Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Enver tradhetari,shkruan Artan Tivari

:: sport

Enver tradhetari,shkruan Artan Tivari Empty Enver tradhetari,shkruan Artan Tivari

Message  Perparimi Sam 29 Juil - 3:20

Artan Tivari IDIOTI KASTRIOT ushtria e kri minelit enver ka qene ushtria me e vogel dhe me e prapambetur ne EUROPE o idiot ,,,ju mberturinat enveriane lehni si qent e rrugeve dhe i hani mutin popullit shqiptar
Artan Tivari idioti RIZA po ishim vend shume i vogel o idioti RIZA , po krimineli enver hante mut sa per tane EUROPEN , dhe lehte si qen rrugesh per 50 vjet
Artan Tivari Riza Sinani idioti RIZA ,,,,, po NATO ka mbrojtur te gjithe shtetet qe jane antare te saj , o idioti RIZA

Artan Tivari SI MBROHEJ VENDI me fukara ne EUROPE , ne mjerimin me te madh ,prej kuj mbrohej , prandaj ne kufi vriteshin vetem shqiptare qe donin te iknin prej telava me gjemba ,drejt lirise ,,,,,,,,, sot eshte shtet sejemi te gjithe shqiptaret e bashkuar , pa tela me gjemba e talon kafshor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nuk ke faj se edhe ne emer dukesh se nuk je shqiptar

Lili Ana My shkun tere keto armatime?I shiti sala,u ba rehat me 8 breza dhe ne na dha letra me " vlere"
Supprimer
Enver tradhetari,shkruan Artan Tivari 16076_820112128021451_6886308551884734205_n
Artan Tivari po armatimet mbeturina kane qene shyqyr qe shpetume prej tyre
Artan Tivari Lili Ana shume dakort 27 vjet demokraci e liri ,njerezit levizin lirshemne te gjithe boten ,,ky kundra petal tash 27 vjet leh si qen kunder popullit shqiptar , ne mbrojtje te kriminelit enver hoxha ,,,,,, sakt e nderuar

Lili Ana Me mire te punosh ne vend tend se te perfundosh skllav burg ne per europe

Riza Sinani oj Lili ke 10 pike

Artan Tivari Riza Sinani mwe pras rrini ju mbeturinat enveriane ,kurse ne populli shqiptar jemi te lire o riza idioti

Artan Tivari Riza Sinani idioti RIZA po flase per mijra e mijra vila ne te gjthe fsh\atrat e SHQIPERISE , e jo per kasollet e 60 lek per dite pune ,o krimineli antishqiptar riza , qe i hani mutin popullit shqiptar

Ali Cota keta tipa o Ksstriot mundet tju thuash me plot goje Gungacer...

Agroni po mëson shumë mirë, është më i miri në shkollë. I kujt je ti more djalë, - pyeti Agronin ish kryetari-dhe sapo mori përgjigjen i tha,- ah...i atij kulakut qenke ti. I njoh mirë, babain dhe xhaxhain tënd. E di dhe shtëpinë tënde, jeni komshi me Salën, që e kam mik të vjetër, komunist besnik i partisë.Gëzohem që mëson mirë, ti je i ri dhe e ke të ardhmen përpara, mëso mirë, përvetëso mësimet e partisë dhe shëro ato plagët e së kaluarës. I zhytur në këtë kujetsë, Agroni u gjend përpara zyrës së kryetarit të frontit të rrethit. Trokiti në derën e zyrës të cilën ja hapi një burrë i vjetër, ishte sekretari i kryetarit. Kryetari ishte një burrë i mbajtur mirë, me vështrim të vrazhdë, gjithmonë mbante një kapele të zezë mbi kokë. Ndërsa sekretari megjithë moshën e vjetër që kishte, dukej burrë babaxhan dhe thinjat e bardha i kishi hije. Bisedën e filloi kryetari, me atë zërin e tij të vrazhdë dhe potent. More djalë, të kam thir sot që të sqaroi një herë e mirë, që ti je një bir kulaku, dhe mos e humb kohën e punës kot duke bredhur nëpër zyra e duke zhgarravitur letra lart e poshtë, por shtroju punës në kooperativë.Faleminderit shoku kryetar, dhe unë atë dua. Kërkoj të di çfar gabimesh ka bërë im atë, që të punoj për ti shlyer ato. Nuk shlyhet puna armiqësore e babait dhe xhaxhait tënd duke o sorollatur pra mor çun. A më shikon mua këtu,- unë kam luftuar me pushkë në dorë kundër pushtuesve dhe tradhëtarëve, dhe akoma vazhdoi të punoj. Unë e kam kapur xhaxhain tënd duke ndihmuar bandat që donin të luftonin pushtetin popullor, në shtëpinë tuaj paria e bazhibozukëve bënte kuvende kundër partizanëve. Babai dhe xhaxhai juaj duhej pushkatuar, janë me fat që janë vetëm kulakë. Shoku kryetar unë kërkoj t'më japësh vendimin dhe motivacionin e org së frontit fshatit për cilësimin kulak të babait dhe xhaxhait.Të gjitha këto që thua ti nuk janë të vërteta. Xhaxhai im vërtet është arrestuar është torturuar dhe është liruar për mungesë faktesh. Është provokuar nga njerëz të sigurimit për të ndihmuar bandat, por nuk i ka ndihmuar.
Për babën tim nuk është mbledhur fronti, por ti ke dërguar njerëz që ti merrje kartat e frontit në shtëpi.Kryetari u nxe dhe bërtiti-more këlysh armiku, ti nuk më beson mua? Ti kërkon të më tregoshë mua kufijtë? Mos u nxeh shoku kryetar, fjalët i mer era, e vërteta shkruhet, a nuk unë të drejtë të di të vërtetën e prindëve të mi? Kujt i flet kështu ti more rrugaç, a e di se kush jam unë? Po shoku kryetar e di mirë, që ke luftuar për çlirimin e vendit, dhe për këtë kam respekt për gjithë ata që luftuan dhe sakrifikuan për çlirimin e vendit. Po ti shoku kryetar a më njeh mua? Ku e di ti që jam rrugaç? Është e para herë që ma thonë këtë fjalë në jetën time.Më vjen keq shoku kryetar, por nëse ka një njeri që është rrugaçi numër një është yt bir.Që i merr notat pa hap libra, që bredh lart e poshtë rrugëve si rrugaç 

E thirri ne telefon dike dhe pas pakes erdhei Ibrahimi,dhe e pyeti e njeh kete rrugaq,Po,jemi te njejtit fshat,dhe ska fjale te keqia per te.Shoku Ibrahim ky është një copë rrugaç i pa edukatë, sot më ka ofenduar mua, që kam luftuar kam derdh gjak për çlirimin e vendit, mua kuadrin kryesor të partisë, ky po ofendon partinë dhe pushtetin me mosbesimin që çfaqi sot para nesh. Shoku kryetar më ke thirr mua apo shokun Ibrahim sot? Unë po dal, kur të mbaroni me shokun Ibrahim po vij unë përsëri, dhe emri im është Agron, jo rrugaç, këtë emër më kanë vënë prindët e mi të nderuar, me këtë emër do ti nderoj për gjithë jetën, nëse të pëlqen emri rrugaç verja djalit tuaj, unë nuk jam rrugaç as nuk do të bëhem kurrë, tha Agroni dhe doli nga zyra e kryetarit. Ashtu i nervozuar ai u nis drejt shtëpisë së tij në fshat. Bëra mirë që dola dhe nuk e zgjata bisedën, mendonte me vete Agroni, nga provokimet e tyre të djallëzuara mund ta pësoja keq. Këta janë të gjithë një lloj, e vërteta është mbyllur në kasaforta dhe nuk gjendet, heshtja është ilaçi më i mirë, këta e ka
ë në dorë gurin dhe arrën, tha Agroni me zë të ulët dhe ktheu kokën pas mos po e dëgjonte ndojnë hije....
@Xhavit Gasa.

[size=12]Artan Biraci ku luftoi kjo ushtri apo benin luft me tasat e groshes .
[/size]
[size=12]Kastriot Xhemalaj Kush guxoi të sulmoi Shqipërinë e ta provonte forcën e Ushtrisë Shqiptare!
[/size]
[size=12]Artan Biraci i kish ber pazaret me fqinjet Enveri duke ja shitur trojet tona ai sja kerkonte dhe ata se sulmonin. pazar me trojet e kombit per te mbajtur sundimin e tij diktatorjal. posht diktatori njeriu qe vrau dhe burrin e motres vet Bedri Omarin dhe e la te motren duke peshuar njerezit tek ish mapo e madhe ne tiran . ai dhe te jatin e syrgjynosi e se permendi kurr. ai ishte jevg.[/size]

Enver tradhetari,shkruan Artan Tivari 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n

Kuçi Kuçi Haxhi po kosova nuk eshte e pa varure,ore qen i serbise.Kjo ushtri e uçk es me ndihmen e eproreve te shqiperise i robereroi shqiptaret e Lugines se Prsheves,edhe te Ilirides,ore qent e serbise e zoti u shkerdhefte faren e juaj.Ju tradhetise i thoni atdhetarizem.

Enver tradhetari,shkruan Artan Tivari 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n
Kuçi Kuçi Haxhi Riza Sinani,pse kecen dege me dege si satani.Sa shqiptar i ke vrare ne revolucionin e vonuar?Nese e sheh veten qe je atdhetar ja ku e ke veriun e kosoves,qamerin ,luginen e presheves, ,iliriden,sangjakun e nishit e te pazarit te ri,dhe ulqinin me fshatra ,çlirioji qe i shiti enver tradhetari.Une po ua shoh per te madhe pse komentojne me ju.Pse nuk te bllokojne?Po pse kurr nuk te ndegjova qe enverin e pergaditen greko serbet?Po kush sipas juve e peruri enverin ne krye?Fole drejte e jo prralla

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas