Ne Sekretet e Karaibeve,gjindet Atllantida
:: bota
Page 1 sur 1
Ne Sekretet e Karaibeve,gjindet Atllantida
Atlantida është gjeturnë fund ?
Një ekip i shkencëtarëve, të cilët dëshiron të mbajë identitetin e tij sekret, pohon se në Karaibe eshte gjetur një mitik të qytetit-shtet dhe publiku kishte portretizuar videon për të provuar atë.
Grupi i arkeologëve nënujore paraqiti një tezë e fundit për vendndodhjen e Atlantides.
Shkencëtarët të cilët kanë refuzuar per të identifikuar e
publikuar një seri të fotografive që janë marrë në ujërat e Karaibeve.
Ata pretendojnë se fotot janë zhdukur qyteti më i vjetër se sa piramidat egjiptiane, të cilëve sot nga rrënojat 2600 BC.
ne një gazete franceze të afërt mes strukturave dhe piramida.
Por unë nuk dua të zbulojë vendndodhjen e saktë të kësaj faqeje, vetëm për të gjetur diku në Karaibe.
Një ekip i shkencëtarëve, të cilët dëshiron të mbajë identitetin e tij sekret, pohon se në Karaibe eshte gjetur një mitik të qytetit-shtet dhe publiku kishte portretizuar videon për të provuar atë.
Grupi i arkeologëve nënujore paraqiti një tezë e fundit për vendndodhjen e Atlantides.
Shkencëtarët të cilët kanë refuzuar per të identifikuar e
publikuar një seri të fotografive që janë marrë në ujërat e Karaibeve.
Ata pretendojnë se fotot janë zhdukur qyteti më i vjetër se sa piramidat egjiptiane, të cilëve sot nga rrënojat 2600 BC.
ne një gazete franceze të afërt mes strukturave dhe piramida.
Por unë nuk dua të zbulojë vendndodhjen e saktë të kësaj faqeje, vetëm për të gjetur diku në Karaibe.