Kush ishte dhe kush eshte Fatmir Limaj ?
:: kulture
Page 1 sur 1
Kush ishte dhe kush eshte Fatmir Limaj ?
Haxhi Kuçi
1 h · Modifié
Kush ishte e kush eshte Fatmir Lima ?
Po tani e mbane larte Fatmir Limaj komandantin e policise se autostrades Skender Krasniqin,ish nje polic qe ma theu kioskun tim per te mi nxene fletushkat e popullit per pavaresine e Kosoves..Vete ma theu kioskun ish ky qen polic,dhe ma la fain kinse une e kam thye kioskun dhe mi lidhi duart ne pranga.Ky bir qeni me qen komandant ne uçk,a ka zot?Antikombetaret me udheheq luften çlirimtare.Ja kush na paska qen Fatmir Lima ? Drejtorin ton te policise se Kosoves,qe eshte i biri i Enver Maxhunit inspektor i sigurimit shtetror te serrbis deri diku ne vitin 95 ,e bani vete Fatmir Lima. Komandantin e FSK_së Kadri Kastrati tani pasi eshte bere konandant i pergjithshem e ka lene gruan e vete me femi edhe e ka marre per grua femren te cilen e ngante ishe komandanti regjonal i mitrovices ne vitet e 90-99 me emrin Vuqina shih ti kon e kemi edhe ne krye te ushtrise qe une tani jame i bindur se qdo informat kalon teke serrbet. Po kjo grua punon ne polici ne regjionin e prishtines drejtor per logjistik ne regjion.
Pse ky popull nuk e nxen Fatmir Limen e ta shtine me tregue,pse paska marr ne qeveri keta udbasha?Por eprori i Fatmir Limes,e i Albinit,e Thaqit,eshte vete Avdi Ibrahimi.Ky eshte kryekomandanti i kriminelave ne trojet tona.Paraqitet atdhetar,por ne zemer e mbene nanen serbi.E shifni ma vone o popull shqipetar.
Kujtim Roka
34 ami(e)s en commun
Ajouter
SHakal SHakali
8 ami(e)s en commun
Ajouter
Esat Zejnaj
2 ami(e)s en commun
Ilmi Gashi
7 ami(e)s en commun
Naser Shala
1 ami(e) en commun