Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

A ka kush e vajton popullin shqiptar?

:: politika

A ka kush e vajton popullin shqiptar? Empty A ka kush e vajton popullin shqiptar?

Message  Perparimi Lun 10 Aoû - 6:58

À propos de votre publication
Dimanche 15 décembre 2019, 21:52
Personne d’autre ne peut voir votre publication.
Haxhi Kuçi A ka kush e vajton kete te mjerin popull?Frike ne kater ane,pa ndihme te kerkujt.Te uçk es ishin desh,kishin dezertue,dhe ishin mbeshtjellur neper gra e femi.Po qaty isha ne fashatin pagarush kur ran pikat e drenices e te Malisheves.Nje nane e Maralise ja nisi po pisket kuku per mua djalin ekam ne uçk e mjera une per Shyqen po i shkul floket,vetem kur ju lajmrue oj nane qe ku jam!Kuku a nuk qenke ne lufte me na mbrojte?Jo nane tan iken e jemi mbeshtjell me juve edhe na te uçk es.Pasha kete dite ja nisi e pi mshon atij sendit nga ka dal Shyqa dhe po thote o qelbesh o i shkret çfare djali paske qit.Mbasi erdhen te gjithe banoret e drenices e Malisheves ne fshatin Pagarush ,te nesermen nisi era e flliqet me ardhe ne Pagarushe sepse kishte mbi 200mij njerez dilinin e banin nevojen e madhe ka mujshin ,isi nje smundje mu paraqit,I dergojshim ne ambullanten e fshatit mi que,skishin as ingjikcione.Mu luteninfermieret me shkue ne Deberdelan me shkue barna,me nje te drenices Kamber Berisha nga Kishnareka,e ka marr traktorin dhe qashtu u nisem duke e rrezikue jeten per kete popull.Fati nuk qelluam ne policine serbe.dhe kur kemi mberri ne ambulanten e Deberdelanit njeri i gjall tan kishin leshue fshatin dhe tan te uçkes kishin dezertue e tani po na shesin kikerdhija.Na kan dhan duke qajte si femi i njoh infermieret e deberdelanit por emrat me kan dal nga mendja.Na kan dhan disa pako dhe jemi kethye ne ambulanten e Pagarushes.Me Kamer Berishen e Kizhna rekes kemi qen te strehuar te Hazir Dalip Ulluri ,nje spiun qe rrinin bashk ne Malisheve me nje spiun te Zatriqit Shyqeri Krasniqi me duket mbiemrin.I shtinen uçk en e Malisheves mem vra pse une organizova me mbrojte popullin nga serbet.Pse une pata organizue me mbrojte popullin ma banen ta qijm nanen me ba ti me mbrojt popullin nga serbet.E kush paskan qen pra te uçk es?Kush na paska qen tradhetar une apo uçk?Kur tradhetari e etiketon shpetimtarin tradhetar me ate popull mazamakeq.I vetmi qe ka qen me tesha te veshur si çlirimtar ka qen Blerim Kuçi.Bilem kur erdhen te BBSIS ma banen e pasket uçken qe ju mbrone nga serbet!Ku eshte bre ajo uçk ja bana ?Qe afer ku e ke.Kikiriki vetem nje Blerim Kuçi.Ja bana ik bre Blerim a e sheh keta po mendojne qe je njemije uçk a je vetem ti nja kikiriki.Me Blerimin prej kesaj dites kurr syt sja kam pa.Kam ndegjue qe e kan zan pseka dezertue.Po per tradheti qe ja kan bere popullit te uçk es kush duhet mi denue ne emer te popullit?Po qe kan vra njeri tjetrin kush duhet mi denue?Po qe i kan lan vete shoket e sju kan tregue qe po ikin kush duhet mi denue?nje nga keta qe jan tradhetue jan 17 ushtar te uçk es qe kan qen ne bunkerin ne oborrin e Qaze Gashit,@[100012075493186:2048:Ramiz Gashi] ne Reshatne,djemt e Sali Jete Kuqit nga suhareka,Remzi Shala(Molla Kuqe).Pse heshtin keta ushtar?Nese po genjej let flasin keta qe ua permenda emrat.Nuk ka genjeshtra tek une se tek e fundit nuk mvarem nga kerkushi une i kam punt si begu,pos pom dhimbet ky popull qe kurr nuk pa liri.Terr ne kohen e serbise,mjegulle ne kohen e ketyre sherbetoreve te serbise.
A ka kush e vajton popullin shqiptar? 71750580_541794786398633_5815051175191379968_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=ad6a45&_nc_ohc=t5fubrj4RoEAX9vSn_K&_nc_ht=scontent-mrs2-2

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas