Saim Tahiraj
:: sport
Page 1 sur 1
Saim Tahiraj
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:09
Pershendetje i nderuari Saim
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:09.25.06.2021
E di qe ju bashk me Sali Qekun keni qen ndere ma te paret qe jeni kyq qeshtjes madhore
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:12
Deshta me ua parashtrue nje pyetje lidhur me strehimin e Adem Jasharit tek Mark Avdyli i nji fshatit Maroc te Gjakoves plote nent muaj para ofanzives.A kan qen te strehum te ky Mark Avdyli Adem Jashari me Hamzen ?A keni ndejt ju te Marku?
Besoi qe dini diçka lidhur me Mark Avdyli
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:25
sinqerisht Haxhi Kuçi
Saim Tahiri date d’envoi : Aujourd’hui, à 12:0
Përshëndetje i nderuar, neve si grup i Deçanit asnjëhere nuk kemi pasur lidhje me Markun as me dike tjetër, i kemi pasur lidhjet tona. Në vitin 1991 ka qenë i organizuar në organizimin institucional dhe futja e tyre në Kosovë dhe shpërndarja është bërë përmes neve. Për periudhën qe ju po pyetni nuk kamë asnjë informacion se a ka qenë në lidhje me te Ademi apo jo, andaj nuk mundë të pohoj apo te mohoj!Re: Saim Tahiraj
Saim Tahiraj
Saim Tahiraj
1 mutual friend: Kujtim KurLives in Langenthal, Switzerland
hhhhhhhh
Pershendetje i nderuari Saim
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:09
E di qe ju bashk me Sali Qekun keni qen ndere ma te paret qe jeni kyq qeshtjes madhore
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:1
Deshta me ua parashtrue nje pyetje lidhur me strehimin e Adem Jasharit tek Mark Avdyli i nji fshatit Maroc te Gjakoves plote nent muaj para ofanzives.A kan qen te strehum te ky Mark Avdyli Adem Jashari me Hamzen ?A keni ndejt ju te Marku?
Besoi qe dini diçka lidhur me Mark Avdylin
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 10:25
sinqerisht Haxhi Kuçi
Saim Tahiri
Përshëndetje i nderuar, neve si grup i Deçanit asnjëhere nuk kemi pasur lidhje me Markun as me dike tjetër, i kemi pasur lidhjet tona. Në vitin 1991 ka qenë i organizuar në organizimin institucional dhe futja e tyre në Kosovë dhe shpërndarja është bërë përmes neve. Për periudhën qe ju po pyetni nuk kamë asnjë informacion se a ka qenë në lidhje me te Ademi apo jo, andaj nuk mundë të pohoj apo te mohoj!
Haxhi Kuçi
Faliminderit i nderuar,une mendova mos e keni noft Markun ?
Date d’envoi de votre message : Aujourd’hui, à 19:08
Dmth nuk e keni takue kurr Markun me mustaqe?A ke ndegjue per Mark Avdylin?çfare burri ka qen?
Saim Tahiri
Kam ndegjue pas lufte në një filëm dukumentar. Kurrë
nuk e kam njohur as takua, nuk di asgjë për te!
Haxhi Kuçi
Mua ma pergaditen kinse me ja lye do dhoma Mark Avdylit ,me thirri nji nip i migjes ma bani daj a don me punue me ja lye dikujt do dhoma ne Marovc
te ky e kishte bere pazar nji mjeshter nga seniku i malisheves emrin Fefmi
dhe ma dhan adresen e shkove te ky ,por ishte nate hangrem darke dhe pastaj ram me fjet
te nesermen kur u zgjuam ne qiten kafe dhe duke pire kafe po ma ban o Haxhi a e sheh kete gishte?Po ja bana.Qeky gisht ja ka qie nanen e ka vra Shaban Polluzhen.
u nanen ta shkerdhefsha ja kam ngjite me njanen dore per mustaqe e per fyti me tjeteren por ky Fehmiu ma ndau mu lute qe ta leshoi se nuk ja ban pagesen
Jam que e kam ardhe ne suhareke
Saim Tahiri
Saim, date d’envoi : Aujourd’hui, à 19:17
Haj nedet haj, shumë interesant!Haxhi Kuçi
I pata tregue dr profesor Mehdi Elezit,Ramadan Mujes,Tefik Gecit,Bajram Ollonit,Esat Haskukes u thash ejani me mua e shkruane historine kush e ka vra Shaban Polluzhen ,nuk pranuan a e kishin dite krejte pisat
te gjithe historian akademika
Djali i Shaban Polluzhes i ka dhan dy deklarata krejte te kunderta o Saim
nji e vertete dy te verteta nuk mundet mi pas.
Nje here deklaron kinse baben ja ka vra granata e dyte e topit,dhe ballistat kur ju paskan afrue serbet nuk paskan ik apo nuk paskan luftue
e dyta deklarate e djalit te Shabanit thote jo gjyla por serbet me mitroloz e kan rrok baben sa ka qen hypur ne kali dhe ka ra prej kalit
Pse nuk deshiroin me pranue shqiptaret qe serbet nuk e kan vra por shqiptaret
e ke edhe ne video nji i gjakoves qe e pranon qe kjo ka qen e vertete
por edhe per Adem e Hamez Jasharin tregon qe ka qen i strehuar te ky zagar.E kangetaret e kendoin kinse ka qen i flaket per flamurin kuq e zi dhe kinse ka qen shok i Shaban Polluzhes
Zot çka nuk ndegjon rrenat e shqiptareve
E ka pyet Gani Gecin a e dini kete per Adem Jasharin nuk di me thote.E kam pyet Bekimin e Hamzes nuk me pergjigjet,nuk kish fijen e burrenise
e kam pyet Saqipin as ky nuk din,ma bani kam me pyet bacen Rifat e veta nuk po fol asgje
pra mesiguri ka qen e nuk dojne me tregue
Saim Tahiri
Saim, date d’envoi : Aujourd’hui, à 19:26
Më fal se jamë në punë, të shkruaj pas puneHaxhi Kuçi
ok faliminderit Saim
:: sport
Page 1 sur 1