulme kundra xhandarmerise dhe policise se serbise dhe me ik a paret te sigurta prej serbise.Edhe armet diku ne kufi te serbise,ne nje pus te mbuluar me therra dhe kinse na pret nje plak me shubara dhe ky e kish dite edhe llozinken.,me plakun.Bane mend bej me bante kish met pa pare dhe per 30 mij euro me masakrue Luginen e Presheves.Shumicen mi masakrue e disa mi debue ,mi debue bashkpuntoret se shume ka serbia e spo i don se sherrin neser edhe serbise ja bajn shpiunat.Po me vend ketu e ka serbia,nje popull qe punon kundra vetevetes,per tjere çka len pa ba....Ja bana harrom mua,dhe bane e bane kete sherr mi masakrue pa te lajmrue nuk e la.Prej ketuit ma sme ka fole,bashk me Hamdiun.Tani me paret e tona te diaspores keta dy po shkerdhejkan neper kafiqa.A shkruaj neper fecbuka Zoti ju shperbleft juve qe po u ndihmoni te varferve.Vallahi po dikan me jetue.Bash lypsat sot jan ba milionera.Hamdi Ndrecaj,i kish than Alban Selmanit Haxhi pse po thot kam ik prej uçk es.?Po e din pse kam ik ja kam spjegue 100 here.Ky e din kush e ka vra Komandant Kumanoven,komandant petritin,shpendin,kush e ka ne dore Hamdiun,kush e ka shti me fole me Shenasi Mehmetin,si e ka thirr Jakullovsken Gordana,qe e nxjerr prej burgut Rezartin,e din kete edhe Xhelal Selmani Toplana,Xhelali e njeh ma mire se une Hamdiun ,çka ka pa let ja thote troq jo me ja mshef.Po pse me dal ka une Hamdia e me fol si Reshat Badallaj e Avdi Ibrahimi.Une jam i paq si diamanti,kujt kerkujt gjere me sot se kam vra,as me shka kurr ne jeten e time skam hanger e as qe e kam shpiunue dikanin.Let del nje qyrran shqiptar e let thote po Haxhi ti me ke shpiunue,ti ke bashkpunue me serb,ti ma ke qi gruan ne stacioe te policise,ti ke vra filan fistekun .Po une ne suhareke bre kam jetue,pse as nja i suharekes per mua gjere me sot nuk me ka than je udbash.Po ka mundesi me ngue Avdi Qenin,se ka ba miq ne suhareke,nje vajz te kumareve te mi qiken e Azem Gashit e ka martie per vellaun e madhe.A baba im kur ne kohen e luftes se dyte ja kan rrehe serbet e sopise baben e Azemit,(Veliu)baba ime me bomba i ka zhduk serbet,e dijn kjo familje.A Veliut e din edhe berishet e suharekes kush ka qen Lata edhe une biri Lates.Dhe tjerta se biri i Azemit,Shyqa ka qen bagjanak me Uke Bytyqin a Uka ma i zi se shkau ka qen,por shqiptaret nuk e dalojn mutin prej sheqerit.Tani apo pas meje Agron Dugolli ja ka nis mu marr me ndihmat e shqiptarev kinse me ju shkep.A krejt e kunderta e personalitetit te tij qendron,e ka per me knaq shpirtin e vete jo qe i han leshi per te varefer.Ky vete me ka tregue se si ja ka nxjerr revolen perfundi tavolines Adnan Merovci.Dhe me tregon se Adnan Merovci i ka thene se Adelina Ismaili u qie me Arkanin.E po atehere nese une siq me shpifet Reshat Badalla e Avdi Ibrahimi qe une gjate luftes e kam shetit Arkanin per mua po e dika Adelina,Vetne gazetar Adelinen per mua.Pra Rugova Adelinen e ka pas krah te djethet,jo une e din kete Malush Berisha,Vesel Kryeziu,Ruzhdi Kuqi,Danush Gashi si ua kam kethye kerrin kur me pate ftue ne residencen e vete Rugova.Kur me tha Uke Bytyqi ekstra per ty e ka ftue Adelinen me kendue cullak.Hajte bre vellazni se veshtire eshte me gjete shqiptar qe e ndjekin rrugen e zotit..Xhelal Selmani Toplana,o patriot qitja çka ke per Ramushin,let distancohet mileti prej flliqesirave.Hamdiu e din kush eshte Avdi Ibrahimi?Mbas luftes e din qe Avdi qeni,tan kesaj qeverise u ka mbajt mbledhje sekrete ne sharren e Lubizhdes .Hamdiu mua me ka tregue se me Shenasi Mehmetin e ka mashtrue me fole Malisheva.Nese ka qen keshtu ska çka i frikohet kujt.Qeshtu ta montojn shpiunat kur bahesh lypes.
1
Gérer
Halit Sulis Haxhi Kuçi tka rrejt agron dugolli ai me hamdin ndrecajn njhiet prej femrise.
1
Gérer
Halit Sulis Haxhi Kuçi edhe my njejt ma ka kerku nr e hamdis sikur ty ato jane forat e tyne
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis PO pastaj me ka pas thene se me Hamdiun kemi qen ne tri lufta.Pajtona me juve,po e sakt eshte qe edhe nga feminia jan njohur
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis e te pifsha uje per shendet,po pasha nja allah shume mire po ua dini forat e ketyre
1
Gérer
Halit Sulis Nuk e la pa i shti ndor kur shkova ne kosove sivjet me kap hamdin ndrecajn 100 komandanta prej burgu edhe jasht burgut me kane thirr edhe me kane kercenu edhe me kane postu neper gazeta.po une hamdis edhe agronit nuk ja la pa marr parasysh kush e perkrah keta qafira. Vec qetu i kam pa shiptart se cfar mileti jane ss cka bajn per pare
Gérer
Halit Sulis E Haxhi Kuçi . Xhelal Selmani Toplana i thash me fshi videon a di pse. Sepse une i kam parasysh fmit.po kur ta kthesh ne anen tjeter me kshir me sheriat baci xhelal ka te drejt .
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis O vella ne Kuran thuhet kur e mshef tradhetine sherr vetvetes dhe pasardhesave,Na duhet ja me kuran ja me drejtesi.Ishalla eshte mire ka hec hesapi,Ne doren e Allahut ishalla jarabi.Edhe tradhetareve inshalla ua kethen koken ka drejtesia
1
Gérer
Halit Sulis More per tradhtart Haxhi Kuçi vec plum nlul tballit . E neve Allahu na ndihmofte.
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis po ne Kuranin e madherishen shkruhet per shpiuna;Shpiuni eshte ne gjendje me hanger mishin e evladit te vdekur ne vorr veq me pastrue mekatin qe u ka ba njerezve.Shpiuni,tradhetari mundohet edhe Allahun gj me mashtrue,edhe shejtanit ja tejkalojn
1
Gérer
Halit Sulis E kam pa me sy pa problem evladin e vet po e shitshin. Haxhi Kuçi krijes e flliqt po ju vjen fundi i keq keto eshte mire mi pastru edhe mos me fol shume neper internet.
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis o i nderuar,ke fakte e di shume mire rastin e juaj,thuaja dilingjise se keta idiota po dijshin edhe me ta ngjite njollen pa e pas as pa e pa ne enderr.Po qen te flliqet ishin bre plumi i kapt ne ball.Keta met hy brenda ne shtepi kan me ta permbys familjen,dhe kurr ma hajer ajo shtepi nuk ka me pa.
1
Gérer
Halit Sulis O Haxhi Kuçi cka se kan deshmi e fakte edhe pse jam deshmitar ! Ata prap me te njejten metod ti edhe vet po thu qe kane bashkpunu me shkijet edhe ka deshmi te gjalla qe kane bashkpunu me shkijet. Kto dojn luft fetare ndash mu pastru shiptari prej ktinve dilingjive qe e q... nanat e veta per pare.
1
Gére
Halit Sulis Ti a di Haxhi Kuçi se ramushi mka cu "selam" kujdes se te shtym ne burge edhe çelcin ta hudhim ndetit edhe ate npermjet nje komandantit.
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis po me vend e ke,me fole kundra ketyre,po na thojn kqyrne shpiunin po don me nis lufte vellavrasese.A keta per here na vrajten pas shpines,dhe ashiqare,dhe ska gjygj qe i ndeshkon,as ata qe jan te vrar kush nuk nxjerr hakun
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis Po o vella,te shtijn ne burg,te vrasin,ti marrin robet neper goj e çka nuk bajn se shkau ua ka lan amanet,dhe per kete i kemi sudbasha se e kan zavendesue shkaun .Qakorrin ja fali malitt te zi dhe jo more ska tradhetue Ramushi.Shtimi i taksave e ka per qellim me dheze luften dhe prape keta kan me ja kajt rroten e sames shqiptareve.Ma te zi se shkijet jan keta hora.Hajt se heret keta ja kishin nis me na masakrue
1
Gérer
Halit Sulis Nuk eshte kollaj o Haxhi Kuçi se edhe une nuk e kam leht se qe dy vjet e kosur jam ne kete gjendje se ato kane bashkpunim me shikijet . Une kur shkova ne 04.05.2018 ne kosove per kete pune mas meje menjehere shkoj zoran zaev u taku me shumarin edhe me cun selam rri ti halit se na e rregullojm punen vec ti na i jep emrat edhe deshmit na kallxo krejt ngjarjen pi halit gashin nuk mashtrohet leht jan mundu maksimum me mashtru po nuk u a kam dhan i kam mshef me nje vend deshmit le te kalben [size=16]😊
1
Gérer
Haxhi Kuçi Halit Sulis ta besoj krejte o vella,nxor je dhe jemi.Une Zotit ja kam lan,iku e jemja,mu treten te gjitha veprat qe ja kushtova ketij mut popullit.
1
Gérer
Halit Sulis Allahu na ruajte Haxhi Kuçi, nje e di qe keta kane me pas perfundimin te keq
......................................
[size=13]Halit Sulis e sa per rambon ajo eshte e vertet. per ato njerez ka fakte dhe deshi
1
Gérer
Xhelal Selmani Toplana Dugollin nuk e njoh fare Halit Sulis,Hamdiun shumé miré.
1
Gérer
Halit Sulis hamdin e njoh edhe une edhe ti edhe baci betullah . hamdi muti shkurt
1
Gérer
Haxhi Kuçi Qitja te gjitha te zezat
1
Gérer
Répondez...
Kalors Bujar Cilen Parti ështe Hamdia per momentin..!?
Tahir Veliu apo
Gazmend Islam
[/size]
[/size][/size]