Qerim Kelmendi haxhi qenke pjese e strukturave te UDB-se.te
:: sport
Page 1 sur 1
Qerim Kelmendi haxhi qenke pjese e strukturave te UDB-se.te
Haxhi Latif Kuçi Qerim Kelmendi; haxhi qenke pjese e strukturave te UDB-se.te uroj sukses?
Il y a 7 heures · J’aime
Haxhi Latif Kuçi;
Kush eshte pjese e strukturave te udbes serbe e ngrent balten e vete dhe i hupt fare.Edhe Fadil qen Hoxha luftoi ne luften çlirimtare,por qeni ka masakrue ne aksionin e armeve mijera shqiptar ,Dhe a mos jam udbash tani qe TMK(uçk) a nuk e varrosi qenin me nderime ma te larta ?Bile sikurse tishte kan ky komandant i uçk es!Me siguri po genjeje me quaj sa te deshiron udbash,Sepse jeni mesue ju enverista apo titsta tja mveshni dikujt pa pas fakte as sa qimja e prapanices .Serbise une jam ai qe ja kam qi nanuqken e jo ti ,jo as kret kosova jooooo.Une kur ja kam rras zallin jugosllavise dhe kur kam kerkue republike as ti as Demaqi ska guxue me pordhe.Por a ma permend shqiptar aktivitetin tim ?Jo jo se tradhetaret e kan ne dore.Dhasht zoti e e marrin ne dore shqiptarhanen ata qe e duan pa interes atedheun dhe shqiptaret se keshtu kjo pavaresi,eshte pavaresi vetem per ata qe ishin servila te shkaut.Qe punojshin neper komuna mbas perfundimit te burgut.Edhe ata qe ishin profesora.Une edhe pse e kreva normalen me shkelqyshem isha person non grata !Une as skam qen i burgosur politike!Sepse serbet me paten thane dikur;Ne ty me te burgos kurren e kurres jo e ti puno sa te mundesh kundra neve serbise,sepse kemi shpiuna qe ty ta bejne bajate aktivitetintend dhe te shpallin udbash!!!!!!Dhe populli nuk ta rras fare,as qe te beson pastaj !!!!E ti nese na jep besen qe nuk na rrahish udbashet ,servilet tan,dhe nuk punon kundra serbise,ne ty menjehere kemi me te que ne gjygj e me ba piskam neper tere Kosoven!Kena me organizue gazetar te rilindjes ,bujkut RTP qe ta perhapin kete lajm dhe ne ty kinse po te dergojna ne burg sa me te pa disa shqiptar tan e kur te leshohen ate neper shtepit e tyre udbashat edhe ata me propagandue se ti edhe ne burg kerkon republike per shqiptar,a ne esenc me thane se ne ty kena me te que ne hotelet e jugosllavise me jetue me femra sipas deshires !!Dhe kur te leshojna kinse nga burgu,ne serbet i organizaojna shqiptaret tannnnnnnnnnnn kapuqbardhet,,intelektualet tan shqiptar me te viziutue.E e pas tyre i tere populli dhe me te vizitue e ne ato vizita ka shqiptar qe ta nderton shtepin e pare sa ta done zemra.Dhe ne organizoim qe nje dite te behesh kryetar,komandant kinse i çlirimtares e tjera e tjera.Kete e kam refuzue o jaran,por paskna gabue shume se per me qen shqiptar i dashuri i shqiptareve paska dashur keshtu dhekete nuk ja fali vetes kete gabim qe nuk pranova te behem UDBASH i shkaut !Une e shkatrrova jeten time dhe te femive te mi,kete e fitova nga populli im kete mirnjohje !
Re: Qerim Kelmendi haxhi qenke pjese e strukturave te UDB-se.te
Qerim Kelmendi;,ga kush te ka rrok friga kur ne kosove nuk e ke shkaun ma ?Nese ke lufyue o burreci dheut,pse nuk e ke nxene qeverisjen e mos mi lejue qata qe kan qen ne mardhenje pune gjate luftes ?Po po Qerim zotria bile i ke drejtora e ministra!Nje rast po ta them,kur shkova me kerkue ne financa nje vertetim per pasosh,ma beren serbet dhe nji shqipovec pa e pague porezin nuk ta japim ?Sa kam me pague 9 mi marka !Nuk ishte e vertete ajo shume por nuk deshten te ma japin edhe pse i luta tua japi 100marka dhe njeri shka ma beri Milloshi na ka thene mos me ju leshue vertetima.U nanen Milloshit ja qifsha ua bera.Shqiptari Kuçi mbiemrin e kishte e morii telefonin dhe po don mi thirr policin dhe menihere ja kam kap telefonin nga dora dhe iu kercnova se nese i thirr nuk i pret ky gjall shkijet.Serbet ma beren qe Haxhi neve na shajte Kryetarin e shqiptari po na kryn punet tona !Dhe ma beren shkruaj apeta poezi per shqiptar me ua dhene republiken.Une nuk deshirova qe Dervish Shaqes tja prishi kenget,sepse ne suhareke ne vitin 1968 e din Zek Bajraktari,Sef Bajraktari kur u luta qe ta ngresi flamurin ?Dhe kur me beren pyetje se i kujt jam me kan kape e ngritur tan bajraktaret me duar dhe e kam mbajte flamurin e babes tim.Por quditem pse bajraktaret qe baba im ka qen TRUPROJE e Bajraktarit dhe nuk e permend kerkushi.Nese Berisht e kan vrare Bajraktarin ne kafe dhe per kete shuain bajraktaret,baba im ma ka tregue rastin qe Bajraktarit ja ka terhekur verejtjen qe te ruhet dhe se kishte ndie qe jan ka ja pergadisin.Bajraktarin e vrau ai qe Bajraktari e rriti si djal te vetein dhe ja morri fotelen duke e shti kusheririn ta vrasi.Une edhe nje gabim e kam bere qe kam pajtue disa gjagj ,,por i paskna pajtur udbashat me patriotet!Pse ?Po serbet udbashet i shtinin ti vrisnin patriotet,dhe serija e krijonte grupin e pajtimeve dhe udbashet jesin gjall dhe qe sotQerime me pas luftue une,por nuk me late me luftue se e kishit frigen se çka u gjene!Kam inqizime 480 kaseta me shume luftetar te uçk es,mundem te pasurohem ,por edhe kundra juve udbashave po me vjen inati me ua dhene gjygjeve dhe KS te OKB es.Po tua japi kasetat ketyre kam dro qe edhe ne qe jemi te paster ka me na ngrere dreqi!Sepse thone per skaj te thatit shkon edhe i njomi,e mos te na denoin si Judet nga ana e Hitlerit!Po na shkruain kengen , ishalla bashkoheni ne nje rruge se do e ham dhe shpetim nuk kemi!Tani shpifu pa argumente dikujt si udbash.Une kur ti them dikujt udbash se pari e analizoi mendimin,se a kam argumente ta etiketoi udbash,e une me emra e me mbiemera po u aqesi,por ne udbasha nuk po ndegjoi krisma te avni rrustemave qe vrau shokun e Ismail Qemailit,pra Esat Pshe Toptanin per 3600 franga qe e pagoi avniun mbreti zog per tja marr shkamin!Keshtu jan dallaveret e shqkiptareve SHQKIPTAREVE.Ja jemi popull i ri sipas rilindaseve,ose te moqem dhe kur moqmohet njeriu e kap vdekja!Edhe ne si nje popull nese jemi vjetrue ska as Perendi qe te na qesi ne rruge te jeteses,dhe taman me sekonda do zhdukemi jo nga jashte as nga serija as nga bota pos me deshiren e shqkiptareve(arrnauteve)