Pse KOmandant Malisheva kerkonte ndihme nga tradhetari Ali A
:: sport
Page 1 sur 1
Pse KOmandant Malisheva kerkonte ndihme nga tradhetari Ali A
Xhelal Selmani Toplana
4 septembre, 15:10 ·
Do té ishte mé miré pérgjigje se sa like!!!.
J’aime Commenter
Partager
Xhelal Selmani Toplana Nuk éshté patjetér té pérgjigjesh .H.N.
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 23:51
Hamdi Ndrecaj Sjam .kompetent qe une te pergjigjem ,,dote pergjigjet secili ..per punet e veta qofshin te mira apo te keqija ..SHqiperia ka Zot ..Ilirida ka zot SHtepie ,,,QE Po orvatet ti qese punet ne binar ..dhe ashtu dotejet ,,,
J’aime · Répondre · 4 septembre, 23:54
Xhelal Selmani Toplana Hamdi Ndrecaj gjithé kané pér tu pérgjigjur para popullit dhe para zotit, mos sot nesér,mos harro se kungulli mbi ujé nuk shkon gjithmoné!!,kush ka mjellé ate edhe do ta korrin!!,.
J’aime · Répondre · 1 · 12 h
Hamdi Ndrecaj 100%..po poston ,e adres te gabuar pyetjet ..
J’aime · Répondre · 4 h
Haxhi Kuçi Komandant Malisheva neqoftese ka kerkue ndihme nga Ali tradhetari mesiguri paskan pas marveshje diçk mes vedi.Kjo nuk do kallauz.
J’a
ime · Répondre · À l’instant
Votre réponse...
Vaxhid Demiri Në baz te ksaj rradakës teme disa gjërave kam arrit me ju ra në fije,por që ksaj të rastit të Kumanovës nuk po mundem me i ra ne fije.Ma mir mka ra me e lan krejt e mos me hup koh kot.....
J’aime · Répondre · 1 · 5 septembre, 00:26
Sami Canolli meq e pat pranu se ka qen ne dijoni AKI ata e din se kush ken e ka tdhadhetu apo ndoshta vet politikanet shqiptar ne maqedoni bashkpuni me te kosoves per mostjav prishur rahatllakun ikan pa kta djem qe munden te permbysin gjithqka dhe javkan muntu rastin koha dote qet ne shesh te verteten LAVDI TRIMAVE
J’aime · Répondre · 1 · 2 h
https://www.facebook.com/xhelal.aliu
4 septembre, 15:10 ·
Do té ishte mé miré pérgjigje se sa like!!!.
J’aime Commenter
Partager
7 personnes aiment ça.- 1 partage
Met Ilirida shum pytje me vend dajko ?
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 15:12
Nasuf Desova Bajrakrari Vetem aj e dine
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 17:04
Asim Saliu Nese Luftetaret vendore te Kumanoves, nuk marin pjese ne "çlirim te familjeve te veta",,,
Ç'FARR motivi i PASTER i ardhjes nga qytete te tjera, mundet me qene.?.!.
J’aime · Répondre · 4 septembre, 18:08
Xhelal Selmani Toplana kjio éshté diqka tjetér Asim Saliu,pérgjigje té Malishevés dua.si kérkon nga tradhetari ndihmé????
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 19:39
Xhelal Selmani Toplana E dimé miré se kush éshté Malisheva edhe né 2001 edhe mé 9 maj 2015
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 19:40
Xhelal Selmani Toplana Hajde Gjeneral Hamdi Ndrecaj jep pérgjigje se edhe pér ty kam pastaj me postue!!!!!.
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 19:41
Hamdi Ndrecaj QFNARE PERGJIGJJE POKERKON ..NGA UNE PER PUNET E HUAJA ..OR SHOQ SIDUKET UNE DUHET TE PYES TY ,,
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 23:43
Xhelal Selmani Toplana jam i gatshém té pérgjigjem Hamdi Ndrecaj,né çfaré do kohe!!,jo vetém ty por çdo kujt,qé déshiron.
Xhelal Selmani Toplana Nuk éshté patjetér té pérgjigjesh .H.N.
J’aime · Répondre · 1 · 4 septembre, 23:51
Hamdi Ndrecaj Sjam .kompetent qe une te pergjigjem ,,dote pergjigjet secili ..per punet e veta qofshin te mira apo te keqija ..SHqiperia ka Zot ..Ilirida ka zot SHtepie ,,,QE Po orvatet ti qese punet ne binar ..dhe ashtu dotejet ,,,
J’aime · Répondre · 4 septembre, 23:54
Xhelal Selmani Toplana Hamdi Ndrecaj gjithé kané pér tu pérgjigjur para popullit dhe para zotit, mos sot nesér,mos harro se kungulli mbi ujé nuk shkon gjithmoné!!,kush ka mjellé ate edhe do ta korrin!!,.
Hamdi Ndrecaj 100%..po poston ,e adres te gabuar pyetjet ..
J’aime · Répondre · 4 h
Haxhi Kuçi Komandant Malisheva neqoftese ka kerkue ndihme nga Ali tradhetari mesiguri paskan pas marveshje diçk mes vedi.Kjo nuk do kallauz.
J’a
Votre réponse...
Vaxhid Demiri Në baz te ksaj rradakës teme disa gjërave kam arrit me ju ra në fije,por që ksaj të rastit të Kumanovës nuk po mundem me i ra ne fije.Ma mir mka ra me e lan krejt e mos me hup koh kot.....
J’aime · Répondre · 1 · 5 septembre, 00:26
Sami Canolli meq e pat pranu se ka qen ne dijoni AKI ata e din se kush ken e ka tdhadhetu apo ndoshta vet politikanet shqiptar ne maqedoni bashkpuni me te kosoves per mostjav prishur rahatllakun ikan pa kta djem qe munden te permbysin gjithqka dhe javkan muntu rastin koha dote qet ne shesh te verteten LAVDI TRIMAVE
J’aime · Répondre · 1 · 2 h
https://www.facebook.com/xhelal.aliu