meshari i buzukut
:: sport
Page 1 sur 1
meshari i buzukut
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=-UC%2CP-R]Reshat Sahitaj
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=%2CO%2CP-R]1 j ·
XHAFER SHATRI shkruan: “Vdiq udbashi që ia shkatërroi jetën Enver Hadrit “ është titulli i një libri që po e shkruan Xhafer Shatri, ish i burgosur politik, ish ministër i Qeverisë Bukoshi.
Sipas paralajmërimit të Xhaferit siç shkruan në fillim, se librin e paska shkruar më herët , por për shkak të vonesës së një dokumenti nga organet belge iu paska shtyer edhe botimi i librit.
Do ta pyesja Xhaferin:
1. pse nuk e ka kërkuar këtë dosje p.sh para 20 viteve, sepse në dosjen për vrasjen e Enver Hadrit asgjë nuk ka sekrete, edhepse kjo dosje vazhdon te jetë e hapur edhe sot e deri në kapjen e komanduesit te vrasjes që fshihet pas politikës së Beogradit. Dosja për vrasjen e Enver Hadrit nuk ka lidhje më udbashin Sherif Bala dhe nuk e lidhë asgjë më Xhafer Shatrin perveç një takimi që e kemi organizuar në Gjenevë kur Xhaferi kishte “SOS KOSOVË “ , ku ishte edhe ENVER HADRI,GANI AZEMI DHE AVNI XHARRA.
2. Pse Xhafer Shatri nuk e botoi këtë libër sa ishte gjallë Sherif Bala, por paska pritur një dokument jo sekret nga organet belge. Për vepren, jeten dhe vrasjen e Enver Hadrit e kam shkruar një libër të veçantë 500 faqe, ku janë përfshirë edhe takimet me Xhaferin, leterkembimet me Xhaferin kur ishte në Levizje, dhe per çdo takim qe ne kemi pasur 1981-25 shkurt 1990.
3. Jam i bindur që Sherif Bala ka folur edhe kundër Adem Jasharit dhe tani të shkruash libër Sherif Bala ia nxiu jeten Enver Hadrit, Adem Jasharit , Xhafer Shatrit libri nuk do të ketë seriozitetin e duhur.
4. Të shkruash libër kundër një udbashi e ngjarjen ta lidhë më Enver Hadrin vetëm për të përfituar nga emri i tjetrit, nuk eshte botim serioz.
5. Në vitin 2001, gazeta e Beogradit shkruante: Enver Hadri,Xhavit Haliti dhe Xhafer Shatri kanë planifikuar të vrasin Millosheviqin. Kjo ishte një rrenë e Beogradit , sepse Enver Hadri kurrë nuk ka planifikuar te vriste Millosheviqn e aqë më pak më Xhavit Halitin të cilin kurrë në jetë nuk e ka takuar. Asokohe e demantova në te perditshmen “Zeri” e te nesermen në “Grand” Xhaviti m’u kërcënue.
6. Xhafer Shatri do ishte mirë te merrej me dosjen e Enver Hadrit gjatë veprimtarisë se tij në Kosovë, kur u kap nga udba “Komiteti” i grupit më 1973, dhe libri do te kishte vlerë dokumentare. E nese në këtë dosje lidhet emri i Xhaferit me ENVER Hadrin edhe më mirë.
JA KOPJA NGA RILINDJA 1973, per grupin e ENVER HADRIT, AKTAKUZA KUNDER ENVER HADRIT DHE DENIMI I TIJ PA PREZENCË KETO JANE QE DUHEN PER LIBER E JO .... thashetheme.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Qazim Doda
Ky qe e paska bere kete shkrim me te vertete paska marre fryme serbisht se me shume urrejtje e paska shkruar. Shpresoj se e ka bere pa vetedije.
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Haxhi Kuqi
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]
Qazim Doda
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R] po me vjen keq,por krejte e vertete eshte,por ka edhe ma zi se kjo,Nejse eshte e drejta jote me shpreh mendimin tend.Faktet po tregoin,nese ke argumente kundershtoja
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]Driton Tahiri
Të lumtë baci Reshat!
[/size][/size][/size][/size]
J’aime
[size][size][size][size]
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]Hashim Toska
Shatri e kishte afishuar emrin e E.Hadrit vetëm sa për të tërhequr vëmendje kurse në shkrimin e tij fliste thuaja ekskluzivisht për vete dhe ''madhështinë'' e tij.
Në këtë faksimil që paskit sjellë lidhur me procesin gjyqësor të vitit 1973 qenka shumë intrigues rasti i shtetasit grek Antonis Stavros për të cilin nuk më paska ra të dëgjoj më parë.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Asllan Hasani
Shatri me shume u kujdes te tregonte friken nga Thaçi se sa nga udbashi...nga trimerite e shumta te tij nuk tregoi se si u arratise nga burgu i Prishtines
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Reshat Sahitaj
Xhaferi dhe kushdo tjeter ka pasur mundësi qe 20 vite të shkruajnê libër kunder udbashave sa ishin gjallë. Kur udbashi vdes, libri nuk ka kredibilitet. Madje arsyetimi i tij se e paska pritur një dokument nga Brukseli , nuk ka justifikim sepse ky dokument nuk ka lidhje më veprimtarinë patriotike që eshte zhvilluar nê Kosovë. Aktgjykimi i Enverit ka mundur te merret qe 20 vjet e jo sot. Spiun u UDB-së nuk është një zyrtar qe ka punuar në gjyq,ne polici, në ushtri, por spiun quhet qytetari i thjeshtë e qe kanë pasur profesione të ndryshme si: mesues, hoxhallarë, gazetarë, studentë, bujk, shitës etj etj. Psh aktivstet e çeshtjes kombëtare kurrë nuk kanê mbajtur takime me ndonjê polic apo gjyqëtar. Askush nuk ka pasur besim te folë kunder Serbisë kur aty ka qenë një polic shqiptar apo gjyqëtar shqiptar, madjejemi frikësuar te folim edhe kur ka qenë roja e pyllit (SHUMARI).
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Isa Maloku
Une e kam bashkevendas veprimtarin Xhafer Shatri dhe kam respekt per ta per ta vendosur drejtesin ne vend , ish dashte ta beje nje padi ne gjykatat kompete te kosoves dhe se paku te kerkoj ballafaqim ne ndonje media emisin, arkivi I gjykates ne peje ka akgjykime te ruajtura te shokeve te Enver Hadrit qe kane mbajt Burgun ne Burgjet jugosllave
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Haxhi Kuqi
Xhafer Shatri,le te shkruan çfare bisede Patem ne aeroportin e Gjeneves ne vitin 20000,mes neve dyve dhe d'y shqiptar nga Bllaca e Suharekes ?Kur erdhi drejte te une me nji kamere rrethe qafes dhe nji qante.Pasi u pershendetje,ja nisi po lavderohet qe ka qen i burgosur. pyeta a je kan i burgosur politike? Po ma beri.Per çfare vepren te kan Burgos?Jam kan kundra jugosavise,à edhe ti ke qen u burgosur politike? Jo ja Bana,une nuk kam pranue te bahemi shpiun i serbise dhe kam mbete i pa burgosur politike.Kur ja arsyetova disa vepra te mija prej asaj qe e kam mbrojte flamurin e deri te demostratat gjithe Popullore,kur ja Bana qe serbet me kan then;Pa na u betue qe ke me bashkpunue me neve,ne nuk e kemi ndermend me te Burgos.Se ti kur te del nga burgu emri yt triumfon si atdhetar,dhe jo qe bahesh i pasur,por edhe behesh i njohur.E ti nuk deshiron me jetue si zoti,ti nuk deshiron me njehur zotin.Kur i pyeta policet,a keta te burgosur paskan Punue per ju e ne mendo qe punojne per qeshtjen kombetare ?Ja nisen e po qeshin ,me Thane,çka mendon ti.Ka ik pa u pershendet me neve.Keta te Bllaces ma banen o te lumt o Haxhi se n'a ka pas lodhe, çdo dite n'a thoshte,une kam qen ne burg per shqiptar,dhe ka pas raste kur shqiptareve ja ka drejtue revolen qe te jep pare per qeshtjen e Kosoves.Njeri ma te poshter nuk kemi pa.
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]
Reshat Sahitaj
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R] ,99 perqind e ish te burgosurve shqiptar lypin nanen,sépse kan qen shpiuna e tradhetar,e ne mendo qe jan atdhetar.Ishim duke u shetitur me Avdi Ibrahimin,dhe u takyam me Haxhi Zyben te stacioni i autobusave,dhe pasi u pershendetem,Avdiu e pyeti çka jeni ka béni?Ja beri jam ka e shkruaj Nji roman qe ishim ne Burg.Avdiu ja beri mos harro me shkrue edhe ate qe keni qen shpiuna ,dhe mos e genjeni popullin oj koke lakre.Ja Bana o Avdi dreqi si bre a vertete ish te burgosur politike paskan qen shpiuna ,e une mendo qe jan neper burgjet e jugosllavise per neve?O =AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]
Haxhi Kuqi
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R] shkau nuk i Burgos pa ju ba sherbetor,po tan te burgosur lypin nanen.Auha nenerisa nere vedi,me ra ndermend fjala e komandirit,kur me tha pa na u betue qe ke me Punue per Serbi kurr ti burgun me sy nuk ke per ta pare.Kesaj i binté qe vertete serbet nuk me paskan genjye.Edhe nji fjale e kam ndegjue nga ky komandir,kur me pat then se ish deputetet qe e shpallen Republiken e Kosoves ne Kaqanik,udba serbe i ka urdherue me mergue ne diaspore,per me shti ne grushte Mergaten dhe me mjel.pos deputetet edhe ish epror jugosllave me identitet shqiptar,ish polic,mjek e akademik.Isa Mustafa me Bujar Bukoshin ,nanen mergates ja kan ladrue. Paret e tyre ja kan dhan Milloshit e Arkanit me ua masakrue antaret e familjeve te mergates.Shyqyr Zotit qe kurr ne jeten Time nuk ngrera ne sofren e dreqit.Por à e kam shkatrrue jeten po.Mjeri ata femij qe lindin shqiptar.E kam fjalen per atdhetar.E lumi ata qe lindin nga fera tradhetare dhe PSE mos te kendoni"O sa mire me qen shqiptaro hej"Mallkuar qoft kjo Perendi qe ma ka shkatrrue jeten".Une per shqiptar,shqiptaret kundra meje
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Nafi Çegrani
I nderuar =AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]
Reshat Sahitaj
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R] kur unë botova librin e parë kundër udbashëve, spiujve dhe informatorëve shqipfolësa me emra të koduar e pseodonime të asaj makinerie të madhe dhe famoze antishqiptare e quajtur UDB, librin me titull "Ballë për ballë me vdekjen 1" i cili bëri bujë të madhe në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri, thuajse e " fshinë" brenda 2-3 ditëve, e mbajtën me thasë ( 2000 kopje që e botoi Ministri i atëhershëm i arsimit dhe shkencës Prof. Asllan Selmani ), madje e ribotoi Enver Byryqi SHB "Koha" në Tiranë me Paradhënie të Abdi Baletës. Në ndërkohë më shkruajti një letër të gjatë në postën elektronike Kadri Mani (Osmani) i cili më bënte lutje që rreth Xhafer Shatrri, Agim Zatriqit, Kapllan Resulit dhe ca të tjerëve të shkrusaja vetëm të vërtetës, e sidomos theksonte se me rastin e daljes së Xhafer Shatrit nga burgu, e ka prit para portës së burgut vetura e zezë, e cila, -thotë Kadriu, " ishte veturë e UDB-së e cila e nisi personin në fjalë për në emigracion!". ( Di se në këtë mënyrë UDB-a jugosllave ka nis disa shqipfolsa-informatorë nga Struga për në SHBA. E kjo, që rrëfen Kadri Mani në letrën e dij para shumë vitesh sa ishte gjallë, sa mund të ketë qënë e vërtetë rreth Shatrit, nuk e di. Respekte
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]Reshat Sahitaj
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nafi Çegrani
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R] i,nderuar e permendet te ndjerin Kadri Manin.Shume me vend ju paska rekomandue se vertete mundet me qen ashtu.Kundra Kadri Manit,ka pas shkrue Reshat Badallaj, i cili vetvetes i shpifet dhe ja shpif Kadri Manit ,kinse Kadri Mani ka shkrue diku ne ajer kinse Adem Deméaqi bashk me Reshat Budallen kan gisht ne vrasjen e kolonelit Ahmet Krasniqit ne Tirane.Dhe pastaj ky zagr i serbise Reshat Badalli,i shpifet Kadri Manit duke deklarue kinse Kadri Mani i ka qite ne prite dy atdhetar ,Rexhep Malen dhe Nuhi Berishen.Por sa per NUhi Berishen,shoku i Reshat Budalles,Avdi Ibrahimi mua ne oden e vete me ka tregue si e ka nxite mu kacafyte me policine.E pyeta Avdiun si e ke shti pash besen?Te ne kur te nisish me na dal prej rruges,na te gjithe ta bajna ti po na shpiunon shoket,i shtime serbet me na burgos kinse nji shoke dhe keshtu kete qe na del jashte rregullave pastaj me metodat tona duke i then ti je shpiun,ti po na shpionon,gjere sa ta nxisim te kacafytet me polic dhe policeve na u lajmrojna qe po vjen pritne ngacmone qe juve tju sulmon dhe vritne.Dhe kur e arritem piken e larte,ne fund me bani Nuhi Berisha o Avdi po ma ngjitni bre shoke kete njolle por ani flm e shifni se kush jam.Dhe emisioni jone perfundoi me sukses ku Nuhiu perfudon me vdelje nga ana e policise.Por mesiguri ne qafe e ka marr edhe Rexhep Malen.Reshat Budalla e shan Kadri Manin me nje fjalor te pist ,siq e kan stervitur udbashat e serbise.Dhe pse ne nji diskutom ne nji forum ishte fjal per dhandrrin e Reshat Budalles,Mehe Uken,Kadri Mani ja bani Reshatit,Meha ka qen udbashe qaty u qart Reshat Udbashi,me dhune donte te i nxiste tjeret qe ta perkrahin si patriot.Kurse sipas deklarates se Rexhep Selimi dhe deklarates se Reshat Budalles dhe njefare Agimit kusheri i Mehes ,ate dite makabe Meha grupin e Adem Jasharit e kishte ftue me shkue ne nji fshat te Mitrovices me mbajt mbledhje.Ne kerrin e Mehe Ukes ka qen hypur;Shferi i Mehe Ukes,Rexhep Selimi,dhe Sahit Jashari.Dhe rruges dikush i ka lajmrue Rexhep Selimit qe jeni ne prite,mesiguri Rexhep Selimi i ka then Mehes qe ta kethen kerrin e ky nuk ka dashte dhe jan kacafyte.Meha jete i vrare e Sahit Jashari plagoset ne kembe.Mehe ka pseodonimin e ka pas "Moravac",i cili ne arenden e nderit te bias ne kalamegdan e ka te shkruar kete pseodonim si patriot serb dhe permendoren ne Mitrovice.Reshat Budalla ka deklarue edhe per Hazer Susurin kinse ja ka dergue mbi 500mij marka detekuar uçk es,por kur e kam pyet Hazer Susurin me thote se as dhe nje cent nuk ma ka dergue Reshat Budalla,dhe me the qe ja ka demantue rrencit edhe permes nje gazetes keshtu me tha..Reshati edhe ndaj meje ka shkrue zi e terr:Kinse une gjate luftes e kam shetit Arkanin neper vijat e uçk es,dhe kinse une kam dhunue femra duke u dhan gji femive te tyre,kinse une kam vrare shqiptar gjate luftes.Problemi filloi kur ky Budallaj mi kishte vjedh emrat e udbashave qe mua mi dergoi nje gazet ,kam harrue a Bota Sot,a koha ditore nuk me kujtohet,dhe,nuk i thash qe mi ke vjedhe por ja bera keta emrat e udbashave qe jan te njohur nuk qojne peshe,sepse i njeh edhe femija,por po na interesoin qata qe populli nuk i njeh qe kan nejte si skifterat .Dhe ja bana a e ka kusheri Imri Badalen?Po me tha.Ja bana ky ka dhunue nxense ne Normale po per bese e din edhe =AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]
Reshat Sahitaj
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R],qe Imri Badallaj e ka çnjerezue Ymrie Beqen dhe nje Driten e Dushanoves dhe shume nxense tjera.=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]
Reshat Sahitaj
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R],me sa e di Ymrie Beqaj ka qen ne klas me juve nese nuk gaboj.Pastaj ja nisi te ma shan edhe nanen dhe ma bani e sheh ti se çka kam me shkrue per ty o udbash.Ja bana nese e kam shetit Arkanin kur ne cilen date e paskna shtetit?Nuk dinte.Ja bana a ka emer ajo grua qe e paskna dhunue kur i ka dhen cice femiut te saj?Dhe nga cili fshat eshte futja rreje ndonje emer.Thuaj ma ke dhunue gruan e pranoi dhe me bene padi per gjenocid.Ti po thua o Reshat Badalaj qe ne lufte kam vrare edhe civil.A kan emra ata civil?Nga jan ata civil.E kam thirr ne telefon qindra here ,por nuk ma qon,kam deshire me inqizue dhe me paraqite ne gjykaten e Hages per shpifje.Une kur te them Nafi Qegrani ke dhunue ke vra njerez,duhet me ta permend emrin e mbiemrin dhe nga jan viktimat.Arkanin e ka bart Edita Tahiri sipas deklarates se Halil Kuliqit,i cili eshte komandant i uçk es dhe deklarone se Edita ka blere arme nga armani nga 250 marka e ua ka shite uçk es nga 3500 marka.E din Adnan Merovci qe Adelina Ismaili me Arkanin ka que dashuri ,per kete e din edhe Armend Rexhepagiqi ,e kam deklaraten e Armendit çka i ka then Adelines,po e din edhe Milaim Zeka qe vete ka deklarue Zeka qe Adelina e ka lute qe te intervenon te Arkani me lan rahat.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Reshat Sahitaj
Librin tuaj "Ballë per ballë.. " e kam lexuar dhe vetem mundem te imagjioj vuatjet qe ke pasur nga udbashët. Një gjë eshte e sigurt se ne shqiptaret i quajmë spiuna ata qe kanë punuar SPB, ne gjyq, polic ne komune , por ai qe ka punuar në UDB zyrtarisht nuk quhet spiun. SPiunat janë te kamufluar ne veprimtarë te perzierê ne popullin civil. Ata ne uniforma quhet forca te rendit qoftê okupues qoftê çlirues. Xhaferi eshte njê aktivist dhe i urgosur politik kam besim ne të, por e ka gabim qe i lidhë emrin e tij me Enver Hadrin qe asgjë te perbashket nuk ka te bëj. Sa herë jemi takaur me Xhaferin qellimi i tij ka qenë te na i merrte bashkëpunëtoret tanë te huaj duke iu ofrue pare te punonin per Xhaferin e te na leshonin ne. Ne mezi qe i perfitonim te punon me ne e ky iu ofronte pare qe te perkthenin më SOS ose per Ministrin e Informatave. Tjeter gjë te mmirë nuk kemi parë nga Xhaferi as unë as Enver Hadri.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Nafi Çegrani
Reshat Sahitaj
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]. Respekte! Shumë e sakt. Mirë është ata që kanë qënë zyrtar- opetativist të Inteligjencës, ta kenë ndërgjegjen e pastër dhe të mos jenë keqbërës ndaj njerëzve dhe kombit. E mua, a thua vallë përse më montoi akuza fallso dhe gjyq të inskenuar, jo se kisha bërë ndonjë të keqe, pos që me arratisjen time në Amerikë ua kisha turbulluar ijin dhe ishte shqetësuar Beogradi ato vite ko.uniste...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[size=12]=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R][size=11]Kelmendi Gent
Keto jane spekulime. Dosja penale e hetimeve belge nuk eshte publike por konfidenciale, siç janë shumica e dosjeve te hetimeve penale n‘Europe. Vrasja e Heroit Enver Hadrit eshte gjykuar para 4-5 vite nga drejtesisa belge, jo para 20 vite siç po spekuloni.
Ju nuk keni qene as gjykates dhe as prokuror ne kete proces gjyqesor. Ku mund ta dini se ç'permban dosja e hetimeve ?
Ku mund ta dini qe Sherif Bala nuk ka dore ne vrasjen e Heroit Enver Hadrit ?
[/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size][/size]
[/size]
=AZXcKIlf-Wi4yhwlZEO7VlMV6-XxCxkVeotHYn-wZm-knYQNPj6KOAzaRDCzS6uaqUWgZMSZFz9Wiim5DxsD0f00ifwq-hXpY_GxIolGOEM6803zmyKAtX-4g2XnlO8IGC0&__tn__=R]-R]Haxhi Kuqi
Nafi Çegrani i,nderuar e permendet te ndjerin Kadri Manin.Shume me vend ju paska rekomandue se vertete mundet me qen ashtu.Kundra Kadri Manit,ka pas shkrue Reshat Badallaj, i cili vetvetes i shpifet dhe ja shpif Kadri Manit ,kinse Kadri Mani ka shkrue diku ne ajer kinse Adem Deméaqi bashk me Reshat Budallen kan gisht ne vrasjen e kolonelit Ahmet Krasniqit ne Tirane.Dhe pastaj ky zagr i serbise Reshat Badalli,i shpifet Kadri Manit duke deklarue kinse Kadri Mani i ka qite ne prite dy atdhetar ,Rexhep Malen dhe Nuhi Berishen.Por sa per NUhi Berishen,shoku i Reshat Budalles,Avdi Ibrahimi mua ne oden e vete me ka tregue si e ka nxite mu kacafyte me policine.E pyeta Avdiun si e ke shti pash besen?Te ne kur te nisish me na dal prej rruges,na te gjithe ta bajna ti po na shpiunon shoket,i shtime serbet me na burgos kinse nji shoke dhe keshtu kete qe na del jashte rregullave pastaj me metodat tona duke i then ti je shpiun,ti po na shpionon,gjere sa ta nxisim te kacafytet me polic dhe policeve na u lajmrojna qe po vjen pritne ngacmone qe juve tju sulmon dhe vritne.Dhe kur e arritem piken e larte,ne fund me bani Nuhi Berisha o Avdi po ma ngjitni bre shoke kete njolle por ani flm e shifni se kush jam.Dhe emisioni jone perfundoi me sukses ku Nuhiu perfudon me vdelje nga ana e policise.Por mesiguri ne qafe e ka marr edhe Rexhep Malen.Reshat Budalla e shan Kadri Manin me nje fjalor te pist ,siq e kan stervitur udbashat e serbise.Dhe pse ne nji diskutom ne nji forum ishte fjal per dhandrrin e Reshat Budalles,Mehe Uken,Kadri Mani ja bani Reshatit,Meha ka qen udbashe qaty u qart Reshat Udbashi,me dhune donte te i nxiste tjeret qe ta perkrahin si patriot.Kurse sipas deklarates se Rexhep Selimi dhe deklarates se Reshat Budalles dhe njefare Agimit kusheri i Mehes ,ate dite makabe Meha grupin e Adem Jasharit e kishte ftue me shkue ne nji fshat te Mitrovices me mbajt mbledhje.Ne kerrin e Mehe Ukes ka qen hypur;Shferi i Mehe Ukes,Rexhep Selimi,dhe Sahit Jashari.Dhe rruges dikush i ka lajmrue Rexhep Selimit qe jeni ne prite,mesiguri Rexhep Selimi i ka then Mehes qe ta kethen kerrin e ky nuk ka dashte dhe jan kacafyte.Meha jete i vrare e Sahit Jashari plagoset ne kembe.Mehe ka pseodonimin e ka pas "Moravac",i cili ne arenden e nderit te bias ne kalamegdan e ka te shkruar kete pseodonim si patriot serb dhe permendoren ne Mitrovice.Reshat Budalla ka deklarue edhe per Hazer Susurin kinse ja ka dergue mbi 500mij marka detekuar uçk es,por kur e kam pyet Hazer Susurin me thote se as dhe nje cent nuk ma ka dergue Reshat Budalla,dhe me the qe ja ka demantue rrencit edhe permes nje gazetes keshtu me tha..Reshati edhe ndaj meje ka shkrue zi e terr:Kinse une gjate luftes e kam shetit Arkanin neper vijat e uçk es,dhe kinse une kam dhunue femra duke u dhan gji femive te tyre,kinse une kam vrare shqiptar gjate luftes.Problemi filloi kur ky Budallaj mi kishte vjedh emrat e udbashave qe mua mi dergoi nje gazet ,kam harrue a Bota Sot,a koha ditore nuk me kujtohet,dhe,nuk i thash qe mi ke vjedhe por ja bera keta emrat e udbashave qe jan te njohur nuk qojne peshe,sepse i njeh edhe femija,por po na interesoin qata qe populli nuk i njeh qe kan nejte si skifterat .Dhe ja bana a e ka kusheri Imri Badalen?Po me tha.Ja bana ky ka dhunue nxense ne Normale po per bese e din edhe Reshat Sahitaj,qe Imri Badallaj e ka çnjerezue Ymrie Beqen dhe nje Driten e Dushanoves dhe shume nxense tjera.Reshat Sahitaj,me sa e di Ymrie Beqaj ka qen ne klas me juve nese nuk gaboj.Pastaj ja nisi te ma shan edhe nanen dhe ma bani e sheh ti se çka kam me shkrue per ty o udbash.Ja bana nese e kam shetit Arkanin kur ne cilen date e paskna shtetit?Nuk dinte.Ja bana a ka emer ajo grua qe e paskna dhunue kur i ka dhen cice femiut te saj?Dhe nga cili fshat eshte futja rreje ndonje emer.Thuaj ma ke dhunue gruan e pranoi dhe me bene padi per gjenocid.Ti po thua o Reshat Badalaj qe ne lufte kam vrare edhe civil.A kan emra ata civil?Nga jan ata civil.E kam thirr ne telefon qindra here ,por nuk ma qon,kam deshire me inqizue dhe me paraqite ne gjykaten e Hages per shpifje.Une kur te them Nafi Qegrani ke dhunue ke vra njerez,duhet me ta permend emrin e mbiemrin dhe nga jan viktimat.Arkanin e ka bart Edita Tahiri sipas deklarates se Halil Kuliqit,i cili eshte komandant i uçk es dhe deklarone se Edita ka blere arme nga armani nga 250 marka e ua ka shite uçk es nga 3500 marka.E din Adnan Merovci qe Adelina Ismaili me Arkanin ka que dashuri ,per kete e din edhe Armend Rexhepagiqi ,e kam deklaraten e Armendit çka i ka then Adelines,po e din edhe Milaim Zeka qe vete ka deklarue Zeka qe Adelina e ka lute qe te intervenon te Arkani me lan rahat.