Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Bajram Rexhepi,nuk kemi bythe me nderyre ne veri as ne jug,m

:: politika

Bajram Rexhepi,nuk kemi bythe me nderyre ne veri as ne jug,m Empty Bajram Rexhepi,nuk kemi bythe me nderyre ne veri as ne jug,m

Message  Perparimi Jeu 26 Juin - 12:47

http://gazetablic.com/shperthen-bajram-rexhepi-akuzon-pdk-ne-per-vjedhje-votash/

Shpërthen Bajram Rexhepi, akuzon PDK-në për vjedhje votash

Autori GAZETA BLIC 25.06.2014

bajram-rexhepi-04
Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi pranon se xhandamëria serbe është vizitore e shpeshtë e Kosovës. Duke e cilësuar shtetin e Kosovës të pafuqishëm për të parandaluar m ai ka thënë për Rubikon se është detyrë e KFOR-it që ta ndalojë xhandamërinë, e cila jo vetëm hyn, por edhe qëndron në territorin e Kosovës.
“Xhandarmëria ndonjëherë jo vetëm që hynë ileaglisht, po qëndron edhe në territorin e Kosovës. Besoj që është detyrë e KFOR-it të merret me këtë çështje. Jam ministër i brenshëm por na e dimë sa e kemi fuqinë”, ka thënë Rexhepi.
Të pafuqishëm Rexhepi e sheh heqjen e “Parkut të Paqes”, të cilën e quan “Monstrum barrikadë”. Ai çdo gjë e sheh tek Brukseli që të ndikojë tek Aleksandër Vuqiq, për tërheqjen e barrikdadës, edhepse sipas tij ajo mund të hiqet për 24 orë, por më vonë mund të ketë pasoja, raporton KTV.
Rexhepi nuk arriti të marrë votat për legjislaturën e pestë, ndonëse thotë se votat e tij mund të kenë avulluar gjatë rrugës. Ai është I bindur se qytetarët e kanë votuar atë. Ai ka kritikuar strukturën e partisë dhe individë të caktuar që kanë tentuar ta linçojnë politikisht, duke bërë fushatë të egër kundër tij.
“Ndoshta u kam penguar grupeve të caktuara, sepse kudo që kam qenë, kam larguar ndikimin në tenderë dhe se ministrat janë munduar të minimizojnë ndikimet in formale”, ka thënë Rexhepi.
Sa I përket skandalit të pasaportave, Rexhepi , ka thënë kushdo që ka keqpërdorur paratë në rastin e Natali Velijajt, do të përgjigjet para ligjit

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas