Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Fatmir Lima zona e Banjes ska qen as e uçk es e as e serbeve

:: politika

Fatmir Lima zona e Banjes ska qen as e uçk es e as e serbeve Empty Fatmir Lima zona e Banjes ska qen as e uçk es e as e serbeve

Message  Perparimi Mar 17 Oct - 15:55

Djali i Ramiz Hoxhes,Enveri;te Shupa e Banjës’ e kishte takuar Fatmir Limajn, me nje tjeter me tokivoki ma vone kam ndegjue se eshte Skender Hoti
kam dëgju se e morën babën, axhën edhe Ejupin kam dalë dhe te varrezat i kam pa që këta të dy i kanë zbritë, Hajrizin dhe Ejupin. Aty jam kthy e kam marr kerrin edhe armën sepse kam qenë ushtar i UÇK-së dhe e kam marr Ejupin. Jemi nisur në drejtim të Banjës sepse me treguan se kanë shkuar andej”, thotë Enveri.

“Kur kam vazhduar rrugën për Banjë te shupa e Bajnës, rruga për Senik e kam takur Fatmir Limen dhe një person tjetër, të ndalur me radiolidhje në dorë dhe i kam ba pyetje “zotëri Fatmir, një kerr me maska mos e ke pa se babën e kam në atë kerr nuk i ka 5 minuta që ka kalu këndej”. Më tha ‘jo nuk e kam pa”,  theksoi Enveri.
Pak kilometra më tutje, ai e kishte gjetur babanë të vrarë.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Limaj ka porositur të gjithë që të mos komentojnë por çështjen t’ia lënë drejtësisë.
“Unë besoj qe ju e kuptoni se në asnjë mënyrë intervista ime të mos interpretohet si ndikim në drejtësi sepse vazhdimisht jeta ime ka treguar se unë jam kundër ndërhyrjes në procesin e drejtësisë”, tha Limaj për Emisionin DnK.
Ai thotë se i kishte parë edhe kufomat ndërsa më pas kishte vazhduar për t’i kërkuar kush ishin dorasitxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
“Në atë kohë kjo zonë nuk ka qenë as zonë e UÇK-së e as e policisë serbe. Unë pas disa javësh në mal kam tentuar të shkoj ta vizitoj familjen time dhe kur kemi mbrri te vndi ku ne i themi ‘Shupa e Banjës’ e kemi ndalë kerrin për me vëzhgu rrugën sepse ka qenë nën kontrollin e forcave serbe”, theksoi Limaj.
Ai thotë se nuk e kishte njohur të birin e viktimës, Ramiz Hoxhës, kur e kishte takuar në atë vend.
“Dhe nga aty i ka 5 minuta deri te shtëpia ime. Kur ka dalë Skenderi Hoti me kontrollu rrugën, kanë ardhë dy djem në një gjendje shumë të rëndë dhe na kanë thënë ‘a e patë një kerr’ dhe ne ju them se ‘këndej nuk ka kaluar. Ata na treguan hallin e tyre”, tha Limaj.
http://kallxo.com/drejtesia-ne-kosove-si-u-vra-ramiz-hoxha-nga-bellanica/

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas