Historia e Leonora Jakupit
:: bota
Page 1 sur 1
Historia e Leonora Jakupit
Kuçi Kuçi Haxhi
7 h ·
Biografia e Leonora Jakupit
Kujtim Kurti Ja merrte karin n'goje komondantave.
Gezim Arusha
Gezim Arusha KAM NDEGJUE SE LEONORA BASHK ME NANEN KAN GISHT NE VRASEJ E BABES SAJ NE SHQIPERI. SA ESHTE E VERTET NUK E DI PO NE AT KOHE U FOLKE.
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 3 min
Kuçi Kuçi Haxhi
Kuçi Kuçi Haxhi Gezim Arusha,nese nje ka fole nuk duhet mi besue,a nese ne shqiperi paskan vdek prinderit e Leonores ,atehere diçka eshte ne pyetje.Ama Milaim Zelani shpifesi ,ka deklarue se ne lufte ne kosove baba i ka vdek.He e beso ketij qenit te serbise
J’aime · Répondre · À l’instant
J’aime
Gezim Arusha UN KAM NDEGJUE PERSERI PO E CEKI ME TE NDIME, KAFE LLAFE, QE BABEN JA KAN AKSIDENTUE DIKU NE SHQIPERI NE RRUGEN MILOT - KUKES
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 7 h
Kuçi Kuçi Haxhi a répondu · 2 réponses · 7 h
Hamdi Ndrecaj Bababi i leonore eshte aksidentu .dhe ka rene me makin menje humner .nga aty eshte nxjerre nga banoret e Tropojes pase kater ditesh te aksidentimit .sepse ne ate gjendje luhfte ajo rruge ishte bere shum e rrezikshme dhe epa frekuentueshme.Mose spekuloni .ne kohen e luftes leonora dhe e ema kan qenene gjermani .ase nje dite ne kosov .
J’aime · Répondre · 4 h · Modifié
Kuçi Kuçi Haxhi Hamdi Ndrecaj,diten kur ka ba aksident baba i Leonores,a ke qen te Rrasat e Zogut?Ne cilin muaj ka ba aksident?
J’aime · Répondre · 4 min
Kuçi Kuçi Haxhi Hamdi Ndrecaj;Lexo si po rrejne gazetat? haha....Foto e rrallë e babait të Leonora Jakupit, i cili u vra heroikisht në luftë ...
://gazetanewborn.net/foto-e-rralle-e-babait-te-leonora......
Traduire cette page
Foto e rrallë e babait të Leonora Jakupit, i cili u vra heroikisht në luftë (Foto) ... babai i këngëtares, Magazina.al, ju sjell një fotografi të rrallë./Magazina.al/. baba.
Foto e rrallë e babait të Leonora Jakupit, i cili u vra heroikisht në…
GAZETANEWBORN.NET
J’aime · Répondre · Supprimer l’aperçu · 2 min
Kuçi Kuçi Haxhi Hamdi Ndrecaj,pse po rrejne shqiptaret,te vdekurin ne aksident e shpallin hero pa luftue.A eshte kjo ne rregulle?
"Kosovarja".
Leonora Jakupi është e bija e Qazës dhe Ferides. Babai i saj i ndjerë, i vrarë në luftë, e ka lënë me zemër të thyer dhe këtë e ka thënë disa herë këngëtarja. Ai, ishte frymëzim për këngët e saj patriotike. Edhe "A vritet pafajësia" është një dedikim për luftën, për të atin...
E, nëna e saj, ndonëse me dhimbje ja doli që ta bëjë më të mirën me Leonoren, duke e menaxhuar atë dhe talentin e saj në mënyrën më të efektshme.
"Kosovarja" për herë te parë publikon foto të prindërve të këngëtares së mirënjohur./Kosovarja/
http://www.kosovarja-ks.com/showbiz/keta-jane-prinderit-e-leonora-jakupit-foto-9789/?archive=1
7 h ·
Biografia e Leonora Jakupit
Kujtim Kurti Ja merrte karin n'goje komondantave.
Gezim Arusha
Gezim Arusha KAM NDEGJUE SE LEONORA BASHK ME NANEN KAN GISHT NE VRASEJ E BABES SAJ NE SHQIPERI. SA ESHTE E VERTET NUK E DI PO NE AT KOHE U FOLKE.
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 3 min
Kuçi Kuçi Haxhi
Kuçi Kuçi Haxhi Gezim Arusha,nese nje ka fole nuk duhet mi besue,a nese ne shqiperi paskan vdek prinderit e Leonores ,atehere diçka eshte ne pyetje.Ama Milaim Zelani shpifesi ,ka deklarue se ne lufte ne kosove baba i ka vdek.He e beso ketij qenit te serbise
J’aime
Gezim Arusha UN KAM NDEGJUE PERSERI PO E CEKI ME TE NDIME, KAFE LLAFE, QE BABEN JA KAN AKSIDENTUE DIKU NE SHQIPERI NE RRUGEN MILOT - KUKES
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 7 h
Kuçi Kuçi Haxhi a répondu · 2 réponses · 7 h
Hamdi Ndrecaj Bababi i leonore eshte aksidentu .dhe ka rene me makin menje humner .nga aty eshte nxjerre nga banoret e Tropojes pase kater ditesh te aksidentimit .sepse ne ate gjendje luhfte ajo rruge ishte bere shum e rrezikshme dhe epa frekuentueshme.Mose spekuloni .ne kohen e luftes leonora dhe e ema kan qenene gjermani .ase nje dite ne kosov .
J’aime · Répondre · 4 h · Modifié
Kuçi Kuçi Haxhi Hamdi Ndrecaj,diten kur ka ba aksident baba i Leonores,a ke qen te Rrasat e Zogut?Ne cilin muaj ka ba aksident?
J’aime · Répondre · 4 min
Kuçi Kuçi Haxhi Hamdi Ndrecaj;Lexo si po rrejne gazetat? haha....Foto e rrallë e babait të Leonora Jakupit, i cili u vra heroikisht në luftë ...
://gazetanewborn.net/foto-e-rralle-e-babait-te-leonora......
Traduire cette page
Foto e rrallë e babait të Leonora Jakupit, i cili u vra heroikisht në luftë (Foto) ... babai i këngëtares, Magazina.al, ju sjell një fotografi të rrallë./Magazina.al/. baba.
Foto e rrallë e babait të Leonora Jakupit, i cili u vra heroikisht në…
GAZETANEWBORN.NET
J’aime · Répondre · Supprimer l’aperçu · 2 min
Kuçi Kuçi Haxhi Hamdi Ndrecaj,pse po rrejne shqiptaret,te vdekurin ne aksident e shpallin hero pa luftue.A eshte kjo ne rregulle?
"Kosovarja".
Leonora Jakupi është e bija e Qazës dhe Ferides. Babai i saj i ndjerë, i vrarë në luftë, e ka lënë me zemër të thyer dhe këtë e ka thënë disa herë këngëtarja. Ai, ishte frymëzim për këngët e saj patriotike. Edhe "A vritet pafajësia" është një dedikim për luftën, për të atin...E, nëna e saj, ndonëse me dhimbje ja doli që ta bëjë më të mirën me Leonoren, duke e menaxhuar atë dhe talentin e saj në mënyrën më të efektshme.
"Kosovarja" për herë te parë publikon foto të prindërve të këngëtares së mirënjohur./Kosovarja/
http://www.kosovarja-ks.com/showbiz/keta-jane-prinderit-e-leonora-jakupit-foto-9789/?archive=1
Re: Historia e Leonora Jakupit
Me 21 qershor 1989 caktohet dita e betimit për Brigadën 134 dhe për bërthamat e dy brigadave të tjera, të cilat qenë të plotësuara me kuadro ushtarake dhe me një pjesë të trupave, pjesa tjetër pritej të plotsohej. Në ceremoninë e betimit ka qenë e ftuar edhe këngëtarja jonë e njohur Leonora Jakupi, e cila ka kënduar këngën-hymn, « Besa-besë, besën ta kemi dhanë ». I ati i saj, eprori Qazim Jakupi ka rënë në krye të detyrës bashkë me Muharrem Tafën që përmenda pak më parë. Komandant i Brigadës 134 me dekret të Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Kosovës jam emëruar unë. Ministri i Mbrojtjes, kolonel Krasniqi më ka dorëzuar flamurin e luftës duke më urdhëruar që ai të mos binte kurrë në duart e armikut, kam pranuar flamurin dhe jam betuar se ai « kurrë nuk do të binte në duart e shkieve ». Ai flamur bashkë me flamurin kombëtar u ka prirë të gjitha veprimeve tona luftarake. Ndihmësi im për moral është emruar Sali Çeku. Komandant i Batalionit të Parë ka qenë Sefedin Kuqi, i Batalionit të dytë Bajram Stojkaj, i të tretit Fadil Hadërgjonaj. Farush Thaçi ka qenë kryeshef i artilerisë dhe komandues i njësitit artilerik pranë brigadës 134. Lumni Surdulli, që ka rënë në betejën e Loxhës, dhe disa të tjerë kanë pasur detyrat e drejtuesve të kompanive. Kanë qenë të emëruar gjithashtu edhe ndihmësit e komandantit për xhenjeri, sanitet etj. Në brigadën 131 ka qenë emëruar komandant Rrustem Berisha, ndërsa i brigadës 133 Kemajl Shaqiri 4http://www.trepca.net/2001/zemaj/zemaj10.htm