Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Daniel Arianiti(Albert Rama jep 10milion per koken e Albin K

:: politika

Daniel Arianiti(Albert Rama jep 10milion per koken e Albin K Empty Daniel Arianiti(Albert Rama jep 10milion per koken e Albin K

Message  Perparimi Dim 12 Avr - 17:16

Të premten është kërcënuar me jetë përmes rrjetit social Facebook, kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti.
Një person me emrin e Facebook-ut, Daniel Arianitti, thënë se jep dëmshpërblim prej 10 milionë eurove në këmbim “të kokës së Albinit”.

Ai e ka krahasuar Kurtin me ish-liderin e Kubës, Fidel Castron.
“10 milion euro kush ma sjell kokën e Albinit, Fidel Castros, psikopatit shqiptar”, ka shkruar ai në Facebook.
Kërcënimin ndaj Albin Kurtit e ka denoncuar në polici  Lëvizja Vetëvendosje.
Zëdhënësi i LVV-së, Arlind Manxhuka, ka thënë se lënda është në duart e “organeve të hetuesisë e rendit”.
Në një shkrim në Facebook, Manxhuka u bëri thirrje aktivistëve të LVV-së të mos merren privatisht me kërcënuesin.
“E di që shumë prej jush e keni marrë me shumë seriozitet një kërcënim të një personi që kishte bërë ndaj Albinit në FB, por nuk është zgjidhje që privatisht e personalisht të merreni me të, madje s’do të duhej”, ka shkruar Manxhuka në reagimin e tij.

Kurti ishte kërcënuar edhe më parë përmes rrjeteve sociale. /Telegrafi/
Daniel Arianiti(Albert Rama jep 10milion per koken e Albin K Dani

CORONAVIRUSmë shumë

[size=48]Konfirmohen 79 raste me COVID-19 – shkon në 362 numri i të infektuarve në Kosovë[/size]
https://telegrafi.com/flet-kercenuesi-kryeministrit-kurtit-nuk-e-jap-asnje-cent-per-koken-e-albin-kurtit/
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Daniel Arianiti(Albert Rama jep 10milion per koken e Albin K 29683099_342128982961331_7544092663111464310_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=dbb9e7&_nc_ohc=_DigMX5DmR0AX9CesTw&_nc_ht=scontent-frt3-2

Daniel Arianiti(Albert Rama jep 10milion per koken e Albin K YnsSWckJY17

Daniel Arianitti
të premten

Gazetat e nevojtoreve qe shkruajn gjera te paverteta, se kinse une kam jap Euro apo Dollar per koken e Albinit, te ju tregoj se askund nuk eshte permend nje Monedh Euro apo Dollar. Keto 10 milion mund te jen edhe copa te letres se nevojtores apo kanta te mbeturinave. Per koken e Albinit une personalisht nuk i japi 10 milion (cfardo qofshin ato) , se ai as nje cent vlere per mua nuk e ka . Mos e citoni Dottore Albert Zweistein ne emer timin OK?
Ata qe i kam pas ne shoqeri dhe jan gju pas shpines time, ju kam njoft edhe me pare se jini njerezt pa asnje vlere dhe edukate por jeni vetem hajvana. E mjer familja qe juve ju ka.

Ti Dalel Arianitti,apo Albert Rama,e bafsh me shnet  krimin,duhet te pergjigjesh per kete qmim.Per çfare tradhetie mendoni me vra Albin Kurtin?çka ka tradhetue,tu,kosoven,apo dikanin ?

Ti paske fol dhjet milion,ose euro ose dollar,mvarek ku jeton qaso valute duhet me dhan .E bafsh me shnet krimin

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas