Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Avdi ibrahimi,kundershtone videon time,ndegjone videon

:: politika

Avdi ibrahimi,kundershtone videon time,ndegjone videon  Empty Avdi ibrahimi,kundershtone videon time,ndegjone videon

Message  Perparimi Jeu 7 Jan - 12:38

Kjo video eshte ba ne vitin 2000,tjetren video e kam ne perpunim mbas kater viteve qe kam bisedue me Aziz Morinen,pra rrenat e Avdi Ibrahimit nuk kane te ndalura duke u mundue qe edhe argumentet e gjalla mundohet te mi çmontone me ate poshtersine e vete qe e ka ne shpirtin e poshter.
Ndegjone vdieon dhe shkrimet e tija qe mundohet me pallamut.I smuri nga kanceri nuk ka mundesi te me kerkone qe te shkoj ne kosove e ti thote tanve se keshtu ishte puna e Avdi Shpiunit.

Albanian Real Facts of Life a partagé la photo de Avdi Ibrahimi.
28 décembre 2015, 11:18 · 

Reagimi Ndaj Videos 1 2 3 Të Udbashit Haxhi Kuqi Stafi e pa te udhes qe te gjithe ju mundeni ta Lexoni Reagimin::

Avdi ibrahimi,kundershtone videon time,ndegjone videon  5995_914430945300307_4964547302455098962_n

Avdi Ibrahimi‎ à Albanian Real Facts of Life
24 décembre 2015, 12:24 · 

Reagim
I kam lexuar, e dëgjuar, nga Haxhi Kuçi-Rrenci, shpifaraku, ofenduesi, provokatori, “mesazhet” në gazeta ditore, portale informative, si dhe disa biseda telefonike në yutube, te mbushura me trillime, rrena, fantazi, provokime, idiotizma, fyerje teper banale, shkruar me fjalor rrugaçi, si dhe bisedimet e tij telefonike, me njerëz të ndryshëm, që ai u imponohet atyre të flasin sipas deshirave të tij, në ” videon e Albanian Real Facts of Life” të shpërndarë ne fb, dëgjova tek po fliste në telefon me Aziz Morinën nga Reshtani i Suharekës, të cilin e kam patur mik, por që në kohë lufte nuk e kam takuar asnjiherë me që ai ka qenë i paaftë për luftë, edhe pse shpirtërisht e ka urrejtur e luftuar pushtuesin jugosllavo- serb, dhe njihen si familje atdhetare në anët tona. Ndërsa mbasë mbarimit të luftës çlirimtare e kam takuar disa here, e viteve të fundit ka patur probleme shëndetësore, ka qenë me sëmundje të kancerit, e Haxhi provokatori ka biseduar me te disa ditë para se të ndahej nga kjo jetë Azizi tashmë i ndjerë, ku duket qartë edhe nga zëri se është keqpërdorur nga Haxhi Rrenci. Nga kjo bisedë telefonike, kamë bindjen e plotë se është mashtruar padashje nga rrenci, mashtruesi e shpifaraku Haxhi,megjithkëtë as u trondita as u mbusha me mllef. Pas degjimit të yutubes, përplot mashtrime shpifarake, çorientuese, me fjalor tejet banal, po mendoja fare i qetë. Si ka mundësi që një njeri normal të jetë i mbushur deri në gryk me mllef vulgar e të derdh vrer të zi ndaj gjithë botës njerëzore dhe asj shqiptare që po përpiqet me të gjitha forcat përparimtare që ta ndryshojnë botën për të mire? 
Ku duhet ta ketë burimin kjo arrogance e papërmbajtur e Haxhi Rrencit? 
Pas një meditimi jo të gjatë, erdha në përfundim se rrënjet e kësaj arrogance çorientuese shpifarake duhet të jenë nga shpirt vogëlsia dhe mendjelehtësia e çekuilibruar te”miza pas veshit” e Haxhiut, që nuk pati prapanicë të rreshtohet në radhet e UÇK-së. Paçka se ai flet se kam bërë këtë e atë..Të gjitha këto janë thash e themet e Haxhiut të sëmurë shpirtërisht…në fund të fundit nuk kemi se ç`farë presim më tepër, sikur Haxhiu të kishte force çfarë në të vërtetë do të bënte kundër mbarshqiptarëve dhe botës mbarënjerëzore, e në veçanti ndaj autorit të këtij reagimi.
Por ajo që vlen të theksohet me të madhe, është fakti se modeli i rrenacakut dhe racistit ashkali, është mbrujtur sistematikisht në vite me urrejtje kundër shqiptarëve bile ai i shanë edhe shqiptarët e vdekur, në atë mënyrë sa që të tjetërsuarit Haxhi, dhe sojit të tij të djallosur, po t`u heqësh këtë urrejtje nuk do të dinë se me ç`farë të merren mëpastaj. 
Krejt në fund një këshillë urtësie për të gjithë atdhetarët të penës e të pushkës!
Të mësohemi të mos i bëjmë askujt padrejtësi, të mos e marrim nëpër gojë njëri-tjetrin, të mos u imponohemi njerëzve në mendimet e tyre të drejta, ta bëjmë vazhdimisht atë të mirën për kombin e atdheun dhe për vetën tonë, ta bëjmë atë të duhurën, atë të mbarën, duke i lënë të tjerët që janë mësuar të mashtrojnë, të shpifin, të përfitojnë, të manipulojnë për lavdin e tyre, të rrejnë për interest e tyre personale, të thonë çafrë të duan, se ate punë kanë profesion të tyre, sepse askush që nuk është në një mendje të mykur me ta, nuk do t’u shpëtonë fjalëve të tyre shpifëse, po edhe nëse je dijamant për nga pastërtia njerëzore e kombëtare.
Bashkangjitur reagimit po ju dërgoj foton: Dy vëllezër në UÇK, tani të dy Vetran Luftëtarë të UÇK-së: Avdi dhe Avni Ibrahimi, si dhe Çertifikatën time të Veteranit.
Mbeteni të përshëndetur nga Avdi Ibrahimi.
Veteran Luftëtarë i UÇK-së
Prizren 24 Dhjetor 2015

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas