Bisede me Halil Kuliqin
:: kulture
Page 1 sur 1
Bisede me Halil Kuliqin
[ltr]HaxhiKuçi[/ltr]
[ltr]Pershendetje Halil,a eshte Ky Skender Hoti qe e paten vra pas luftes ne prizren?Apo tjeter[/ltr]
]O Halil a je gjall
Haxhi
Halil a e dini se Ukshinit ne Krushe ja kan ngrite per se gjalli permendoren ,e v ja kan rras vdekjen per se gjalli apapaaa
Halil Kuliq
Po Skenderi është. Ishin në udhëtime bashkë. E vranë duke kërkuar Ukshinin.
E di por...
Jam gjallë ende
Haxhi
Jo vallahi spo e dike se nje kujshi i Skenderit e ka vra per berllog
E din se Skenderi ka qen ne burg gjate luftes ne prizren
Po une e kam mikun qaty afer
krejt i din
Halil spo e dike shkakun e vrasjes?
Halil Kuliqi
Jo nuk është adhtu. koha do ta tregojë
Haxhi
[ltr]Skenderi diten rrinte ne burg e naten e vesheshin me uçk dhe e qojshin ne krushe dhe gjunte me atomatike duke ju bertit krushjanve qeshtu duhet me luftue qonu e nanen tanve ua qifsha
Halil Kuliqi
Nuk kam pasur këso njohurish që thua ti .Në burg e di që ka qenë. Kfori e ka liruar prej kamionit.
Haxhi
A eshte ku Skender qe ka qen shok me Fatmir Limen dhe kur u vra Hoxha i bellanices qaty afer ka qen ky me Limen
Halil Kuliqi
Skenderi ishte vonë në burg. Cili polic të ka thënë ashtu?
Haxhi
Pot ban te fala nje krushjan me bani let vjen ne krushe me nje mini kamer e let na pyet per skender pandurin
Halil Kuliqi
]Skënderi i Krushës banues në lagjen mbi spitale në Prizren.
Haxhi
[a don pom ma ban i krushes me ti shkrue do fjale per Skenderin mos e permend per shok se kan met kesh krejt krusha
Milicia e serbise po me thote ne burg se ken prek e neve na qijshin nanen dru
te varrezat po ma ban permi spita
Halil Kuliqi
]Halil a supprimé un message
Haxhi
po ma ban krejt krusha u dhi prej tij se ka qen shpiun hypte neper autobusa dha me qen na kontrollonte a policia serbe e kqyrshin
mos i shly Halil se edhe une gaboj por si shly,se njeh persdonalisht Skenderi a me Ukshinin jeni njohur
Halil Kuliqi
Bëra gabim në shkrim. Unë isha shok me Ukshinin kështu me quajti vet Ukshini me Skenden kemi shetitur por veprimët indivifuale nuk ia kam ditur.
Haxhi
Ukshini te ka shti mu shoqerue me Skenderin keshtu ishte
Halil Kuliqi
Jo. Ukshini nuk me ka thënë asgjë për të. Por jemi takuar shpesh të Ukshini. Skenda vinte të une dhe shëtitnim bashkë
Haxhi
Ku te ti vinte?Ne shtepin tende, A ka qen te ju Skenderi me Ukshinin?
Halil Kuliqi
Ukshini ka qenë të unë disa herë në shtepi. Por ka qenë vetëm. Skenda vinte shpesh të unë.
Haxhi
Nuk paskan qen bashkarisht ne shtepine tende?
Halil Kuliqi
Nuk me kujtohet.
Haxhi
A ju kujtohen çfare folte me juve
Halil Kuliqi
Unë kam qenë veq njeri Ukshinit.
Haxhi
Po ma ban krushjani a i njeh mire Hotjanet,apo ka ndegjue prej gazetave si familje "perparimtare" dhe hajt ta vizitoj edhe une si shume shqiptar ane e kend trojeve tona?
Halil Kuliqi
Unë askënd kurrë se kam ndëgjuar porpos Ukshinin.
Haxhi
Po ma ban pyte Halilin a e din pse Ukshin nuk vjen ne kosove
Halil Kuliqi
Me Ukshinin kam qenë në burg në Lubjan në vitim 1982.
Haxhi
A keni qen bashk ne nje dhome a veq e veq
Halil Kuliqi
Nuk kam njohuri pse nuk vjen. Kam njohuri se është gjallë dhe po mbahet PENG për Trepçën.
jo isha në një dhomë tjetër por rrijshim shpesh bashkë. Ai ishte me nja katër shqiptarë bashkë në një dhomë.
Haxhi
A ja dini atyre shqiptareve emrat?
Halil Kuliqi
Po ua di të gjithëve
Haxhi
a bene me naj tregue?
Halil Kuliqi
Bënë pse jo.
Haxhi
Falmininderit Halil tregona
valet e dobeta i keni
ndoshta edhe te une
Haxhi
Halil a manqué votre appel.
Jeudi 23:4627.09.2019
Rappeler
Haxhi
[rrjeti eshte i dobet[
Pra çenkan kan ne burg bashk me Ukshinin,Xun çeta,ne nje dhomeIsmet Avdyli,Kelmendi ?dhe nje i gllobarit per therrje te nje katundarit idenuar me dy vjet burge por burr i ndershem.Avdullah Meta i Deqanit ne tjeter dhome.
nejse vazhdoni keshtu
i nderua[/ltr]
[ltr]Pershendetje Halil,a eshte Ky Skender Hoti qe e paten vra pas luftes ne prizren?Apo tjeter[/ltr]
]O Halil a je gjall
Haxhi
Halil a e dini se Ukshinit ne Krushe ja kan ngrite per se gjalli permendoren ,e v ja kan rras vdekjen per se gjalli apapaaa
Halil Kuliq
Po Skenderi është. Ishin në udhëtime bashkë. E vranë duke kërkuar Ukshinin.
E di por...
Jam gjallë ende
Haxhi
Jo vallahi spo e dike se nje kujshi i Skenderit e ka vra per berllog
E din se Skenderi ka qen ne burg gjate luftes ne prizren
Po une e kam mikun qaty afer
krejt i din
Halil spo e dike shkakun e vrasjes?
Halil Kuliqi
Jo nuk është adhtu. koha do ta tregojë
Haxhi
[ltr]Skenderi diten rrinte ne burg e naten e vesheshin me uçk dhe e qojshin ne krushe dhe gjunte me atomatike duke ju bertit krushjanve qeshtu duhet me luftue qonu e nanen tanve ua qifsha
Halil Kuliqi
Nuk kam pasur këso njohurish që thua ti .Në burg e di që ka qenë. Kfori e ka liruar prej kamionit.
Haxhi
A eshte ku Skender qe ka qen shok me Fatmir Limen dhe kur u vra Hoxha i bellanices qaty afer ka qen ky me Limen
Halil Kuliqi
Skenderi ishte vonë në burg. Cili polic të ka thënë ashtu?
Haxhi
Pot ban te fala nje krushjan me bani let vjen ne krushe me nje mini kamer e let na pyet per skender pandurin
Halil Kuliqi
]Skënderi i Krushës banues në lagjen mbi spitale në Prizren.
Haxhi
[a don pom ma ban i krushes me ti shkrue do fjale per Skenderin mos e permend per shok se kan met kesh krejt krusha
Milicia e serbise po me thote ne burg se ken prek e neve na qijshin nanen dru
te varrezat po ma ban permi spita
Halil Kuliqi
]Halil a supprimé un message
Haxhi
po ma ban krejt krusha u dhi prej tij se ka qen shpiun hypte neper autobusa dha me qen na kontrollonte a policia serbe e kqyrshin
mos i shly Halil se edhe une gaboj por si shly,se njeh persdonalisht Skenderi a me Ukshinin jeni njohur
Halil Kuliqi
Bëra gabim në shkrim. Unë isha shok me Ukshinin kështu me quajti vet Ukshini me Skenden kemi shetitur por veprimët indivifuale nuk ia kam ditur.
Haxhi
Ukshini te ka shti mu shoqerue me Skenderin keshtu ishte
Halil Kuliqi
Jo. Ukshini nuk me ka thënë asgjë për të. Por jemi takuar shpesh të Ukshini. Skenda vinte të une dhe shëtitnim bashkë
Haxhi
Ku te ti vinte?Ne shtepin tende, A ka qen te ju Skenderi me Ukshinin?
Halil Kuliqi
Ukshini ka qenë të unë disa herë në shtepi. Por ka qenë vetëm. Skenda vinte shpesh të unë.
Haxhi
Nuk paskan qen bashkarisht ne shtepine tende?
Halil Kuliqi
Nuk me kujtohet.
Haxhi
A ju kujtohen çfare folte me juve
Halil Kuliqi
Unë kam qenë veq njeri Ukshinit.
Haxhi
Po ma ban krushjani a i njeh mire Hotjanet,apo ka ndegjue prej gazetave si familje "perparimtare" dhe hajt ta vizitoj edhe une si shume shqiptar ane e kend trojeve tona?
Halil Kuliqi
Unë askënd kurrë se kam ndëgjuar porpos Ukshinin.
Haxhi
Po ma ban pyte Halilin a e din pse Ukshin nuk vjen ne kosove
Halil Kuliqi
Me Ukshinin kam qenë në burg në Lubjan në vitim 1982.
Haxhi
A keni qen bashk ne nje dhome a veq e veq
Halil Kuliqi
Nuk kam njohuri pse nuk vjen. Kam njohuri se është gjallë dhe po mbahet PENG për Trepçën.
jo isha në një dhomë tjetër por rrijshim shpesh bashkë. Ai ishte me nja katër shqiptarë bashkë në një dhomë.
Haxhi
A ja dini atyre shqiptareve emrat?
Halil Kuliqi
Po ua di të gjithëve
Haxhi
a bene me naj tregue?
Halil Kuliqi
Bënë pse jo.
Haxhi
Falmininderit Halil tregona
valet e dobeta i keni
ndoshta edhe te une
Haxhi
Halil a manqué votre appel.
Jeudi 23:4627.09.2019
Rappeler
Haxhi
[rrjeti eshte i dobet[
Pra çenkan kan ne burg bashk me Ukshinin,Xun çeta,ne nje dhomeIsmet Avdyli,Kelmendi ?dhe nje i gllobarit per therrje te nje katundarit idenuar me dy vjet burge por burr i ndershem.Avdullah Meta i Deqanit ne tjeter dhome.
nejse vazhdoni keshtu
i nderua[/ltr]