Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves

:: politika

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Empty Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves

Message  Perparimi Mer 10 Fév - 14:00

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Empty Re: Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves

Message  Perparimi Dim 9 Juil - 6:49

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Images?q=tbn:ANd9GcSfXchr6B1_--QrevGcXXVK9XRhRMQIr_gHSgOmvMcD8sfOJl_r6Q.Nuk pom intereson kush e pruri ne krye te shqiptareve enver bimbashin.Por pom intereson pse enveri e shpalli Rankviqin hero te shqiperise?Dhe pse Rankoviqi e shpalli enver bimbashin Hero te jugosllavise?Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Kadare2en

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Hoxhadushani

[size=32]Tag Archive: Enver Hoxha[/size]

[size=32][size=36]Enver Hoxha është homoseksual, ja dëshmia e përkthyesit të telegrameve të diktatorit[/size][/size]

By voal.ch | July 5, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Enverhomo

Lajmi që tronditi kupolën e lartë të Partisë së Punës: “Udhëheqësi shqiptar, Enver Hoxha, ishte një homoseksual, një paranojak dhe vrasës…”   30 vjet më parë, arratisja e një përkthyesi të ATSH-së tronditi sistemin komunist dhe kupolën e lartë të Partisë së Punës. Ajo që bëri bujë nuk ishte arratisja e tij, pasi arratisje ndodhnin …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Më 1 qershor 1944 Enveri jepte urdhërin për mësymje në veri të Shkumbinit dhe për shfarosjen e antikomunistëve – Studim nga VELI HAKLAJ[/size][/size]

By voal.ch | June 1, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Arrbashkimi

Denoncimi i marrëveshjes kombëtare të Mukjes (1 – 2 gusht 1943) nga drejtuesit e Partisë Komuniste Shqiptare, nën diktimin e tutorëve jugosllavë Miladin Popoviçi dhe Dushan Mugosha u shoqërua me intensifikimin e veprimeve luftarake të formacioneve partizane kundër grupimeve politike dhe formacioneve ushtarake jokomuniste, me objektiv të qartë: marrjen e pushtetit dhe vendosjen e sundimit …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Foto e pa publikuar më parë, Enveri në gjendje të dehur[/size][/size]

By voal.ch | May 28, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Enverideh

Ne kete foto qe shihni me poshte, te papublikuar me pare, eshte Enver Hoxha, i cili duket ne gjendje te dehur. Ne nje postim ne rrjetet sociale, ish-Drejtori i Arkivave te Ministrise se Brendshme, Kastriot Dervishi shkruan: “Komandanti legjendar” siç nuk e keni parë më parë. “Kjo është një foto tjetër që tregon komandantin gjatë luftës …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Arratisja e ’75, si i ndërpreu pushimet diktatori Hoxha[/size][/size]

By voal.ch | May 20, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Prespansko-ezero_07

POGRADEC – Brenda katër orëve montuan “varkën e Noes” dhe nëpër natë kaluan në anën tjetër të liqenit, në Maqedoni. Për t’i shpëtuar ferrit komunist, 16 pjesëtarët e familjes Fezollari (më e moshuara 60 vjeç dhe fëmijët, 3 e 6 muajsh) nga Pogradeci ikën deri në Australinë e largët. Arratisja e bujshme e kësaj …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Si u zhduk sportisti që shoqërohej me vajzën e Enver Hoxhes[/size][/size]

By voal.ch | May 20, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Pranvera-hoxha-kopertina-e-librit-473x296

“Të gjitha personazhet e librit i kam njohur në të shkuarën time”. Kështu u shpreh shkrimtari Fatos Kongoli, kur promovoi romanin e tij më të ri “Gjemia e mbytur”, hedhur në qarkullim nga shtëpia botuese “Toena”. (Majtas) Pranvera Hoxha, vajza e ish diktatorit. (Djathtas) Kopertina e Librit te Kongolit “Gjemia e mbytur” është një anije …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]BASHKIM SHEHU: KOMUNISTËT FITUAN, POR U KTHYEN NË BANDË VRASËSISH[/size][/size]

By voal.ch | May 17, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Bashkimshehu

SHEHU – PAST PRESENT CONTINUOS: HIJET E SË KALUARËS NË LIGJËRIMIN PUBLIK “Komunistët fituan luftën, por u kthyen në bandë vrasësish”Duke mos dashur të japë leksione ex cathedra, shkrimtari Bashkim Shehu u ndal (në takimin për ligjë-rimin publik) në dy aspekte: i pari, trajtimi i periudhës së komunizmit nga media e shkruar, dhe i dyti, …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Kadare: Ja si e njoh Enverin, ishte mediokër si Marksi, Lenini, Stalini dhe Hitleri[/size][/size]

By voal.ch | April 20, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Kadare2en

Ai ndihej i lirë më shumë se çdo njeri i lirë. Liria e brendshme i dha mundësinë të shkruante. Kjo e bëri një shkrimtar të madh. Ismail Kadare, shkrimtari më i njohur shqiptar në botë, ka dhënë një intervistë për agjencinë rumune “news.ro”. Pyetur nëse Enver Hoxha ishte njeri i fuqishëm, ai përgjigjet: “Jo, ai …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36](Intervista e plotë) TRI MOTRAT HOXHA – E KISHIM KUSHËRI ENVERIN, POR NA INTERNOI 30 VJET NË SAVER TË LUSHNJËS Intervistoi ANI JAUPAJ[/size][/size]

By voal.ch | April 15, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves 541667_4856592652374_1756685247_n

Suzana, Handani dhe Nermini, sot janë të shtyra në moshë, por dikur, vajza nga një familje e kamur, ato kishin secila nga një dhunti: në tenis, muzikë dhe gjuhë të huaja. Edhe pse fis me ish-diktatorin, pas arratisjes së të vëllait ato internohen në Savër të Lushnjes. Nga aq pak sa kujtojnë, ato tregojnë kohët …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Foto antologji: Enver Hoxha duke u puthur me Dushan Mugoshën[/size][/size]

By voal.ch | April 13, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Hoxhadushani

VOAL – Në faqen e tij në facebook, miku Hakik Mena ka postuar këto foto, në njërën prej të cilave Enver Hoxha është duke u puthur me Dushan Mugoshën. Ndryshe nga çfarë shkruan në kujtimet e tij për gjoja kontradiktat e thella, Enveri ishte më shumë se miqësor me Dushanin. Më poshtë edhe shënimi nga …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Hotel “Moderno” në Elbasan dhe burgosja e pronarit të saj[/size][/size]

By voal.ch | April 10, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Capture-21

Pasi mbaroi plenumi i Beratit, mbëmjen e 27 nëntorit 1944, Enver Hoxha mbërriti në Elbasan. Të nesërmen do nisej në Tiranë si kryeministër i qeverisë “demokratike” të Shqipërisë. Ai qëndroi në Elbasani në hotel “Modernon”, pronë e Xhavit Biçakut. Duhet t’i ketë bërë përshtypje Hoxhës cilësia e atij hoteli. Si ziliqar që ishte dhe po …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Dollia në Tiranë, që futi në sherr Titon, Molotovin dhe Stalinin[/size][/size]

By voal.ch | April 6, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Titostalinmolotov

Një lidhëse kushtore (në qoftë se) e shprehur nga një “çinovnik” [nëpunës] i vogël, paralajmëron çarjen e madhe përtej “perdes së hekurt”. Të jesh punonjës legate në një vend të humbur të perandorisë komuniste në vitin 1948, si Shqipëria, dhe të “shkëlqesh” me një batutë në majat më të larta të regjimeve të fuqishme të …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Masakra e Tivarit, historia tragjike e mijëra burrave të tradhtuar nga Enver Hoxha dhe banda e tij[/size][/size]

By voal.ch | April 1, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Masakraetivartisi

Cili ishte roli i Miladin Popoviçit dhe përse heshti Ramiz Alia Shtabi Operativ i “Kosmetit” i urdhëruar nga SHS i UNÇJ-së me qëllim të shpërbërjes së bërthamës së qëndresës shqiptare në Kosovë, gjatë muajve mars-prill 1945 mobilizon me dhunë shqiptarët për t’i dërguar në frontin e dytë të ashtuquajtur të “Adriatikut” në veriperëndim të Jugosllavisë. …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Dy dokumenta ku diktatori Enver Hoxha është shpallur dy herë Hero Kombëtar[/size][/size]

By voal.ch | March 28, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Enver-hoxha

Diktatori Enver Hoxha i dekoruar Hero Kombëtar në vitin 1947 dhe 1948, dekorata që i mban edhe sot e kësaj dite, paçka se klasa politike shqiptare krenohet se e ka rrëzuar diktaturën por diktatorit nuk ia ka hequr medaljet e larta si Hero kombëtar. Një iniciativë e deputetëve të PDIU-së, Mesila Doda e Shpëtim Idrizi, …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Pse e mohoi Enver Hoxha rolin e Zogut në rezistencën anti-italiane[/size][/size]

By voal.ch | March 14, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Enver-hoxha-ahmet-zogu-433x300

MENTOR NAZARKO A e dobësoi Enver Hoxha pozicionin e Shqipërisë në përplasjen me Greqinë në Konferencën e Paqes në Paris, në 1946? Kristo Frashëri, historiani i madh shqiptar, pak para se të vdiste shkroi një vepër kushtuar kësaj konference, e cila pati rol përcaktues në konfirmimin e kufijve ekzistues të Shqipërisë. Ai thotë se Enver Hoxha …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Fletë-rrufeja tronditëse për Lasgush Poradecin: Ke qëndrim të pahijshëm, korrigjohu![/size][/size]

By voal.ch | March 11, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Lasgushi

Më 6 shkurt 1967 Enver Hoxha mbajti një fjalim të rëndësishëm. Kjo njihet si datë e lindjes së lëvizjes së “Fletë-rrufesë”. Motoja e saj ishte thirrja apo porosia e Enver Hoxhës: “Cilido me zë të lartë dhe me gërma të mëdha të shkruajë se ç’mendon për punën dhe për njerëzit”, – raporton “BalkanWeb”. Pas kësaj, …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Letra e Nolit per Enverin Konica 4 vjet ne dollap merrni trupin[/size][/size]

By voal.ch | February 26, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Capture-135

Noli, letër Enverit dhe Malëshovës: Konica 4 vjet në dollap, merrni trupin. Krerët komunistë injoruan kërkesën e Nolit në vitet ‘40. Testamenti i Konicës: Nuk do të më tretë dheu nëse nuk do ta çojnë kufomën time të tretet në tokën mëmë. “Ndërroj jetë me mejtimin se ti je njeriu që më ke kuptuar më …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]POROSI E PROF. ARSHI PIPËS… Nga FRITZ RADOVANI[/size][/size]

By voal.ch | February 20, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Capture-102

Shumë pak Shtete të vogla si Shqipnia kanë nxjerrë Personalitete të Mëdha sa né! Mund të jetë kenë muej korrik ose gusht i vitit 1990, kur e kam degjue në radio “Zëri i Amerikës” tue porositë Popullin Shqiptar, pra plot 24 vjet maparë Prof. Arshi Pipa tha: “Pa u hjekë nga Sheshi Skënderbe shtatoria e …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Varri i përbashkët makabër i vitit 1951 – 22 të pushkatuarit e “bombës në ambasadën sovjetike” Nga AGIM XH. DISHNICA[/size][/size]

By voal.ch | February 20, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Capture-94

Pas pyetjesh e kërkimesh të shumta, aty nga viti 1993, buzë lumit Erzen, nën një kodrinë afër Urës së Beshirit, u zbulua një gropë me eshtra njerëzish. Ç’qe ajo gropë? Prania e grave të përzishme dhe e burrave të tronditur, tregonte se nuk ishte gjetur një tumë ilire, por një varr i përbashkët, varr makabër …
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Dokument – Nexhmija: Vetëm një herë jam veshur fashiste, daja im u vra nga partizanët[/size][/size]

By voal.ch | February 15, 2017

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Nexhmijaja

[size=32]Ish drejtori i Arkivave në Ministrinë e Brendshme, Kastriot Dervishi ka botuar sot një dokument, ku sipas tij nxjerr edhe më shumë fakte se ish bashkëshortja e ish diktatorit, Enver Hoxha.[/size]

Në këtë dokument ajo ka treguar nga jeta e saj e vështirë si dhe vrasjen e dajës nga partizanët maqedonas.
Reagimi
“Vetëm një herë jam veshur fashiste, daja im ishte ballist, u vra nga partizanët”
Fakti që Nexhmije Hoxha ka qenë anëtare e Partisë Fashiste tani përforcohet nga fakte të tjera. Deri më tani kemi dhënë prova që i përkasin dokumenteve nga koha e luftës si dhe tjera të kohës kur sundonin komunistët. Ky deklarim i përket 8 janarit 1952. Në të gjithkush mund të shikojë se si e pranon vetë e përmendura lidhjen e dikurshme me Partinë Fashiste, origjinën familjare, por edhe faktin se dajën e kishte pasur ballist dhe që ia kishin vrarë partizanët. JIsh drejtori i Arkivave në Ministrinë e Brendshme, Kastriot Dervishi ka botuar sot një dokument, ku sipas tij nxjerr edhe më shumë fakte se ish bashkëshortja e ish diktatorit, Enver Hoxha. Në këtë dokument ajo ka treguar nga jeta e saj e vështirë si dhe vrasjen e dajës nga partizanët maqedonas. Reagimi “Vetëm një herë …
https://www.voal.ch/dokument-nexhmijes-vetem-nje-jam-veshur-fashiste-daja-im-u-vra-nga-partizanet/
LEXO MË SHUMË

[size=32][size=36]Mehmet Elezi dhe Qemal Sakajeva, njerëzit besnikë të regjimit komunist, këshilltarë dhe diplomatë të Berishës[/size]
[size=36]Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Salimurati
[/size]

[size=36]Nëse Zoti është sinonim i dashurisë dhe djalli i urrejtjës, vetë fakti që këto dy negacione emotive jetojnë në ne dhe me ne e dëshmon që ne jemi produkte të përleshjes permanente të antagonizmave.
Po të mos ekzistonte urrejtja njeriu nuk do t’ia dinte vlerën dashurisë dhe anasjelltas po të mos ekzistonte dashuria njeriu nuk do ta kuptonte kurr sa e keqe është urrejtja.
Ta urresh djallin nuk do të thot ta duash automatisht Krijuesin por imagjinaten që e ke për të dhe anasjelltas ta duash Krijuesin nuk do të thotë ta urresh djallin por imagjinaten që ke për të.
Ta urresh eksploatimin, padrejtësinë, racizmin, shovinizmin, korrupsionin, krimin, tiraninë, skllavërimin, hipokrizinë, cinizmin etj…do të thotë të kesh perceptim të ngritur në piadestalin më të lartë të ndërgjegjes, ndërsa nëse posedon edhe afinitet për diferencimin dhe deshifrimin e hiroglifeve të jetës do të thotë t’i afrohesh me mijëra kilometra misterit të saj.
[/size]
[size=36]Motori i jetës është lufta për ekzistencë ndërsa energjia që lirohet dhe shfrytëzohet për ta jetuar jetën dhe për ta ndërtuar ambientin për lehtësimin e ekzistencës është gjithashtu produkt i bashkveprimit të materies së vetëdijësuar dhe idesë. Lufta permanente në mes negacioneve të të gjitha formave aq sa prodhon po aq edhe shpenzon energji andaj sasia e energjisë thotë fizika mbetët gjithnjë e njëjtë ndërsa e vetmja gjë që ndryshon janë trajtat dhe format e energjisë.
[/size]
[/size]

Dernière édition par Perparimi le Jeu 16 Aoû - 10:39, édité 9 fois

Perparimi
Admin

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Empty Re: Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves

Message  Perparimi Mer 15 Aoû - 10:08

Si Hitleri ,edhe Enver qeni ua ka bere shqiptareve neper kampet e perqendrimit neper tere shqiperine.
Si kan force me perkrah nje kasap te tille,siq ishte pedofili enver idioti.A jan shqiptar keta perkrahes te enver tradhetarit?
Apo qafira jashte tokesor.
Po tek e fundit a e dinin keta perkrahes qe enveri erdhi ne pushtet te shqiperise fal Milladinit e Mugoshes.Pra fal serrbeve.A nuk kishte ma te zgjuar se enveri?
A e dinin keta perkrahes se enverin e kishte nis nena e tij Gjyla me Bimbash Kalajen(Bimbash Halil Boshnjakun)?
Gjyla nuk e kishte nis me burrin e saj enverin a e dijne?
A e dinin se burri sah Halil Hoxha ne kete kohe kishte shkue ne amerike me nxjerr disa lek e mi prue ne shtepi?
A e dini keta perkrahes se pos Bimbashit edhe vellau i Halilit bante qef dhe e mbanin sekret kete poshtersi?
A e dijn keta perkrahes se velau i Halilit i tregoj Qerçizit,se Gjyla mbesa e tij na ka marr ftyren ka mbete me bar me Bimbashin?

A e dinin keta perkrahes te enverit se nana e ,enverit ishte mbesa e Qurçil Topullit?
Qerçiz Topulli i i pagoj du trima me vra Bimbashin me nxjerr ftyren .
Kurse mesen Gjylen e la me pjelle Enver kopilin.
Pse nuk e vrau me kopilin, mesen e vete Qurçizi?
A e shifni se Qurçizi nuk e paska vra Bimbashin per shqiperi,por per kurveri qe ja ka len me bare mbesen e tij Gjylen.
Kan e kan ngrit si patriot regjimi i enver kopilit,ta dini se jan tradhetar.
Kosoven,qamerin sangjaket ,liriden,Ulqinin me lejen e enverit jan coptue,dhe masakrue kosovaret ne bare.
Rrugen e qenit ja ndoqen te uçk es.Po se vete Fadil Hoxha u the Bravi djelmosha aty ku e kam lan une ju amanetin tim ma quat ne vend.Dhe mu kjo uçk e vorrosi uçk me nderime sikurse me pas qen komandanti i uçk es.Dikujt i djeg kjo e vertete,e kujt i djeg ne rts.

https://www.youtube.com/watch?v=PDenKcgLTY4

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 16 Aoû - 10:41

Enver hoxha me rankoviqin kasapin e shqiptareve te kosoves Shtabi-Pergj-me-oficere-britanike-905x395

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé

:: politika