Ndegjo Avdi Ibrahimi=Tugjari
:: sport
Page 1 sur 1
Ndegjo Avdi Ibrahimi=Tugjari
Ty po te vika inati qe paskan thene serbet akademika se nese nderkombetaret na largoin nga kosova ,nuk ka kush qe ne shtine ma tu rrim gjandar shqiptareve ne Kosove ,????Kuku ketu veq shqiptaret qetnika nuk doin me kuptue se kush jam une e kush je ti o Avdi servili qe ke punue ne mbrojtjen civile serbe ne Suhareke!
Vete e pranone qe ke punue ne MPP te jugosllavise ne vitin 1984 gjere ne vitin 1987 dhe te kan pranue si iredentist shqiptar qe serbet te kan denue ne sherbimin ushtarak ne vitin 1981.Dhe sa interesant o Avdi patrioti ti behesh si Skenderbe qe serbise ja paske prish qerdhen !Ti i paske mashtrue serbet!
Po more Avdi Ibrahimi une kurgja kundra teje gjere me sote nuk kam thene ,ti ja nise te me etiketojsh ,dhe ra nje kashte e dolen te gjitha per lendine,.Nese une jam apo kam bashkpunue duhet te shkruhen me fakte,une per ty me vagona kam fakte e ti as per nje qime te prapanices time nuk ke . Mos u beni bajate se hala paske msheftesira kush e di se çfare marrinash paske bere me shoket e tu ndoshta edhe legjendes ja ke pergaditur qullin ,po ma vone do shofim!
Une Haxhiu kam then vetem keto fjale per ty;
Fatmir Lima,Balaj mesuesi nga Deberdelani ne prezenten e Bajram Bekteshit me thene se ne ty ne uçk nuk te marrim se je shoqerue me spiunin Avdi Ibrahimin,sepse per ty thoishin se sa keni punue ne MPP ne Suhareke kerkush ne zyren tende nuk ka guxue me hyre as telefonin ska guxue me ta prek kur te ka cingerrue.Dhe me thane se Avdiu e dine mire se ku i ka meshef Besim Nddreca do arme ne nji bunker sa ky kishe punue ne suharek dhe i vetmi ti i dine se ku i ka mshefur ato armet dhe erdhe ne shtepin tende o Avdi bashk me Aziz Morinen vellaun e Afrim Morines dhe nga shtepia jote kemi ardhe ne shtepin time ku shoqja ime ua shtroi nga nje gote raki dhe nga nje kafe dhe te tregova haptas pse nuk me marrin ne lufte me luftue kundra serbeve .Ti ja bane Azizit se ti Aziz ke hanger mute u ke thene se Avdiu i dine atrmet ku i ka meshef Besim Ndreca <Dhe i the shko me Haxhin ne Deberdelan dhe demantoje .Azizi a tha se po shkojna menjehere ,Une ty bashk me Azizin te quam ne shtepi mbas komunes qe ishte hape nje rruge e re nga uçk ka fundi i dhjetorit 1998;Dhe kur u kethyem e vazhduam rrugen per ne Deberdelan Azizi me tha ndale kerrin ne Reshtane se nuk dua me ardhe ne Deberdelan me fole me ata bandita .Dhe keshtu per keto sende o Avdi shume here kam shkrue dhe kurrr nuk kam mu ndal.E sa per Arkanin e din ti se kush ma ka hyp,dhe a ka qen Arkani apo ndonje personalitet tjeter serb edhe keta shoket e tu ma kan que me shetit se tek e fundit ty per çdo dite e nate te kam shetit me pare e pa pare qe as benzinen kurr nuk ma ke pague dhe ke ftyre more i poshter qe haptas thua se nuke e njoh Haxhiun dhe skam bere shoqeri ; marre te kofet por ti ske burrerri fare pos interesi dhe ti etiketon njerezit shoket e tu .
Nje pyetje kombtare po ta beje o Avdi Ibrahimi.Kush ja pergaditi komandanteve kurthat per ti likvidue ?
Une edhe nje here po te them se e di krejte se çka kam shkrue neper forume e gazeta dhe jam ne gjendje per secilen teme te pergjigjem dhe te japi skjarime e ti ke mbete ne Pate pozite,sepse kungulli nuk shkone perhere mbi uje o Avdi.
Ti vete me ke thene siq me kan thene policet serb;Se ke mbete i vetmi njeri ndere shqiptar qe nuk done me ngrere buken e tradhetise!Kurr nuk kam me bere kete as femive te mi nuk do ua leje ne trashegimi kete gjene te tradhetinse.Tere historin t'ime dhe tenden e kam permbledhur ne kete shkrim.
Ti Avdi Ibra mbasi krenohesh se kinse e paske prishe qerdhen e serbise,kijt ja lave Mitrovicen ?Kush te paska mesue me luftue qe ne mbrendine kosoves te krijohen komuna me eksteritorialitet si shtete !A e sheh o Avdi genjeshtari qe mundohesh veten ta ngrisesh ne lapidar e shoket i shpall dore te zgjatur te serbeve !Ndalu pakes e mendo me tru e jo me prapanicen e gjore!A e sheh se ne kosoven e pavarur tenden dhe bosave te tu Mishkovijane e keni prue punen qe serbet kur te doin kan te drejte me hyre ne kosoven tende pa te bere pyetje as ty as bosave tu bile me forcat e policise serbe.Po shihet kjart se cili nga ne eshte tradhetar,por vazhdo te me te tenden se edhe popullit i ka hyre lepuri ne palcen e kurrizit dhe ti bashk me bosat plaqkisne popullin pa mas gjere sa te rrexoni ne pavetedije.E di shume mire se ti me bosat e tu pa serb nuk e keni gjate !
Haxhi L Kuçi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.albaniapress.com/
Dernière édition par Perparimi le Mar 25 Mai - 15:51, édité 1 fois