Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Pastruesja=sHPATI+Tail

:: sport

Page 1 sur 3 1, 2, 3  Suivant

Pastruesja=sHPATI+Tail Empty Pastruesja=sHPATI+Tail

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:51

Pastruesja=sHPATI+Tail Kkkst7Pastruesja=sHPATI+Tail Dddyj0
Xhevat Kryeziu,Cen Desku,Une Haxhiu,dhe Rrahim Buzhala,ne nje pajtim ne Baje te Malisheves,dhe foto e dyte _ mars 1997 ne promovimin e vepres:Eshte Prof Mejdi Elezi
http://www.freeblognetwork.com/drenica/715/
http://www.freeblognetwork.com/Albanian/1241/#c23139http://freeblognetwork.com/drenica

akull_akull
ty po te pergjigjem se tanve s mundem,veq me kone ju e me pa se shka shoh une tane diten neper tirone,valla kishi me u binde se pa droge nuk bon...une nuk dij se kur ti leshon droga shka bohet veq tane kohen jane te gzuem,te kenaqur te gatshem per seks,te gatshem per te te perqafuar dhe dhuruar krejte shka kane...
Une vet hala s`ja kom nise se jom ene me mentalitet nga katuni dhe me e hupe punen si pastruese s`gjoj mo veq me dale me shite apo me marre droge...

Dernière édition par le Mer 25 Avr - 16:52, édité 3 fois

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Pastruesja=sHPATI+Tail Empty Re: Pastruesja=sHPATI+Tail

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:52

Besa kishte me kone mire...

Ta dijshim se çka osht morali se pari nashta kishim me dijte se si te sillemi.Po prej kujt ta mesojme nje gjo te tille?
Babai i sotem nuk ka moral,nona e sotme nuk ka moral ...japin pare te majme ti shesin fmijet e tyne per hajni dhe prostitucion jashte shtetit...Prifti,Hoxha,Murgeshat,Popat,Shehat,te gjithe te pamoralshem . Mesuesi, profesori, doktori, gjyqtari... i tere aparati i shtetit...me tera apatarurat e saja...totalisht i pamoralshem... dhe ku mbetemi ne te tjeret qe nga keta duhet te marrim shembull?
Une them se moral osht te jesh ne gjendje te dijsh se çka don me bo dhe si don me jetue...se pallavrat: jo osht keshtu morali ,jo osht ashtu...keto tash s`po pijne uj mo! Po me duket qe asnjehere nuk ka pase moral te caktuar por ka qene vetem nje rrene e diktaturave...se duhet keshtu e duhet ashtu...si ua donte atyne interesi.
Tash bre njerez osht mire ... demokracia nuk njeh asnji moral shoqnor perveq atij individual sepse ajo (demokracia) osht e bazume ne lirine e pakufizume te individit...

Genjejne Amerika, Vatikani, Berlini, Londoni, Parisi, Riadi,Meka,Teherani...Jerusalemi...
e na dojme me dijte se cili osht morali...?????????????

Kqyrni punen e juve dhe boni qysh ju doket ma mire per juve...se ky osht morali e jo asnjo tjeter..

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:53

More ...
une nuk po dij pse po nguleni vetem ne fjelet e juaja te ceketa...
Une ua thash se nuk ka asnje rregull as ligj ne bote qe e definon moralin...se duhet keshtu apo ashtu!Kur tere udheheqesit boterore dhe fetare jane te pamoralshem,dhunues,shites drogash,vrases etj...ku doni bre ju me shkue?...
Hajt e u ardhshin mendet sa per vedi!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:53

Me dekje i denojne njerzit ne Amerike,bile edhe me ka njimije vjet robije!Na nuk mundemi me u bo ma te mire se Amerikanat edhe n`kofte se jemi.Me dekje...me dekje...jo me dekje,ani jo me dekje...qysh t`na thojne ata Demokratat e huja!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:56

Masi sonte nuk po m merr gjumi...po du me shkru pak...do sene qi nuk po i dijne te tone.
Kjo/apo ky,Tirona_zemra ime...koka aq naiv-e sa tuj thone se jane vra shum njeres e kundershton mundesine e dallavereve amerikane apo te tjereve...
Qysh e kom ndie une ketu n`Tirone prej atyne qe bojne politike aty jon myte 3000 vet diku,jo mo shom.E per 3000 veta kush e len pa e fitue buken e 300 milionave njerez qe i ka ne vend te vet?
Hajder bre,edhe ju shkollaret turzoni pak mendjen...se bota nuk osht krejte akullore.Dreqnite e medhaja jon te mo i Modhi e sot ai osht Amerika...se me dreqni njeri bohet i modh e jo me pune e njerse si une e shkreta,qi duhet edhe (X)...tua pastroj Politikualeve tone pa fitue asgjo mo shum se buken e gojes.
Mu m`kan thone do ketu,do politikana se aty ne ato kulla ne Amrike punojne gjysa prej Izraelit,do me thone se ata jon çifut,Jahudi apo hebrenj si te doni me ju thone...edhe asnjo prej tyne at dite nuk osht kone ne pune...kurrnjo nuk osht vra...
Nashta kjo ka qene rastesi si i thojne keta politikanat po prej 1500 çifuteve,çysh bre asnjoni nuk u gjet at dite ne pune...?
Nuk dij une mo shum,per juve e dij qe s`kom se shka ju veti se nuk dini ne qeto sene kurgjo...kuku per neve qe s`po i kqyrim punt tona kur s`po i dijme te hujat!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:58

Nji rregull i pashkruem osht qi kurkujt ne bote nuk munesh me i dhone dishka me zort.Me ia marre po munesh.Nkjoft se shqiptaret e moren islamizmin me force nga Turku opse nuk e leshuan ate ne toke kur shkoi ai,por e mbajten dhe po e mbajne edhe sot.Qashtu edhe per fete tjera katalike,artodokse,shehlerqe etj.Ketu ka naj interes qe po i mbajne edhe mbas shkumjes se turkut,Romakut,sllavit e grekut...apo ndryshe,ata jon shkue veq i kane lane dikond ketu mbas me ua mbajte fete hala?Tash njerzit ne shipni po bohen katalik e ne amerike po bohen muslimon...he dreq o pune hec e bjeri ne fije!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:58

Une,qekjo pastruesja e ...te Tirones ,edhe pse e pa shkolle te nalte si ju tjeret,se Rrena sado qe te kallajitet(zbukurohet)ajo Rrene osht e nuk bohet e vertete.Kombin e percakton Gjuha,prejardhja dhe kultura e njejte e jo kurrfare shteti dhe kufijsh si po rrejne keta politikanat tone dhe te huaj.Shteti komb osht edhe kjo nji nder Rrenat ma te madha qe ekzistojne.Nuk ka komb Amerikan,nuk ka komb jugosllav,nuk ka komb Belg,Zvicrran,Maqedon,Kosovar,australian etj...Keto jane vetem shtete(dhe te brishta federata apo konfederata)qe popoj apo kombe te ndryshme rrijne bashke ,ose nga interesi i tyre ekononmik ose nga pamunsia te shlirohen nga pushtuesit e tyne.Per mue,etnia dhe kombi jane te njejta sepse kane nje gjuhe,nje prejardhje dhe nje Kulture te perbashket.Kush e thot ndryshe ai veq po rrene me te madhe.Por edhe keto rrenma e kane interesin e tyne.Se Amerika e cila ne vendin e vet i ka treqind lloje njerzish me gjuhe dhe prejardhje te nryshme,ajo nuk thot asnjehere qe ka kombe tjera ne Amerike por vetem Amerikane...gje qe nuk osht asnji grime e vertete.Ata jane shtetas Amerike por jo Amerikane se Amwerikane nuk ka,ka angleze,Hebrenj,Gjermane,Afrikane,Indijane,Japan,Kineze,Arabë,Shqiptare,etj...por jo Amerikanë...njersoj sikurse qe ne Maqedoni nuk ka maqedon por ka bullgare,turq,shqiptare,Rome,Greke,shkije etj...te cilet kane gjuhet e tyre kombetare.Nuk mundesh bre me kone Amerikan me komb e me fole Anglisht as spanjollisht.Nuk mundesh me kone Kosovar me komb dhe me fole shqip krejte si shqipnija.Per me bo kombin tond duhet me mbarue gjuhen tande qe nuk osht e njejte me asnje gjuhe tjeter ne bote...dhe kete gjo e din edhe budalla e le mo keta kishe te shkolluem...
E zgata pak por edhe mue si pastruese keto Rrenat e politikanave po me bojne nervoz.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 5:59

Mue me doket se te tane shkruejne dishka per mire ketu,por ata qi jon taman te mire nuk jane ketu.Ata nuk lejohen te shkruejne as neper gazeta e jo ma neper forume,se tane bota tash osht bo komunizem e kurkush nuk guxon me fole as me shkrue dishka te vertete,veq Rrena dhe shpifje qysh i don moda e huej edhe Qarshija!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 6:00

Une ju shprehi ngushllime te gjithe shiptareve qi e kane dashte kete Ibrahim rugoven q

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 6:02

Keq e paske punen moj çike!
bon qysh te duesh se gjithqysh ke me u shajte...kqyr vepro ashtu qe do te shahesh me fitim e jo me humbje!

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 6:03

Ktu n`tirone thuhet: n`ta mort menja kshtu si jom!Qe ku jom e këqyrem mire...qysh te prijsh une te ndjeki prapa...nese mundesh me me mashtrue pa kurgja(pa pare,pasuri,e interese tjera)...hallall te qofte!Sa me shume trathti dhe ndarje,aq me shume konduksion per loje,sikur ata lojtaret qe nderrojne shume klube dhe gjithnje u duhet te jene ne forme se...si pranon askush.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Fév - 6:03

Per bese qekjo fjale more ti Clarion osht e vertete,po bre çudi pse dashnori mos me punue edhe ai sikur burri neper baushtella,pse me pase ai kohe me i nihmue grues se huej ne punet e shpise?...Nashta burri osht hamall edhe kur vjen ne shpi...e nuk meriton hiq ma mire...se edhe na grate tan kohen nuk rrijme tuj i ba "punet e shpise" me jarana,por veq sa t`a bojme qefin qi nuk mundet me na bo burri...Kesaj nuk i thojne tradhti por plotsim nevoje...

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 16:37

Iliria,
Perfaqsojne shtetin por shteti nuk eshte i shqiptareve.

profili
mesazh
2007-02-15

Shpatii

Switzerland

Kush i bënë fajtor demostruesit !? Ende ka shqiptar që po jetojnë me iluzione ohohooo, kush logjikon sadopak,5% serb minoritar!!! Në pakon e Ahtisarit 5% serb Evropa i ka vënë në ato pozita të "shtetit të Kosovës" që t'i bllokojnë 95% të popullit në të ardhmen. Ky është shteti simpatik që deklaroi Agim Çeku një ditë.
Shtetin e Kosovës të dashur forumist, nuk po e bëjnë mbi bazën e të drejtës ndërkombtare, nuk po mirret parasysh Lufta dhe Gjaku i derdhur për liri, nuk po denohet Shteti serb i cili bëri pastrim etnik në Kosovë, në Bosne gjenocid, në Kroaci pos tjerash e rrafshoi Vukovarin.
Shtetit serb po i denohen vetëm ca lider !!! Kurse shumë ma shumë u denuan shqiptarët të cilët bënë Luftë Çlirimtare se sa serb që masakruan popujt e ish Jugosllavisë.
Kam shkruar në fund të 2006-ës se nëse viti 2006 ishte vit i miratimeve të ligjeve për Kosovën ... 2007 do të jetë viti i demostratave anekënd Kosovës për të mos u zbatuar ato. Populli nuk do të lejojë që të zbatohet diçka e tillë në dëm të Kosovës.
Demostratat kundër pakos së Ahtisarit janë të drejta që po bëhn nga: Lëvizja Vetvendosja me OBK,LKÇK,LPK dhe Shoqatat e dala nga Lufta me në krye Albin Kurtin.
Kosova do të dijë që të drejtohet edhe në këtë situat shumë të rëndë nëpër të cilën po kalon.

Me respekt,Shpati

profili
mesazh
2007-02-15

Cerku

Albania

Sekretari i natos Skefer(Shofer i shqiptareve drejte diplomacis se varrit)
deklaron se dhuna do te pengoje procesin e statusit te kosoves!!Ha haaa sa qesharak qe po behet ky skefter!!

Dhe net njejten kohe thote se procesi qe po shkone perpara ska force qe mundet me ndalue sidomos pakon e Ahtisarit!!!Uh uh--drejte reberise se shqipeve!

Shqiptaret pa djem e serbet pa bishte e pa fajtor kurr ne keto vatra ska me pas rehati dhe spiunat le te ikin sa ma pare sa si ka ngrere gjarperi!

Qeveria e kosoves dhe komandantat e uçkes nuk kane luftue por kan mrezue po shifte sepse nje send çka po shihet nuk do kallauze,secili u ba biznes dhe tani po loze me popullin e vete bile paallaa nuk po iu hane per kopalla!!!
Kush a Bektesh merr vesh!!!

O baca Adem Demaqi

Me ty po bane hajgare ata qe ua ke fale jeten,dhe kush spo te ban hesape,o Mandel edhe zoti a ka bane seri me shqiptar dhe shkojne e zgjedhin kryetara muta qe na kane regjur shpirtin!!O baca Adem:Kur nuk done Mahmuti,as Magbulli spaska mundesi me iu dhurue lumturi ketij populli!
Paq per ty dhe Albinin e ma shume per ata qe e perkrahin pavaresin e shqiptareve!

VDEKJE SPIUNAVE,qelbanakeve jav peshurresha vorrin e spiunave

profili
mesazh
2007-02-15

Cerku

Albania

O vella kush je tani duke e udhehequr forumin

O qija nanen atije apo asaj kurve shqiptare qe po na shlyen shkrimet e nanen ja qift serbija dhe qeni i zhugafte

O kurven e ja kajsha edhe femin ne djep ja qift shkau

Haxhi Kuçi
poet i popullit dine edhe keshtu o burr o çenke vellau im dhe fute sa ma shpejte e dhijau kete forum te qenefave e nanen sloba ja qift se ka shume qe e administrojne kete forum e jane me shkije qenat

profili
mesazh
2007-02-15

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 17:13

Në linjë: Cerku , Beton , Ulsteinvik , Mirakulous , Anaa , Blizzard , Menelaos , Ektoras , Scorpiongirl , Akull_akull , Tonitr , Linda , Furtuna2 , Gentfaja , Schumi , Skesatri , Shpatii , Adelinaa , Cakaj , Acdc , Obelisku , Fjorda , Nosense , Argjenda , Iliria , Tilo_al , Angelo_nero , Mane , Qamil , Paranoic , Sarinda , Venerisk , Riki30 , Iza , Kolapetrit , Noli87 , dhe 257 Vizitorë

Cerku :
• Mesazhet Private
• Profili Personal
• Çidentifikohu

HYRJE
REPLIKAT E DITËS
TEMAT E ZGJEDHURA
FOTOGALERIA
PROFILI
CHAT
KONTAKT

MESAZHE PRIVATE | Beton

Beton

Switzerland

15/02/2007
Pershendetje i ndruar
se pari te falemenderoi per te gjitha
edhe mua shoku shum postime spo mi lejone edhe per ate po mundohem e visitoi kete forum sa me shume se spo kuptoi fare ..dikush shkruan shqip e me thot jam grek spo e kuptoi edhe pse jam i ritur ne perendim une e me te vertet me mungoin ca gjera por..ketu spo muj te kuptoij..shume gjera..shume e tmersheme me vjen sdi pse..!!¨

Po ti si dine kush jan moderatoret.?

Pershendetje

Made in Beton

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 17:31

Në linjë: Cerku , Scorpiongirl , Shpatii , Beton , Adelinaa , Fjorda , Anaa , Arberor , Ulsteinvik , Schumi , Osm19 , Mirakulous , Blizzard , Menelaos , Ektoras , Akull_akull , Tonitr , Linda , Furtuna2 , Gentfaja , Skesatri , Cakaj , Acdc , Obelisku , Nosense , Argjenda , Iliria , Tilo_al , Angelo_nero , Mane , Qamil , Paranoic , Sarinda , Venerisk , Riki30 , Iza , Kolapetrit , dhe 243 Vizitorë

Cerku :
• (1) mesazhe
• Profili Personal
• Çidentifikohu

HYRJE
REPLIKAT E DITËS
TEMAT E ZGJEDHURA
FOTOGALERIA
PROFILI
CHAT
KONTAKT

MESAZHE PRIVATE |

Shpatii

Switzerland

15/02/2007
O poet haxhi Kuqi o ta njof shpirtin ta o vëlla po ndëgjoje ti Sofërn ,,mos fol me të shame nale pak shpirtin mos gufo ha ha ha se nuk kanë faj kta forumista ktu çka po bajnë demagogji këto media si në kohën e shkijeve krejt po ma kujtojnë hajrie Kalanicën kur i dhake lajmet një far vakti .
Ti shkruaj pa fyerje,pa shajt, pa fjalë të ndyta si psh ...pordha,botha etj etj krejt unë ti lëshojë aprovimet kur jam këtu duke aprovuar..... se tani jam moderator cerku.
Ti je i shkelqyeshëm ... nëse nuk ke shkrime shumë ndrrroje pseudonimin [nuckun] dhe mos trego se je Haxhi Kuqi se të njofin moderatorët që nga ngatrresa që ke bërë me Tail dhe Kundërajrorin e mundet të ngjaj që nuk ti aprovojnë postimet.
Këte po ta tregojë si mik shoku shokut dhe mos ta kuptoj askush tjetër. pos ne dy le ta dimë.

Me respekt,Sofra> Shpatii

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 17:38

Në linjë: Cerku , Beton , Scorpiongirl , Adelinaa , Fjorda , Arberor , Anaa , Shpatii , Ulsteinvik , Schumi , Osm19 , Mirakulous , Blizzard , Menelaos , Ektoras , Akull_akull , Tonitr , Linda , Furtuna2 , Gentfaja , Skesatri , Cakaj , Acdc , Obelisku , Nosense , Argjenda , Iliria , Tilo_al , Angelo_nero , Mane , Qamil , Paranoic , Sarinda , Venerisk , Riki30 , Iza , Kolapetrit , dhe 241 Vizitorë

Cerku :
• Mesazhet Private
• Profili Personal
• Çidentifikohu

HYRJE
REPLIKAT E DITËS
TEMAT E ZGJEDHURA
FOTOGALERIA
PROFILI
CHAT
KONTAKT

MESAZHE PRIVATE | Beton

Beton

Switzerland

15/02/2007
Pershendetje edhe nje her vlla i nderuar
ne ate qe punoi e mendoi une jam veç per BASHKIMIN KOMTARE vlla kjo me intereson shume..se jam shqiptar.nuk dalloi tjeret se çfare jane edhe ai çameris eshte shqiptare edhe imalite te zi etj etj e duhet te mendoim se edhe ne çameri kure te lind nje femije duhet te flase Shqip e jo greqishte ..qe mos ta zgjas shume..

Vlla i jeme nga postimet (te shamet) me dukesh se te kame lexu une ty....je kan me ndonje nik tjeter me hert ne ket Forum..??? apo gabohem.?

Cilet antare te Forumit te pelqejne me se shumti si dhe ke nje tem nese mundet gjeje temen e shkruaj Antaret qe i ke per Zemer nese spriton..

Te pershendes vlllau jem idashur

Beton.Zürich Zvicer

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 17:40

Shpati
E di qe nuk eshte mire per mua si poet te shaje por kur e kerkon koha edhe sharjet jane ilaq i kombit sepse le ta shohin veten ne pasqyre,tek e fundit se kam vetem per veten por per tere kombin sa nuk iu eshte bere vonese e tepruar se nje dite keni me me thone shameni se e kerkuam,por vone behet ore Sofra!Me fjale nuk bene e as baresone dikujt por eshte verejtje se po me duket nuk je ka e shehe se çka do te na behet???

Me te mira inshalla

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 17:59

Në linjë: Cerku , Ferushka , Scorpiongirl , Beton , Shpatii , Acdc , Anaa , Mirakulous , Arberor , Adelinaa , Fjorda , Ulsteinvik , Schumi , Osm19 , Blizzard , Menelaos , Ektoras , Akull_akull , Tonitr , Linda , Furtuna2 , Gentfaja , Skesatri , Cakaj , Obelisku , Nosense , Argjenda , Iliria , Tilo_al , Angelo_nero , Mane , Qamil , Paranoic , Sarinda , Venerisk , Riki30 , Iza , Kolapetrit , dhe 232 Vizitorë

Cerku :
• Mesazhet Private
• Profili Personal

MESAZHE PRIVATE | Beton

Beton

Switzerland

15/02/2007
Te falemenderoi si dhe mua me pelqen shum shpati dhe me ta then te verteten shpatin e njofi e me ndimon edhe mua shume te mesoi gjuhen shqipe me mire e kame Shpatii-n mesus si dhe Anna me pelqen shume ne shkrime e ca tjer qe spo me kujtohen..

te shkrujata diçka tek tema demostartat kunder Pakos te Atisarit duhet vllau i jem i dashur qe te jem te organizum ja tshe ja kur e te organizoim ne gjithe boten demostraata se spajtohem fare me ate zonjen Ahtisaren edhe une.

nese do te mundoheshe te shkruajshe pa te shara ka mundesi qe ti lejojne postimet moderatoret hahahahahhaa mos shaj shum shoku

RROFT BASHKIMI KOMBETAR.

bETON

Beton

Edhe Shpatiti po keshtu me tha qe mos te shaje sepse antaret e moderatoreve nuk po mi pranojne?Nuk eshte keshtu siq po mendoni,sepse eshe kur nuk shaje nuk mi pranojne sepse u djege shpirti i shitur qe jane mesue me ngrere mut me shkije?Ata e ato meqka jane kane beshkpunetore para dhe tani dhe kane aftesi qe te depertojne ne kete forume,por faje kane moderatori qe e ka krijue forumin e u ka besue ne niglizhence,apo ne te pa matur mire se kush jane?
Edhe sharja nganjehere eshte ilaq per spiunat!Bashkimi nuk bahet me fjale por me pune e sakrifice,e nganjehere edhe dajaku kete po ta them nga pervoja!
me te mira vellau im shqiptar.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 18:13

Në linjë: Cerku , Beton , Mirakulous , Anaa , Shpatii , Ferushka , Acdc , Scorpiongirl , Arberor , Riki30 , Adelinaa , Fjorda , Ulsteinvik , Schumi , Osm19 , Blizzard , Menelaos , Ektoras , Akull_akull , Tonitr , Linda , Furtuna2 , Gentfaja , Skesatri , Cakaj , Obelisku , Nosense , Argjenda , Iliria , Tilo_al , Angelo_nero , Mane , Qamil , Paranoic , dhe 206 Vizitorë

Cerku :
• Mesazhet Private
• Profili Personal
• Çidentifikohu

HYRJE
REPLIKAT E DITËS
TEMAT E ZGJEDHURA
FOTOGALERIA
PROFILI
CHAT
KONTAKT

MESAZHE PRIVATE

Mesazhi privat u dergua

(Pa titull)
( Mirakulous : 15-02-2007 ) Per ke e kishe fjalen, dhe kush esh spiuni??Ti nese paske njohuri qe si kemi ne per stafin, na thuaj te lutem, se nese eshte ashu eshte per te miren e te gjitheve.
Per ke e kishe fjalen, dhe kush esh spiuni??Ti nese paske njohuri qe si kemi ne per stafin, na thuaj te lutem, se nese eshte ashu eshte per te miren e te gjitheve.

Mirakulous

Ka njerez te stafit qe e meritojn lavdaten,per diten e sotme a per dje kush ka qen qe nje teme e kam pasur bisede ne teme ka qen e imja me Surful,e kan pranue dhe mbas disa diteve e kane hudhure,kam disa argumente por nuk dua une personalisht te behem shkaktar i ndonje grindjeje mes jush,ku edhe ju keni mundesin qe ta hiqni pa e diktue ai,sepse po i tregova dikujte,po i tregojn dhe po hakmirret ne shkrimet e mija duke mi hudhur!!!!!Por nuk eshte kjo pune e madhe sepse une ma pare i qesi ne forumin tim e pastaje ne kete forum e neper forume tjera,une i kam tr jo por kater forume tjera ku edhe keto çka po ti shkruaj ty dhe shokeve i qesi edhe ne tjera vende ,por une ne tjera forume i qesi me emer e mbiemer dhe le te gjykoi populli se a e kam per te miren time apo per kombin ne pergjithesi!Per veten kurr ne jeten time nuk kisha ditur te punoje,e edhe pse punova dhe me shkoi jeta si e qenit per shqiptar,e jo as per veti e as per femi te mi nuk kisha dite me punue,por kote e kotave paska qen puna ime dhe i mora ne qafe femit!!!
Me te mira vella i dashur.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 19:39

Në linjë: Cerku , Anaa , Vuthjani , Furtuna2 , Shpatii , Erikhi , Beton , Mirakulous , Acdc , Elda , Brendon21 , Xhavo , Paranoic , Ferushka , Scorpiongirl , Arberor , Riki30 , Adelinaa , Fjorda , Ulsteinvik , Schumi , Osm19 , Blizzard , Menelaos , Ektoras , Akull_akull , Tonitr , dhe 154 Vizitorë

Cerku :
• (2) mesazhe
• Profili Personal
• Çidentifikohu

HYRJE
REPLIKAT E DITËS
TEMAT E ZGJEDHURA
FOTOGALERIA
PROFILI
CHAT
KONTAKT

politike | Demonstrata kundër pakos së Ahtisaarit
• KERKO

[Mbylle kerkimin]

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Cerku

Albania

Anaa

Fatmir Sejdiun e kam pasur profesor bashk me Kurtesh Saliun te drejtes se kushtetutes,te dyte kane qen anuar ne anen kundra shqiptareve dhe ky qeni Arsim Bajram qeni qe ma bente çka po te vyen tye fakullteti,?Me beoni ju betohem ne zot,e dine mir Saliu i se drejtes penale kur Sali Kurteshit ne prani te ketije e disave ja kam pas ngjitur per gjoksi e hudhur per dysheme.

Demostrata ka me pas,por po kethehet koha e TITOS mbrapa ne kohen e vieve 1981 kur une i pata nisur demostratat e para vete me beso ne menzen e studenteve,dhe Hidajeti me Lajqin e moren motoriken qe ua dha per detyre udba,dhe disa ne diaspore e hangren veten duke u azganise,me vjen keq me ua permend emrat sepse nana e tije me ka respektue shume,dhe para disa vjeteve ka nvdekur e gjora edhe pse pakes krenohej per djalin e vete,por prape po ja le perendeise...
Perqarjet kane qen dhe kane me egzistue ndere shqiptar sepse,nje popull qe eshte i roberuar me mija vjet i ka keto te meta sepse nuk eshte fajtor serbija apo rusija qe shqiptaret jene nere sundim te serbeve ?Por fajtor kryesor jane udheheqesat shqiptar qe me ndihmen e nderkombetarev qe po ua japin fjalen qe kane me punue sipas derektivave te nderkombetareve qe ta shtypin kombin e tyre me serbin e grekun dhe bugarin e kane ndare kombin shqiptar qe ska si ma keq!!!Dhe ne Rambuje ata qe e nenshkruan rezul.1244 qe te gjithe qenat kane krijue partit e tyre a nuk eshte e vertete?Qe si tja nisesh nga Rugova,Marku,Edita ,Kaqusha,Suroi,Thaqi,Bukoshi,Kasuqi,Shala;keta jane gjelatet e shqiptareve,si ti vrasin keta tjereve spiuna me ua kepute hordhet nuk kane me guzue me ba za,por kane me ik naten nga kosova,e per shkije,po e ceku me mijera here se me ba e me pranue kosoven vetem nje here keta nderkombetaret,besen bre po ua japi e qen u befsha as shkijet e as RUSET si kemi shqiptaret armiq,por armiq jane amerikanet,anglezet,Italianet,e Gjermanet ne numer nje,sepse ketu u nise coptimi i trojeve tona edhe pse keta bahen kinse ne ju dojna,me sherre e kane sepse serbeve keta ua kane grabitur vendlindjen e serbeve e i debuan neper trojet tona kete e dijne shume mire GJERMANET!!!!!

Edhe nje here po u them se serbet,per serb e per Rus bashkimi i trojeve shqiptare bahet sonte,por mos te kerkojna nga ka bishti por ta gjejna koken,se koka eshte fajtori e keta jane zbatues te kontratave!Po flasi nga faktet e jo me te folurit e te shkruarit e atyre qe te perfitojne nga shkrimet?Une per vete e kam dhene provimin se çka duhet me dhen nje njeri per kombin dhe femit e vete:Kam luftue per flamurin e shqiptaeve e kam mbrojt nga shkiet,dhe shqiptaret mu kan kundervue e jo shkijet,tjeter,kur kam kerkue Republike me shkrime ne shkollen Nermale ne Prizren me 1972 shqiptaret me kane malltretue e sebet qeshenin dhe banin seri,mos u habiteni se eshte e vertete dhe mos thoni se skan pas qare se buke e kane pasur!!!!A shpirti im paska qen i qenit?A nuk kam pasur edhe une familje nane ,babe vella e motra?Edhe une kam mundur tu bashkohem ketyre qe nave qeveritar qe me kan ofrue pozita e pozita,por nuk kam pranue qe te shkilet e drejta e shqiptareve dhe kurr nuk me lejuan qe te punesohem ne profesionet e mija bile edhe me luftue me thane qe me te dal dhembi sa i qenit ti me luftuie kundra shkuve kurr ske me mundur mu vesh ne uçk,dhe ashtu perfundova duke mu kercnue qe nese e gjuaje nje serb polic kane me pas me mue pune?Keto fjale i kam shkrue me mija here dhe kam me ua perseritur gjere sa ti shtie ne frigen e vdekjes,e jo te na sundojn e ta genjejn popullon qe kinse keta na paskan dale neper male e na kane çlirue pisat tradhetaret qe bahen heronje!!
Kam shume per tju shkruar,por per perfundim:
Lufta per bashkim kombetar nuk ka perfundue kete ta dine i mitur e i madhe,dhe pasi te bashkohen trojet shqiptare çdo gje ka me ra ne vendin e vete dhe per çdo gje do te bejme plane si per qeveri,per te ardhmen e gjenerateve dhe planein e nartalitettit,sepse nga friga e shfarosjes dhe roberise shekullore e qone ne drastike numrin e lindjeve,kete e dijne shume mire shtetet e perendimi dhe mos te na fajsojn per as nje te mete qe e bajne shqiptaret ne diaspore!!Sepse vete na shtijn qe te mirremi me gjera qe tjeret te na gjelozojn e te nakundershtojne ne mos pranim si popull perparimtar?Pse e them kete?As nje shtet nuk ka popull te perkryer,bile çka bejne popujt e shteteve qe paraqiten te moralshem jane kombe ma te degjeneruara e me mujt ta rrasin edhe ne goeje!!
Vetem mua çka me kane bere qeveria e Gjermanis,dhe Qeverija e Frances,po ta ndegjojn te OKBes ku dhe ju kam lajmrue si gjygjit te Hages,VATIKANIT?e organizatave tejera per te drejtat e njeriut,as nje gjelat nuk ja kishte bere nje familjes keto gjenocide,gjenocid me kane ba o shqiptar,kam filma te gjalle por ju ore shqiptar po doni peshkun ne fertere,dhe nuk ju dheme juve e une bashk me femit e mi po ziem ne zjarm,por ani vellazni une do zihem e ju kendoni vetem kenget e juaja do u marrin fund dhe tani kur tu shtjerret zani,kungulli nuk shkon per gjithemon mbi uje?Por ndiheni veten ne vendin e juaj,ju kam shkrue edhe mesazhe private u kam shkrue edhe Martin Vules ne amerike,por ai qeshte si nje grue sepse me thonte kinse eshte i nxanur me pavaresin e kosoves kjo ka qen para dy vjeteve,dhe qeshte si kurvat,e dine pisi se kush jam,e ky eshte i biri i Brozit,shokut te Titos nga Tuzi dhe vertete Broz e ka baba i ketije bashkpuntori amerikan,e serb,antishqiptar,e njeh kete mire edhe Sali Berisha e Nanosi.

Me te mira ore popull shqiptar e mos flini por zgjohunu nga gjumi dimeror,se kur te zgjoheni me vonese mos e fajesoni as serbin e as Rusin ,por veteveten!
Leni partit politike se qeto jave kan prue zerzelen por zgjidhene nje njeri qe do te ju prin ne rrugen e mbare,i dini te dashurit e juaj por ju kruhet mu perqit me tradhetar dhe kur po ju hypin pastaje po e bani fajtor serbin????A keshtu nuk shkone
hajte se u lodha edhe une

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 19:50

Gjithashtu Cerka e kam lexu Pastrusen ma heret po nuk ka shkruar ka kohë

Shpati
Gjithashtu Cerka e kam lexu Pastrusen ma heret po nuk ka shkruar ka kohë
....................................................................................................................
Ti nuk e njeh,as une se njoh,por ka 21 shkrime,por kane vlere 21000 tanat,zemren ky njeri ma qetson,po ta di ku jeton mos mundesha ta benja diçka,bile nje kafe kam deshire me kete njeri ta pija!
Ky me qellim e kishte bere edhe shkrimin ashtu si shkarravina,por nuk i kishte shkarravina,por ndermjet vargjeve te ketije kishte diçka shume interesante,dhe ushqim i shqiptareve !Nje ushqim i pa sosur,i perjetshem,me plote drite te perjetshem,dhe me tha para disa diteve qe shume provakator kish ne kete forum?I thash qe mos te brengoset,ja dhash edhe forumin tim,por eshte veshtire te inkuadrihesh nese nuk e jep imelin dhe adresen e saket si je paraqit ne fillim ne internetin tend kete nuk pata mundesi tja them dhe mesiguri dikush ja ka shlyer ndonje artikull dhe ma nuk done te paraqitet,ku e kemi humbur nje vella te jetes.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 15 Fév - 20:07

Vella, me thuaj gjera specifike nese do te maresh nai pergjigje, qe kush ti ka heq postimet, dhe perse. Me thuaj ne ca teme,etj.

Sa per jeten tende, se di ca pret nga mua. Nuk di se cfare mund te te bej un ty qe te ndihmoj. Un jam thjesht nje supermoderator ne kete forum, skam gje ne dore.

Mirak

Ne temen Demonstratat kunder pakos se Ahtisarit,pasi e kane pranue mbas disa diteve ma kan heke,dhe tjeter:Leje qe mi hekin,por edhe me qesin jashte forumit,faji eshte i kujt e dini edhe ju sepse per ta pranue dike ne staf e me loz me shume nga ne duhet me ja dite rrenjet,sepse pisat ju bahen si engjuje gjere sa tu hyne ne qedhe,siq ju kan hyre,dhe jo vetem qe lozin jo me ju ne nje aspekte,sepse ju bindin qe veten e bejne te pa faje dhe korekte,sepse jane me deriktiva te posaqme,dhe ti pergjojn individet se kus dhe cilet jane kundershtar te te cilit!
Edhe une kam forume te mija,dhe e di se cili dhe kush me nderhyn apo nderhyn ne dike,por une nuk lejoje te me dirigjojn qarqet me qellime te zymta?
Nga ju nuk jam duke kerkue qe te kacafytesh me dike large kesaj.
Naten e mire vella

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 16 Fév - 3:31

Gezohem, qe ke forume. Te them dicka. Pashe nje shkrim qe kishe bere sot tek ajo teme. Nese mendon se do te dalin shkrime me asoj gjuhe ketu, nderro mendje vella. Te shajme dijme te gjithe, a di te thuash dicka me mend??

Miraku

I nderuar nese kam shajte diçka,atypari nuk e kam ndermend qe ta ofendoj te merituarin sepse ai shqiptar qe eshte i paster nga sharjtet e mija ska çka brengoset???
Shaje si ta merr mendja dhe une e di veten a jam qen apo shqiptar,nese me djege miza e bafsha me shendet pisllekun!Nuk e di sa je i knaqur me pergjigjen time?

Dhe a je ka e sheh o njeri,Anes qe i kam dhene pergjigje se pari eshte pranue nga stafi i juaj e sot mu tani eshte shlyere?Kush e bani kete,kete po e shane shoku yt.

çdo te mire Mirak

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 16 Fév - 3:34

(Pa titull)
( Mirakulous : 15-02-2007 ) Gezohem, qe ke forume. Te them dicka. Pashe nje shkrim qe kishe bere sot tek ajo teme. Nese mendon se do te dalin shkrime me asoj gjuhe ketu, nderro mendje vella. Te shajme dijme t...

(Pa titull)
( Mirakulous : 15-02-2007 ) Vella, me thuaj gjera specifike nese do te maresh nai pergjigje, qe kush ti ka heq postimet, dhe perse. Me thuaj ne ca teme,etj. Sa per jeten tende, se di ca pret nga mua. Nuk d...

(Pa titull)
( Shpatii : 15-02-2007 ) Gjithashtu Cerka e kam lexu Pastrusen ma heret po nuk ka shkruar ka kohë

(Pa titull)
( Shpatii : 15-02-2007 ) E more shoku i jem ... unë diku kam shkruar se nëse 2006 ishte viti i aprovimeve 2007 do të jetë viti i vlimeve nga demostratat që do të pasojnë ...

(Pa titull)
( Mirakulous : 15-02-2007 ) Per ke e kishe fjalen, dhe kush esh spiuni??Ti nese paske njohuri qe si kemi ne per stafin, na thuaj te lutem, se nese eshte ashu eshte per te miren e te gjitheve.

Beton
( Beton : 15-02-2007 ) Te falemenderoi si dhe mua me pelqen shum shpati dhe me ta then te verteten shpatin e njofi e me ndimon edhe mua shume te mesoi gjuhen shqipe me mire e kame Shpatii-n mesus si dhe...

(Pa titull)
( Shpatii : 15-02-2007 ) O poet haxhi Kuqi o ta njof shpirtin ta o vëlla po ndëgjoje ti Sofërn ,,mos fol me të shame nale pak shpirtin mos gufo ha ha ha se nuk kanë faj kta forumis...

Beton
( Beton : 15-02-2007 ) Pershendetje edhe nje her vlla i nderuar ne ate qe punoi e mendoi une jam veç per BASHKIMIN KOMTARE vlla kjo me intereson shume..se jam shqiptar.nuk dalloi tjeret se &cced...

Beton
( Beton : 15-02-2007 ) Pershendetje i ndruar se pari te falemenderoi per te gjitha edhe mua shoku shum postime spo mi lejone edhe per ate po mundohem e visitoi kete forum sa me shume se spo kuptoi fare...

Ti po m`dukesh nuk po i njihke mire gjanat...
( Pastruesja : 12-02-2007 ) Ketu ne ket Forum "Diskutime" ke shkije me te medhenj se ata qe atje ne kosove po mashtrojne dhe po vrasin shqiptaret.Ky Stafi ketu,jane krejtesisht çetnike,sidomo...

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 16 Fév - 15:04

Nuk brengoset njeri nga te sharat, se te gjithe dijne te shajne. Sic te thashe, por pak dijne te thojne gjera me mend, gjera qe ja vlejne, gjera qe nderojne shqiptaret. Me temira.t

Mirak

E di dhe une qe çdo njeri dine te saje,ne nje aspekte!Sharja nuk do te thote tja barson,dike,por eshte dhe nje forme e paknaqesise ndaje iditizmave e servileve,qe ta kuptojne veten se ku gjenden!
Une nuk them se jam gjeni,por e kam dhene mundin dhe kam sakrifikue per tane shqiptaret,por edhe per njerez te kombeve tjera kur eshte dashur nevoja,tek e fundit kam deshire qe tan njerezia te jetoi ne LIRI,duke mos ia kercnue LIRIN e tjetrit.
Une nuk di per vedi çka ma teper te beja gjera te mira per shqiptaret,dhe a ka gje ma te madhe kur qindra shqiptar te rrethuar nga forcat serbe,dhe ti apo une tja mbrone dinjetetin njerezor dhe ti shpeton nga ma e keqja dhe po ata shqiptar me tu kethyer ty e me te grushtue,pse i shpetove?

Nuk di si ma mire me i nderue shqiptaret,e mua sa me nderuan?Une mundin per shqiptar ata vjedhe mua mundin e mua shpall tradhetar jugosllave e veteveten shqipet shpalle heronje..

Une shume mire po te kuptoi,por ti sa je ka me kuptone mua se di!

Kalofshit nje nate te qete

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé

Page 1 sur 3 1, 2, 3  Suivant