Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Demaqi dhe Hydajeti e malltretun Metush Krasniqin

:: sport

Demaqi dhe Hydajeti e malltretun Metush Krasniqin Empty Demaqi dhe Hydajeti e malltretun Metush Krasniqin

Message  Perparimi Mer 31 Mai - 17:39

[size=32]LIDHJA E PRIZRENIT

PORTAL I LIDHJES SHQIPTARE PËR SHQIPËRINË ETNIKE

Demaqi dhe Hydajeti e malltretun Metush Krasniqin BG1

[/size]
[size]

Demaqi dhe Hydajeti e malltretun Metush Krasniqin Metushkrasniqi

HISTORIA

Rrëfimi Tronditës I Heroit Metush Krasniqi

16. Tetor 2016 Arber Gashi Comments(13)

Post Views: 3 508
Për Adem Demaçin
“Me Adem Demaçin biseduam më 1963. Ai më foli per nji Organizatë Marksiste Leniniste, ndërsa unë isha i interesuar për vazhdimsi të NDSH-së (Nacional Demokratikja Shqiptare). Ademi më tha se ajo asht nji organizatë fashiste! Unë e ndjeva veten keq dhe i thash se nuk doja të punoja për komunizëm. Ato ditë më moren në hetuesi e më keqtrajtuen sa s`bëhet, duke më kerkuer t’i informoja për organizatën e NDSH-së! Na thuej me kë e ke formuar organizatën? – Ju thash, pse më torturoni, pse nuk jua paska thënë i njejti se më ke e kam formuar organizatën, derisa ditka për formimin e saj?”
Burimi i informacionit – Familjarët e Metush Krasniqit dhe libri i të burgosurit politik Ramadan Haziri – “Imazhi i vëllait në sytë e motrës” Fq. 144
Për Hydajet Hysenin
“Pasi më rrihnin e më dërrmonin me tortura, udbashët më kthenin dikur në qeli. Hydajeti, në vend se të tregonte pak ndjesë, ju thonte shokëve tjerë: ja, e paskan palue këtë nacionalistin dajak, dhe qeshej! Në këto momente e ndjeja vehten ma të dërrmuem se kurrë. Asgja nuk më ka ba në shpirt tortura e udbashëve, sa ma kanë ba thumbat e Hydajetit pas maltretimeve dhe torturave që i përjetoja. Mua si nacionalist më torturonin pa masë, ndërsa marksistët nuk i preknin me dorë.”
Burimi i informacionit – Familjarët e Metush Krasniqit
[/size]

Alejdini

19. Tetor 2016 te 22:00

Une e kam nje mesazh se Adem Demmaci edhe Hidajet Hyseni e din krejt se ka qen nje mut edhe shpiuna serb, keshtu futjave, se me pa kan i mire Adem Demaci e kishin myt, kete bir muti edhe kudre

Ramadan Maliqi

17. Tetor 2016 te 11:48

PO E VERTETA E TE DHANAVE TE METUSH KRASNIQIT U DUK EDHE MA VON KUR PREJ ZVICRES ,,MARKSISTAT LENINISTAT I ANGAZHOJSHIN PER PRURJE TE PROKLAMATAVE NE KOSOV,SHUMICA E TYRE JAN PRE NE BES RUGES,SI NDSH-ISTI ZIJA SHEMSIJU.SAMI KURTESHI,ISUF KAJTAZI,AGUSH MALIQI E SHUM TE TJER.NE VIZITEN E PARAFUNDIT TE FAMILJARVE ZIJAHUT KA DEKLARU KESHTU,,O MIGJ KUKU PER MU KUJNA I PASA BESU UNE I GJALL PREJ KTU NUK DAL PAS DY JAVE I VJEN KUFOMA E MASAKRUAR,NJET EDHE KOMANDAT PLAKU U SMU PAS DEGJIMIT TE TRATHTIS SE ,,MARKSISTAVE LENINISTAV.TE INTERESUARIT MUN DJU JAP MA SHUM DETAJE.

Gashi

17. Tetor 2016 te 9:07

Nji gja esht e kuptushme qe poplli yn vet i ka nda trojet etnike snaj ka marr me dhun as kush.poplli yn vet esht fut neper burgje duke shpijonu njeri per tjetrin.edhe sot jemi prap te njejtit ska ndryshime…

Arsim Gashi

17. Tetor 2016 te 1:18

Sot qka te degjohet qka te shkruhet per politikanet ton te qeveris së sotme osh’t mi besu .de fakto de jure ne qeveri ton kami shum e shum bashkpuntor te shkavit .kun nderta ende punojn ne detyra shum te larta .edhe pse dikur ju dolen emra e mbiemer .ata ende jan ne detyr .me popllin ton ësht qudi .edhe ather ne kohen e Hasan prishtines e tradhtun .dorvras shqiptar .

Flamur

16. Tetor 2016 te 20:34

Jam krejtesisht I sigurte me qe potencoi Metush Krasniqi I Madh se nuk preken me dore enveristet , ate teze a perforcojn komentet e hydajetit ne rastin torturimit te Metush Krasniqit, turp hydajet, pra nuk duhesh the jesh gjeni ta kuptosh kush e shpiunoi Metushin, turp edhe ty stalinisti i kulluar ballkanisti adem demaqi

Milaim Kastrati

16. Tetor 2016 te 18:59

Hydajeti duet te reagoj
E dijme percaktimin markesist-leninis bile ma se shumti stalinis por ta urrej NDSH-ne po me duket ligesi

https://www.ballikombetar.info/2016/10/16/rrefimi-trondites-i-heroit-metush-krasniqi/

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas