Albin Kurtit Milloshi i ka dhan leje me fole si patriot
:: politika
Page 1 sur 1
Albin Kurtit Milloshi i ka dhan leje me fole si patriot
Kola Petrit
8 min ·
Liria e fjales, liria e shprehejes, Zuku, Sllobo, Albi dhe Klubi Shqiptar
Bazuar ne realitet, bazuar ne fakte Sllobo eshte KAMPIONI I LIRIS SE TE SHPREHURIT, KAMPION I FJALES SE LIRE. Kur Albi ishte i burgosur, Sllobo dha 24 ARTOPALANTA NDERKOMBETAR qe Albi te shprehej lireshm kunder Serbis dhe vet Sllobos. Nuk ndali ketu. Si dashnor i fjales se lire, ne Prishtin Sllobo pajisi me ARTOPOLANTA NDERKOMBETAR ne Albin me Demen qe ne emer te UCK-s te flisnin lirshem kunder Serbis dhe vet Sllobos.
E kunderta ndodh me Cukun. Cuku po ben kerdin ne faqet tona ne FB, duke na i mbyllur perkohesisht ose duke na i zhdukur krejt faqet. Viktim tipike e DIKTATORIT Cuk eshte Klubi Shqiptar.
https://www.facebook.com/alternativa.shqiptare/posts/10215189181753096?notif_id=1582060525532884¬if_t=close_friend_activity
Re: Albin Kurtit Milloshi i ka dhan leje me fole si patriot
Bajram Shabani Haxhi Kuçi e vërtetë është ajo që e kam thënë, ta them ta perseris sa here qe do.
Po pse po ma neglizhon o Haxhi Kuçi, Glauk Konjufcen, a te kam tregu qe babai i tij Faik Konjufca ka pasur firme te lidhur direkt me Serbinë.
Ne burgun e Zajeçarit ka qenë Faik Konjufca me nje figure shumë te rendesishme, ai me ka shkruar ne privat se e kam mik.
Faik Konjufca, ka dalur jashte burgut ka blere ushqim ka bashkepunu me shefin e burgut.
Më ka lutur te mos ja tregoj emrin, se ashtu keshtu eshte i semure, ish i burgosur politik.
Nese me jep leje e botoj Haxhi, po me ka luten te mos ia tregoj emrin.
A per ate plakin qe ishte ne burg me Albin Kurtin, nese kam kohe ja marr edhe emrin nëpërmjet nje shoku tim.
Bajram Shabani Haxhi Kuçi e vërtetë është ajo që e kam thënë, ta them ta perseris sa here qe do.
Po pse po ma neglizhon o Haxhi Kuçi, Glauk Konjufcen, a te kam tregu qe babai i tij Faik Konjufca ka pasur firme te lidhur direkt me Serbinë.
Ne burgun e Zajeçarit ka qenë Faik Konjufca me nje figure shumë te rendesishme, ai me ka shkruar ne privat se e kam mik.
Faik Konjufca, ka dalur jashte burgut ka blere ushqim ka bashkepunu me shefin e burgut.
Më ka lutur te mos ja tregoj emrin, se ashtu keshtu eshte i semure, ish i burgosur politik.
Nese me jep leje e botoj Haxhi, po me ka luten te mos ia tregoj emrin.
A per ate plakin qe ishte ne burg me Albin Kurtin, nese kam kohe ja marr edhe emrin nëpërmjet nje shoku tim.
Haxhi Kuçi Kola Petrit,a po thua se Albinit ja paskan dhan lejen me leh si patriot,kinse serbise nuk i tutet,vallahi me vend e ke Me ka tregue Bajram Shabani,qe i kishte pas tregue kur ish kan ne burg me Albinin,,kur i kishin rreh shqiptaret qe ishin kan bashk me Albin kurtin ,Albin Kurtin e kishin hek nga dhoma,kurse Nait Hasani e kish pas nje radio inqizim dhe i kishte pas inqizue çka kan fol
Haxhi Kuçi Kola Petrit,harrova met vete,a edhe Klubi Shqiptar,si Albini se nuk mora vesh bash mire.Mu kan perzie kabllat.Edhe Adem Demaqi pom duket i lire me fole kundra Milloshit,aih medet per neve
Modifier ou supprimer
Kola Petrit Klubin Shqiptar e zhduken nga facebook, ndersa Albinit dhe Demacit I vinin ARTOPOLANTA ne BURGJE- Haxhi Kuçi Kola Petrit Tani e mora vesh,nuk na ka mbete kujt mi besue o Kola Petrit.
Kola Petrit Ti besojm njeri-tjetrit, vetes tone.
Haxhi Kuçi Kola Petrit na duhet me njoft njeri tjetrin.Me juve Kola Petrit a e dini qe sa vjet njifemi ende pa egzistue fecbuku?
Po pse po ma neglizhon o Haxhi Kuçi, Glauk Konjufcen, a te kam tregu qe babai i tij Faik Konjufca ka pasur firme te lidhur direkt me Serbinë.…Voir plus
Haxhi Kuçi a répondu
· 14 réponses 15 min
Kola Petrit Adem Demaci i ka 100 vjet burg dhe ZERO bashkvuajtes shqiptar.
Bajram Shabani Gruaja e Albin Kurtit eshte shumë e rrezikshme
Haxhi Kuçi Bajram Shabani,shume me vend e keni kete thenjen,pse su martue me nje shqiptare.Une e kam lute vajzen time kur ka dal prej burgut.E kam te inqizuar.
Bajram Shabani Kola Petrit, sigurimi intelegjent italian thote qe Demaçi ka qene udbashe- · 38 min
Haxhi Kuçi Bajram Shabani,me numer rendor 20
Bajram Shabani Haxhi Kuçi, edhe Mixhë Delia agjent i krralit.
Haxhi Kuçi Bajram Shabani po bre po shume kishim pas tradhetar e zoti i faroft.
Lek Leka Mirsevjen besim kalemi
- Kola Petrit FLM! Mire se ju gjeta!
- Kola Petrit Bajram Shabani, Haxhi Kuçi pasuria nuk vihet me roga dhe me teatro hotelesh, por me shitje te trojeve, pasuris se vednit dhe me shitje te popullsis, kombit.
Haxhi Kuçi Kola Petrit,me vend e ke o dosti jem
Bajram Shabani Kola kastile e bera kete postim, per ta matur pulsin e njerezve, qe te mos dukem vetem qe e sulmoj.
Ti dhe Haxhia e dini mendimin tim per Albinin
Haxhi Kuçi Bajram Shabani,mendimet i kete sakta pa luhatje qe u jep vule.Une keshtu mendoj per juve personalisht.
Bajram Shabani Lexoje Haxhi dhe Kola Petrit me vemendje cfare kam shkruar, shumica nuk e kane kuptuar
Haxhi Kuçi Bajram Shabani je i ri,por trurin e ke te diamantit.
1
Bajram Shabani Haxhi, nese e zevendeson taksen me reciprocitet i bie Albin Kurti e kthe Serbine ne Kosovë.
Po kte nuk e kane analizuar ata qe e kane lexu postimin tim.
Ky ka me hequr taksen, se është njeri i shkijeve.
Reciprocitetin e mban si maskë
er ou signaler ceci
Bajram Shabani Haxhi kur perdor gjuhe diplomatike nuk te kuptojne, per ate jam i drejtperdrejt ne postime ne biseda i bie shkurt.
1600 lajka pse kam lavderuar Albin Kurtin, por nuk e kane anslizuar mire shkrimin tim.
Por qe 10 vite qe e sulmoj ne menyre te drejtperdrejt
Haxhi Kuçi Bajram Shabani aspakes nuk jam ma i dijshem se ti.Gezohem me shkrimet e juaja.Ka edhe te tjere si na por pakes jan si psh Kola Petrit,Naser Islami,Reshat Sahitaj,Besim Kalemi,Enver Shala,Ibrahim Shala,Marsela Koçi,Altin Disha,Ibrahim Haradinaj,Flamur Shllaku,Halil Kuliqi,Halil Preniqi,Ismet Krasniqi, Ilmi Gashi,Aziz Salihi,Kujtim Kurti,Petrit Toska,edhe ca te tjere,e ka edhe aso tipa qe na vijne ne shoqeri me qellim qe me dizinformue ne private shoqket qe mos te na besojne
Haxhi Kuçi Bajram Shabani Po tek ne krejt kontra revers jan gjanat.Me lavderue tradhetarin,ke laika,me tregue realitetin te shajne,sepse nuk jan mesue te rrojne me racionalen.Ju ka hyre ne gjak e keqja.
Halil Kuliqi Bajram Shabani, ndoshta e ka emrin Sherif Baba i Glaukut.
Bajram Shabani Halil Kuliqi, Nese nuk e kam ngaterruar, nuk jam duke shpifur.
E ceka nje figure shumë eminente ma ka thene.
Haxhi Kuçi Bajram Shabani e kan emitue me siguri Sherif Baba me katerdhjet hajna
Bajram Shabani Haxhi Kuçi, edhe Mixhë Delia agjent i krralit.
1
Masquer ou signaler ceci
Haxhi Kuçi Bajram Shabani po bre po shume kishim pas tradhetar e zoti i faroft.