Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate

:: sport

Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate Empty Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate

Message  Perparimi Mar 21 Jan - 0:57

http://diplomacia.dk/lajme/lajme/1749/HAXHI-KUCI-QENI-I-ARKANIT-LEH-NGA-FRANCA.html
Lajme
Opinion
Intervista
Histori
Kulturë
Të ndryshme
English
Shëndetësi
HAXHI KUÇI, QENI I ARKANIT LEH NGA FRANCA
Përgjigje Haxhi Kuçit, bashkëpunëtorit të Zhelko Razhnjateviçit-Arkanit
Haxhi Kuçi ne bisedë me Shefki Stubllën për demonstratën e 1981

* Në shkrimet e mia nuk merret me temën, por në çdo shkrim thotë se "YMRI BADALLAJ E KA MARRË NXËNËSEN E VET PËR GRUA…"
* Haxhi Kuçi, taksist e shëtiti Arkanin, kriminelin serbian nëpër Kosovë dhe a ndodhi kasaphana në këto vende.
* A thua e ka derguar Arkanin në Zhur?
* Si e dërgoi UDB-ja Haxhi Kuçin, si spiun në vitin 1981, kur plasën Demonstratat dhe ky gënjen se ka qenë organizator dhe SI KA MUNDËSI TË MOS I HY ASNJË THERRË NË KËMBË
* Si e vodhi Haxhi Kuçi popullin me lotari?
* Përse deshën ta vrasin Haxhi Kuçin të UÇK-së, siç thotë ai?
* Haxhiu, ky langua thotë se ka katër diploma të shkollave të larta dhe të fakultetit juridik dhe ne fakt nuk e ka asnjë.
* Përse e dëboi Gjermania?
* Perse ne Francë Haxhi Kuçi shkruhet magjup, por ai thotë ashkali dhe perse e ruan policia e atjeshme?
* Ky zagar thotë se është poet popullor.
* Përse thotë ky këlysh serbi se të gjithë shqiptarët duhet vrarë?
* Përse ky hajvan nuk ka të drejtë të kthehet në Kosovë?
* Më së miri ky këlysh shkau e demanton vetveten, shiko videot e tij, por kujdes fëmijët se mos trishtohen nga ky gabel.
* Kujdes familjet shqiptare, sepse ky gabel thërret në familje, ndryshon zërin dhe prezantohet me emra anonim.
Këtë reagim po e fillojë me një thënie të shkrimtarit të madh rus, Dostojevskit, i këshillonte njerëzit që i janë nisur në rrugë, të mos gjuajnë me gurë çdo qen qe leh me ta se vonohen. Edhe sot kjo është shumë e vërtetë, por kur ke të bësh me qen sokakësh, si në këtë rast, Haxhi Kuçi, është më kuptimplote thënia popullore shqiptare "qenit tregoja shtagën", që pastaj edhe kur të ngordhin, të përdorësh për ta shtyrë drejt një grope që të mos kalbet vendi. Mirëpo vendi nuk qelbet vetëm prej ngordhësirave dhe mërcinave të pashpirt, por edhe prej atyre mercinave që akoma kanë frymëmarrje por janë të pamoral fare.

Soji i Haxhi Kuçit, pretendojnë të jenë intelektual, por janë injorant, pretendojnë të jenë të sinqertë, por në të vërtetë janë shpifës, trillues e bastard...
Gjatë jetës time, sa shkruaj, më ka ra hise të polemizojë me intelektual, politikanë, si i thonë fjales me njerëz te kultures dhe te artit. Por i kam kursyer fjalet dhe iu kam permbajtur elementeve te kulturës shqiptare. Ndonese nuk jemi pajtuar kemi mbetur miq të mirë, edhe sot e kesaj dite pimë kafe bashkë. Bile, ne gusht te këtij viti, një mik erdhi ne konakun tim, per te më uruar dasmën e djalit, që nuk e kisha parë moti, por ne ndarje me tha: "Reshat, e fitove nga unë betejën..."Jo i thash. Nuk fitova unë, fituan faktet, fituam te dy, a nuk e sheh qe edhe tani jemi bashkë dhe u ndamë me shtrëngim duarsh.
Por, doren në zemer kunder tradhtareve te kombit kurrë nuk kam zgjedhur mjete. Kam tejkaluar edhe elementet e kultures se kombit tim.
Çuditërisht, ketë vit, më ra hise të polemizoj me dy tradhtarë qe edhe sot e kesaj dite e ushtrojnë zanatin e vjetur kunder kombit shqiptar. Keta zagarë të pushtuesit kurrë nuk reaguan publikisht si burrat. Shkarraviteshin me emra tebdil, të maskuar me lloj-lloj nofkash. Ndonese gjithmonë kerkoja nga këta që të dalin në pazar siç dalin burrat. Deri kur i kapa me pelë perdore.
Gjithmonë duke i´u falenderuar:moderatoreve,kryredaktoreve,drejtoreve, te shtypit te shkruar e elektronik, se nga vijnë.
Shih për këtë, Haxhi Kuçi, në Zeri i Kosoves, del me nofken Gjovani Antonio, ne Kosovarimedia me Nengurra, ne tung.ch me Rrahimi, ne kosovapress me Perparimi, ne Zemrashqiptare me Osman Zhuri, me kete nofkë ka dalë edhe nje spiun tjeter, ne prishtinapress dhe ne shume sosh mos t´i permendi me radhë.
Kur u kap me pelë perdore, s´pati çare pa e pranuar dhe te gjitha keto i barti ne portalin e ti privat. Ne cdo shkrim, nuk reagon rreth temes, psh, te Historiku i Flamurit, te Tradhtaret ne zonen kufitare... Kete e beri krejt me qellim i ndersyerë nga Beogradi qe te dëgjojë edhe frymemarrjen e atdhetareve. Dhe unë, shkrova shkrimin: BEOGRAD, LIDHI ZAGARET QE I KE LESHUAR RRUGEVE TE EVROPES...
Haxhi Kuçi, vozitesi dhe bashkepunetori i Arkanit, do te rrefej me poshtë, kurrë nuk me hodhi dorashken si burrat, e as qe kemi luajtur me ashik bashkë, por kercente degë më degë si korb, shetites i paguar nga Serbia fashiste i binte kumbanave te mortit te kombit tonë dhe me një vend thotë: ... po të kisha mundesi do ti varrosja te gjithe shqiptaret ne nje gropë, do ti vrisja te gjithe komandantet e UCK-es,... keshtu shprehet ky spiun me damkë. Kurrë nuk pati guxim publikisht T´I LIDH KIJET ME MUA...

KUSH ËSHTË HAXHI KUÇI?
Haxhi Kuçi, eshtë pjella e Latif Krasniqit nga fshati Janqist i komunes se Malisheves. Latif Krasniqi me familje zhdryp ne sheher (zbret ne qytet), ne Suharekë. Jo vetem qe ndrron konak, por ndrron edhe gallapin (mbiemrin) dhe e merrë KUÇI. Duke e percjellë se kush eshte Haxhi Kuçi, ky tradhtar dhe spiuni me damkë i kombit, ecem gjurmeve te tij, qe shane cdo gjë shqiptare, personalitet me nam, psh. për Adem Demaçin, Simbolin e Rezistencës Shqiptare, eshtë kroat...
Haxhi Latif Kuçi, ka qenë bashkepunetor shumë i ngushtë i ZHELKO RAZHNATOVIÇ- ARKANIT. Haxhi Kuçi, qe ne popullaten e Suharekes, njihet si Haxhi ZEZA, qe edhe familja e tij e ngushtë janë distancuar nga ky sojsëz, ka punuar taksit. Se ishte burre shumë i poshter asnje kolegë i tij nuk kishte folur.
Kur kishte ardhur ARKANI në Kosovë, për të vrarë e per të prerë shqiptaret si berrat, ishte i interesuar shumë per te pergatitur terenin PËR KASAPHANË. Haxhi ZEZA e kishte vozitur vullnetarisht, jo vetem ne fshatrat e kesaj ane por ne shume fshatra te Kosoves etnikisht te pasterta. Gjë që as vet Haxhiu nuk e mohon ketë, por e pranon. E pranon se nuk ka qare, sepse akoma janë njerzit e gjallë marrin frymë.
Zhelko Razhnatoviç-ARKANI, ka qenë kriminel nderkombetar. Kasapi i shqiptareve (jo vetem i shqiptareve), i lindur ne vitin 1952, djal i nje ushtaraku kriminel serb. Ky kasap i Ballkanit, e udhehoqi banden terroriste "TIGRAT", qe ne Kosovë, preu e theri shqiptaret me hanxhar e sakicë (sopate), preu koka femijesh,dhunoi vajza e gra shqiptare, preu foshnja ne gji duke thithur tamlin e krahrorit të nenës. Preu me hynxhar barkun e nenave shtatezena shqiptare (per te kuptuar me mire ti Haxhi spiuni-gratë me yzër),duke vurë bast se çka ka brenda djal apo vajzë. Theri plaka e njerëz sakat e djem HASRETI, o hajvan!
Dhe, ketë kriminel te pashpit e shoqeronte dhe e voziste, çuni i LATIF KRASNIQIT-KUÇI, HAXHI KUÇI, por sic thash më lartë njihet ne ketë anë HAXHI ZEZA.
Tani popullata e atjeshme, nga ky spiun me damkë HAXHI KUÇ-ZEZA, po kerkon: Ku e ke vozitur ketë kriminel qe beri KASAPHANË ne ketë anë? Çka keni biseduar me te? Neper cilat fshatra te Kosoves e keni derguar dhe aka ndodher HATAJA ne keto fshatra? A e ke derguar në Zhur dhe ne zonen kufitare? Çfarë emra i afrove Arkanit Haxhi Zeza? Perse nuk te foli asnjë taksist? Perse thoje se tani askush nuk guxon me më "nguc" se e kam shpinen e fortë? Perse nuk ra pishman, por akoma i mallkon shqiptaret dhe kerkon t´i vrasish dhe te gjithe t´i fusesh ne nje gropë? Akoma nuk je ngopur me gjakun shqiptar, more qen bir qeni!? Perse nuk i kerkove falje popullit tim more këlysh shkau...?
A di ti, more hajvan, se atje po thonë se edhe xhenazen (kufomen), nuk do ta lene ne TOKË E ARBËRIT, sepse qelbet ai vend.
Perse ecje me fëdellek, me ARKANIN, taman si Esat Pasha-Toptani, tradhtari i sojit tend, krejt me qellim te fusje tmerr e lemeri ne popullaten e Kosoves. A sheh si ndryshojn kohrat ore qen shkau. Iku nena jote Serbi. Edhe ti ike bashke me ta ne theqafje. Ata kurre nuk do kthehen me, e as ti kurre as per se gjalli e as per se vdekuri ore edepsës. Avni Rrustemi e shtriu per tokë qenin Esat Pasha. A e din ku? Ne Francë.- Aty ku je ti. Ku te ruanë policia franceze. Perse...?
ÇKA THOTË SPIUNI I UDB-ËS HAXHI KUÇI DHE SI GËNJEN...?
Spiuni me damkë, Haxhi Kuçi, i kendon kenke vetes duke genjyerë publikisht pa fije turpi. Natyrisht se ky nuk ka fare turp, sepse eshtë i zier safi në kazanin e Beogradit dhe i shtafitur mirë neper kanalet famëkeqe te UDB-ËS E OZNA-S. Thotë se është gazetar, poet popullor, i diplomuar ne tri shkolla te larta dhe bile ne fakultet juridik. Eh, kuku medet! Vetem nje vertetohet. Mos me thuaj mi kane djekur, se behesh per hu biki, ore zagar i Serbisë. Spiuni i felliqur e me damkë çetnikoserbian, Haxhi Kuçi, tenton te fus MINAREN NË THES.
Dhe jo rastesisht, ne Suharekë dhe fshatrat perreth thuhet se Haxhi Kuçi, eshtë: rrencë,spiun, dallaverxhi... per te cilat do ju japim fakte te pakontestueshme.
Ky spiun me emer te rrejshem dhe me diplomë te huaj, ne fshatin e thellë malor ne Sllapuzhan, fillon si mesues, por me te kuptuar se kush eshtë dhe me diplomë falese e flakin nga puna dhe sic thone me shqelma b... si një gomer. E jo si genjen spiuni dhe langoi shka Haxhi Kuçi,si i papershtatshem. Genjeshter e kulluar o hajvan!
Spiuni i deshmuar i zhupaneve, Haxhi Kuçi, fillon dallaveren tjeter te radhes. Fillon punen ne nje kiosk ne Suharekë. I lindur per rrena,dallavere dhe hajn, Haxhi Kuçin desh e vranë me bukë ne gojë si qen te zgjebosur. Nje njeri,ne kete qytet,fiton lotari dhe Haxhiu shkon ne Prishtinë dhe e dergon personalisht, por parat ky bir qeni i fut ne xhepine tij. Shikoni videon e vet. Edhe pse mundohet te shlyej ca gjera.
Thote ky hajvan se eshte gazetar,poet, sic thote ai popullor, pos shikoni qe ky njeri nuk e njeh alfabetin e gjuhes shqipe, shikone dejtshkrimin dhe do t´a plasni gazit. Shikoni me nje vend ku thote:Bisedë informatike e jo informative...

UDB SERBE E DERGON LANGOIN E VOJVODEVE, HAXHI KUÇIN, NË PRISHTINË NË VITIN 1981 SI SPIUN
UDB-ja famëkeqe serbosllave, ne Kosovë, e kishte ngritur rrjetin e spiuneve taman si te marimanges. Kishte angazhur shume langoj kunder shqiptareve duke i dhene epitete te pameritueshme, si eshtë me zi. Me te dalluarit ishin qent e Titos,komunistat qe i besonin nje rusi me emrin Tito. Qent e keti rusi, shqipfolesit nuk linin gur e dru bashkë kunder popullates shqiptare te pambrojtur nga Serbia edhe pse zoteronte makinerin e luftes. Komunist te mirë titist nuk ka. Te rralle jane ata qe nuk kane gjynah. Zoti eshtë i madh.
Demonstratat e vitit 1981, benë kthesë të madhe historike ne historinë e njerzimit. Serbia e krajlit e njihte mire rrezikun dhe angazhoi spiunet me te tmershem; ne teren,polici,ushteri,gjyqe,prekurori,politikë...
Te mos e zgjas shume se kam shkruar disa here. Por, kur plasi une isha aty. Ne anen e djathte,ku merrej buka sherbente nje grua me emrin Naze, keshtu e njihnim ne. Isha i ulur ne anen e majte me Miriman Mujen.Nje vajze e gjate, u ndodhe e para dhe kinse po fjaloset me Nazen e gjuajti buken dhe filloi. Une nuk mund te them se e nisa,se nuk e nisa. Turp eshte te genjehet. Ate dite, ne Prishtinë luante Partizani i Beogradit futboll. Kurre nuk ju ndava Demonstratave. Isha ne ball, e deshmon Lulije Kukaj, e anes Suharekes. Mjerisht, duhet ta them kete, se nga ana ime morrem pjese une dhe Hajredin Muja.
Kam thene dhe po e them publikisht se disa shokë flinin si lopë te Simici,nuk e prishen terezinë. E aspak nuk eshtë e vertete sic thote langoi serbian Haxhi Kuci. Ne u burgosem familjarisht, si pjesemarres aktiv te Demonstratave. Nderkaq, vositesi dhe besniku i kriminelit çetnik-ARKANIT, HAXHI KUÇI do te merre bajrakun...
Pra, HAXHI KUÇIN E DERGON UDB-JA DHE OZN-A SPIUN, ja perse: Sic thote vete ky koshkrete shiko biseden me z. Stubllen.Perse te ky zoteri? Thua se ishte drejtor.Ç´kerkove aty? Si ka mundesi te nis ti Demonstrata dhe te mos burgosesh e ne u burgosem me mijera. Vetem 700.000 kaluam neper duarte e udbashesve dhe gjaksoreve, neper gjyqe e burgje, si nuk u zbulove ti si organizator? Si dole i palagur more qen bir qeni i krajl Nikolles e sternipi i Car Lazarit. Mos ta degjoj me kete fjale more zagar. Morre vesh. Morra thuaj. Ty atje te paska derguar UDBA SI AGJENT I FLLIQUR. Ke per te dhene edhe per kete llogari. Te mos ishe langua nuk thua se ke shkruar ne vjershe çupa-çupa nena dhe thua se je patrot. O qeni serb, familjet kane dhenë shume gjak per kete vend, jane dergjur neper kazamatet serosllave e ti ha m.... Mor qeni shka perse nuk te vjene turp e ta peshurrsha Serbinë!
Ne shkrimet e mia ja se çka shkarravit:"Ymri Badallaj e ka marre nxenesen e vet per grua..." Ky spiun me damkë ja deformon edhe emrin e prof.dr Imriut. Eshtë shumë e vertet se prof.dr.Imriu eshtë martuar me ish studenten. Dr. Imriu tani ka femije me te dhe ka krijuar familje te shendosh. Dhe ç´te keqe ka more hajvan? Dhe ky langua i shkenisë,miku i Arkanit, Haxhi Kuçi, thotë... pyete Ymrie Beqen, qe ka qenë nzor pi kusherinit ton..." shprehte shoku i Zhelkos. Po cka ka tema me punet private more derri ta.... e kupton se çka dua te them....
HAXHI LATIF KUÇI NDERRON KOMBIN SHKRUHET MAXHUP
Tradhetari i kombit shqipar, Haxhi Kuçi, tashme ka hyre ne kronologjine shqiptare si spiun, ik nga Kosova si spiun i Serbise, qe pranon vet,degjone me vemendje, ne Gjermani, nuk ka lene gje te zezë ne ketë tokë pa share e pa shpifur kunder kombit tone, kunder UÇK-ës dhe kunder komandanteve te tyre. Gjermania per shpifje te tilla dhe rrena te keti soji e debon nga kjo toke.
Spiuni, langua çetnikoserbian,me emrin HAXHI KUÇI, detyrohet te ik ne Francë. Qeni atje shkruhet maxhup,por sic thote ai shkruhet ASHKALI. Nuk e di se cfare dallimi ka ashkaliu e maxhupi. Mendoj se ke bërë mire, se taman te pershtatet nga zanati,kultura,surrati,fjalori. Per hajr!
Haxhi maxhupi ke shumë pyetje t´iu pergjigjesh popullit e mua. Por ama mos provo me rrena dhe dallavere sikur qe ke be me te tjeret se te une nuk te pijn uje. Shume borxh i ke Shqiperise Etnike. Akoma me tingllon ne vesh, klithma e nje plake qe mblodha per ty, ne gusht, ku tha: "Or bir, ai Haxhija dite te bardh mos paft. Zoti eshte i Madh or bir po thojn se nje djal atje ja lidhin per krevati si budall, le ta shehe se cka eshte evladi. Zoti i ardh akut ishalla..." Ketë selam e ke nga vendi dikur i yti. Mirë eshtë qe mendon te kthehesh atje, mos harro merre një thes me veti per t´i mbledh eshtrat e DESHMOREVE DHE HERONJEVE TE KOMBIT...
Lexova ne shtypin elektronik dhe të shkruar, se ndaj keti tradhtari,rrenci, shpitsi, eshtë ngritur padi penale. Kjo nuk eshtë mjaftë per ketë. Do te duhej tredhur,ose sterelizuar.
Femijte e tij eshte mire te dergohen ne dializë, per t´ia nderruar gjakun.
Dhe krejt ne fund, kam nje pyetje: Kur e vranë Zhelko Razhnjetovicin-ARKANIN ne vitin 2000 a mbajte zi per të?

Kesaj radhe kaq nga unë, RESHAT BADALLAJ

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate Empty Re: Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate

Message  Perparimi Mar 21 Jan - 1:05

12345678910
“Ti je ai qe do vrasish shqiptaret”
February 21, 2013 Opinion

ShareThis

*Neonazistet grek jane te ndersyer nga Kristas Papas, person qe nga Ministria e Jashtme e Shqiperise u shpall person “non grata”
*Ky neonazist qe kerkoi vrasjen e shqiptareve, u rrah nga nje grup te rinjesh shqiptare deri ne vdekje dhe ja thyen nofellen

Nga RESHAT BADALLAJ

Reshat Badallaj
Kercnimet shtazarake te “Agimit te Arte”, kunder shqiptare nuk kane te ndalur. Keto banda terroriste antishqiptare greke, kercnimet i bejne haptazi, para hundes se policise helene, fizikisht, me demonstrata, afishe… Dite me pare nje i ri grek, anetar i kesaj bande terroriste ne faqen e ti ne “f.book”, shkroi:”Do t´i vras shqiptaret”. Duke shetitur disa te rinj shqiptare neper rruget e qytetit Patra, ndeshen me nje grup te neonazisteve grekomdhenj dhe perleshen. Poashtu, shqiptaret nga fotografia e njohin neonazistin dhe e pyesin: “Ti je ai qe do vrasesh shqiptaret” dhe tre te rinj me etni shqiptare e rrahin deri ne vdekje, bile ne stilin e bokserit te thuash profesinalisht ja thejne nofullen.

Neonazisti grek menjehere dergohet ne spitalin me te afert, pa vetdije. Nderkaq, familjaret e keti shqiptarurrjtesi rasin e paraqesin ne polici. Policia, e identifikojn te miturin shqiptar dhe e kapin dhe drejt e ne burg. Eshte ngritur padi penale, kunder keti “bokseri” me zemer tipike shqiptare, qe ishte i njohur per policine hegjemoniste greke, per delikte verbale…

Dihet se “Agimi i arte”, eshte e ndersyer nga Kristos Papas, antishqiptar i deshmuar. Ky neonasist, nga Ministria e Jashtme e Shqiperise u shpall person “non grata”. Ky vagabond kerkon hapjen e shume degeve ne jugun e Shqiperise dhe duke propoganduar se si te vdiset. Por harron ky, se shume pushtues te huaj e kane provuar dhe i kane lene kockat, ose kane mbetur fare pa varre, mercine per korba.

Per rastin ne fjal, agjencia greke, “I NEWS” volli vrere, kunder keti rasti. Por harron se neonazistet grek kerkojn vdekjen e shqiptareve pa dallim. Kush e ka provuar ne token e ARBERIT i kane lene koken, kjo ka te ngjar se neonazistet se ata po nisen drejt jugut te tokes se shqipeve, te pakten keta vete ne gjuhen greke ne pike te dites ethone kete. Por, ne i preferojme qe para se te nisen drejt Shqiperise: MERRNI THASET ME VETE PER T´I MBLEDHUR ESHTERAT”

Ngjajshem me kete edhe nje gabel me emrin Haxhi Kuci, klyshi i Arkanit, qe e bashkeponoi gjate luftes me kriminelet serb dhe spiuni i UDB.es serbe, qe kerkoi: TE GJITHE SHQIPTARET TE FUTEN NE NJE GROPE DHE TE VRITEN,KOMB SHQIPTAR NUK KA DHE SE KOMBI SHQIPTARE ESHTE KOMBI ME I POSHTER. Per te vertetuar kete Ju, lexues te nderuar, mund te lexoni ne origjinale kete, ne shkrimin me titull: Ja kush eshte klyshi i Arkanit, Haxhi Kuci, spiuni i UDB-es dhe tradhtari i kombit (Google)…

Ç´mendoni Ju, çka do t´i ndodhte keti klyshi serbi, po te haste me kete grup te rinjesh…?

Ky shkrim është lexuar 123 herë!

Share and Enjoy

- See more at: http://tribunashqiptare.net/?p=13961#sthash.pbluAd3Z.dpuf

http://tribunashqiptare.net/?p=13961

Perparimi
Admin

Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate Empty Re: Reshati akuzon Hahi Kuçin,qe ka bere masakra ne kosove gjate

Message  Perparimi Mar 21 Jan - 1:08

12345678910
FALIMINDERIT, KAPEDAN ADEM JASHARI!
March 7, 2013 Kosova, Portret

ShareThis

Nga Reshat Badallaj

Ne foto:Lulzim Jashari,djali i komondantit Legjendar Adem Jasharit, Bedri Islami, shkrimtar, Reshat BADALLAJ,kryetar i Shoqates Atdhetare “GRYKA E LUMËS” dhe Malush Mrasori
Të shkruash për luften kundër Derguteve e Osmanëve dhe të mos permendesh Gjergj Kastriotin- Skenderbeun, nuk ka kuptim, të shkruash per Lidhjen Shqiptare të Prizrenit dhe te mos permendesh Avdyl Frasherin nuk ka kuptim, të shkruash per Shpalljen e Pavarsisë të Shtetit Shqiptar e te mos permendish plakun e urtë, Ismail Qemalin nuk ka kuptim dhe të shkruash per EPOPEN E USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS E TË MOS PERMENDESH KAPEDANIN LEGJENDAR, ADEM JASHARIN FARE NUK KA KUPTIM.

Poashtu, të shkruash për FLAMURIN KUQEZI DHE NËNTORIN E PARË dhe te mos permendesh Gjergjin s´ka kuptim,sepse ky burrë i kombit, e ngriti per herë të parë flamurin me shkabë në Krujë, te shkruash per Nentorin e dytë dhe te mos kujtosh flamurin qe e mberthyen pllembet e Ismail Qemalit, te njejtin flamur në balkonin e Vlonës, s´ka kuptim…

Eh, Nentori i tretë, lindi KOMANDANTI LEGJENDERAR ADEM JASHARI. Lindi pikërisht më 28 Nentor.

Pra, kush e kupton, historia jonë kombetare ka kater epoka, qe permenda me siper dhe se epokë tjeter nuk ka. Ndonese disa gjakprishur, ish klysh të qenit plak-Titos, që kanë hise në krimet kunder shqiptareve, mundohen te fusin edhe një epokë duke permendur si kryetar historik, një burrec, qe zgerdhihej si hajvan me Milosheviqin, kasapin e Ballkanit, e ne veqanti te shqiptareve, qe leshoi kosen e vdekjes ne kokat shqiptare. Ky soj eshtë korbzi kombit, ish anetar te Savez Komunista Serbije… Ose: Perse historik?

Çuditerisht, kapedani (keshtu me pelqen ta quaj kapedan si ne lashtesi) legjendar Adem Jashari, e ka një dallim nga Gjergji, Avdyl Frasheri e Ismail Qemali, sepse ky burrë drenice,Kosove e shqiptarie, perpos vetes qe ra kurban, i´a fali edhe mbi 50 (pesedhjetë), anetarë të familjes. E gjitha toka e keti fisi, i gjithë livadhi u mbush me varre per lirinë e Kosovës.

Ehu, kapedan!

Jam krenar qe i takoj keti brezi, jam krenar qe familjarisht edhe ne kemi hise në ketë liri dhe qe kemi qenë ushtarë me mamzerre ne krah malit, me perkrahje dhe me mjete. Jem shumë krenar qe kemi qenë dhe do te mbetem partizan fanatik i rruges sate dhe jem shumë krenar qe kam qenë kundershtari dhe do te mbetem, kunder politikes poshtruese e mashtruese te kombit shqiptar, kunder ish qenve dhe langojve te Jozhes (Jozha, ka qenë një rus, me emrin Josip Broz-Tito,se Titon e vertet e kishin hequr qafe Gjermanet,ne Sutjeskë v.a.R. Badallaj), jam krenar qe nuk u rreshtova edhe pse kisha oferta, me ketë pjellë të ndyrë të kombit. Keta zagarë kemishen e SKS (Lidhjes Komuniste Serbe) e veshen mbrapsht ne “Demokrat”. Lidhur me ketë, ja se çka thotë Vacllav Havelli:”Komunistet nuk janë te këqij, as demokratet nuk jane te kqij, POR KOMUNISTET QE JANË BERË DEEMOKRAT JANË TË KEQINJ DHE TE POSHTER…”

Kapedan Adem Jashari,

Personalisht dhe familjarisht nga Dera e Latë Nures, qe kemi qenë te rreshtuar 11 (njembjedhjetë) anetarë, me mamzerre ne krah, nen uniformen e komandanen Tuaj, jo nen komanden e atyre burrave te shkinave, qe quhej FARK, jemi te shternguar dhe e kemi BORXH, te i´u falenderojm per ketë LIRI që po e gezojmë sot. Te mos ishit Ju KAPEDAN ADEM JASHARI DHE UÇK-JA, nuk do te ishim te lirë, nuk do te hynim ne Shqiperi pa asnje dokument dhe as nuk do te guxonim te flisnim shqip te lirë, nuk do te guxonim te permendnim as SHQIPERINË E AS FLAMURIN. Nuk do te largoshin gjaksoret çetnikotitist nga trojet tona, që benë kasaphanë bashkë me argatret e tyre. Kanë ikur në theqafje gjaksoret çetniket e drazhes,Arkanit… Eh, ka ikur bashkë me ta edhe klyshi i tyre, Haxhi Kuçi edhe pse akoma leh kunder UÇK-es, leh se paguet per ketë punë. Per kete sojzi jemi duke shkruar liber o kapedan!

Kudo ne Kosove, valon FLAMURI KUQEZI EDHE NE PREKAZ TE VARRI I JUAJ DHE I FAMILJES TA FLLADITIN BALLIN FLLADI I TYRE. Ah, JO! Me fal, te “Institucionet” tona valon nje flamur qe i perngjan kernetes se akullores, me ca yje qe simbolizojn; shkijet,egjiptianet e shejtanin e mallkuar… Bile edhe i duartrokiten faqezinjt. Rrihnin shuplakë dhe u zgerdhiheshin, zgerdhi e jo mahi. Me vonë ju doli punë e çfar pune bile!

Kapedan,

Per ca gjera shumë më mirë qe nuk je gjallë! PERSE, do te pyesje? Eh, perse? Te tradhtuan o kapedan! E cfarë tradhetie bile te shohish! Te ranë sakicë prapa kurrizit, prapa kraheve. Amanetin Tend, qe e bere kurban jeten Tende dhe familjes, nuk e derguan ne vend. E lanë ne sokak, bejnë pazar per trojet tona te shejta,puthen me shkije buzë-buzë, lepihen se qen e zagarica, sic tha dite me parë, Simboli i Rezistences Shqiptare, Adem Demaçi, dalin ne syret… Te perqarë, shahen ne Kuvend e ne telefona tinezisht, per faqe të zezë, me selame prapa shpine i burgosin ish shoket…

Ehu, kapedan!

Perpak harrove te themë edhe dicka shumë të rendesishme. A te kujtohet, kur disa kopuk nuk kishin as opinga per te veshur? Tani janë berë milionerë! Po, po! Shtepi me nga 50 hektar tokë, hotele si ne Dubai, Villa luksoze, pomba benzine… Sheshherë kam menduar, te formoje nje parti, me i organizuar t´ia djegim,me minahedhes t´a bombardojm qeneve, po vaj halli se jane te lidhur shume me krimin-gjyqsorin. Hajni i thotë hajnit, hajn. Duke ber garë se kush ka vjedhur me shumë. E rjepin Kosoven deri ne palcë, E MOS E GEZOFSHIN! Si qen luftojn per karrikë. ZOTIN JA KEMI LENË DORZAN!

Ehu, kapedan,

Nuk kishte gjë me keq, se jetimet e DESHMOREVE, nuk kanë bukë në sofer, luftetaret qe i lanë gjymtyret bjeshkeve, kunder hordhive serbe dhe mercenareve rus, nuk kanë as ilaçe per t´i mbyllur plaget…

Ngritu nga varri o Kapedan, e peshty te gjithë në surrat, se e meritojnë ky sojzi edepsez!

Ne pakufi faliminderit, KAPEDANI LEGJENDAR ADEM JASHARI!

TË PËRULEM JUVE, 56 ANËTARËVE TË FAMILJES SUAJ DHE TË GJITHË DESHMORËVE TË KOMBIT!

JU QOFTË I LEHTË DHEU I SHQIPERISË SË BASHKUAR!

Me shumë respekt, RESHAT BADALLAJ

- See more at: http://tribunashqiptare.net/?p=14254#sthash.RqcEcyT5.dpuf

http://tribunashqiptare.net/?p=14254

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mar 21 Jan - 1:11

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 23 Jan - 13:30

http://diplomacia.dk/lajme/images_new/diplomacia2.png
Lajme
Opinion
Intervista
Histori
Kulturë
Të ndryshme
English
Shëndetësi
ÇKA BISEDUAN RRUGËS PËR NË GJILAN, KRIMINELI ARKAN DHE GABELI HAXHI KUÇI...?
Kundërpergjigje

* Si e dergoi UDB.ja serbe, Haxhi Kuçin në vitin 1981, në Pishtinë, për të zbuluar organizatoret (video)
* Çfarë spiuni i rrezikshem kundër shqiptareve Haxhi Kuçi (video)
* Nuk durohet kur gabeli, Haxhi Kuçi, ofendon rendë kombin tim
* Si magari si shqiptaret nuk kanë mend në kokë thotë gabeli
* Do t´i varrosja tri kombe; francezet, gjermanet dhe albanci thotë me tutje,bashkëpunëtori i Arkanit
* Kush janë pesë serbët tjerë që i voziti me Mercedes, Haxhi zeza?
* Përse nuk shkruan shqip ky maxhup?
* Përse i beri bisht të gjitha pyetjeve te mia gabeli?
* Përse çdo shqiptare fyen e mallkon ky spiun (do të shihni faktet)?
* Përse thotë gabeli dhe spiuni serb,Haxhi Kuçi, se Ukë Bytyçi, e futi Arkanin në veturen e ti!?
* Thotë se i´u hakmorra per shkak te prof.dr. Imriut, jo e verteta qendron ndryshe!
* Çka belbezoi me z. Stubllen dhe a ishte argat i UDB-ës, Haxhi gabeli?
* Çfarë fjalori dhe çfarë kulture perdor me Akademik Qosjen, gabeli?
* A e dergoi sigurimi serb nepër Shtabe të UÇK-ës, spiunin?
* Nëqoftese vetem një shpifje e beje pa fakte do t´i kerkoj falje publike.

... në fund të shkrimit tim: "Qeni i Arkanit, Haxhi Kuçi leh nga Franca!", shkrovanë fund të shkrimit: Kesaj radhe kaq nga unë Reshat Badallaj! I sigurt që Haxhi Kuçi, do të vihet në siklet, po natyrisht pa fajin tim, sepse me të drejt thuhet:"Çdo dash varët për këmbë të veta" dhe nuk ka mbetuar asgjë pa u zbuluar në këtë botë. Duke e njuhur unë dhe terë kombi im, per të zezat e ti, për shpifje,rrena... do t´i këcej teli. Çdo tradhtarë i çdo vendi harron një gjë shumë të rëndesishme: MJERË AY QË E VRET POPULLI I VET E I MA ZI POPULLI I HUAJ. Mjerisht, shumë sahanlepires kanë menduar se kurrë nuk do të vdes regjimi kriminal serbian dhe mu për këtë i kanë sherbyerë me besnikëri dhe devotshëm. Haxhiu ishte njeri nder ta, bile me vonë, siç thotë vet, behet vozites i një kasapi që ka pre,dhunuar, masakruar dhe ka dashur te shfaros një komb të terë-ARKANI. Ky kriminel nderkombetar,hajn,kontrabandist... e kishte afruar xhelati Sllobodan Milosheviq, si krah të vetin per të therr me hanxhar shqiptarët, për t´iu ra sakicë prapa kurrizit shqiptareve. Arkani, në shkrimin e mëparshem theksova se ishte një bir i një ushtaraku kriminel shka, i ndarë nga gruaja, e perzen nga shtepi, rritet nepër strehimoret serbe, pa edukatë fare,Arkanin si hajn, kjo u vertetua se e kerkonte interpoli i shumë vendeve te Evropës...
Haxhi Zeza, i njohur në Kosovë dhe në rrethinen e tij, bile në adresen time, kanë ardhur mbi 206 letra, nga komuna e Suharekë, njera me mbiemer Sylaj eshtë shumë prekese, qe i´a leshon ZOTIN DORZAN!
Ç´është e verteta, nuk eshtë ZOR i madh për ta zbuluar ketë, që ka qenë mashë e UDB-ës. Ky gjarper i zi i kombit, pa dhunë e pa e shtyrë askush tregon ketë argat që i´a ka bërë yzmetin gjaksoreve serbo-rus. Kercen degë më degë si një korb ndjellakeq por nuk e jep asnjë fakt per të bindur lexuesit dhe mbarë opinion se nuk eshtë ashtu sic shkruhet dhe siç flitet. Sepse shumë gjera i ka pranuar vet i mjeri. Të gjitha shkrimet i bart ne portalin e vet privat: "Diskutime Antishqiptare", ai thotë se Diskutime shqiptare, pa lejen e autorit dhe pa treguar burimin. Ky hajvan, nuk e di se një gjë e tillë eshtë e ndaluar me ligj. I ndersyer nga kanalet e fshehta serbiane kunder meje, i kishte kopjuar te gjitha shkrimet që i kamë botuar në mjetet elektronike dhe të shkruara dhe i barte në portalin e tij dhe më pas në Beograd. Se kjo eshtë shumë e vertetë, luteni shumë të vertetoni dhe të peshoni vet se kush genjen dhe kush shpif. Shikoni ketë argat te perbetuar të UDB-ës i boton pa lejen time ne ate shkarravinen e tij. Perse? Poashtu, luteni shumë të shikoni drejtshkrimin e tij. Askush nuk jemi te pagabueshem, por ky analfabet fare nuk shkruan shqip. Aty te vertetoni se si ky udbash, rrenë pa fije turpi, thotë se unë ja nisa i pari. Nejse tashmë jo vetem Suhareka dhe fshatrat përreth, që e njohin,rrenacak,dallaverxhi, hajn,tradhtare..., por binduni vet. Jo vetem, ky langua qe i ka bartur shkrimet e mia,por neper portale te ndryshme ka shkarravitur me shumë nofka;Ramadan Nengurra, Osman Zhuri.Gjovani Antonio, Perparimi, Sejdi... dhe sa qyqar eshtë të gjitha keto i bart dhe i pranon ne portalin e vet antishqiptar. Fatmiresisht, shumë drejtor,kryeredaktor, moderator... me treguan se nuk i botojn më kurrë shkarravinet e keti gabeli, qe eshtë paraqitur me njeqind emra.
Ka mbet i VETMUAR si qyqar ky spiun. Theksova me lartë se nuk eshtë ZOR I MADH per ta zbuluar, një gje të tillë e pranon vet. Thotë: i qova atje po nuk mi botuan... Unë të tregoj perse? E para, perse nuk shkruan shqip? E dyta, rrenë, shpif..., E treta,perdor fjalorin e komunitetit tend,gabel, shan,permend lloj-lloj fjalë të pista,shpeshherë perdorni ne fjalor organet gjenitale dhe me keq e me poshter. Keto janë arsyet, more pis!
Po ecim nga e para. A nuk ka turp më madh si një argat i UDB-ës, i derguar si zagar i Serbisë, per te na zbuluar neve, të thotë:Unë i nisa Demonstratat e vitit 1981. Po ky do... Shikoni dhe degjoni me vemendje si e dergoi Sherbimi i Sigurimit Shtetror i Beogradit, ne mesin e studenteve, kete spiun. Shtrohet një pyetje e thjesht dhe logjike: Si ka mundesi që një organizotor i Demostratave te mos zbulohet? ÇKA kerkoi ky te drejtori i Menzes? Perse kerkonte emrat kush hynte e kush dilte? Keta punë i kryente veteme UDB-JA DHE OZNA ORE MAGAR. Perse na u burgosem u rrahem, denuam e ti JO! PERSE QENI SERB? FOL!
Mua me arrestoi,komandiri i milicisë Muharrem Mehmetaj dhe me dergoi ne doren e UDBASH-IT ZENEL CELINA. Kanë emer e mbiemer or qen! Vellau im u arrestua në Prizren e u dergua ne doren e kriminelit Vesel Krasniqi or langua shka. Po t´i ku ishe or zagar, si "organizator"!?
Perse more qen rren? Kush te beson? A nuk te vie turp, te thuash se nuk i organizoi Hydajet Hyseni... po ti. A nuk eshtë kjo çmenduri? Ne cilin burg ishe? Jep fakte. -Populli na njeh të gjithëve. Mos harro fakte! Ti te mos ishe bashkepunetor i tyre, si nuk te hyri asnjë një therrë ne kembë? Perse akoma insiton se kush hyri e kush doli? Leri ato pallavra, or, hajvan! T´i trego cilin e cilin e ke spiunuar? Cilin e ke futur në doren e milicisë serbe? Me çka te shperbleu UDB-ja...?
Langoi serb, Haxhi Kuçka, flet per kaseten e Hamzes, ate nuk e bera unë. Or hajvan! Perse pikerisht per ju ateherë? Merru vesh me Hamzain se nga kah vijnë keto informata...?
Zagari i Serbisë rankoviqiane, Haxhi Kuçi-Kucka, edhe pse ja dhash ca faksimile origjinale per veprimtarinë time,serish pyet: Ne cilin burg ke qenë? Aty shkruan në dy gjuhë; ne gjuhen tonë shqipe dhe ne gjuhen e Haxhiut-shkenisht. Ç´ti besh, keshtue e ka spiuni!? Keni parë Ju qe spiuni te skuqet, te turprohet? Me siguri nuk keni parë!
Spiuni i deshmuar serb, Haxhi Kuçi, vazhdon veprimtarinë kunder kombit shqiptar panderprerë. Sepse per atë punë eshtë paguar. Serbia e ka patur doren e gjatë kundër shqitareve që nga koha e Sveti Saves e Car Dushanit. Me perpikeri i ka ditur argatet e tyre. Dhe, pikerisht, trokiti ne deren e tyre. Kur plasi lufta kunder barbareve shekullor serb-çetnik,serbia, si me pare veproi sipas organizates terroriste:DORA E ZEZË. Angazhoi langojt e saj me të besueshem. Dergoi kriminelet me te tmerrshem ne Kosove. Njerze te pa shpirt. Nder me famekeqet dhe me të rrezikshmit,me kriminelet qe presin edhe koka foshnjash dhe qe pinë gjakun e tyre ne vend të veres së kuqe... ZHELKO RAZHJATEVIQ-ARKANIN. Kurse ti bëre gosti me tamburetat e harmoniken e tyre,ngej,ngek,ngek dhe ngreje dolli me "Shlivovicë"...
Krimineli Zhelko Razhnjatoviq-ARKANI, jarani i CECËS, apo Haxhi Spiuni, erdhi e u ul ne Mercedesin tend, ngjyrë portokalli të mbyllet. A eshtë e vertet Haxhi Kuci- KUCKA kjo? Ne nuk themi ne Ford,opel...Neqoftese nuk eshtë keshtu thuaj jo. NUK GUXON MORE EDEPSEZ! PO te perkujtoj se krimineli botëror, Arkani, ne "Mercedes" , hypi NË MARS 1998. A eshtë e vertetë kjo Haxhi langoi? E shetite ne fshatra të Kosoves. Duke udhtuar rruges per ne fshatrat E GJILANIT, GJATE RRUGES, NE MERCEDESIN E TIJ PASKAN BISEDUAR ME ARKANIN, POR SHIH HAXHI ZEZA QENKA BERË"TRIM". PASKA TREGUAR DREJT ARKANIT QE EDHE KY PASKA DASHUR ME HY NE UÇK, POR NUK E PASKAN PRANUAR DHE ATE FATMIR LIMA! BRAVO HAXHI-PIROLLA TE QOFTË!
Degjo Haxhi spiuni, VETEM ZOTI I MADH I KOFSHNA FAL, E DI SE ÇKA KENI BISEDUAR DHE KA E KE DERGUAR DHE ÇKA I KE THENË? Haxhi zagari, Arkanin e ka derguar edhe ne fshatra tjera te Kosoves. Une, ty pyeta, ne shkrimin e parë, se a ka ndodhur KASAPHANA NË ATO FSHATRA KU E KE DERGUAR TI? NUK ME PERGJIGJE!!! Ti flisje per PUNEN E USHKURIT TE DR. IMRIUT.
Zagari i Serbisë, Haxhi Kuçi-Kucka, thote se ka vositur edhe pesë akademik serbë. Ku dhe çka te thanë? Po KU TE RANË HISE TY HAXHI SPIUNI?
PO PASTAJ THUA SE E KE VOZITUR SERBIN TJETER GJAKSOR PER NE MUSHTISHT, POR SIC THUA PASKA QENË SHOFER I AUTOBUSIT. PERSE VETEM TI HAXHI ZEZA!? Por, çka thotë Haxhi Kuçka: Arkanin me KA ULË NE KERRË UKË BYTYÇI!!! ÇUDI SHKUAR ÇUDIRAVE! UKA, nuk flet më. A i ka ikur nga kjo botë. Haxhi derri,thote edhe : KUR JE TAKSIST KUSH DO ulet! Ne rregull Haxhi gabeli. PO CILA ESHË E VERTETA? E PARA APO E DYTA? CILA? Po një "organizator" do ta pranonte një gjë të tillë?
Haxhi Kucka, po te pyes: Vallë a njeh ne taksist me SH...?, qe të ka kundershtuar vazhdimisht. Mendo pak akull. Haxhi hajvani, fare nuk eshtë e vertete që te ka refuzuar Komandant Çeliku-FATMIR LIMA. Por, vet thua nuk me pranuan se me thane ke bashkepunuar me serb. Perse ta thane kete?
Ja se cka thotë HAXHI KUÇI, BASHKEPUNETORI I UDB-ës, me 11 shtator 2009: O SHQIPTAR O MAGARCA NXINI TANË KOMANDANTAT E UÇK-ës E LIDHNI SI QENT NEPER BANDERA... A eshtë e vertete kjo more qeni serb? Perse ketë urrejtje kunder Ushtrise se lavdishme,ore spiun!?
Haxhi Kuci, spiuni serb, perse u bere MAXHUP, ti thua se u bera Ashkali. Nejse! Cka keni deklaruar te organet e ndjekjes, ne Gjermani e Francë kunder UÇK-ës? Po kjo a eshtë e vertetë Haxhi Zeza? Mos eshtë shpifje, bile te kerkoje falje. Po ti e pranon vet o Haxhi Zeza, e kurre te bardhe mos e paç.
Haxhi KUÇI-KUÇKA, me pyet se ku kam punuar? Jo, askund Haxhi Zeza! Asnjë metelik nuk e kemi marre nga shteti kriminal i qenit plak Titos. Jo vetem unë,po askush nga familja ime. Shefat e tu te UDB-es, nuk na pranuan,edhe pse tete femijet ishim te shkolluar. Ç´eshtë e verteta, kam punuar, kam bartur llaç, per te kuptuar me mire ti analfabet-mallter në Slloveni. Bile njoh plot te anes suaj. Deri ne semestrin e shtate Haxhi Zeza, kur shefat e tu te UDBES, na thane se jemi te pershtatshem per shetin tend. Jo vetem kaq Haxhi spiuni, por na leqiten, thonin vellezerit e tu spiuna qe i kishe percell per mrekulli thonin: FAMILJES SE RESHATIT DUHET ME JA PRE EDHE STRUJEN-NUK THONIN RRYMEN O HAXHI ZAGARI. Motra e vellezer te denuar e te burgosur. PER KETE VEPRIMTARI NE DO TE JAPIM FAKTE ORIGJINALE SE PO NA NXIT E JO SI TI HAXHI QENI QE VETEM LEH DHE NUK E JEP ASNJE FAKT!!!
Po ku ka punuar Haxhi Kuçi, spiuni i UDB-ës? Haxhiu, bashkepunetor i tyre, permes nje polici jugosllavë punesohet në LLOTARINË JUGOSLLAVE, pranë PTK-ës, afer rruges Suharekë-Prishtinë, Apo jo! Keto vodhi ky hajn (Video), më pas punesohet si taksist, me veturen "Mercedes", ngjyrë portokalli por pak e mbyllur. Apo jo spiun? Ku ishin te regjistruara? Ku hajvan. Perse genjen se nuk ke punuar? Natyrisht, se ty nuk te bejne kryetar komune pa shkollë. Deshmohe vetem një diplomë dhe vetem një. Tentove ne Sllapuzhan me diplomë falese, ne fakte me diplome te huaj, si mesues po shpejt te kuptuan dhe ta... A eshtë kjo e vertetë more hajvan!?
HAXHI ZAGARI i paska percjell shkrimet e mia bile me faksimile origjinale qe kam shkruar kunder tradhtareve te kombit ne zonen kufitare dhe ne Kosove, por ky kerkon material per Beograd. Bile flitet se ju keni bere kerkesë per ne Serbi. Doren ne zemer kete e kam te degjuar. Ne Kosove nuk kije as vend per varrin tend o i mjerë.Sa keq. Vetem zagaret e Shumadisë do ta vizitojnë varrin dhe do ta peshurrin me lezet...
ÇKA THOTË HAXHI SPIUNI PËR SHQIPTARET DHE SI I FYEN SHUMË RËNDË? (ORIGJINALE)

profili
mesazh
2006-06-26

minatori Haxhi l. Kuqi thotë:
26 Qershor 2006 @ 10:54 am

Si intelektuali si qobani
çdo fjale qe flete shqiptari
nga shpirti i tije varg e vije
rrjedhin fliqesirat,me tradhetin

Dhe per fytyre nuk marrohet fare
ja merr gruan e vellaut
e ma e keqja e shet vatanin
e ne fund e vret kombin

Po ta kisha
forcen e zotit
ne nje grope
i kisha shtie te gjithe shqiptaret!

Nuk jane njerez me jetue
se tane botes ere t’keqe i kane leshue
i kan leshue shume te flliqta
rrofsh sa male ore KS.

Rrenca tradhetar u mbush bota
qe u mesuan nga shqiptaret
po t’me ngone kjo pari
ka ,ka shqiptar ne kete rruzull toksor
i kusha bere grumbull ne nje grpe
dhe per se gjalli ne dhe i kisha varrose

Sot tri kambe t’prishta ka bota
franca e albanija e gjermani e jan t'pa bese
qe te trija ore zot nuk e meritojn
me vazhdue ne kete TOKE!

26 Qershor 2006 @ 11:01 am

Sarkozi kerkon ndihme nga Toni Bleri

A qen bir qeni,vra njerez fukara
kush te shtini mi vra dy foshje,dy lule qe nuk e shejuan diten e rinise,edhe djalin time ma helmuat zoti juve franqezeve me shqiptar ua qift NANEN!Bashke me gjermanet!
A deshte qe ne france me ba revolucionin ,e mi shtie franqezet mu vra ne mese vedi ore pise,ore Jahudi polaku!Nuk ke faje ti ka faje populli franqez qe ta ka dhen shtetesin franqeze,dhe tani ne vend qe ti te jeton si fukara ne poloni hype ne karrike dhe rrasjau franqezeve!!!!Po,po dike kush e rrit ,ky ka me te mbyt!

26 Qershor 2006 @ 11:19 am

O Sali Berisha:Kur une nuk kam mundur mu bere i mire per shqiptar,qe veq qe nuk me ka dal shpyrti se vertete çenka çudi,jo ti ore kryeminister,por as Kadare,e as ZOTI me u ardhe shqiptareve ne mesin e tyre nuk ka me ju dokur i mire!!!Dhe shqiptaret ti dhine te gjitha te mirat,ti harrojn edhe kur ua shpeton jeten!U baltos e tere njerezia,eh dhashte perendia qe deri ne fund te ketije QERSHORIT rafte nje ASTEROID e jave qifte nanen tere botes,sepse pa i pasur borgj njerezis me perveluan:::Si shqiptaret ne radhe te pare,Gjermanet, e Franqezet!
Une nuk kam force mu rrok e me luftue ,me keto tri shtete,as nuk kam ushtri e polici e ua qift nanen i MADHI PERENDI,dhe faren e juaje mos lefte ku mbi kete TOKE!!!!
Zot i madh je perendi
qe ke force me bere çdo gje
dhe ca dite pritni,pritni
se po u vjenen drejtesia.

Do te vajtoni per ndytesira
qe ja bete shoishoit
dhe per nje grosh leku
e masakruat vellaun!

Zot i madhe Perendi
çka po pret
mbi kete milet
jepi haz me fuqin tende
dhe vrer vjelle mbi keta!

Po te lutem dite e nate
dhe fshamen ,malkimin skam me ndale
gjere sa te shoh qe po vepron
duke i kalle keta katila!

nese bahemi njeezi te medhenje
shqiptar vraponi me marr intervista
e t’mi pini fenat e mija ,
sepse nga shqiptaret ika,

Të nderuar shqiptar kudo që jeni në planet, të nderuar lexues, Shikoni dhe lexoni me vemendje,klyshi i UDB-ës, serbe si si mallkon shqiptaret, shikoni zagari i Arkanit, se si kerkon vrasjen e të gjithë shqiptareve, luteni shumë, se si langoi i KOS-it serb, se si kerkon zhdukjen e TËRË KOMBIT TONË. Poashtu, lexoni fjalorin e gjuhes se keti GABELI SE SI SHPREHET. Ky gabel,genjen gruan e vet dhe femijet duke i thenë se eshtë poet popullor. Çka s´eshtë ky argat i UDB-ës...

Te dergova te gjitha faktet se me ke i ke lidhe kijet more klyshi i Latif e Glauk Dulles,udbashit serb.

T´i gabeli Arkanit, dhe zagari i Demostratave te vitit 1981, qe ke nuhatur per te na zbuluar neve,lexo me kujdes te gjitha faksimilet origjinale jo une çka them per veti, por cka thote shteti yt serb:

Veprimtaria ime adhetare,faksimil nga Gjykata, i ndjekur nga prokororia e instaluar serbe, prekuror, Skender Morina, argat i Serbise, faksimile qe Gjykata e Serbise kerkonte denimin ME VDEKJE, LEXO MIRË KLYSHI I UDBES, SE TI JE MESUAR ME LEH SI QEN ME TE TJERET AKOMA NUK KE HY ME BURRA, KETE NUK E KAM SHKRUAR UNË, faksimile, per SHOQATEN TIME QE ESHTE DEKORUAR NGA SHTABI I PERGJITHESHEM. Ne e kemi financuar LUFTEN NE VERRI ORE ZAGARI I LATIF DULLES, ISHTE SHOQATA ME E NJOHUR NE EVROPE QE PEKRAHU KOMANDANTIN LEGJENDAR ADEM JASHARRIN. SHOQATEN ATDHETARE "GRYKA E LUMES" DHE MUA, SERBIA NA QUAJTI TERRORRISTE (LEXO FAKSIMILIN) ORE LANGOI SERBIAN ME TITULL: NJE BIR SHKINE FYEN UÇK-ËN DHE SH.A."GRYKA E LUMES" BOTUAR NE NOVOSTI: Urdheri im ka qen si i MBROJTJES KOMBETARE SHQIPTARE, THEMELUAR NE SHKODER: TRADHTARET TE VRITEN PA GJYQ, KUSHDO QOFSHIN...

Keni faksimile qe familja ime eshtë ne librin e botes, keni edhe adresen aty biri i shkines dhe klyshi i Latif Dulles, ne gjuhen gjermane Keni faksimile shiko foto se me ke jam or bir shkine dhe eshte e tepert me te treguar se kush ka dal pa therre ne kembè ne Shqiperi, qe ndiqej nga langojt e Shesheli, Arkanit sic jeni ju...

Konaku im i´u pergj atdheut 11 anetare me mamzerre ne krah kunder falangave e hordhive cetniko-serbe dhe mercenareve rus, bile e vetmja femer, tani nuk eshte me: LEXO ARTIKULLIN TIM;TRE VELLEZER E NJE MOTER...

T´i klyshi i ARKANIT NE FUND TE VJERSHES THUA: IKA NGA SHQIPTARET. PERSE? DEGJO HYMNIN KOMBETAR MIRE.

MERRENI ME MEND, KLYSHI I ARKANIT THOTE PER HEROIN E KOMBIT MEHË UKA SE KA QENE BASHKEPUNTOR I UDBES. Ky langua i Sheshelit nuk la kend pa e njollosur.

Te degjohen: VIDEO ME Z. STUBLLA, se si kerkon me cdo kusht te zbuloj emerat,

Te degjohet; VIDEO PER KIOSKEN KINSE JA THEJNE POLICIA E KY KA VJEDHUR POPULLIN, SHIKONI SE CFARE INSKENIMI,

Te degjohet: VIDEO ME AKADEMIK Z. REXHEP QOSJA, SE CFARE KULTURE TREGON KY GABEL, SE SI JU DREJTOHET ME TI E... TAMAN NE STILIN GABEL DHE NE FUND TE DEGJOHET VIDEO E HAXHI KUCI, BASHKEPUNTOR I UDBES JUGOSLLAVE. ASNJERA NUK JANE NGA UNE. TE GJITHA JANE TE TIJAT...

Neqoftese Redaksia nuk e konsideron te mbyllur kete, ne te ardhmen do te lexoni:

Me ke bisedoi me telefon, ky UDB-ASH, perse e shlyu videon me Akademik z. Mark Krasniqin. me M,Sh. si e PREU NE BESË DHE E TRADHTOI NJE SHOK E MIK TIMIN.ATDHETARIN E SHQUAR TE RRAFSHIT KOMBETAR, Z. Xh. Z....

Edhe kësaj radhe kaq nga unë, RESHAT BADALLAJ.

18.12.2012.

Reshat BADALLAJ
Shkrimet e tjera të këtij autori
Publikuar më 22 nëntor, 2012 në orën 10:28
Madhësia e shkronjave:

Kategoria: Opinion

BEOGRAD, LIDHI ZAGARËT QË I KE LESHUAR RRUGËV...
E martë, 21 janar 2014 - 21:07
* Kësaj radhe qëllimisht nuk po i zë n´goje emrat e portaleve. * Rezultati i shkrimeve: Pese shkrime u lexuan nga 20.000 lexues e ca, e që lehin pesë-gjas...
“DEMOKRACI” E KRIMINALIZUAR DHE, KRIM I “DEMO...
E enjtë, 16 janar 2014 - 22:54
Shkruan: Isa Ferizaj Shoqëria shqiptare e pas nëntëdhjetës, në Shqiperi, është futur në një rrugë pa krye, rrugë nëpër të cilën më shumë ajo është rrëz...
Në të njëjtën ditë...
E enjtë, 16 janar 2014 - 22:24
Ky mendim i shprehur disa herë nga Kryeministri z. Hashim Thaçi, me siguri ka zgjuar kureshtjen, se çfarë ndodhi në të njëjtën ditë në Prizren e Mitrovicë....
ENVER HOXHA NUK KA NEVOJË PËR LAVDI!
E martë, 14 janar 2014 - 20:44
Nga Gjon BRUÇI Kohët e fundit, të ngacmuar nga “incidenti” i afishimit në ditën e Çlirimit të portretit të Enver Hoxhës tek varret e Dëshmorëve të K...
Reagim në shkrimin “analitik” të Kastriot MYF...
E shtunë, 11 janar 2014 - 11:05
Ke mizën në kapuç, z. Myftaraj! “Analisti” Kastriot Myftaraj shkrimin e Tij e fillon me një konstatim kundërkombëtar, që nuk do ta bënte as edhe një rin...
Vazhdo në kategorinë: Opinion

Redaksia jonë
- - - - - -
+377 (0) 44 000 000
Kategoritë

http://diplomacia.dk/lajme/lajme/1758/CKA--BISEDUAN--RRUGES--PER-NE--GJILAN-KRIMINELI--ARKAN--DHE-GABELI--HAXHI--KUCI---.html

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé