Ushtari i luftes Artan Deda
:: politika
Page 1 sur 1
Ushtari i luftes Artan Deda
Artan Deda i nderuar shqiptart musliman jan te pushtum prej katolikve veq ktheu mbrapa ne vitin 1990 e knej malltretimi ishqiptarve qysh ka qen ne bashk punim rugov millosh vatikan urrejtje per shqiptart dhe fen islame dashuri per fen katolike permes shoqatave humanitare nen tereza ,gjat luftes un kam ni zera qe thojshin turku i ka fajet ne kohen kur serbt na granatojshin ,un e kam perjetu tentim vrasjen gjat luftes ne ofenziv n front nga disa njerz te shtabit por edhe pas lufte nga njerz te politikes dhe krejt kta jan pro katolik dhe kan jetu ne zvicerr,sod ata bejn jet lluxi kurse un jetoj ne mjerim edhe pse kam merita shum me shum se ata per lirin dhe kombin shqiptar etj etj ,vetem shiqoje kishen ne prishtin se pari e prishen shkollen dhe ndertun kish mbi te ,se dyti tri rruget qe e rrethojn i emertuan me emra katoliksh ,por ajo qe me ben shum te dyshimt esht se bulevardi deshmort e kombit qe ishte prej rrethit e deri te grandi, pjesa prej grandit deri te semaforat n qosh t kishes u fshi dhe u shkru rruga xhorxh bush ,dhe kjo na jep me kuptu se kur edhe nga emri deshmort e kombit ka frig kjo kish ne sherbim te kujt asht,edhe ne ulpian dy rruget qe shkojn te kisha jan te emertume me emra katolik oke po pse kjo pa besi pse kjo urrejtje e madhe ndaj shqiptarve te fes islame ,un nuk besoj se ket urrejtje e kan shqiptart katolik ,por politika katolike po,por edhe politika din me i bo njerzit me nerva te qenve ,e rreziku mund te jet shum i madh,
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 16 h