Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Sherone zemren dhe kancerin

:: sport

Sherone zemren dhe kancerin Empty Sherone zemren dhe kancerin

Message  Perparimi Ven 29 Mai - 2:01

KARDIOLOGU MË I FAMSHËM I ZEMRËS prof.dr. Zhan Mitrev JEP RECEPTIN E JASHTËZAKONSHËM
Recept për ta bërë gjithë trupin gjithnjë e më të shëndetshëm. I pastron enët e gjakut, e mjekon zemrën, e përmirëson tepër imunitetin, e pastron mëlçinë e zezë, e përmirëson shumë punën e trurit, mbron nga infrakti dhe shëron nga kanceri.
Përbërja:
15 LIMONA
12 KOKA HUDHRE
1 KG MJALT
400 GRAM FARA TË GRURIT
400 GRAM ARRA
Mënyra e përgatitjes: 
Merrni 400 gram të grurit të papërpunuar dhe vendosni në një kavanoz të xhamit. Mbushni me ujë dhe leni të qëndrojë 10-12 orë. Mbulone me fashë. Pas 10-12 orëve kullone përmes gazës dhe lani mirë kokrrat e grurit. Një ditë më vonë do të paraqiten mugullime me madhësi 1-2 milimetër. Në makinën e blurjes së mishit, bluani bashkë me hudhrat, arrat dhe grurin e mugulluar. Pastaj bluani edhe 5 limona me gjithë lëvoren dhe shtoni te përbërja. Prej 10 limonëve vetëm lëngu shtohet në përbërje. Në fund shtohet mjalti. Përbërja vendoset në kavanozet e xhamit. Ruhet në frigorifer. Shfrytëzohet pasi të qëndroj tri ditë. Ky ilaç mjekon krejt organizmin dhe shëron nga gjithë sëmundjet.
Si konsumohet:
1-2 lugë të supës para çdo haje (tri herë në ditë), kurse për shërimin e kancerit merret nga një lugë në çdo dy orë.
Ju lutem shperndajeni qe ta lexojn te gjithe se ia vlenë

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas