Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Naim Kadriu jeton ne serbi,krejt ndryshe mendon ndaj meje

:: politika

Naim Kadriu jeton ne serbi,krejt ndryshe  mendon ndaj meje Empty Naim Kadriu jeton ne serbi,krejt ndryshe mendon ndaj meje

Message  Perparimi Jeu 29 Oct - 15:20

Naim Kadriu

11/01/2016 23:19

Naim Kadriu jeton ne serbi,krejt ndryshe  mendon ndaj meje 259961_205552996156379_4579061_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=dbb9e7&_nc_ohc=_YJ-U9v3I1gAX-iTNek&_nc_ht=scontent-frt3-1

[ltr]

Ti more Haxhi Kuci ka kohe qe i lexoj komentet tua dhe sipas shkrimeve tuaja nuk ke lane shqiptare pa e kritikue ky eshte problemi te ti sepse sipas mendimit tend gjith shqiptarija nuk eshte ne rregull per ty.Si duket ti atje ne Paris lexon shum literature spijunazi dhe je frymzuar shum me to,Aq shum propagandon ne dem te vet vetes sa qe do ta kishte zili edhe spijuni i njohur botror Kim Filbi apo Iljaz Bazna alias Dielli,prandaj edhe shpesh spurdhe ne vehte.Per ty te shqiptaret cdo gje eshte e zeze dhe cdo kush te duket anmik.Deri dje gjith i kishe miq sot gjith i shendrrove anmiq.pervec qe te ka ngel si mike Turqija,E more Haxhi Kuci te ti shof ende shqiptaret e viteve 70 e 80 ne france e Belgjike kur shumica dishoninne njeri tjetrin mos jane spijuna te UDB edhe pse kishte mjaft por gjth nukishte e mundun te jen.Une kam qendruar ne Paris viteve 79-80 kisha atje njerzit e mi dhe mu dha rasti te shoh e ndegjoj shum gjera qe sot ti i flet permes FB andaj cuditem me ty ti gjitha qe i lexon dhe dikush te tregonjan gjitha te verteta,meri mor burr me rezerve keto tregime spijunazi se sje askund e mos i fyejnkeryit pa argumente e pergaditu me at Aliasin ta prisni me lule Turqine kur te vie ne Balkan,por une po ju them se ate dit qe te vie Turqija te ne e kemi edhe Rusijen ketu sepse turku ne cfardo menyre te vie vjen me probleme.Une Jam qe t vie Turqija te ne por vetem per si partner i barabart mes shteteve shqiptare e jo si sundus e administrus se edhe kjo toke e shkret ka zot e jo si mendonai shoku yt gjzsme analfabet me gjak turkofili ti akuzoje njerzit shqipfolsa.Kujdes shok Haxhi se e ke fjalorin pak si te rend dhe mos mendo se vetem tirrinme njerz Nga perendimi e vetem ty te tregojne cka do ti gjeje shqiptaret e ca ka pas me i gjete,ka mjaft shqiptare qe punojne per shum sherbime te huaja bile qe edhe jane te shum fisht,nuk munde askush ti bej terbije si mendon dikush kan ikur ato kohra[/ltr]

13/01/2016 19:23

[size]
Naim Kadriu jeton ne serbi,krejt ndryshe  mendon ndaj meje 259961_205552996156379_4579061_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=dbb9e7&_nc_ohc=_YJ-U9v3I1gAX-iTNek&_nc_ht=scontent-frt3-1

[ltr][url=https://www.facebook.com/][/url]
pas la permission de vous la montrer.
[url=https://www.facebook.com/]
[/url]

[/ltr]
[/size]

04/02/2016 21:06

[size]

[ltr]

E Haxhi kuci ti mue nuk me ke percjelle dhe ate kur du e shkruaj hapun edhe pse jetoj ne Serbi,por un sa e di anmikun munde ta te kerkoj vdekjen e serbise por nuk me duket aq patriotike sepse anmiku nuk shahet mor burre por dihet si veprohet me te.Nuk i kam qef reklamat lavdin aq
Haxhi Kuçi
Kadri ti ke mendimet e tua ue foli por ju nuk mundeni te mi kuptoni fjalet e mija ka i gjuaj,per keta sa keni dijeni dhe keni liri.[/ltr][/size]

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas