Merita Schmit çka lyp ka une
:: politika
Page 1 sur 1
Merita Schmit çka lyp ka une
Haxhi Kuçi https://www.youtube.com/watch?v=Jy8omt1fy2M
Modifier ou supprimer
YOUTUBE.COM
Gjergj Kastrioti Skenderbeu - Masakra e Muslimanve
Gjergj Kastrioti Skenderbeu - Masakra e Muslimanve
2
Enver Shaipi Merita Schmit pse i shlyve qka i shkrove Haxhiut e qfare pyetje te parashtroj Haxhiu?Me shpifje mendoni tja arrini bashkimit?Genjeshtra dhe shpifjet e kan urzuprue te verteten.Vazhdoni me ket intenzitet qe ne emer te bashkimit punoni kundra atdheut,Te …Voir plus
Masquer ou signaler ceci
Merita Schmit Enver Shaipi a ka me faqezi se ky, egjyptiani Haxhi Kuci dhe ju qe e mbeshtesni?
Masquer ou signaler ceci
Merita Schmit Pershendetje Marsela Koçi, jeni ju se bashku një grup??? Flm.
Masquer ou signaler ceci
Merita Schmit Haxhi Kuçi, Enver Shaipi, Gjergj Kastrioti vr au vetem tradhetare, ata qe ju sherbyen pushtuesve, se myslymane nuk kishte ne ate kohe. Pyesni veten me mire se argate te kujt jeni. Ju njeh mire gjithkush..do ta merrni se shpejti pergjigjen...:angry::angry:
.
1
Masquer ou signaler ceci
Haxhi Kuçi Merita Schmit pse ti nuk del me ftyre te hapur por mbeshtillesh si laviret?Lamaj dil se pot njofim kominist biri ti je.Per çfare arsye e kam shkrue kete o qafir?A e ke ndegjue se si e shan ky katalik fejen islame?çfare demi i ka shkaktuar Adem Jashari qe e shen anem ane.?Po Pse prifti shqiptar me deklarue ka qen mir Milloshi mi masakrue te gjithe shqiptaret musliman?Kush ka qen pra Skenderbeu i cili nanen e ka pas sllave ,i biri martohet me sllave me vajzen e Llazarit,dhe pse nuk e kan varros afer Skenderbeut.Po nese e dini ku eshte e vorrosur Donika atehere ta japi doren qe ti e ke adhurue ma teper se une Skenderbeun..Pse Doniken ,nuk e rivorrosni ne shqiperi more qafira?Ketu shifet se e respektoni heroin.Ku e ka te vorrosur Ismail Qemaili gruan e tij?As kete more debil ti se din .Pse nuk e ke kopjue faqen te teren me pa populli?Pse e ke shkput o lahper qe je nje kurthagji e asgje ma teper.Ti je serbofil .Kur une e kam mbrojt flamurin nga mijera serb,ti dhe secili shqiptar as me pshurr nuk keni guxue.Mbylle more i paftyre.Neseka mbet qifti yt me na çlirue e me na bashkue na ka hanger dreqi se ti je vete dreqi.çka dole te kjo teme,ti ke shkrue kinse une e kam vozit Arkanin neper vijat e uçk es?Te cili komandant i uçk es e kam que?Fol?Ne cilin muaj e vite e paskna vozit?Ti ke shkrue qe kam dhunue femra ,cilin femer e kam dhunue?A ka emer mbiemer e fshat apo qytet?A mos ta kam dhunue gruan tende?Fol nese po ose nese jo thuaje njeren?Ti ke then se Haxhiu ka masakrue shqiptar?A kan emra e mbiemra keta shqiptar?A mos ta kam vra nanen,baban ,vellan motren gruan djalin,vazen tende,apo ndonje mik te shtepise apo qe ke ndegjue filanin fistekun ?A ma vlere ka per ty Skenderbeu apo Adem Jashari?Pse te ma shani Adem Jasharin?Atehere ju kush jeni?Ti je i vogel me shkrue per mua.Ke te drejte kur personalisht juve ju ngacmoj,atehere me fakte te me pergjigjesh.Ti je ai klysh qe ja ke nis valles kundra meje.Nuk ke nevoj mi shkrue ne privat shokeve qe te me largojne nga shoqeria.Une kur kam luftue per Republiken e Kosoves ta shqiptaret jeni dhi me permend Republiken e leshit.Une jam ai qe i kam nis demostratat ne menzen e studentave ne prishtine me 11 mars 1981.Tjeret jan rriqnat e prapanices sherbetoret e shkaut qe nga vepra ime atdhetare shgpiunat kan shkrue romane kinse ata zagar i kan organizue me vite demostratat.Ne lufte une e kam ushqye popullaten as ti e as uçk ,e ke videon origjinal.Edhe Bombardimin e serbise une e kam ba me perfaqesuesit e turqise.Pse e shani turqine qe na shpetoj nga masakra masive.Plani amerikan ende egziston mi masakrue shiptaret.Amerika hec si breshka por kur te hype ma te gjall nuk te len,ditet jeni ka i numroni ju katalik dhe misliman.Urdhero e mu pergjigj nje nga nje.Mos shpif se te za mate poteze se ska lind paidh sames qe mundet te me shpifet.Jo ti por ska rrote sames qe i kam borgj diçka.E sa per mendje medhenje urdheroni se sjau fusi pordhe kerkujt.- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=162803104968422&set=a.105534097361990&type=3&theater&comment_id=306668600581871¬if_t=feedback_reaction_generic¬if_id=1596356040647374